Ilmoitukset

Nimimerkki FASlapsi on saanut kahden viikon pelikiellon Jesse Puljujärven ketjuun ilmestyneen offtopicin, provosoinnin ja flametuksen vuoksi. Aiempi rikehistoria vaikutti pelikiellon pituuteen korottavasti.

Nmimerkki Rambokala syyllistyi samassa ketjussa jatkuvaan aggressiiviseen käytökseen ja hänet on passitettu viikoksi rauhoittumaan.

Nimimerkki Wizzö on ansainnut lauantaiaamuyön sisällöttömästä spämmistään kahden viikon kirjoitustauon.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Salama15 pääsee viikon päästä kokeilemaan uudelleen, jos Trumpin ketjuun eksyisi pelkän nimittelyn ja sisällöttömän huutelun sijasta välillä vaikka jotain asiaakin.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Nynoamous jatkoi offtopicia ja turhaa vääntöä ketjunootin jälkeenkin, joten hän saa harjoitella viikon ajan luetun ymmärtämistä.

Sulje ilmoitus

To 10.3.2016 Ilves - KooKoo

Viestiketju osiossa 'Otteluketjufoorumi' , aloittajana mustaoranssi, 10.03.2016 klo 12.29.

 1. mustaoranssi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kookoo
  Se olisi sitten molemmilla kauden viimeinen ottelu. Ilvestä ei ole hetkeen jääkiekko kiinnostanut mutta katsotaan miten se KooKoota tänään kiinnostaa kun all the hope is gone. Kausi kuitenkin mennyt KooKoolla odotuksiin nähden erinomaisesti joten eiköhän sitä yhden ottelun vielä jaksa tsempata ja sitten saunotaan kausi pois. Laitetaan kokoonpanoja jahka liigan sivuille ilmestyy.

  Tänään ei tarvitse enää Watkinsin säästellä joten luvassa on melkoinen ilotulitus. Rauta ei ihan taida kiinni saada mutta top 10 sijoitukselle ei tarvitse tänään tehdä kuin 16 maalia. Todennäköisesti myös Watkinsin viimeinen peli KooKoossa, isommat areenat kutsuu. Chapeua Chef ja kiitos!
   
 2. Minor Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo
  Ei tässä ottelua odotellessa varsinaisesti kädet hikoa, mutta olisihan se nyt tyylikästä päättää nousukausi voittoon. Ja on tässä vielä mahdollisuus ohittaa Ässät. Loppun asti vaan ja sitten saunat lämpimäksi.

  Lainaus:
  16 maalia riittäisi nostamaan tehotilaston plussalle sekä päättymättömän jatkosopimuksen. Ihan mahdollisuuksien rajoissa.

  e:

  Kokoonpanot:

  Ilves:

  Meskanen-Mustonen-Veistola
  Vittasmäki-Fagerudd

  Suomi-Riekkinen-Vihko
  Mäkelä-Vainio

  Salmela-Laakso-Välimaa
  Parikka-Mäkinen

  Sointu-Savilahti-Kantola

  Kiviaho (am)
  Saari

  KooKoo:

  Koivisto-Juutilainen-Alikoski
  Lehtonen-O'Connor

  Hakulinen-Green-Haataja
  Eklund-Pelli

  Rajala-Malinen-Virtanen
  Kurki-Nyqvist

  Peltonen-Watkins-Huhtanen
  Vallin

  Cloutier (am)
  ?

  KooKoo on ilmoittanut kokoonpanoon vain yhden maalivahdin.
   
  Viimeksi muokattu: 10.03.2016 klo 13.23
 3. AaTee Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  lunettes couleurs
  Voi voi kun tämä olisikin Finaali.. Kaksi suosikkia liigasta oman rakkaan seuran jälkeen! Toivottavasti siisti peli kaikinpuolin, ja sitten eikun olosuhteiden pakosta ansaituille lomille ja katse tulevaan. KKlla ainakin vaikuttaa lupaavalta, mitä katsellut uutisia budjetin nostosta ja ensi kauden pelaajista.
  Uskon ja toivon myös Ilvekselle koittavan pitkästä aikaa taas valoisampia aikoja ensi kaudesta.
   
 4. Peltsi #18 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves
  Lainaus:
  Niitä odotellessa. Vihdoinkin tulee päätökseen tämä kausi, joka allekirjoittaneen mielestä on ollut Ilveksen lähihistoriankin valossa harvinaisen ankea. Kausi jolloin kaikki meni perseelleen. Samat ukot jatkaa puikoissa valmennusta lukuunottamatta myös ensi kaudella, joten samaa taattua schaissea luvassa edelleen.

  Pisteenä iin päälle Ilves pelaa nämä viimeiset pelinsä ilman kultakypärä Flinckiä, joka on otteillaan pelannut itsensä Heikkilän koirankoppiin. Ei ole kiinnostanut Markkua viimeiset pelit edes vähää alusta ja siitä kiitoksena katsomokomennus. Melko kuvaavaa tämän kauden pelaajistosta. Ei näitä muukalaislegioonan miehiä vaan kiinnosta. Ihan hienon kauden omalla tasollaan Flinck pelasi, mutta ei tämä loppu nyt hänestäkään hyvää kuvaa jätä.
   
 5. wunderveba Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves, Flyers
 6. kananlento Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves, Pittsburgh Penguins, ManU, NP Ice Hawks
  Kiitos Ilves, hieno peli ja hieno kausi. Harmi että se loppu tähän päivään.

  Vilpittömät onnittelut Kookoolle onnistuneesta ensimmäisestä kaudesta liigassa.
   
 7. Mazaa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Karsinnat
  Lainaus:
  Kiitos tästä.

  Mahaan sattuu. Hillitöntä settiä: "lempijuomallaan Tapiolla", "kaikkia vituttaa kesät talvet ympäriinsä", "konekiväärit kouvolasta", "koiranäyttely tervetuloa", "Hervannan väestösuojassa".

  Tähän on kausi hienoa lopettaa, kaikille kiitos. :)
   
 8. lake79 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves, Suomi, Pahalampi, Penguins
  Vihdoin se paska on ohi ja voi olla kesän rauhassa kärsimättä. Ensi kaudella mennään taas taloudellisen selviytymistaistelun kanssa ja toivotaan ettei loukkaannu liikaa pelaajia ja joku osaa pistää kiekon maaliin vähän useammin.

  Koko kautta kuvaa Markku Flinckin pistemäärä Ilveksen parhaana. 27 pistettä oikeuttaa Ilveksen historian surkeimpaan pistemäärään joukkueen sisäisen pistepörssin johdossa.

  Tää on mun Ilves.