To 11.10.2018 Otteluseuranta (Liiga)

  • 26 793
  • 338

FASlapsi

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Seurannut 10 vuotta Liigaa. Viime vuonna sain kuulla, että tässä sarjassa pelaa joku SairaanPaska.

Sä oot varmaan kuullu väärin, sarjataulukosta tarkistin ni ei siellä oo ton nimistä joukkuetta. Oisko se vaikka tota Ässiä meinannu se keltä ton nimisestä jengistä kuulit?
 

Rotsi

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Minnesota Wild, New York Rangers
Samaa mieltä linjasta, mutta nämä wanhan liiton tuomarit ei ole tätä linjausta tehneet, vaan linja lähtee Liigan erotuomari johdosta. Sielläkin on ukkoa vaihtunut, mutta jostain syystä Rönnikään ei ole halunnut tätä roikkumista ja estämistä karsia. Yksittäiset tuomarit ei sitä voi muuttaa, varsinkaan kun nuoria puskenut paljon sisään.

IFK hallitsi ekaa erää aika täysin, mutta aika tehotonta kulmissa pörräämistä oli. Muutama todella hyvä paikka, sis. 2vs1-hyökkäys. 0-0 taululla, ja sitten odotetaan kyykkääkö IFK toisessa erässä. TPS ei varmaan tyydy puolustamaan koko matsia joten ensi erä lienee tasaisempi.

Toki näinkin, omalla mutulla vaan varsinkin Levosella näitä tuntuu jäävän eniten viheltämättä. Ensimmäisestä erästä pystyisi helposti nappaamaan vähintään viisi klippiä, joista tuloksena olisi varma estämisjäähy ison veden toisella puolella. Kaipa tämä sitten vain on linjaus tasaisuuden osalta, että kaikenmaailman Keni Karalahdet pysyisivät Filppuloiden ja muiden sankareiden mukana edes jollain keinolla.

Tepsi jäi tosiaan jalkoihin varsinkin fyysisyydessä ja tyytyi lopulta vaihtamaan pelkillä norsukiekoilla. 2. erässä tulee hätä, jos sama meno jatkuu...
 

FASlapsi

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Hei nyt ne pelaa jo! Pyörälä pelaa tossa toisessa jengissä ja sillä on kultanen kypärä, ei luoja mikä spede.
 

HokiJone

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Luleå HF
Siellä ne pörrää päädyssä, mutta pitäis niitä maalejakin tehdä.
 

Rommeli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko, Pale Knuckles - EASHL, Україна
Hohhoijaa.

Nyt oli kyllä paha munaus tuomareilta.
 

FASlapsi

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Tuo valkopaitainen joukkue saattaisi pärjätä Liigassakin. Äsken joku Säiliö pääsi yrittämään maalin tekoa mutta ei se onnistunut. Ehkä hänen avunsa ovat jossain muussa pelin osa-alueessa, kuten esim. vastustajien telomisessa.
 

Kolmio36

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Philadelphia Flyers
Ei kai kompastumisesta tarvi jäähyä antaa? Ihan oikein tuomittu
 

Hereworth

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kerho, Joni Puurula, Flyers
Krejcik kompuroi ja jäi kalastelemaan jäähyä. Hidastuksesta näkyy ettei kontaktia ollut. Onneksi tuomarit eivät menneet tuohon ja ämmäily sai arvoisensa päätöksen.
 

BlackWolf

Jäsen
Suosikkijoukkue
In memory of Hiihtofani. abianos, oranssi, jellona
Ihan omiinsa kaatui ja muut lopetti jostain syystä pelaamisen. Ei peliä katkaista ellei ole kuolemassa (verta roisku kunnolla), tai kun loukkaantuneen joukkueen pelaajat saa kiekon.
 

mixu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hifk
Sellainen lahja sitten Nykopilta.
 

Sean Connery

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Sattui tai ei, mutta miksi Lukon veskari jäätyi täysin ja alakoulutason laukaus upposi. Siinä se suurin moka.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös