To 14.2.2013 Ilves - HPK

  • 9 098
  • 47

lunde

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Chicago Blackhawks, naiskiekko
Ystävänpäivän kierroksella Tampereella pelaavat kauden neljännessä kohtaamisessaan Ilves ja HPK. Vaikka tuloksellisesti ei pelatakaan Hämeen herruudesta, niin tälläkään kertaa kohtaaminen ei liene kovin ystävällinen. Kauden aiemmat kohtaamiset ovat menneet yhtä pistettä lukuunottamatta HPK:lle ja Ilveksellä on jäänyt kahdesti kuparinenkin rikkomatta.

Linkit vievät Iltalehden maalikoostevideoihin:
15.09.2012 HPK - Ilves 3-0
30.10.2012 Ilves - HPK 2-3 JA
20.12.2012 HPK - Ilves 3-0

Molemmilla joukkueilla on vyöllään voitollinen peli tiistailta. HPK voitti kotonaan turkulaiset ja kiilasi viivan päälle kuudenneksi. Toisen perättäisen voiton napannut Ilves onnistui tiistaina lopulta ohittamaan Petri Vehasen ja korjasi lisäpisteen voittomaalikilpailussa.

SM-liigan sivuilta löytyy toistaiseksi tiedot vasta ottelun tuomareista:

Päätuomarit: 6 Mikko Kaukokari - 20 Joonas Pinomaa
Linjatuomarit: 44 Mauri Järvi - 46 Erkki Mikkonen

Kotijoukkueen kokoonpanosta puuttuvat ainakin Masi Marjamäki, Miro Hovinen, Ville Koistinen, Teemu Kesä ja Antti Hölli. Tiistain pelin väliin jättäneen kultakypärä Matias Soinnun pelikunto selviää vasta ennen ottelua. HPK:n sairastuvalla on niin ikään tungosta, kun Marko Luomala, Antti Aarnio, Joni Tuominen, Juha Alén, Jaakko Turtiainen ja Juuso Honka ovat sivussa.

Pisteet ovat HPK:lle erittäin tärkeitä kamppailussa suorasta paikasta puolivälieriin. Ilveksellä on teoreettinen mahdollisuus tavoittaa kaksi peliä enemmmän pelanneiden turkulaisten 14 pisteen etumatka, mutta ennen kaikkea pelin kehittäminen ja itseluottamuksen kasvu onnistumisten kautta on todennäköisesti karsintoihin joutuvalle joukkueelle tärkeämpää. Odotan, että tänään nähdään kauden toistaiseksi tiukin ottelu näiden joukkueiden välillä ja tiiviisti siniviivojen väliin ryhmittyvä Ilves saattaa napata kauden ensimmäisen voiton ennakkosuosikki HPK:sta.

Oli muuten ennen tätä päivää ennen mennyt ohi, että Hämeenlinnaan saapui siirtotakarajalla kanadalaispuolustaja Jordan Henry. Muutaman kerran piti tavata nimeä, kun sekoitin hänet aluksi pari vuotta vanhempaan Stanley Cup -voittaja Jordan Hendryyn. Tosin onhan näitä geneerisiä anttimiettisiä, jarkkoimmosia ja juhajärvenpäitä täällä Suomessakin, joten eipä liene suuri ihme rapakon tuolla puolenkaan. Linkit vievät Eliteprostects.comin pelaajakortteihin.

Jatkoajan otteluennakko
Ilveksen otteluennakko
HPK:n otteluennakko

Joukkueet pelasivat tiistain kierroksella tällaisilla kokoonpanoilla:

Ilves

71 Michael Keränen - 9 Alexander Ruuttu - 19 Kai Kantola
18 Erkki Rajamäki - 36 Lassi Kokkala - 28 Samuli Kivimäki
39 Jere Laaksonen - 47 Mika Viinanen - 26 Tuomas Huhtanen
72 Tommi Välimaa - 75 Antti Kangasniemi - 20 Ville Korhonen

81 Arto Tukio - 27 Jarkko Näppilä
8 Niko Peltola - 33 Jyrki Jokipakka
11 Atte Pentikäinen - 3 Konsta Mäkinen

35 Jaroslav Hübl
(31 Ville Kolppanen)

HPK

76 Jere Sallinen - 39 Ville Viitaluoma - 66 Borna Rendulic
8 Ville Järveläinen - 37 Juha Kiilholma - 19 Tuomas Vänttinen
91 Tuomas Santavuori - 72 Arsi Piispanen - 85 Jesse Saarinen
28 Teemu Rautiainen - 7 Otto Paajanen - 89 Robert Leino

34 Aleksi Laakso - 42 Jordan Henry
15 Ossi-Petteri Grönholm - 6 Johan Larsson
36 Marko Tuulola - 4 Juho Mielonen

60 Mika Järvinen
(33 Mikko Tolvanen)
 
Viimeksi muokattu:

Ben_D

Jäsen
Suosikkijoukkue
Chris Simon
Tähän ei ole Kerhon osalta muuta sanottavaa kun "Pakkovoitto". Mikään muu ei ole tässä sarjatilanteessa hyväksyttävää. Vaikeeta tulee olemaan voiton raapiminen.
 

pehtoori

Jäsen
Suosikkijoukkue
Detroit Red Wings, HPK
Kyllähän se niin on, että 3 pistettä on tänään pakko ottaa. On toi niin tasainen toi keskikasti ja takaa tullaan lujaa. Toisaalta samaa mietti Blues ennen taukoa ja Lukko tiistaina. Epäilen, että tulee Kerhon kannalta äärimmäisen vittumainen matsi. Viitaluoman mukana taas luultavasti voitetaan tai hävitään.
 

TJ MACKEY

Jäsen
Vaikeeta tulee olemaan voiton raapiminen.
Miksi? Kun katsoo tuota Ilveksen materiaalia, niin onhan se ihan oikeasti mestis-tasoa. HPK:n ase on tänä vuonna ollut kova asenne ja ehkä kerran tai kaksi Kerho on tullut peliin takki auki. Joukkueen on vain osattava käsitellä tämä pakkovoitto, Kerholla on niin loistosaumat kuuden joukkoon että luulisi asennetta löytyvän.

Santavuori, Saarinen, Laakso, Piispanen.. Nyt siten jo hemmetti niitä tehoja! Maisutuuko tuolle Lahden kaksikolle taas keitto, vai mistä kiikastaa? Santavuori tainnut maalata viimeksi lokakuussa. Olisi aika herätä.
 

puuha-pete

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kerho, Minnesota, Hollanti
Oikein mainio ennakko ja ei tarvinnut tällä kertaa odotella käsittämättömän pitkään, hyvä hyvä.

Kuten jo mainittiinkin Kerholle tämä on täysin pakkovoiton paikka. Kaikella kunnioituksella Ilvekselle, mutta kun taistellaan suorasta pudotuspelipaikasta, täytyy löytyä avaimet näihin otteluihin. Tosin Ilves ryöväsi samassa tilanteessa olevalta Lukolta juuri pisteitä.

Kokoonpanot tulevat olemaan mielenkiintoiset, vaikka tuskin näissä on yhtään mitään uutta. Pelaisiko Tolkki jonkin matsin Kerhon maalilla vai mennäänkö näillä runkosarja loppuun. Varmaan Jokereita vastaan vikaan peliin, siinä kun ei ole mitään hävittävää.
 

Ralph

Jäsen
Kyllähän HPK:n on tämä voitettava, vaikka Ilves onkin viime aikoina pelannut hyvin ja auttanutkin Kerhoa voittamalla esimerkiksi Lukon. Ilves on kuitenkin maalinteko-ongelmissa eikä se auta että vastassa on liigan tämän kauden parhaimpiin molareihin lukeutuva Mika Järvinen. Kauden aikaisemmat kohtaamiset menneet Kerholle pistein 8-1 ja maalein 9-2, minkä myötä veikkaan, että HPK voittaa tänään 1-3. Viitaluoman Ville jauhaa pakolliset pari pistettä, 1+1 ja muista maaleista vastaavat Borna Rendulic ja vihdoin Tuomas Santavuori.

Vaikka molemmilta puuttuu kokoonpanosta useita nimiä, on HPK:n loukkaantumistilanne huomattavasti parempi. Kun Ilvekseltä puuttuu kultakypärä Matias Sointua, kärkilaituri Masi Marjamäkeä ja avainpakki Ville Koisista, HPK:ta puuttuu vain alakentän jyrät Antti Aarnio ja Marko Luomala, muut loukkaantuneet eivät mahtuisi pelaavaan kokoonpanoon.

Ja heti tilanne on pahempi, kun Tuomas Vänttinenkään ei pelaa.

Jere Sallinen - Ville Viitaluoma - Borna Rendulic
Teemu Rautiainen - Juha Kiilholma - Ville Järveläinen
Tuomas Santavuori - Arsi Piispanen - Jesse Saarinen
Jaakko Turtiainen - Otto Paajanen - Robert Leino

Aleksi Laakso - Jordan Henry
Ossi-Petteri Grönholm - Johan Larsson
Marko Tuulola - Juho Mielonen

Mika Järvinen
Mikko Tolvanen

Eli Vänttisen paikan ottaa kokoonpanossa vuoden ensimmäisen pelinsä pelaava Jaakko Turtiainen. Vänttisen puuttuminen vie paljon taistelua ja blokkeja, mutta onneksi Turtiainen on edes vähän köyhän miehen Vänttistä.
 
Viimeksi muokattu:

lunde

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Chicago Blackhawks, naiskiekko
Tässä vielä Ilveksen kokoonpano:

18 Erkki Rajamäki - 36 Lassi Kokkala - 28 Samuli Kivimäki
29 Matias Sointu - 9 Alexander Ruuttu - 71 Michael Keränen
39 Jere Laaksonen - 17 Mikael Kuronen - 26 Tuomas Huhtanen
72 Tommi Välimaa - 75 Antti Kangasniemi - 20 Ville Korhonen

8 Niko Peltola - 33 Jyrki Jokipakka
81 Arto Tukio - 27 Jarkko Näppilä
11 Atte Pentikäinen - 3 Konsta Mäkinen

31 Ville Kolppanen
(35 Jaroslav Hübl)

Kolppanen odotetusti maalissa. Sointu pystyy näköjään pelaamaan, mikä on hyvä uutinen. Kuronen on ottanut Viinasen paikan kolmosketjun keskellä ja Kantola on jostain syystä myös sivussa.

EDIT:

Kantola on SM-liigan sairastupa-sivun perusteella laitettu näköjään sairaslistalle tiistaina. Mahtoikohan Jurcinan polvitaklaus sittenkin rikkoa jotain, vaikka Kaitsu tuon jälkeen pelasikin ottelun loppuun? Tosi hitaasti Kantola joka tapauksessa nousi laidasta.
Kantola, Kai 12.02.2013 - * ei ilmoitettu syytä
Viinanen, Mika 12.02.2013 - * ei ilmoitettu syytä

Jännä juttu, että HPK:lla ei tuon sivun mukaan ole yhtään pelaajaa sairastuvalla, vaikka esimerkiksi Luomala ja Alén ovat poissa pitkään. Ehkä tuokin on niitä Ry:n erivapauksia. Vai onko HPK edes ry enää? No, näyttäisi tuolta puuttuvan myös Ässät ja JYP, joten leikkisät salaliittoteoriat voinee jättää sikseen.
 
Viimeksi muokattu:

Anthero

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Symp. Jukurit
Mielenkiintoinen Kerhon kakkonen. Kiilholma ja Järveläinen pääsivät pisteille tiistaina Vänttisen leipoessa maalin. Voidaanko tänään odottaa lisää Rautiaisen kanssa? Junnut on esiintynyt pirteästi jo pitkän aikaa.
 

Ritarisydän

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Philadelphia Flyers, Real Madrid
Vaikeeta tulee olemaan tänään, se on selvä. Jäähyjä ei parane ottaa, nyt kun AV-spesialisti Vänttinenkin on poissa. Ilves antaa kovemman vastuksen kuin tiistaina vastassa ollut TPS.

Ja nyt sitten ne ketsuppipullot auki, herrat Santavuori,Saarinen ja Piispanen. Junnutkin saa tehä, muttei oo pakko hei.
 

Hereworth

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kerho, Joni Puurula, Flyers
Asetelma pakkovoitto liigajumbosta ei todellakaan lupaa helppoa peliä, kun ottaa huomioon, että Ilves myös vei Lukolta arvokkaita pojoja suoraa pleijaripaikkaa ajatellen. Toisaalta Kerho ei ole kyllä takki auki ketään vastaan lähtenyt, joten toivotaan ettei lähde nytkään. Kyllähän tällaiset pelit pitäisi kyllä hoidella rutiinilla, mutta annas olla kuinka käy.

Olisin melkein halunnut nähdä Tolvasen maalilla, mutta näköjään kuumaa peluutetaan. Varmistetaanko ensin paikka kuuden joukossa ja sen jälkeen Tolkki pelaa loput? Vänttisen poissaolo on paha isku, toivottavasti ei mitään vakavampaa. Jos jollakulla on asiasta tietoja, voisi sitä postailla tuonne Kerho-osion puolelle.

Ja niitä maaleja, niitä maaleja. Kakkosketjusta molemmille junnuille soisin maalin, ja toki kaikille muillekin joiden ketsuppipullon aukeamista odotellaan. Vili voi pitää tehojen puolesta vaikka välipäivän jos tahtoo, mutta se edellyttää sitten edellä mainittuja asioita.

Oma veikkaukseni 1,2 - 4,5. Kerhon maalit tekevät Rendulic, Järveläinen, Henry, Santavuori ja mahdollisesti myös Viitaluoma.
 
Viimeksi muokattu:

BlackWolf

Jäsen
Suosikkijoukkue
In memory of Hiihtofani. abianos, oranssi, jellona
Olisin melkein halunnut nähdä Tolvasen maalilla, mutta näköjään kuumaa peluutetaan. Varmistetaanko ensin paikka kuuden joukossa ja sen jälkeen Tolkki pelaa loput? Vänttisen poissaolo on paha isku, toivottavasti ei mitään vakavampaa. Jos jollakulla on asiasta tietoja, voisi sitä postailla tuonne Kerho-osion puolelle.
Voi nyt *ttu tuota Vänttisen tilannetta. Aivan varmana päävamma sen verran pahasti lensi laitaan ja niin pihalla oli tilanteen jälkeen. Nyt SAATANA NE PALLO JOFAT TAKAS! Ei tullut sillon näistä aivotärähdyksiä. Noi uudet kypärät on ihan kiviä kuuppaa vasten ja suojaa ole nimeksikään. On se saamari kun muissa lajeissa niitä kypäriä kehitetään oikeen tosissaan jotta ne suojais lisää ja Jääkiekossa niihin tulee enemmän ja enemmän reikiä ja jotain pika kiinnityksiä ja samaan aikaan sisustan suojaavat osat kovenee ja rakenne kevenee ja kovettuu.

Loput nyt on tullut jo aiemmissa viesteissä esille, pakko voitto jne.
 

Anthero

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Symp. Jukurit
HPK:n edellinen 3 pisteen voitto vieraissa on tullut 20. päivä marraskuuta Jyppiä vastaan!? Voiko tuo olla totta..?

Kyllä tuo taitaa totta olla. Kauheelta tuo kuulostaa nyt kun ajattelee. Kuitenkin ollaan tiukasti 6 sakissa pyöritty. Tänään voisi rikkoa tuon tilaston Kerho jooko?
 

Santsu

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, LiPu
Juu eli mitenkään Ilvestä väheksymättä niin pakolliset 3 pojoo pitäis ottaa. Ilveksestä hankalamman TPS:n verrattuna tekee se, että Ipa ei ole missään vaiheessa näyttänyt luovuttamisen merkkejä ainakaan kentällä. Näyttämisen halut ovat suuret Ipalla, mutta siitä huolimatta tänään pitäis takoo omalle puoliskolle tulostaulussa enemmän maaleja.

Hienoa muuten nähdä noin paljon HPK kasvatteja kokoonpanossa. Jos Eerola ja Vainio pelaisivat vielä niin olisiko jo jonkin sortin ennätys.
 

bulftrik

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Bruins, MM, LHC
Jatkoajan ennakossa lukee tuosta kerhon Henrystä näin:

Kanadalaisjätti pelaa torstaina kolmannen SM-liigaottelunsa.

Eikös tämä ole vasta kyseisen herran toinen peli? Noh, itse peliltä odotan jälleen sitä, että Ilveksen peli näyttää hyvältä ja toimivalta. Pisteetkin maistuisivat. Tuskin mitään maalijuhlia nähdään :)

edit. Selvä. Liigan sivuilla lukee että 1 pelattu ottelu joka on tuo TPS-ottelu.
 
Viimeksi muokattu:

Hereworth

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kerho, Joni Puurula, Flyers
Jatkoajan ennakossa lukee tuosta kerhon Henrystä näin:

Kanadalaisjätti pelaa torstaina kolmannen SM-liigaottelunsa.

Eikös tämä ole vasta kyseisen herran toinen peli?

Kolmas, pelasi ennen taukoa ensimmäisen ottelunsa ja tiistaina toisen.

E.Hidas.
 

Plastinen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Mielenkiintoa peliin tuo Ilveksen parantuneet otteet, joiden taustalla on koko kentän puolustuksen paraneminen. Huomionarvoista mielestäni on Ilveksen viime otteluiden päästetyt maalit, viiteen viimeiseen otteluun Ilvekselle on tehty maaleja keskiarvolla 2,2, mikä monella joukkueella riittäisi melko hyvään voittoprosenttiin, Ilveksen kohdalla toki hyvästä voittoprosentista ei voi puhua. Lukkoa vastaan jopa lauottiin kohti maalia huomattavasti enemmän kuin vastustaja, tällaista ei ole tainnut tapahtua montaa kertaa tällä kaudella.

Jotenkin tämä peli tuntuu niin altavastaajan peliltä, että kotivoittoa voisi jopa raapustella vetolapulle, persuuksissa kuitenkin tuntuu siltä että viime vuosina Tampereen Legendaariset ovat juuri näissä peleissä ottaneet kunnon patakeikat.
 

BitterX

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, FC Wacker, Punaportin vapaakaupunki
Miksi? Kun katsoo tuota Ilveksen materiaalia, niin onhan se ihan oikeasti mestis-tasoa. HPK:n ase on tänä vuonna ollut kova asenne ja ehkä kerran tai kaksi Kerho on tullut peliin takki auki. Joukkueen on vain osattava käsitellä tämä pakkovoitto, Kerholla on niin loistosaumat kuuden joukkoon että luulisi asennetta löytyvän.

Syitä tuohon kysymykseesi siitä, miksi tästä todennäköisesti tulee helvetin hankala ottelu, on jo annettu. Ja annoit yhden itsekin: tuo huikea vierassaldo.

Ilves on saamassa itseluottamustaan siihen kuntoon, että karsinnat lienevät jälleen läpihuutojuttu. Raipen aikana sekaisin ollut paketti on pikkuhiljaa saatu suhteellisen toimivaksi kokonaisuudeksi. Olkoonkin, että liigan mittakaavan mukaan Ilveksen materiaali on kevyehkö, se ei todellakaan ole mestistasoa. Ajatellaan teoreettisesti, että vaikka Ilveksen nykyinen rosteri olisi voitu ennen kauden alkua joidenkin tulkintojen mukaan laskea mestistasoiseksi, se on sitä huomattavasti parempi nyt: asia kun on niin, että pelaajilla on tapana kehittyä kovatasoisissa peleissä ja jos joukkueessa ei ole huippupelaajia, jotkut niihin kärkirooleihin kuitenkin aina astuvat.

Muistuttaisin lisäksi, että meilläkin oli viime kaudella hetkemme, vaikka oltiin kokonaisuutena lähestulkoon vitsi.

Tänään vieraspelissä on vastassa siis peliään uuden koutsin johdolla parantava ja itseluottamusta kerännyt jumbojoukkue, jolla ei ole runkosarjassa enää mitään hävittävää. Mielestäni varsin perusteltua on ennustaa tasaista ja Kerholle äärimmäisen vaikeaa peliä. Silti tämä matsi kulkee nk. "pakkovoitto" -statuksella, mikä ei ole koskaan kovin kiitollinen lähtökohta.

2-3 Kerholle. Varsinaisella peliajalla.


EDIT: Siitä olen TJ MACKEYn kanssa ehdottomasti samaa mieltä, että Kerhon selkein vahvuus on ollut tällä kaudella asenne ja taistelu. Selin on nähdäkseni saanut taottua pelaajien päähän, että tällä joukkueella ei ole tippaakaan varaa aliarvioida ainuttakaan vastustajaa tällä kaudella. Koskaan.

Silti pysyn kannassani, että tästä tulee helvetin vaikea peli, jossa voi käydä miten tahansa.
 
Viimeksi muokattu:
Suosikkijoukkue
Ikuiset sydämen jääriitteet. Elementti: Pimeä aine
HPK:n edellinen 3 pisteen voitto vieraissa on tullut 20. päivä marraskuuta Jyppiä vastaan!? Voiko tuo olla totta..?
Jos mahdollista, vielä karmeampi fakta on, että Kerho on kerännyt kymmenestä viimeksi pelaamastaan vierasottelusta yhteensä kokonaiset viisi (5) pistettä! Siihen nähden tämänhetkinen kuudes sija sarjataulukossa on suorastaan hämmästyttävän hyvä sijoitus.
 

TJ MACKEY

Jäsen
Syitä tuohon kysymykseesi siitä, miksi tästä todennäköisesti tulee helvetin hankala ottelu, on jo annettu. Ja annoit yhden itsekin: tuo huikea vierassaldo.
Joo, tuli ilmaistua asia hieman hankalasti, tarkoitukseni ei ollut kyseenalaistaa Ben D:n veikkausta vaikeasta ottelusta, sitä se varmasti tulee olemaan. Lähinnä tuo Miksi? oli retorinen tuossa alussa, koska niin moni asia puoltaa sen puolesta, että olisi aivan amatöörimäistä Kerholta lähteä otteluun rotsi auki. Umpisurkea vierassaldo, elintärkeät pisteet ja verrattain vaatimaton rosteri Kerhollakin. Nyt olisi kuitenkin loistavaa tonttia tarjolla muutamalle Kerholaiselle nostaa päätään vaikean vaiheen jälkeen. Sankaruutta tarjolla yms. kliseet.

Väitän, että onhan tuo Ilveksen materiaali aika heppoinen, etenkin loukkaantumisten jälkeen. Kerhon tulee lähteä ehdottomasti nöyränä, mutta isännän ottein hoitelemaan ennalta heikompi vastustajansa.
 

BitterX

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, FC Wacker, Punaportin vapaakaupunki
Kerhon tulee lähteä ehdottomasti nöyränä, mutta isännän ottein hoitelemaan ennalta heikompi vastustajansa.

Ehdottomasti näin. Nöyränä siksi, että nyt tulee vastaan noususuhdanteinen joukkue ja että nyt pelataan vieraissa. Huomattavasti vaikeampaa siis luvassa, kun tiistaina Rinkelinmäellä käsittämättömän sekaisin olevaa Tepsiä vastaan.
 

Luke72

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hallitseva mestari
Vänttisellehän ei ole mistään vissiin löytynyt sopivaa kypärää, viittaan vain tuohon erääseen viestiin yläpuolella. No joo, tykkää pitää sitä kypärää takaraivolla.
SM-liigassa on hirveitä pikkujuttuja mitkä häiritsee, kuten nämä visiiripakot ja kaulasuojat, mutta on tuokin noloa, kun juuri poistuneiden pelaajien tilalle tulleille tuupataan sen pois lähteneen paita ja yleensä äijät on aivan eri maata kuten Jesse ja Atte. Pientä ammattimaisuutta toivoisi näihin. Turha tulla väittämään, että Atte olis halunnut numeron 11.
Pari sataa toki tuossakin säästyi, mutta eihän tämä mikään Ilves juttu ole, Tapparassakin numerot kulkeneet mieheltä toiselle, mm #83 Jaatinen/Platil/Skinner samalla kaudella.
 

wunderveba

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
SM-liigassa on hirveitä pikkujuttuja mitkä häiritsee, kuten nämä visiiripakot ja kaulasuojat, mutta on tuokin noloa, kun juuri poistuneiden pelaajien tilalle tulleille tuupataan sen pois lähteneen paita ja yleensä äijät on aivan eri maata kuten Jesse ja Atte. Pientä ammattimaisuutta toivoisi näihin. Turha tulla väittämään, että Atte olis halunnut numeron 11.
Pari sataa toki tuossakin säästyi, mutta eihän tämä mikään Ilves juttu ole, Tapparassakin numerot kulkeneet mieheltä toiselle, mm #83 Jaatinen/Platil/Skinner samalla kaudella.

Mitä noloa tai ammattitaidottomuutta siinä on? Tyhmäähän se lähinnä olisi ihan vain vaihtamisen ilosta vaihtaa numeroita, jos ukkoa lappaa sisään ja ulos. Säästää vaivan ja rahaa.

Näyttääpä #11 Ilveksessäkin tällä kaudella ekaa kertaa jääkiekkoilijalta - ekan pelin perusteella.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös