To 10.9.2009 JYP - KalPa

  • 29 350
  • 131

Jypjyrää:)

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP #44,#82
JYP tarvii kyllä pari kiekollista sentteriä, että saadaan laitureista tehoja irti. No alkuun yksikin riittää :). Meillä on nyt neljä 3-4 sentteriä. Ei yhtään 1-2 sentteriä, eli niitä joiden pitäisi tehdä laitureille peliä. Karmealta näytti peli, tulossa on vaikea syksy oli mestaruuskrapulaa tai ei. Hakkaraisen ja Vänttisen tilalle kiekolliset sentterit niin aletaan saada pelimiehistä ihan erilailla tehoja. Hyviä pelaajia molemmat on omissa rooleissaan, mutta kiekollisen pelin rakentelu ei sitä ole...

KalPa peli oli sellaista, että pitkälle mennään. Ihmeitä täytyy tapahtua jos ei tuolla porukalla mitaleilla olla. KalPa on osannut tällä kertaa hommata ihan oikean vahvistuksen ulkomailta.

Ei siinä mitään, paljon parempi joukkue voitti. Vatasenkaan vahvuudet ei tule esille, jos omassa päässä aletaan pääasiassa pelata...
 
Viimeksi muokattu:

RuuhkaTukka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jyp, sympatiaa Jokereille
Parempi voitti ja oli ilo huomata, että KalPakin oli palannut takaisin normaalin jääkiekon pariin. Kyllä sitä naurettavaa alaspäin pelaamista vieläkin oli, mutta pääsääntöisesti KalPa pelasi kohden vastustajan maalia.

JYP pelasi aivan kuin viimekauden alussa. Erittäin heikkoa avauspelaamista, luokatonta syöttötyöskentelyä ja heikkoa alivoimaa.

KalPan pelaajia en osaa kommentoida, kun ei niistä nimistä ja numeroista saa mitään selvää. Ahonen ja Kapanen olivat ainoat mitkä sieltä selvästi havaitsin. Ahonen torjui sen mitä tarvitsi, eli ei juuri ollenkaan. Tämän pelin perusteella ei voi tehdä mitään johtopäätöksiä, vaikka se JYP:n maali olikin Ahosen moka. Kapanen taas jäi mieleen niistä minuuttien mittaisista juttutuokioista tuomareiden kanssa. Mitä ihmettä se siellä sepostaa, treffeillekö se niitä kerjää?

JYP:n pelaajista positiivisesti mieleen jäivät Pesonen, Tuppurainen, Riska ja Vatanen. Pesonen ja Tuppurainen olivat erittäin hyvällä jalalla liikenteessä ja uskonkin tämän kaksikon tekevän vielä valtavan määrän maaleja. Riska taas jakoi ihailtavan määrän naamapesuja KalPan pelaajille ja oli muutoinkin juuri niin loistava, kuin liigan isoimman leuan omaava mies voi olla. Vatanen teki jokusen mokan, mutta myös muutaman hyvän suorituksen. Erityisesti mieltä lämmitti nähdä, että Vatanen pelaa kuin paljon suurempi mies, taklauksia, kähinää ja ahtaisiin väleihin menoa riitti enemmän kuin tarpeeksi.
 

batman83

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Ihmettelin miksei Vatanen saanut syöttöpistettä Vänttisen maaliin. Vähintään yhtä paljon Vatanen tilannetta järjesteli kuin syöttöpisteen kuitannut Virtanen.

Itse ihmettelin samaa, hieno harhautus vielä ennen syöttöä. Nykyäänhän noissa rebound -maaleissa annetaan kahdelle syöttäjälle pisteet. Tai ainakin viime kaudella useaan kertaan tuli mm. erään Hifk -pelaajan toimesta.

niin siis annetaan 2 syöttäjälle pisteet, jos aihetta on.
 

Nelfor

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Viime kaudella tällaiset pelit kääntyivät, kun JYPistä löytyi kuitenkin se yksi kenttä, joka pystyi tekemään maaleja ja hyökkäämään. Nyt niitä ei ollut yhtään ja kävi näin.

Heikko peli JYPiltä kaikin puolin, mutta ei KalPakaan huikea ollut. Peli oli molemmilta melkoista sähellystä, kuten toki ensimmäiset pelit yleensä ovatkin. JYP vei ekan erän ja KalPa hallitsi kahta seuraavaa suvereenisti. Ansaittu voitto ehdottomasti.

JYPiltä ei löydy erityisen hyviä suorittajia yhtään, mutta eipä nyt oikein erityisen huonojakaan. Koko joukkue pelasin huonon pelin, muttei mitään katastrofaalista nähty keneltäkään. Plussia voisin kuitenkin jakaa Wallinheimolle, Kaijomaalle ja Hytöselle. Vataselta muutamia virheitä eikä mitään kovin erikoista vielä, mutta selkeät enteet näkyvät edelleen. Vatasen peli tulee paranemaan hurjasti kauden edetessä.

Onnittelut KalPalle, olitte selvästi parempia tänään.
 

tzuiz

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kalpa, Manchester Broilers, IPK
Ensimmäisellä erätauolla olin lähes varmasti kuulevinani Pekka Virran sanoneen seuraavaa KalPan pukukopissa:

"Hei pojat, eiköhän unohdeta nyt se viime vuoden pelikirja ja otetaan tämän kauden pelikirja käyttöön, Dufvaa on uunotettu nyt jo tarpeeksi."

Tuomarit paikkasivat hyvin Malmivaaran ulosajamattomuuden Koskisen jäähyllä joka ratkaisi pelin.

Tommi Jokinen on seuraava KalPalainen NHL pelaaja.
 
Suosikkijoukkue
JYP, NY Rangers
Ihan hyvätasoista kiekkoa ensihetkistä lähtien, ottaen huomioon että kyseessä oli kauden avaus.

JYP oli ensimmäisessä erässä maalin verran parempi, kun KalPa puolestaan kahdessa viimeisessä ansaitsi (vähintään) nuo neljä maaliaan.

Viimeisessä erässä Koskisen saama jäähy, josta maalikin syntyi, oli kyllä hyvin kyseenalainen. Tilanteessa oli tönimistä ja hakkaamista puolin jos toisin, mutta jostain syystä Koskinen sitten sieltä arvottiin penkille. Mutta näitä sattuu.

Vataselta tosiaan ihan hyviä väläytyksiä ja oivallisia syöttöjä, mutta ehkä kuitenkin voisi vaihtaa muutamat turhat kikat pulloon Clearasilia. Vähän turhan paljon itseluottamusta tuon tasoiselle junnulle.

Malmivaaran tilanteesta odotin kyllä pelirangaistusta, mutta joskus näinkin päin. Propsit sille KalPalaiselle kun ei jäänyt jäähän makailemaan kun ei pahemmin sattunut.

Mutta eipä muuta kuin kohti lauantaita ja Lahtea, josta toivottavasti otetaan se ensimmäinen piste. Tosin siellä vastaan asettuu tämän kauden tuleva suomenmestari, joten helppo paikka se ei ole.
 

juzmo

Jäsen
Mites muuten tuo potkumaali sääntö menee? Kiekkohan meni maaliin vasemmasta luistimesta, jolla Hartikainen ei kyllä mitään potkinut. Muuten ihan ookoo peli. Ahoselta kunnon hörppy ja muutenkin vähän pomputtelua. Oisko tuo Jyväskylän ilmapiiri jännittänyt. Sinkulle ihan oikein tuo Toman maali.
Tuleekohan siitä kurkunleikkaus näytöstä sanktioita?
 

Jani82

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, KuPS, Detroit Red Wings, Arsenal FC
- Malmivaaran taklaus oli päivänselvä ulosajo, tosin itsekin näin livetilanteesta sen kampitukseksi, koska luulin että vain luistimet osuivat. Siinä olisi voinut KalPan miehelle käydä huonosti.
Miksi näistä sikataklauksista ei lennä täällä ulos ilman, että kohdekin lähtee pitkälle lomalle.
Selkeämpää polvitaklauksta saa hakea mutta tuomareilta puuttui jotain kun eivät uskaltaneet laittaa Malmivaaraa ulos, varsinkin kun sitten jälkitilanteesta arvottiin vielä Varakkaalle jäähy.
Meneeköhän tämä nyt edes tuonne Pietilän videotuomari osastolle muutaman pelin pelikielto olisi paikallaan tuollaisesta tahallisesta vahingoittamis yrityksestä.

Onneksi tuo Hartikaisen hylätty maali ei ratkaissut peliä kun KalPalla oli tällä kertaa virtaa viedä homma ilmakin loppuun asti.

Adam Andersson oltaisiinko vaihteeksi onnistuttu löytämään ulkomailta kunnon vahvistus ainakin näin ensimmäisen pelin jälkeen pitää sanoa näin.
Tuomas Kiiskinen onko nyt se aika kun Kisu ottaa sen johtotähdenpaikan KalPassa ja tekee ne ratkaisut silloin kun pitää jäätävää peliä tänään.
JYPistä Sami Vatanen oli hyvä kiekollisena mutta kiekottomana täysi rukkanen ainakin vielä, toivottavasti tuo kiekoton peli kehittyy niin kaveri voi tehdä mitä vain.
 

sean

Jäsen
Eipä tarvitse miettiä kuka johtaa liigaa joulutauon alkaessa. Sen verran valmista Kalpan peli on tällä hetkellä. Ei me huonolle hävitty.

onnittekut kuopioon.
 

-pasi-

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Eipä tarvitse miettiä kuka johtaa liigaa joulutauon alkaessa. Sen verran valmista Kalpan peli on tällä hetkellä. Ei me huonolle hävitty.

onnittekut kuopioon.

En menisi nyt kuitenkaan asioden edelle vaikka toki Kalpa oli tänään hyvä niin ei se ollut kyllä lähellekään täydellinenkään. Ekaa erää vei JYP melkein mennen tulleen, toki maalit jäi yhtä lukuunottamatta tekemättä. Seuraavat erät sitten menikin kyllä Kalpan komennossa, mutta jos JYP pelaa näin paskasti ja taululla luvut olivat vain 1-2 kalpalle kun peli oli pelattu yli 57 minuuttia niin ei se nyt Kalpa ihan hirveän hyvä siinämielessä ollut.. vai pitäisikö tästä sitten päätellä että JYP on todennäköisesti heti Kalpan takana sarjataulukossa kun heikollakin pelillä pystytään näin "tulevaa sarjakärkeä" haastaan :)
 

salonen

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Red Wings
Meneeköhän tämä nyt edes tuonne Pietilän videotuomari osastolle muutaman pelin pelikielto olisi paikallaan tuollaisesta tahallisesta vahingoittamis yrityksestä.

Noh noh, täysin selvä polvitaklaus, mutta ei sentään vahingoittamis yritys! Malmivaara haki avojääpommia, kaveri väisti, polvet yhteen, eli selvä polvitaklaus. Malmivaara ei levitä jalkoja just ennen taklausta, eli ei tarkoita ajaa polvella. Täyttää sm-liigassa ulosajon kriteerit, mutta tänään näin. Hienoa toimintaa Kalpan jätkältä, ei jäänyt kieriskelemään kun ei oikeesti sattunut. Tosin joukkueen kannalta olis kannattaanut hetki maata, niin olis Malmi lentänyt suihkuuun.

Kalpa oli erittäin hyvä, varsinkin ykkös yv on todella vaarallinen ja monipuolinen. Lisäksi erottui Tommi Jokinen positiivisessa ja Miettinen negatiivisessa. Ahosta ei jyp päässyt kunnolla testaamaan.

Jypin peliä en edes viitsi kommentoida, Jaatinen kun vaihtuu välivaaraan ja vänttinen johonkin kiekolliseen sentteriin niin tuossa on jotain ideaa. Vaikkakin Vänttinen pelasi hyvän matsin, mutta ei siitä sentään huippu sentteriä saada ja semmosen Jyp tarvii.
 

ruukkunen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Haluttu Muutos, Hallituksen Päätös, Perheyritys
Avausottelusta on tietysti turha liian pitkälle meneviä johtopäätöksiä tehdä, mutta tietenkin voi miettiä muutamaa pointtia:

- KalPa onnistui varmaankin ensimmäistä kertaa "ikinä" pelaamaan itsensä säännöllisesti ulos JYPin aggressiivisen karvauksen alta (2. ja 3. erässä)
- KalPan ylivoima oli tänään parempaa kuin "kertaakaan" viime kaudella (ja oikeastaan koko nykyisellä liigatulemalla)
- Vaikka kummallekin joukkueelle varmasti jäi parannettavaa, kyllä sitä "löysää" on tämän ottelun perusteella enemmän JYPillä kurottavana. KalPan paletti oli kohtalaisen valmiin oloinen, kun taas JYPin vellit menivät ensimmäisen erän vakuuttavahkon esityksen jälkeen pahasti sekaisin. Joukkueiden keskinäisistä voimasuhteista saataneen todenmukaisempi kuva ehkä vasta kauden kolmannessa tai neljännessä kohtaamisessa.
 

Kopari

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, Jokipojat, Mikkelin Kittaajat
KalPasta pakko mainita vielä neloskentän miehekäs pelaaminen. Sinänsä sääli, että nämä miehet jäävät kymmenen minuutin peliajalle kun pitävät kiekkoa vaihdosta toiseen vastustajan hyökkäysalueella. Mielestäni Kapasen ketjulta voisi vastuuta siirtää vähän enemmän muille kentille, niin ei selkä suorru sitten poffeissa. Kapasen ketjuhan ei saanut tänään tasakentällisin oikein mitään aikaiseksi.

Toinen huomio tuomaripelistä. On se kumma kun peli näyttää siistiltä mutta jatkuvasti on miestä boksissa. Tänään vihellykset meni KalPan eduksi, mutta olishan se mukava katsoa joskus peliä, jota ei ratkaista yv:lla
 

Laarsson

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa
NettiUrho testattu, liigakausi sen myötä korkattu ja kolme pistettä kotiin kannettu. Kaikin puolin mukava aloitus.

Ensimmäisestä erästä tuli erehdyttävästi mieleen viime kauden pelit: KalPa pyrkii kontrolloimaan, mutta JYP tukkii reitit onnistuneesti ja kantaa lopulta kiekon väkisin maaliin röyhkeällä suorituksella. Ei hyvä. Ja Wallinheimo luonnollisesti peittää ainoan kunnon vedon hienosti.

Toinen ja kolmas olivatkin sitten linjaltaan aivan eri sarjaa. Onnistujia löytyi KalPasta varsin laajalta rintamalta ja pahoja virheitä ei päässyt syntymään. Upeita yv-kuvioita ja -maaleja ja erityisen tyytyväinen voi olla Toman 1-3 -uitosta. Teki nannaa.

Sami Vatanen: vaikea kuvitella mitään muuta kuin upeaa uraa. Puolustaminen paranee voiman lisääntymisen myötä varmasti ja tuon liikkeen ja taidon kanssa moni joukkue on vielä pulassa kauden aikana. Tulevaisuuden pelaaja!
 

Anselm Raato

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ajetaan Valtralla, Seattle Kraken
Kaikkia alkaa olla sanottu mutta muutama pointti silti pitää lätkästä.
-Kuopion fanit: Aivan huikea show. Hienoa.
-Vatanen #44: Muutaman kerran hukkasi kiekon pahasti mutta väläyttelikin muutaman kerran. Toivottavasti pelaavassa kokoonpanossa lauantainakin.
-Tuomarityöskentely iha ok (tosin muutamia outoja juttuja)
-Malmille olisi kuulunut femma
-JYPin pelaajaesittely oli mahtava ja hauska!
-Makkara oli hyvää.

JYP karvasi ekan erän hyvin kahdella ukolla. Sitten ilmeisesti jalat jäi koppiin ja karvauskin loppui. Tulos tiedetään ja uutta matoa koukkuun. Onnea Kuopioon, hienoa peliä.
 

Marcus Juslin

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Hieman tyhjä olo jäi, mutta eiköhän se siitä. Voisi kyynisesti todeta, että tasaisen huonosti JYP pelasi, mutta kyllähän sieltä erojakin löytyi.

- Pahiten yössä mielestäni olivat Hakkarainen ja ennen kaikkea Sipiläinen. Laiskinta peliä mitä olen koskaan Sipiltä nähnyt, Ehdottomasti väärässä ketjussa.
- Tuppuraista on täällä kehuttu ja vauhtia toki löytyy, mutta edelleen olen sitä mieltä, ettei Tuppuraista kannattaisi pitää Pesosen kanssa samassa ketjussa. Syövät toistensa vahvuuksia. Jos tätä pitäis videolta näyttää, niin taisi siellä yksi paikka olla, jossa Tuppurainen nappasi kiekon Pesosen lavasta...
- Kuten Pakkipari jo totesi, tuli kyllä - ei niinkään Immosta - vaan Mäntymaata ja Välivaaraa ikävä. Se viime kaudelta tuttu oman pään perusvarmuus oli täysin kadoksissa. Pakeista puhtaat paperit annan Kaijomaalle ja tuosta rumasta polvitaklauksesta säikähdyksellä selvinneelle Malmivaaralle.
- Vänttinen ei kyllä vielä vakuuttanut. Jaken power yksinkertaisesti puuttuu, eikä saa siten väännettyä Immosen tapaan niitä hyökkäyspään irtokiekkoja omalle joukkueelle.
- Vatasesta on poristu jo riittämin. Puhtaita papereita en anna, mutta kyllä se siitä. Pisteitä tulee.
- JYPin paras mielestäni: Filip Riska - siinä on kaveri joka jaksaa vääntää. Harmi ettei Poukkula ja Jormakka päässeet oikein lentoon siinä vierellä. Sipiläinen-Lahti-Riska -ketju kasaan ja nopeasti.

Yksi peli on pelattu ja sarja alkaa sitten keväällä. No hätä.
 

TKO

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, KuPS, NFL
Löytyykö KalPan hylätystä maalista videota jostain? Screeniltä uusinnan kertaalleen näin ja olin täysin varma, että maali hyväksyttäisiin. Olisi mielenkiintoista nähdä tuo uudemman kerran, kun tuomio kuitenkin toisinpäin meni.
 

Marcus Juslin

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Löytyykö KalPan hylätystä maalista videota jostain? Screeniltä uusinnan kertaalleen näin ja olin täysin varma, että maali hyväksyttäisiin. Olisi mielenkiintoista nähdä tuo uudemman kerran, kun tuomio kuitenkin toisinpäin meni.
En tiedä mistä löytyy, mutta URPOtv:n haastattelussa Härski itse myönsi potkaisseensa kiekon maaliin. Yritti antaa kiekkoa luistimella itselleen eteen, mutta livahti sisään.
 

DAF

Jäsen
Suosikkijoukkue
se kolmikirjaiminen. PISTI PALLON MAALIIN
En tiedä mistä löytyy, mutta URPOtv:n haastattelussa Härski itse myönsi potkaisseensa kiekon maaliin. Yritti antaa kiekkoa luistimella itselleen eteen, mutta livahti sisään.

Tosin vaikka myönsi, ei kyllä potkaissut kiekkoa, vaan potkaisi vasta sen jälkeen kun kiekko oli jo luistimesta irti. Normaalilla viime kauden linjalla selkeä maali, koska siinä kohtaa, kun kiekko on jalassa ei ole mitään selkeää potkuliikettä. Liekö sitten näyttänyt yläkameraan erilaiselta, voi olla.
 

NemI

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa
Hyvä reissu, vaikka meinas jo jäädä tekemättä! Onneksi hätä keinot keksii ja pääsin, kuin pääsinkin paikan päälle.

Olihan peli. Ekassa erässä jännitti jo kovastikkin, että mitäs, mitäs tämä nyt on? Joukkueen, jonka pelin piti olla valmis jo heinäkuussa, kun muut vasta ottivat tuntumaa jäähän, peli olikin yht'äkkiä täyskipsissä. JYP toki tietenkin, niin kuin hyvän joukkueen kuuluukin, rokotti tuosta alkukankeudesta, ja antoi iseasiassa varsin arvokkaan oppitunnin KalPalle. Periksi ei kuitenkaan annettu ja niin se vaan alkoi kiekko pomppia kelta-mustillekkin.
Numeroista huolimatta tasainen , vauhdikas ja varsin viihdytävä peli.
 

juzmo

Jäsen
Tosin vaikka myönsi, ei kyllä potkaissut kiekkoa, vaan potkaisi vasta sen jälkeen kun kiekko oli jo luistimesta irti. Normaalilla viime kauden linjalla selkeä maali, koska siinä kohtaa, kun kiekko on jalassa ei ole mitään selkeää potkuliikettä. Liekö sitten näyttänyt yläkameraan erilaiselta, voi olla.

Yläkameran mukaan potkaisi oikealla jalalla kiekkoa eteenpäin josta kiekko osui sinkun patjaan ja tuli takaisin kentällepäin. Tämän jälkeen kiekko osui Härskin vasempaan luistimeen ja meni maaliin. Minun mielestä selvä maali.
 

Kersakovi

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, AFC(NFL)
Makea voitto ja sitä ei vääryydellä viety maali ja viiden minuutin ylivoimakaan muuta miksikään. Tosin jonkun maalin olisin ollut valmis vaihtamaan siihen että Malmivaaran pilkka olisi osunut omaan polveen. Kiitos Risto että laitoit Wallinheimon maaliin. Hienoa filmaamista, varusteiden korjaamista ja ratkaisevan maalin imeminen nollakulmasta.

Finnipää-Vatanen oli juuri niin hyvä kuin hehkutettiin. Paitsi jos joutuu puolustamaan. Ja puolustajana silloin tällöin joutuu.

Kiitos analyysista, tästä onkin helppo lähteä purkamaan peliä asiallisesti. Hartikaisen potkumaalissa tuomio oli täysin oikea, koska kiekko meni maaliin selvän potkuliikkeen seurauksena.

Malmin taklauksesta olisi ehdottomasti kuulunut antaa pelirangaistus, mutta jostain syystä tuomari jukkajalosmaisesti ilmaistuna "paskoi housuunsa". Tosin tämä tuomarivirhe korvattiin kolmannessa erässä, kun Koskiselle annettiin voittomaaliin johtanut jäähy normaalista maalineduskahakasta. Sinkun show'ta on aina mukava katsella ja onnittelut Kuopioon siitä, että voititte JYPin Sinkun pelatessa maalilla. Edellisestä kerrasta taisikin olla aikaa vuosia?!?

Luonnollisesti pelaajien nimittely ulkonäön perusteella on äärimmäisen hauskaa ja tällä tavoin sanomaansa saa paljon enemmän sisältöä. Samaa mieltä olen toki siitä, että Vatanen oli useita kertoja ottelun aikana vaikeuksissa omassa päädyssään, eikä hyökkäyssuuntaankaan nähty mitään maagista. Toivottavasti Duffman antaa kuitenkin virheitä anteeksi ja Vatanen saa peliaikaa myös tulevissa otteluissa.

Jotenkin JYP näytti tukkoiselta toisessa ja kolmannessa erässä, jolloin KalPan pakkeihin ei päästy antamaan painetta ja kuopiolaiset saivat avata peliä aivan rauhassa. JYPin oma avauspeli oli kuraa lähes kauttaaltaan, toivottavasti Välivaaran merkitys ei ole niin suuri, miltä se tänään näytti. Tämä on tietenkin suurelta osin KalPan hyvän avauspelin ja aktiivisen karvauksen ansiota. Kokonaisuudessaan hieno peli KalPalta ja eiköhän se Valtrakin lähde kunnon vauhtiin kunhan alkukankeudesta päästään eroon!
 

shineman

Jäsen
Suosikkijoukkue
HaMu -12
Löytyykö KalPan hylätystä maalista videota jostain? Screeniltä uusinnan kertaalleen näin ja olin täysin varma, että maali hyväksyttäisiin. Olisi mielenkiintoista nähdä tuo uudemman kerran, kun tuomio kuitenkin toisinpäin meni.

Nelosen koosteesta löytyy. Ei tuosta oikein ota selvää, mutta kyllähän tuo olisi selkeesti Wallinheimon piikkiin mennyt. Onneksi ei ratkaissut peliä suuntaan eikä toiseen.

Pieni elehän tuo Malmivaaran kurkunviilto oli, mutta kannattaisi ehkä kuitenkin pitää mielessä, että kyseessä on tv-peli. Ikävästi sattui kamera kohdalle. Toivottavasti joku keksii ihan vittuillessaan jonkin sanktion, aika nössömäistähän tuommoinen on. Meinaako se tappaa Varakkaan vai mitä?
 

Igor33

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa
Minun mielestä selvä maali.
Kompataan. Potkuliike tuli vasta, kun kiekko oli jo reilun kymmenen senttiä irti luistimesta. Nopeita tilanteita, hankala tulkita. Tosin kuvakulma, mistä potkaisua kelailtiin oli huono, toisesta suunnasta kiekon liike olisi tullut eri tavalla esille. No, onneksi peli ei siihen ratkennut. Studioporukkakin oli yksimielinen hidastusta katsoessaan, että maali se oli.

KalPalta sinänsä loistava suoritus eilinen, että ensimmäisen erän täydellisen alakynnen jälkeen loppupeliä kyettiin hallitsemaan. Ylivoima toimi, luojan kiitos, erittäin hyvin. Toivottavasti hyvä ensiesiintyminen tällä kaudella ei tuo tullessaan alavirettä jatkoon. Kausi kun on totuttu aloittamaan tappiolla, juurikin JYPille.

Nappulat kaakkoon, ja huomenna tylsytetään Tappara.
 

Mustis

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kuopion Palloseura, Kalevan Pallo
Nelosen koosteesta löytyy. Ei tuosta oikein ota selvää, mutta kyllähän tuo olisi selkeesti Wallinheimon piikkiin mennyt. Onneksi ei ratkaissut peliä suuntaan eikä toiseen.

Pieni elehän tuo Malmivaaran kurkunviilto oli, mutta kannattaisi ehkä kuitenkin pitää mielessä, että kyseessä on tv-peli. Ikävästi sattui kamera kohdalle. Toivottavasti joku keksii ihan vittuillessaan jonkin sanktion, aika nössömäistähän tuommoinen on. Meinaako se tappaa Varakkaan vai mitä?

Jos noita kurkkuja lähtee viiltelemään, niin pitäisi sitten kaverilla olla munaa viedä homma loppuun ja tulla haastamaan Varakas. Tuo polvitaklaus oli todella ruma, olisin itse kyllä posket hienosti punoittaen istunut nöyrästi vaihtopenkilla ja puhaltanut helpotuksesta, etten saanut ulosajoa.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös