To 1.4.2021 SaiPa - Tappara

  • 986
  • 9
Suosikkijoukkue
4.11., 7.4. ja pyhä henki
Täällä on ainakin housut ruskeana jo valmiiksi, kun hyvin levänneet Tapparan-kaatajat Loimaranta & Nevalainen hyppäävät kauden viimeiseen Clasicoon. SaiPa on tosin viimeksi voittanut Tapparan Lappeenrannassa joulukuussa 2018, joten eiköhän tänään taas kauden tärkeimmässä ottelussa Tappara esitä parastaan.
 

Spitfire

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, SJS
Tänään tarjotaan pisteitä tamperelaisille hopeatarjottimella.

SaiPa lähtee otteluun vajaalla kokoonpanolla karanteenijakson jälkeen. Zabokin laitettu neloskenttään, joka ainakin itsellä herättää kysymyksen, oliko Tomas koronan sairastanut SaiPa-pelaaja? Pakisto SaiPalla on varsin... noh... mielenkiintoinen. Onhan tuolla Liiga-tasoisia pakkeja Grman ja Lofquist sekä varauksin Kojo. Miltähän peli näyttää tuollaisen pitkän tauon jälkeen, kun joukkuetreenejäkään ei ole voinut tehdä. Onneksi ei ole pelillä muuta väliä kuin että se pitää pelata.
 
Suosikkijoukkue
Tappara, Setämiehet
Kyllä tähän kannattaa ykköstä pelata. Tappara on Suomen paras joukkue katkaisemaan toisten tappioputkia, ja varsinkin kun Saipalle pisteillä ei ole mitään merkitystä ja Tappara tarvii kaiken irtoavan jos säälipelit ei kiinnosta, niin koko kässäri on katettu kotivoitolle. Tuliaisina vielä puolelle joukkuetta neuvostoliittolainen persesyöpä ja toinen puoli katoaa Lappeenrannan yöhön kun on viikon viimenen matsi ja Domi sai vihiä että keskustassa on sadan hengen kellariorgiat ja halpaa itäviinaa.
 

FASlapsi

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Jos Tappara ei tänään voita, muutan nimeni Timo Jutilaksi, taas.
 

Henkka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Liiga, NHL, CHL, SHL
Jokos on uutisoitu kuinka Tappara menettää ykköspakkiparin puolustajansa Lahteen?
 
Suosikkijoukkue
Tampereen TAPPARA
Neljän metrin Vanhatalo poissa yv-maskista helpottanee SaiPan veskarin hommia. Ainakin metrin Henriksson tuo lisää jalkoja, lainaisko osan niistä Matushkinille vai paikkaako "ykköspakki" Utunen. Nättinen taas poppareilla ja Blood/Kemiläinen ilmeisesti vempassa. Rautakorpikin varmaan jo Riksussa!
 
Suosikkijoukkue
4.11., 7.4. ja pyhä henki
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös