Ilmoitukset

Nimimerkin RiverDog vähäinen tuotanto on sisältänyt henkilökohtaisuuksia, offtopicia ja itsemoderointia. Häntä on jo aiemmin huomautettu käytöksestään, mutta kun huomautus ei auttanut, on raati laittanut hänet viikon rauhoittumislomalle.

Lisäksi päätimme viikonloppuna, ettei nimimerkki Bawdy enää jatkossa avaa ketjuja. Meille ei ole väliä, milloin "valmentajalle X kenkää!"-ketju avataan, mutta myös näiden ketjujen avauksiin odotamme edes jonkinlaista panostusta. Tähän Bawdy ei ole kyennyt, sillä hänen ketjunavauksensa sekä Merikiven että Tirkkosen potkuille ovat olleet aivan luokattomia.

Sulje ilmoitus

Nimimerkin Hatchetman tuotanto Jokerit-osiossa on ollut silkkaa flametusta ja ohi aiheen huutelua. Koska aiemmat huomautukset ja viikon pelikiellot eivät ole tepsineet, kyseinen nimimerkki päätyy tällä kertaa kahdeksi viikoksi jäähyaition puolelle.

Sulje ilmoitus

Nimimerkin ja oikean henkilöllisyyden yhdistäminen (myös huumorilla) tuottaa edelleen yleensä kuukauden pelikiellon. Tällä kertaa kuukauden tauolle jäi NakkiFakiiri.

Nimimerkki kausi pääsee kuukauden rauhoittumislomalle. Katsotaan, jos sen jälkeen TPS-keskustelu onnistuisi ilman viimeisiin lauseisiin pesiytynyttä raivoamista. Aiempi rikehistoria vaikutti loman pituuteen korottavasti.

Sulje ilmoitus

To 11.12.2014 HIFK - Kärpät

Viestiketju osiossa 'Otteluketjufoorumi' , aloittajana Goljat, 11.12.2014 klo 12.47.

 1. Goljat Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät, Hokki, Puolangan Ryhti, Sebastian Aho
  Tänään kohtaavat siis Helsingissä IFK ja Kärpät. Hifk tippui katkeralla tavalla CHL:stä tiistaina ja Kärpät raivasi tiensä neljän parhaan joukkoon. Hifk saa keskittyä jatkossa liigaan, kun taas Kärpillä lähiajan päätavoite on vielä mestareiden liigassa. HIFK on käynyt tälle kautta pari kertaa jo niistämässä pisteet Raksilasta, nyt kohdataan ekaa kertaa Helsingissä.

  Kärpät pelasi tiistaina erittäin hyvän pelin SaiPaa vastaan, jatkuuko sama lento myös tänään? Oikeastaan kaikki muut osa-alueet on kunnossa, ainoastaan maalinteko tuntuu tavattoman vaikealta. Paikkoja luodaan liukuhihnalta, mutta viimeistely on ollut heikkoa. Kärpiltä loukkaantui tiistaina Vallin ja Davis, tilalle nostetaan Hokista nuorukaiset Nutivaara ja Puljujärvi. Uskoakseni Kärpät ei ainakaan heikkene näillä vaihdoilla.

  Tiedossa varmasti vauhdikas ja laadukas ottelu, veikkaan että maaleja tehdään tänä iltana keskivertoa enemmän?

  Seurattavia asioita:
  - Miten pelaa Puljujärvi? Varmaankin istutetaan Davisin paikalle Pyörälän ja Pirneksen rinnalle. Mielestäni ketju vain vahistuu tällä vaihdolla. Pyörälä ja Pirnes saa luotua paikkoja ja Jesse pistää luontaisen maalintekijän vaistolla pussiin.
  - Montako kertaa kärppien hyvä pyöritys hyökkäysalueella päättyy siihen, kun Glenn ampuu löysän ja maskittoman vedon maalille?
  - Jatkaako Liigan taitavin pelaaja Joonas Donskoi hyviä otteitaan.
   
 2. Melko Huono Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  HIFK tänään
  Zaborsky - Kuparinen - Rask
  Goldobin - Ramstedt - Leino
  Blomqvist - Elkins - Partanen
  Luttinen - Nykopp - Ikonen

  Auvitu - Grillfors
  Taipalus - Söderholm
  Teppo - Pikkarainen
  Honkaheimo

  Husso
  Lankinen

  Tuomarit
  Favorin - Pajula
  Nieminen - Nikulainen

  IFK:lla alkaa olemaan tuo paketti lähes sama ottelusta toiseen. Se on hyvä se. Kotivoittoonhan se on uskottava kun hyvin on mennyt ja jopa Kärppiä vastaan ollaan oltu niskan päällä. Erikoistilanteiden pitää kotijoukkueella parantua. Varsinkin av ollut aivan tolkutonta paskaa. Montaa jäähyä ei kyllä kärsi ottaa tai muuten hyväkin ottelu voi valua aivan hukkaan.
   
 3. Jupe Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Helsingin IFK
  Puustinen popcorn-osastolla?! Partaselle viimeinen näyttöpaikka Elkinsin vieressä, siinä ei ole tainnutkaan surffata vielä tällä kaudella.

  _
   
 4. Saskatoon Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Bruins, Wild, HIFK, Hyvinkään Tahko
  Lainaus:
  HIFK-puolen saikkuketjun mukaan Puustinen on flunssan takia poissa.
   
 5. Steven Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Calgary Flames, Liverpool FC
  HIFK:n osiossa mainittiin Puustisen olevan flunssan takia poissa. Toki pientä herättelyä mies kyllä muutenkin kaipaisi.
   
 6. Mensonge Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät
  Hyökkäysketjut:
  Mika Pyörälä – Esa Pirnes – Jesse Puljujärvi
  Ivan Huml – Sakari Manninen – Juha-Pekka Haataja
  Sebastian Aho – Joonas Kemppainen – Joonas Donskoi
  Mikko Alikoski – Juho Keränen – Joonas Komulainen

  13.hyökkääjä Simon Suoranta
  Puolustajaparit:
  Lasse Kukkonen- Adam Masuhr
  Ryan Glenn – Arto Laatikainen
  Dan Spang – Mikko Niemelä
  Maalissa: Tomi Karhunen (Iiro Tarkki)

  Nyt on omavaraisuusaste hyökkäyksessä jo aika jäätävä. Karhunen maalissa, tämä on mielenkiintoinen valinta. Edellinen miehen peli Espoossa sai äärimmäisen murheellisen lopun ja nyt ei paikka ainakaan helpotu. Oma veikkaukseni on, että tämän ottelun voittaja tulee nousemaan lähitulevaisuudessa sarjakärkeen. Momentum IFK:lla voitettuaan jo kaksi peliä Oulussa tälle kaudelle. Toivotaan kovaa ja tasaista kamppailua. Puljujärveltä vois ykkösen laidassa odottaa tehojakin.
   
 7. Jupe Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Helsingin IFK
  Lainaus:
  Jep, selvä homma ja loogisin paikka Partaselle on juuri tuo ettei sekoita hengettömällä pelillään muita ketjuja.

  Tänään on hyvä tasonmittaus IFK:lle, nyt asennetta ja voitto hinnalla millä hyvänsä.

  _
   
 8. Katajanokan spanieli Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Edessä siis syyskauden mielenkiintoisin matsi hallitsevaa mestaria, puolen Suomen joukkuetta ja alkavaa dynastiaa vastaan. Oman mausteensa hallille luulisi tuovan myös aktiiviset vierasjoukkueen etäkannattajat. Molemmilla joukkueilla on haarukassa syyskauden piikkipaikka tasaisessa Liigassa ja voi pitää tämän olevan yhden ratkaisun paikoista tuossa kisassa. Kotijoukkuetta rasittaa ainakin henkisesti kärsitty sekoilutappio CHL:ssä eli Törmäsen kyvyt ovat tänään todellisessa puntarissa.

  Joukkueiden rosterit ovat maalivahtien ja hyökkäyksen osalta Liigan kärkeä. Mestarien puolustus taas on paria kertaluokkaa vahvempi ja HIFK:n välillä sekoilevan pakkikaluston onnistuminen onkin ottelun yksi ratkaisupaikka.

  Yksilötasolla mielenkiinto kohdistuu ainakin tähän Mestarien kaikkien aikojen lupaus Puljujärveen, jota en koskaan ole aiemmin livenä nähnyt. Melkein samalla odotustasolla Dynastiassa on myös Sebastian Aho. Näiden kavereiden takaraivossa on pakko pyöriä junnukisat, eli alitajunnassa saattaa pyöriä loukkaantumisten varominen - niin suuri asia junnukisat kuitenkin tämän ikäisille kavereille ovat.

  Kotijengikin on tasoa mielenkiintoisempi kuin pariin vuoteen. Zaborskyn dominointi kaukalossa jatkunee entisellä tasolla. Synninpäästön Koojiiltä saaneen Ramstedtin pörräystä on saanut ihailla koko syksyn. Harharetkiltä paluun tehneen Pikkaraisen otteissa on alkanut ikävä kyllä näkyä vanhoja merkkejä. Kasvamassa oleva täydellisen ristiriitainen superlupaus Goldobin voi ratkaista minkä tahansa pelin suuntaan mihin tahansa.

  Toivotaan tietysti HIFK:n voittoa aggressiivisen karvauksen ja fyysisyyden kautta. Olisihan se hienoa nähdä HIFK edes joskus sarjan kärjessä. Dynastiassahan tämä on arkipäivää.
   
 9. charger Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Se Puree!
  Mitäköhän tästäkin taas tulee. Jotenkin huonot fibat tästä pelistä. Viimeinen terävyys on puuttunut Kärpiltä viime aikoina ja se ei tiedä hyvää IFK:n kotiluolassa.

  Nyt tarvittais vähän tsemppiä.
   
 10. torpeedo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Lunkan väärintorjutut voitot
  Lainaus:
  Juurikin näin. Tähän saakka olen ainoastaan katsellut sitä miltä joukkueen peli näyttää ilman sen suurempaa kiinnostusta pisteiden jakamiseen. Tänään ykkösasia on se kenen matkaan pisteet lähtevät, ei mikään muu.
  Mulla on sellainen kutina että keväämmällä on suuri merkitys sillä kumpi näistä joukkueista osaa voittaa toisen.

  Kärppien peliä on ollut aina ilo katsoa, uskon ettei tänäänkään nähdä poikkeusta sääntöön.

  Let's play hockey!
   
 11. Johannes Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, jääkiekko.
  HIFK:n peliesitykseen saattaa vaikuttaa tiistain Frölunda-pelin tappio tai sitten ei. Kärpät-peli on pieni testi, että kykeneekö kauden 14-15 HIFK toipumaan heti takaiskuista. Testissä ovat tietysti Törmäsen valmennusryhmä ja joukkue. 13 pelistä 11 voittoa ja 2 tappiota Nordiksella syksyn Liigapeleissä on jo pieni velvoite sille, että ei haeta selityksiä edellisen pelin tappiosta, vaan lähdetään voittamaan myös illan Kärpät-peli. 2-3 pistettä HIFK:lle on haussa, eri asia toteutuuko odotukseni.
   
 12. Imagined Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jesse Puljujärvi, Jari Viuhkola, Kärpät
  Lainaus:
  Monet kehuu jostain syystä tuota Kärppien pakistoa, mutta todellisuudessa se on yksilöinä melko epätasainen koostumus. Kärppien tiukka viisikkopuolustus, kuitenkin tuottaa tulosta. Kuinka monta kertaa nähdään, kun Spang pitelee kättään, selkäänsä tai muuten vain itkeä nyyhöttää jossain laidan vieressä? Glennin jo aikaisemmin mainitut maskittomat ripuliranteet tappavat totaalisesti muuten hyvät hyökkäyspään pyöritykset... Mashur tekee onneksi maaleja! Mutta muuten peli on edelleen sen tasoista, että dynastian pakkihirearkiassa saisi olla korkeintaan sijalla 4. Kuten viime kaudella Pokan ja Ohtamaan ja aikaan. Tällä kaudella Mashur on joukkueen varmimpia puolustajia.. eikä se ole kehu Mashurin suuntaan.
   
 13. LP#32 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Mielenkiintoista nähdä, onko IFK:lla päät painuksissa vielä tiistain jälkeen vai tullaanko jo täydellä höyryllä ekaan kymppiin. Ensimmäinen maali olisi tärkeä.

  No yhtä kaikki, IFK häviää kaksi ensimmäistä erää ja voittaa viimeisen. 2-2 jatkoille.
   
 14. Teroin Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät
  Uskon IFK:n olevan tänään vahvoilla. Kärppien maalinteko on ollut aivan uskomatonta tervanjuontia. Jospa Husso imuroisi... Yksilötasolla odotan Goldobinin näkemistä, ja tietysti kiva nähdä Puljujärvikin taas ylhäällä. Toivottavasti saa pelata ylivoimaa (ei kuitenkaan saa).
   
 15. Melko Huono Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Olihan peli. Se alkoi ja sitten se loppu. Täysin huti meni niin minulta, IFK:lta kuin tuomareiltakin. Kärpiltä hyvä vierasmatsi. Ei IFK:ta vastaan tarvii muuta tehä kun heittää kiekko maalille ja joku vaikka kääpiö voi sen käydä puttailemassa sisään kun ei siellä viittitä edes yrittää puolustaa omaa maalia. Ei ole paljon jälkipolville kerrottavaa, eikä kyllä kellekkään muullekkaan. Ainut mikä vitutti pelin aikana oli Ramstedtin loukkaantuminen, vittu!
   
 16. deWILS Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  IFK
  Sellasta tänään. Hyvä ja viihdyttävä peli. Ifk aavistuksen niskan päällä mutta Karhunen ja onneton viimeistely ratkaisi pelin tänään. Eteenpäin ois sanonu mummo lumessa jos olis lunta.
   
 17. Mensonge Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät
  Joukkue osoitti tasonsa tänään. Pahasta paikasta voitto ja vähän balsamia alkukauden tappioille kotona. Karhuselle tämän voiton soi kyllä. Hyvästä pelistä palkintokin tällä kertaa. Tasaisena säilyy sarja kärjen osalta, ihmeellisen tasaisena.
   
 18. #24# Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät sekä KHL:ssä Jokerit ja NHL:ssä Carolina
  Ei tehnyt Kärpät maaleja, mutta HIFK oli vielä surkeampi. Kärpät otti lisäksi ihan liikaa jäähyjä. Myö Karhusen peli alkaa olla kuten viime keväänä. Hyvä merkki kuitenkin kevättä ajatellen, että umpisurkealla pelilläkin kolme pistettä.
   
 19. Luulajanpuisto Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät
  Minulle on iskenyt muotitauti nimeltä jääkiekkoähky. Tämä ottelu toimi ainakin väliaikaisena lääkkeenä oireisiin. Alussa näytti, että ei tuolta pisteitä vieraille heru. Karhunen ja kotijoukkueen räiskimiseen päätyneet hyökkäykset pelastivat siinä vaiheessa.

  Nyt näyttää Kärppien hyökkäyspelikin jo kulkevan, jopa keskialue ylitetään parhaimmillaan sujuvasti. Ei olisi alkukauden perusteella uskonut, tehot tosin vieläkin hieman hukassa.
   
 20. charger Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Se Puree!
  Voitto tuli! Ei ois kyllä uskonu, mutta en valita.

  Ja erittäin hyvä homma että Karhunen sai nyt onnistumisia. Varmasti on ollut miehellä vähän rankkaa.
   
  Viimeksi muokattu: 11.12.2014 klo 21.49
 21. IlarI Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kaikki muut paitsi Tappara tai JYP
  Kemppainen oli kentän ykkönen ja Karhunen pelasi loistopelin. Kolmannen erän jäähyistä voi olla montaa mieltä, mutta tuomareihin peli ei ratkennut. Ramstedtin loukkaantuminen näkyi mielestäni selvästi, ylivoimamoottoria olis tarvittu.
   
 22. Overdoze Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät
  Viihteellisin Kärppäpeli pitkään aikaan, kun tuntui olevan ihan keskittyminen ja tahtokin nyt mukana. Ja aina kun Jesse pelaa, niin se on juhlapäivä. Kaveri vähän katosi pelin edetessä, mutta 16-vuotias sai kyllä ensimmäisessä erässä niin omat kuin vieraatkin näyttämään naurettavan huonoilta. Välillä jopa huvitti kun kaveri hakkaa mailaa jäähän vapaassa tekopaikassa, mutta Pirnes pelaa normaalia Kärppää eli kiemurtelee ja kiertää kulmassa odotellen että pääsee syöttämään viivaan Masuhrille/Glennille/Spangille, joka jälleen kerran mielikuvituksellisesti laukoo kiekon kohti maskia tai kalaverkkoihin.

  Mutta olihan tämä hyvä peli kuitenkin Kärpiltä. Yllätysvoitto. Näin ei kovin monesti pääse Kärppien kohdalla nykyään sanomaan. Joukkueellekin helpompi pelata kun ei tarvitse koko ajan pyörittää vaan voidaan pelata enemmän vastaiskukiekkoa. Yleensä asetelmat ovat toisin päin.

  Harmittaa tuo Karhusen nollan rikkoutuminen (Glenniltä upea maski). Antoi hyvän tekosyyn Latelle pistää Tarkki taas maaliin seuraavaan peliin.
   
 23. JakeTheGreat Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Oulun Kärpät
  Hiljainen Nordis ja vähän kliininen peli (ehkä), mutta voitto kelpaa erittäin hyvin. Ehkä syksyn kovin jopa. Nordis on aina ihmeellisen vaikea paikka Kärpille ja hirveä työ on saada voittoja. Tänäänkin meni vielä ihan helvetin jännäksi. Ehkä tämä kuitenkin muistutti sitä viime syksyn 1-3 -voittoa jollain tapaa.

  Hienoa työtä Kärpät ja Karhunen. HIFK:n vahvuudet otettiin pois ja peli saatiin Kärppien näköiseksi. Peli toimii. Puljujärvi on loistava heppu, kyllä antaisin peliaikaa. Huvittavaa oli seurata Essin pyörimistä kun Jesse naputtaa yksin maalin edessä mailaa. Niin ja Karhunen pelaa seuraavan, eikö Late?
   
 24. Hockey#11 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät
  Lainaus:
  Itsekkin haluaisin hehkuttaa Puljujärven peliä eiliseltä, mutta en nähnyt siinä niin paljon hyviä elementtejä, että siihen ois aihetta. En ymmärrä miten täällä saadaan positiiviseksi käännettyä mailan naputtelutkin, mutta ilmeisesti kaikki on positiivista jos olet riittävän nuori. Samassa lauseessa irvaillaan Essille, joka sentään syötti tärkeän Kärppien avausmaalin. Jesse vastaavasti syötti Hifkin pelaajan yksin läpi kun yritti alimpana viedä portteja.