Sämppäri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Kova peli tulossa. Tänään on pakko Niemen pelata! Toivottavasti Kalnins ei ole koko reissulla mukana.

Olemme viimeaikoina saaneet lukea palstalla Avton kannattajista, joten onnea peliin @HOOLIGAN_ ja @Hurraa . Pidetään peli siistinä ja kovana.

Älykiekko putoaa jäähän klo 16.00. Nauttikaa.
 

Jara76

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin Jokerit
Kova peli tulossa. Tänään on pakko Niemen pelata!
Nämä kaksi lausetta yhdessä houkuttelee pistämään isompaa könttiä kotijoukkueen voitolle tänään, vaikka Avtolla onkin aika turhia nämä heidän loput pelinsä (Idän 4. sija, eroa molempiin suuntiin 5p). Odotellaan kuitenkin kokoonpanoa ennen vedon laittamista.

Eiköhän latvialaiseen osaamiseen tänäänkin lopulta luoteta. Ihan hyvä vetohan se sinänsä olisi testata Niemi oikeasti kovassa pelissä. Jos nyt jostain syystä onnistuisikin, niin saisi varmaan uuden mahdollisuuden näyttää jossakin pelissä ennen pudotuspelejä.
 

Letkuspede

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit Pens
Tälläinen otteluohjelman ihmeellisyys. Yhden pelin reissu Jekaterinburgiin. Joukkue ailahtelee niin paljon ettei oikeasti osaa sanoa mitä tuleman pitää. Enemmistö epäilee varmaan ohipeliä. Toisaalta voidaanki yllättää ja pelata ihan huippupeli vähiten kun sitä odottaa. Edellisestä huippupelistä alkaakin olla aikaa. Joensuu palaa onneksi askiin. Saapa nähdä saako joku muu huilata nyt tänään.
 

Hurraa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Avtomobilist, FCV, Flames, Happee, JyP, Lohi
Kotijoukkueelta suosittelen laittaa seurantaan numero 93, Alexei Vasilevsky. Hyvässä vireessä ja hienoa kiekollista pakkipään osaamista.
 
"Kerho on oranssi, koska Kerho haluaa olla, ja jyppi punamustavalkonenkakkakierre, koska Kerho päätti näin."
-Nimimerkki Läskisalo JYP-HPK pudotuspelisarjan ennakkoanalyysissään 21.3.2017 klo 00:14

Hera80

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Peli vieraissa ja kova jengi vastassa. Tarkoittaa sitä, että odotettavissa Jokereilta hyvä peli. Joensuun pelikielto kärsitty, joten korvaa Moseksen. Muuten mentäneen aika samoilla kuin tiistain ikimuistoisessa Traktor pelissä. Suora yhteys alkaa 15.55
 
Kattilallinen perunoita on parempi kuin tyhjä ämpäri

Pannari

Jäsen
Suosikkijoukkue
SKA, Mario Lemieux
Veikkaan että Jokerit voittaa maalilla. Yleensä Jokerit on pystynyt voittamaan nämä vieraspelit Avton tasoisia joukkueita vastaan niukasti.
 

sorza

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaPKo,Jokerit,Tamminen,Harri Aholan lounaskaverit
Liian hyvin menikin, kun Jensen on sairaslistalla. Voi vitun vittu.
 
Jokerit: "Ne, jotka eivät asioista tiedä, voisivat luulla, että kyse on vain jääkiekosta - heille vain hymyilen"
11.12.2011 Taurun mielipide Jokereista Jokerit - Saipa pelissä tilanteessä 5-2:
"Jokerit on kovanluokan jengi. Siellä ei pienipalkkaisia kentälle päästetäkään"
Avtolla Jokereiden Twitterin mukaan 19-vuotias maalissa. KHL-kokemusta huimat 200 minuuttia. Kyllä Niemeäkin pitäisi pystyä peluuttamaan ihan vaikka sen takia, että pelaajat muistaisi, miltä ilman Kalninsia pelaaminen tuntuu. Täten osattaisiin varautua paremmin Janisin mahdolliseen loukkaantumiseen tai väsähtämiseen esim. kesken pleijareitten. Niemi, kun laitetaan tosipaikassa maaliin pitkän tauon jälkeen, niin hyvässä lykyssä siltä murenee nivuset ekassa kunnon venytyksessä.
 

Via Dolorosa

Jäsen
Suosikkijoukkue
JVDT
Tykkään kyllä tätä peliä seurata. Kaksi, mielestäni jopa ainoaa, joukkuetta KHL:ssä, jotka pelaavat hyökkäyspainotteisesti ilman pakittelua.
 
1963

JD #17

Cobol

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit Suomessa
Tuolla pelillä maalin johto on pian parin maalin tappio. Heikkoa oman pään pelaamista jälleen. Ei kai sitä aina voi saada anteeksi? Tai no, mistä minä tiedän. Oksaselta hieno maali ja neloselta asennetta.
 

Matrixi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Hyvä pyöritys Jokereilta jäähyn jälkeen, mutta Moses ei laita kiekkoa liikkeelle ja ei päästä maalipaikkaa. Sitten sää kiekon kulmassa ja kun pitäis helppo laittaa viivaan jää sekin kiekko pakin jalkoihin
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy