To 13.1.2011 Pelicans - KalPa

  • 5 033
  • 17

dytr

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans, Kings
Avataanpa tällekin ottelulle ketju.

Pelicans koittaa päästä takaisin kiinni voitonsyrjään ja vastassa kuopion ylpeys Kalpa. Pelicans on ollut viimeaikoina kova kotijoukkue ja Kalpa mielestäni pelannut alle tasonsa koko kauden. Mielenkiintoinen kiekkoilta luvassa.

Mielenkiintoa kohottaa myös Peter Olveckyn ensiesiintyminen SM-Liigassa.

Kaikki sankoin joukoin Isku-Areenalle tai Urhon totalin ääreen, kuten allekirjoittanut aikoo tehdä.
 

IJR79

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, HIFK
KalPa lähtee illan koitokseen seuraavalla kokoonpanolla:

Jokinen Miettinen Kiiskinen
Timonen Masuhr

Laakkonen Olvecky Pesonen
Jalasvaara Laurila

Pakarinen Laakso Salminen
Kukkonen Hirvonen

Junnila Riekkinen Hyvärinen

Ahonen
Similä

Huomattavaa on, että Syväsalmi on hyllytetty(!) pelaavasta kokoonpanosta. Lisäksi ketjukoostumuksia on rukattu uusiksi ihan kovalla kädellä, mm. Jokinen nostettu "ykkösketjuun", Salminen istutettu "kolmosketjuun" ja Junnila tekee paluun "nelosessa". Salo puuttuu taas, liekö vaihteeksi rikki.

Tänään olisi jo aika palata pistekantaan ja siihen uskotaan. Kauden aiemmat yhteenotot ovat päättyneet 5-0 Kuopiossa ja 1-3 Lahdessa ja aika monta keskinäistä kapinaa on vielä luvassa kiitos "Tammikuun tasauksen".
 

tiuke

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa
Olvecky on näköjään sijoitettu Laakkosen ja Pesosen väliin, vaikka JYP peliä ennen oli Salmisen ja Kiiskisen välissä. Tosin muutenkin on pakkaa sekoitettu, Salminen-Kiiskinen -kaksikko rikottu ja nyt Salminen on kolmosessa Laakson ja Pakarisen kanssa. Eli yksi harvoista, joka saa puhtaat paperit viimeisimmistä otteluista, Salminen, palkitaan kolmoskentän paikalla? Jokiselle näytönpaikka ykkösen laidassa ja Junnila palaa pelaavaan kokoonpanoon nelosen laitaan. Syväsalmi oikeutetusti nakinpurijana. Olisi ollut mielenkiintoinen nähdä, millaista tuhoa kolmikko Salminen-Olvecky-Kiiskinen saa aikaan, mutta ainakaan pelin alussa sitä ei nähdä. Miten kauan sitten peliä ehtii mennäkään, kun jo rukataan ketjut uuteen uskoon.

Tasainen ottelu on varmasti tiedossa ja eipä olisi ihme, jos peli päättyisi maalin erolla jommalle kummalle. Ehkä tässä haetaan jo pieniä asetelmia parin viikon päästä alkavaan tammikuun tasaukseen. Veikataan nyt maalin voittoa vieraille, 2-3.
 
Suosikkijoukkue
KalPa
Eihän tämä hirveän pitkää työrupeamaa Olveckylle lupaa, kun mies itse haukkui Jyp-ottelun jälkeen KalPan pelin näyttäväksi mutta tehottomaksi. Päivän lehdessä Virran näkemys taas on, että mies ei ole raketti eikä varsinkaan mikään työn ruumiillistuma. Mutta mielenkiintoista yhteiseloa on sitä vastoin varmasti tiijossa!

http://www.savonsanomat.fi/teemat/jaakiekko/kiekkouutiset/hyvältä-näyttää-mutta-tehottomalta/635700

http://www.savonsanomat.fi/teemat/j.../onnistumisten-kautta-rentoutta-peliin/636099
 
Suosikkijoukkue
KalPa
Kyllä tälle Jokisen pojalle taas tarjotaan sitä näytön paikkaa, äijä on pyörinyt aika tehottomasti tässä muutaman kauden. Olisi ehkä divari reissu ihan kohdallaan, jospa se laatta alkaisi osua tolppien väliin hieman paremmalla prosentilla, kun sais hieman onnistumisia alle. Pakka on taas heitetty niin sekasin, että odotukset ei tähän iltaan ole kovin korkeella, mutta Pelicans on parempi vastus näihin testailuihin kuin esim. Jyp.
 

Kilvenkantaja

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa
Olvecky on näköjään sijoitettu Laakkosen ja Pesosen väliin, vaikka JYP peliä ennen oli Salmisen ja Kiiskisen välissä. Tosin muutenkin on pakkaa sekoitettu, Salminen-Kiiskinen -kaksikko rikottu ja nyt Salminen on kolmosessa Laakson ja Pakarisen kanssa. Eli yksi harvoista, joka saa puhtaat paperit viimeisimmistä otteluista, Salminen, palkitaan kolmoskentän paikalla?

Salmisella on kurssi ollut mielestäni parin pelin ajan laskussa, JYP-pelissä ainakin oli täysin näkymätön kultakypärästä huolimatta. Pisteiden valossakaan Salminen ei ole varsinaisesti joukkuettaan kannatellut tai edes yrittänyt, viidessä viimeisessä 1+1. Silti erikoinen ratkaisu, etenkin kun Salmisen tilalle nostetaan Jokinen, joka ei ole taaskaan tehnyt muuta kuin pirteästi pörrännyt. Ihmettelen kovasti miksei Salmisen tilalle nosteta Pakarista, hänellä kuitenkin on potentiaalia tehdä maaleja. Pakarinen on muutenkin ollut etenkin nuorten kisojen jälkeen parempi kuin syksyllä.

Joko KalPan tuska tässä pelissä hellittäisi? Toiveissa olisi tietenkin että KalPa heiluttaisi verkkoja pelikaanien kustannuksella, mutta taitaa olla turha toivo. Sellainen nätti yhden maalin voitto ja kolme pistettä niin olisin tyytyväinen. Toiveissa olisi myös, että puolustuksessa sattuisi mahdollisimman vähän virheitä. Niin ja Kukkonen voisi edelleenkin taklata.
 

RV16

Jäsen
Suosikkijoukkue
Chilinakit ja muu paskansyönti
Kaanit tänään:

Rinkinen - York - Pöyhönen
Rohtla - Loppi - Sindel
Tavi - Paakkolanvaara - Helminen
Tyrväinen - Heino - Sihvonen

Brocklehurst - Marttinen
Uotila - Latvala
Hurri - Forsström

Hovinen
Kuusela


Tämäkin saattaa jotakuta kiinnostaa:

http://www.aariliike.com/node/308
ÄÄRILIIKKEEN TIEDOTE 13.01.2011

Lauantaisessa (08.01.2011) kotimatsissa SaiPaa vastaan on kannattajaryhmän ja järjestyksenvalvonnan välillä tapahtunut JV:n puolelta tekoja, joita Ääriliike ei hyväksy, eikä voi painaa villaisella.

Vaikka tapahtumia on jälkikäteen päästy selvittämään hyvässä yhteisymmärryksessä Pelicansin, järjestyksenvalvojien ja JV-päällikön kanssa, on protesti asiaa kohtaan voimassa. Sen johdosta Ääriliike on hiljaa torstain KalPa-kotiottelussa ja mahdollisesti myös tulevissa kotiotteluissa niin kauan kunnes asia on perinpohjaisesti selvitetty.


Ääriliike Lahti - Lahen Pelicansin kannattajat '05
 

Zorba

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa
Mikä on taas tämä Virran lottokone? Hei, meillä on käytössä 9 laitahyökkääjää (+junnut). Mitä tekee Virta? Kattoo pistepörssistä sen vähiten pisteitä tehneen laiturin ja lyö ykkösketjuun. On se ihme homma jos niitä viime aikoina paljon kaivattuja maaleja ei ala nyt tulla. Kuitenkin nyt on ykkösketjussa semmoinen mies joka ei saa kiekkoa häkkiin edes läpiajosta tyhjään maaliin, kun jää liian pitkäksi aikaa kikkailemaan.

Vituttaa jo valmiiksi.
 

Kalikankosto

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa
Kyllä tälle Jokisen pojalle taas tarjotaan sitä näytön paikkaa, äijä on pyörinyt aika tehottomasti tässä muutaman kauden. Olisi ehkä divari reissu ihan kohdallaan, jospa se laatta alkaisi osua tolppien väliin hieman paremmalla prosentilla, kun sais hieman onnistumisia alle.

Täysin erimieltä mestisreissusta. Jokinen on viimepeleissä ollut lähes ainoa KalPan pelaaja joka yrittää ja ansaitsee ilman muuta mahdollisuuden ykkösessä. Toivon että kokeilu kestää minimissään viisi peliä. Ei ole Jokisen vika, kun ketjukaverit ovat olleet täysin kujalla. Tänään häkki ja syöttö niin avot!
 

Susilogo

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, Philadelphia Flyers, sympatiat Kärpille.
KalPahan sen ottelun vei kuten ennakkoon kaavailtiin.
Pelicans oli käytännössä koko pelin hätää kärsimässä, ja lukemat pysyivät noinkin pieninä lähinnä KalPan todella onnettoman viimeistelyn takia.
Olvi teki hyvän depyytin, huomasi toki että vähän oli pihalla Virran pelityylin takia näin ekoissa peleissä, mutta saalisti kuitenkin syöttöbongon.

Tästä on hyvä jatkaa, kun vielä pelsuja vastaan on kolme peliä tammikuussa jäljellä ! :)
 

tiuke

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa
Tästä on hyvä jatkaa, kun vielä pelsuja vastaan on kolme peliä tammikuussa jäljellä ! :)

Helmikuun puolellahan se kolmas kohtaaminen on, mutta kyllähän noita riittää.

Hieno peli oli KalPalta, vaikka vastustajan vaisuus oli yksi syy. Kiiskisellä monia loistavia paikkoja, mutta ei tunnu uppoavan mistään. Olveckyltä ihan mukiinmenevä avauspeli, tässä miehessä on pelimiehen ainesta, kunhan pääsee vielä paremmin sisään joukkueeseen. Hyviä suorituksia jo tänäänkin.

Ei tainnut montaa vaihtoa ehtiä Jokinen pelata ykkösen laidassa, kun jo kenttiä rukattiin. Mutta kyllähän Jokinen näytti taas, miksi ei kuulu ykköskenttään. Aivan uskomatonta kiemurtelua jopa maalipaikoilta pois ja maalin taakse. Kuka helvetti tälle miehelle saisi taottua suoraviivaisuutta lisää? Sen lisäksi, sen harvan kerran, kun pääsee maalipaikkaan, niin ei siinä kyllä paljon toivoa maalista ole. Tänäänkin monta hyvää paikkaa.

Mukavahan sitä peliä oli katsoa siksikin, kun Syväsalmi ei ollut koheltamassa kentällä. Koko pakisto selvisi ilman suurempia ongelmia. Tästä on kyllä hieno jatkaa Tapparan kimppuun lauantaisaunassa.
 

IJR79

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, HIFK
Hyvä voitto. Tehokkuutta kaivataan edelleen, paikkoja oli tehdä toiset ja kolmannetkin kolme maalia, mutta siellä on Kiiskiselläkin melkoinen apina selässä. Ei toki ollut lähellekään ainut, joka niitä paikkoja hukkaili. Olvecky esiintyi varsin mukiinmenevästi ja vähän terävämmillä otteilla olisi päässyt avaamaan jo maalitilinkin. Yhden pelin perusteella vaikuttaisi kuitenkin parannukselta Petrovickyyn verrattuna.

Paria juttua ihmettelin matsin aikana jo tuolla otteluseurannassa.

1) Jyri Marttinen. Onko Pelicansin kärkipakiksi hankittu mies ollut koko kauden noin huono? Tänään boksissa kahden maalin aikana, jatkuvaa tökkimistä ja mussuttamista vihellysten jälkeen eikä yhtään mainittavaa positiivista suoritusta koko iltana.

2) Tammikuun tasaus. Mitähän Pelicans (Kaarna) oikeastaan ajatteli valitessaan KalPan vastaan tuolla tammikuun tuplakierroksella. Tämän kauden kolmen ottelun saldo on KalPa 9 pistettä - Pelicans 0 pistettä. KalPa 11 tehtyä maalia - Pelicans 1 tehty maali... Eipä sillä, kelpaa varmasti Kuopiossa.

Tästä on hyvä jatkaa montun lauantaisaunassa, kun vastassa Tappara jota vastaan pistesaldo kauden kolmesta kohtaamisesta on sama 9-0, maalierolla 11-5.
 

tiuke

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa
1) Jyri Marttinen. Onko Pelicansin kärkipakiksi hankittu mies ollut koko kauden noin huono? Tänään boksissa kahden maalin aikana, jatkuvaa tökkimistä ja mussuttamista vihellysten jälkeen eikä yhtään mainittavaa positiivista suoritusta koko iltana.

2) Tammikuun tasaus. Mitähän Pelicans (Kaarna) oikeastaan ajatteli valitessaan KalPan vastaan tuolla tammikuun tuplakierroksella. Tämän kauden kolmen ottelun saldo on KalPa 9 pistettä - Pelicans 0 pistettä. KalPa 11 tehtyä maalia - Pelicans 1 tehty maali... Eipä sillä, kelpaa varmasti Kuopiossa.

Pitkälti samaa mieltä, mutta järjestihän Marttinen yhden loistavan paikan KalPan maalin eteen nousullaan kulmasta ja annettuaan vapauttava syöttö viereen kaverille. Toki tuon tason puolustajalta varmasti heikko ottelu kokonaisuutena.

Eikös se Kaarna ennustellut KalPalle notkahdusta tammikuun loppupuolelle. Eipä siellä Pelicansille ollut tarjolla paljon heikompaakaan vastusta.

On kyllä tulossa melko tärkeä ottelu tuosta KalPa-Tappara matsista. Eroa on nyt jo mukavasti ja siinä on paikka KalPalla karata lopullisen tuntuisesti (vähintään) säälikotietuun. Tapparan jälkeen vielä TPS kotona, joten hyvin olisi pongoja tarjolla lähiaikoina.
 

Lexaa

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, Juventus
Tuo Ääriliikkeen tiedotus selventi kyllä asioita, tuli ihmeteltyä kun sai aivan rauhassa huutaa, toisaalta onko tuo oikeaa katsomokäyttäytymistä tulla sitten edes paikalle fanikerhon paikoille jos ei meinaa edes huutaa? Ja Pelicansin sarjasijoitus kun on mitä on, niin eikö kannattaisi tuollaiset jutut hoitaa kauden jälkeen ja keskittyä vain joukkueen kannustamiseen? Noh tämä vain näin ulkopuolisen heittona.

Ottelusta että olipahan tapahtumia kummassakin päässä. Peli olisi aivan hyvin voinut päättyä vaikka 3-9. Sen verran paikkoja kummallakin oli, KalPa varsinkin hukkasi Saken ja Jokisen johdolla 6-7 läpiajoa. Jokinen ei valitettavasti riitä enää ja miehen voisi lähettää SaPKoon, jos ei edes tyhjästä maalista saa maalia vaikka monta kertaa tilanne tulee niin alkaa usko loppua.

Mutta kyllä KalPan peli on viime aikoina näyttänyt niin upealta ja kun Ahonen on ollut viimeisenä lukkona niin ei ole mitään syytä huoleen, maalintekoa tosin ei taideta vain osata.

Olveckystä vielä sen verran että ihan suht nopealta kaverilta vaikutti ja käsiäkin löytyi, että ehkä meille löytyy iloa tästä kaverista, tosin Petrovickykin tehoili alussa ja hyytyi sitten lopulta ja teki KalPalle kusisen tempun ja häipyi takavasemmalle.
 

RV16

Jäsen
Suosikkijoukkue
Chilinakit ja muu paskansyönti
Tuo Ääriliikkeen tiedotus selventi kyllä asioita, tuli ihmeteltyä kun sai aivan rauhassa huutaa, toisaalta onko tuo oikeaa katsomokäyttäytymistä tulla sitten edes paikalle fanikerhon paikoille jos ei meinaa edes huutaa? Ja Pelicansin sarjasijoitus kun on mitä on, niin eikö kannattaisi tuollaiset jutut hoitaa kauden jälkeen ja keskittyä vain joukkueen kannustamiseen? Noh tämä vain näin ulkopuolisen heittona.
Sen luontoisista asioista on kyse, että todellakaan ei tule kysymykseen lakaista roskia maton alle loppukaudeksi. Ikävää tietysti että joukkue joutuu kärsimään, mutta kun oma seura näyttää persettä niin on kokolailla yks vitun hailee millä sijoituksella ollaan.
 

Lexaa

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, Juventus
Sen luontoisista asioista on kyse, että todellakaan ei tule kysymykseen lakaista roskia maton alle loppukaudeksi. Ikävää tietysti että joukkue joutuu kärsimään, mutta kun oma seura näyttää persettä niin on kokolailla yks vitun hailee millä sijoituksella ollaan.
Aivan. Tuonlaisessa tilanteessa tuon ymmärtää jo paljon paremmin, vaikka joukkue se jäällä pelaa niin kyllä fanejakin pitää kuunnella, eli toivottavasti saatte homman sovittua. Olisi mukavampi ilta Lahdessa tiedossa sitten parin viikon päästä kun ei aivan hiljainen halli ole. Toisaalta tuo heijastui sitten tuolla muihinkin katsojiin, kun meidän alapuolella olevat Lahtelaiset olivat äimän käkenä että miksi Ääriliike on ihan hiljaa, ja eivät hekään sitten viitsineet kannustaa

Mutta fanikerho ei joukkueelta todellakaan ole perseen näytön ensisijainen kohde, joten tsemppiä teille sinne Lahteen siis.
 

Shejbal

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
Tuning-Laurila olisi voinut tarjota edes jotain nähtävää kotiyleisölleen ja vastata myöntävästi Sihvosen haasteeseen.
 

Zorba

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa
Tuning-Laurila olisi voinut tarjota edes jotain nähtävää kotiyleisölleen ja vastata myöntävästi Sihvosen haasteeseen.
Laurilan paikka kokoonpanossa ei ole kiveenhakattu, joten toisen erän lopussa turha tappelu vastustajan jämähyökkääjää vastaan olisi saattanut aiheuttaa katsomokomennuksen seuraavaan peliin. Miksi Laurilan olisi pitänyt siinä toisen erän lopussa tapella, siksikö että lahtelaiset olisivat saaneet edes jotain viihdettä kun joukkueen peliesitykset olivat niin surkeita? Ihan oikea ratkaisu olla myllyttämättä. Eri asia, jos Sihvonen olisi käynyt kyselemässä kolmannen erän lopulla ottelun jo ratkettua. Tai jos olisi käynyt Tyrväistä leipomassa. Oli muuten aika säälittävä suoritus Tyrväiseltä. Masuhr taklasi hetkeä aiemmin jonkun Pelicans-pelaajan (ei tullut uusintaa, oliko aika lähellä polvitaklausta?) ja sitten tämä apina hyppää selästä kimppuun ja ottaa niskalenkin. Nuo on aina vaarallisia kun käydään kimppuun pimeästä kulmasta.

Ottelu hahmo oli ehdottomasti Pasi Nurminen. Urholta kerrankin loistavasti hoidettu tuo äänimaailma, Nupen huudot kuuluivat hyvin koko ottelun ajan.

"TAAS SE ALKAA SAATANA! KÄYKÄÄ SELÄLLEEN KOKO KELTAINEN JOUKKUE, KÄYKÄÄ SELÄLLEEN"

"MITÄ VITTUA SÄ MARTTINEN TEET! OMA PUOLI VITTU, OMA PUOLI!"

"OLISKO OLLU TAAS KAKKOSEN PAIKKA?!" (Kun Pelicans-pakki koukkasi selvästi Kiiskisen eikä jäähyä tullut.

Mietin tuossa pelin aikana, että Nurmisen alaisuudessa on varmasti kiva pelata silloin kun joukkueella ei kulje.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös