mustaoranssi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kookoo
Se olisi sitten molemmilla kauden viimeinen ottelu. Ilvestä ei ole hetkeen jääkiekko kiinnostanut mutta katsotaan miten se KooKoota tänään kiinnostaa kun all the hope is gone. Kausi kuitenkin mennyt KooKoolla odotuksiin nähden erinomaisesti joten eiköhän sitä yhden ottelun vielä jaksa tsempata ja sitten saunotaan kausi pois. Laitetaan kokoonpanoja jahka liigan sivuille ilmestyy.

Tänään ei tarvitse enää Watkinsin säästellä joten luvassa on melkoinen ilotulitus. Rauta ei ihan taida kiinni saada mutta top 10 sijoitukselle ei tarvitse tänään tehdä kuin 16 maalia. Todennäköisesti myös Watkinsin viimeinen peli KooKoossa, isommat areenat kutsuu. Chapeua Chef ja kiitos!
 
KooKoota ei jätetä! -Tuntematon sotilas

Minor

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Ei tässä ottelua odotellessa varsinaisesti kädet hikoa, mutta olisihan se nyt tyylikästä päättää nousukausi voittoon. Ja on tässä vielä mahdollisuus ohittaa Ässät. Loppun asti vaan ja sitten saunat lämpimäksi.

Tänään ei tarvitse enää Watkinsin säästellä joten luvassa on melkoinen ilotulitus. Rauta ei ihan taida kiinni saada mutta top 10 sijoitukselle ei tarvitse tänään tehdä kuin 16 maalia.
16 maalia riittäisi nostamaan tehotilaston plussalle sekä päättymättömän jatkosopimuksen. Ihan mahdollisuuksien rajoissa.

e:

Kokoonpanot:

Ilves:

Meskanen-Mustonen-Veistola
Vittasmäki-Fagerudd

Suomi-Riekkinen-Vihko
Mäkelä-Vainio

Salmela-Laakso-Välimaa
Parikka-Mäkinen

Sointu-Savilahti-Kantola

Kiviaho (am)
Saari

KooKoo:

Koivisto-Juutilainen-Alikoski
Lehtonen-O'Connor

Hakulinen-Green-Haataja
Eklund-Pelli

Rajala-Malinen-Virtanen
Kurki-Nyqvist

Peltonen-Watkins-Huhtanen
Vallin

Cloutier (am)
?

KooKoo on ilmoittanut kokoonpanoon vain yhden maalivahdin.
 
Viimeksi muokattu:
Unfuck this clusterfuck now!

AaTee

Jäsen
Suosikkijoukkue
lunettes couleurs
Voi voi kun tämä olisikin Finaali.. Kaksi suosikkia liigasta oman rakkaan seuran jälkeen! Toivottavasti siisti peli kaikinpuolin, ja sitten eikun olosuhteiden pakosta ansaituille lomille ja katse tulevaan. KKlla ainakin vaikuttaa lupaavalta, mitä katsellut uutisia budjetin nostosta ja ensi kauden pelaajista.
Uskon ja toivon myös Ilvekselle koittavan pitkästä aikaa taas valoisampia aikoja ensi kaudesta.
 
Mikä ihmeen apukoulun kokoontumisajo tämä on? -palle fontän 13.10.2017

Tämä ei ole mikään vesisänky, jossa saa yhdellä työnnöllä kuusi vapaata. - Ville Nieminen 2.11.2019

Peltsi #18

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Uskon ja toivon myös Ilvekselle koittavan pitkästä aikaa taas valoisampia aikoja ensi kaudesta.
Niitä odotellessa. Vihdoinkin tulee päätökseen tämä kausi, joka allekirjoittaneen mielestä on ollut Ilveksen lähihistoriankin valossa harvinaisen ankea. Kausi jolloin kaikki meni perseelleen. Samat ukot jatkaa puikoissa valmennusta lukuunottamatta myös ensi kaudella, joten samaa taattua schaissea luvassa edelleen.

Pisteenä iin päälle Ilves pelaa nämä viimeiset pelinsä ilman kultakypärä Flinckiä, joka on otteillaan pelannut itsensä Heikkilän koirankoppiin. Ei ole kiinnostanut Markkua viimeiset pelit edes vähää alusta ja siitä kiitoksena katsomokomennus. Melko kuvaavaa tämän kauden pelaajistosta. Ei näitä muukalaislegioonan miehiä vaan kiinnosta. Ihan hienon kauden omalla tasollaan Flinck pelasi, mutta ei tämä loppu nyt hänestäkään hyvää kuvaa jätä.
 

kananlento

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Pittsburgh Penguins, ManU, NP Ice Hawks
Kiitos Ilves, hieno peli ja hieno kausi. Harmi että se loppu tähän päivään.

Vilpittömät onnittelut Kookoolle onnistuneesta ensimmäisestä kaudesta liigassa.
 
7.2.2017 Uusi Ilves

Mazaa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Karsinnat
"Perusperiaatehan on ihan sama. Mahdollisimman vähän jarrua ja kaasu pohjassa." -Kalle Rovanperä

lake79

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Suomi, Pahalampi.
Vihdoin se paska on ohi ja voi olla kesän rauhassa kärsimättä. Ensi kaudella mennään taas taloudellisen selviytymistaistelun kanssa ja toivotaan ettei loukkaannu liikaa pelaajia ja joku osaa pistää kiekon maaliin vähän useammin.

Koko kautta kuvaa Markku Flinckin pistemäärä Ilveksen parhaana. 27 pistettä oikeuttaa Ilveksen historian surkeimpaan pistemäärään joukkueen sisäisen pistepörssin johdossa.

Tää on mun Ilves.
 
"But remember there are no stupid questions, just stupid people" - Mr. Garrison
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy