To 1.3.2012 HPK - Lukko

  • 4 747
  • 22
Suosikkijoukkue
Lukko
Avetaan nyt tällekkin taisteluparille ketju

Lukko tänään:
1. Tukonen - Lindgren - Keränen
Pettinen - Lintner
2. Bomersback - Beech - Melin
Aalto - Tikkanen
3. Nurmi - Jasu - Bertrand
Honkaheimo - Generous
4. Laaksonen - Kauvosaari - Kangasmäki

Nielsen
(Noronen)

Eli Nielsen saa taas näytönpaikan ja eilen surkeasti pelannut Noronen luukkuvahtina. Kentälliset eivät muutu, mikä on myös suuri ihme. Bomersback kuuluisi aivan jonnekkin muualle kuin kakkosketjuun.
 

Myyrä

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko, Spurs
Eli Nielsen saa taas näytönpaikan ja eilen surkeasti pelannut Noronen luukkuvahtina. Kentälliset eivät muutu, mikä on myös suuri ihme. Bomersback kuuluisi aivan jonnekkin muualle kuin kakkosketjuun.

Bomersbackin voisi vaihtaa kyllä päittäin esim. jonkun nelosketjun jampan kanssa, mutta eipä noita kenttiä juuri tarvitse vaihdella. Noilla on ihan hyvin peli kulkenut, ykkösellä ja kolmosella etenkin.

Onnistuukohan noronen tänään edes pitämään luukkua kiinni vai onkohan sielläkin koko pelin ajan avoimet ovet. Olisi kannattanut ehkä laittaa Heikkilä sinne.

Mutta Nielsenillä on nyt näytön paikka. Nollapeli on lähes välttämätön, mikäli haluaa ensi pelissä pelata. Toivotaan toki tätä. Muutoinkin voitto on ainoa, joka Lukolle tänään kelpaa. Mitään estettä tälle ei pitäisi olla, niin surkea kerho on tällä kaudella ollut.
 

Uno Louner

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko.
Olipas kiva tulla aamulla töistä ja katsoa maalikooste ja lukea palstaveljien kommentit eilisen pelin lopusta. (Itsehän lähdin töihin tilanteessa 1-1). Tähän muutama voimasana!

Tänään uutta matoa koukkuun, vai ongitaanko pelkällä koukulla ja ihmettellään kun ei (piste)saalista tullut taaskaan.

Bomersback ja Mr. Genenous olisivat voineet kyllä jäädä Raumalle ja varauksella myös Beech.
*Offtopic alkaa*Mitä se muuten kertoo meidän ulkkareista ja pelaajahankinnoista vastaavasta, että yksi sai jo potkut, yksi ei mahdu edes pelaavaan kokoonpanoon, kaksi on 90% ajasta kuutamolla ja yksi, noh edes yrittää (Melin). Bertrandin lasken ns. omaksi junnuksi tässä. *Offtopic loppuu*

Nyt alkaa olla jo sellainen olo, että olis jo ohi tääkin peli.
Aurinkoista kevätpäivää molemmille joukkueille, kohta pääsette lomille. :)
 

psychodad

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko, Hal Gill
Tanaan on kuitenkin sellainen maalivahti joka antaa mahdollisuuden voittaa, eilen ei todellakaan ollut. Eikohan lukko kerhon hoida tanaan.
 

Roku

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Tuo nyt oli eilisen pelin perusteella ihan luonnollinen vaihdos että Nielsen tulee Norosen paikalle. Mutta sitä ihmettelen että mitä Vuori oikein Generousissa näkee? Rantanen ja Björk ovat kuitenkin kunnossa mutta eivät ole aikoihin pelanneet.

Kolme pinnaa tänään niin eilisen pelin pettymys unohtuu.
 

Wallin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hämeenlinnan Pallokerho & Pittsburgh Penguins
Jaahas, kiinnostaa helvetisti tulla hallille tänään mutta taistellaan nyt kausi loppuun katsomon puolella kunnialla, toivottavasti G-kulma jaksaa tänäänkin kerääntyä paikalle. Toimistoltahan oli tullut mukavaa palautetta katsomoon liittyen. Yleisömäärän ennustan muute jäävän tänään alle 3000...

Itse pelistä en hirveästi mitään odota. Aamun Hämeen Sanomissa (A)(Hi)rvonen kovasti lupaili, ettei kirvestä ole heitetty vielä kaivoon, mutta tosiasiahan on se, että pari viimeistä peliä olisi pitänyt voittaa jos sääläreistä haluttaisiin tosissaan vielä taistella.

Leavitt jälleen pois, kuumeesta toipunut Karra tilalle. Mäkelä on myöskin pois kokoonpanoista, liekö Tampereella sitten tapahtunut jotain?

Taistellaan loppuun asti ja hei, vois meillä huonomminkin mennä... Hallille!
 

Jyty

Jäsen
Suosikkijoukkue
käyttää lehväslukkoa logonaan.
Tanaan on kuitenkin sellainen maalivahti joka antaa mahdollisuuden voittaa, eilen ei todellakaan ollut.
No kyllä mun silmiini oli kaksi erää. Sitten tapahtui jotain, johon vastauksen voi antaa vain yksi ihminen.

Lukolla on orastava maalivahtiongelma, ja sen kanssa on elettävä kausi tappiin asti. Jätkät ovat orientoituneet kohtalaisen hyvin puolustamaan, joka tietysti on hyvä juttu tässä kohtaa. Se ei välttämättä kuitenkaan riitä, mikäli oma tehty maalimäärä jää kovin pieneksi.

Vastuun ottoa odotan eniten ulkolaishyökkääjiltä. Esim. Bomersback on tehnyt viimeksi pisteen tammikuun 21. päivä. Siitä on suomeksi sanoittuna vitusti aikaa.
 

puuha-pete

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kerho, Minnesota, Hollanti
Kyllä täälläkin sen huomaa, että Kerho on nyt luovuttanut. Enää ei tuolta nousta kuin voittamalla loput omat ja muiden pelatessa ristiin ja kunnolla. Kunhan nyt voitetaan pari peliä niin ei tarvitse karsia ja tämä kauden loppu on onnistunut kohtalaisesti. Tavoitehan jälkeen Kivan oli välttää karsinnat.

Kerhon nelonen hauska, ykköseen ei kirveelläkään saada muutoksia niin vittuakos tässä. Katsotaan tulokset sitten tekstitv:ltä.
 

Ralph

Jäsen
HPK:kin pelaa tänään.

Janne Laakkonen - Arsi Piispanen - Marko Luomala
Marek Zagrapan - Milan Kytnar - Niko Nieminen
Teemu Rautiainen - Jan-Mikael Juutilainen - Antti Roppo
Janne Kolehmainen - Otto Paajanen - Kari Sihvonen

Marko Tuulola - Mathias Porseland
Aleksi Laakso - Jukka-Pekka Laamanen
Santeri Alatalo - Ossi-Petteri Grönholm

Mika Järvinen
Mikko Tolvanen

Sellainen surffikokoonpano tänään. Koville aalloille ja Aallolle Kerho tänään lähtee surffailemaan, turpaan tulee vaikkapa 1-5 tai 2-6.
 

M10

Jäsen
Toivotaan että tulee hyvä peli ja paljon maaleja. Missä Leevit? Ois käyttöä näissä kuuden pisteen derbyissä.

Jasu tekee kolme ja Hancock käyttää vartaloaan ikäänkuin pumppuna. Generous kuullostaa joltain pornotähdeltä.
 

Rolf Paski

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Raittiuslegioona & FC Kraak
Viiden pelin tappioputki päällä ja noissa peleissä meidän ykkönen Laakkonen (0+2, -5) - Piispanen (0+2, -3) - Luomala (1+0, -2) saa jatkaa tuossa kokoonpanossa ykkösenä. Ei ymmärrä, ei. Vaikkakaan siellä ei juuri ketään parempaakaan ole rosterissa, voisi sentään jonkin näköistä muutosrotaatiota yrittää noiden kärkiketjujen ja varsikin YV:n osalta.

Ennen meillä ei ollut ykkössentteriä, nykyään meillä ei ole edes kakkossentteriä, sillä Leavitt on kadonnut pelistä täysin Lehkosen tulon jälkeen. Joukkue täynnä materialtaan kolmos-nelossenttereitä ja Naru ykkösenä...jeah!
 
Suosikkijoukkue
Lukko
Joukkueiden kauden kohtaamisissa Lukolta parhaat pistemiehet ovat Honkaheimo 1+5 ja Beech 4+1...Bomersbackilla 0+4 joten hyvin on pelannut HPK:ta vastaan mutta nykyään aivan kuutamolla. Itse en tyydy tämän miehen osalta vain 1 pisteeseen vaan nyt niitä pitäisi alkaa tulemaan vähintään 2/peli.

HPK:n pelaajat eivät ole saaneet 1 tehopistettä per naama enempää aikaiseksi Lukkoa vastaan joten edellisten kohtaamisten myötä kyllä tää haiskahtaa Lukon voitolle.

Maalit mennyt Lukolle 5-16
 

Roku

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Semmonen peli. Lukko voitti HPK:n sitten neljännenkin kerran kuluvalla kaudella, 5-2 tällä kertaa.

Ei tainnut mikään erityisen mainio peli olla, mutta tietysti kolme pistettä kelpaa eilisen katkeran tappion jälkeen. Ja kuten alunperin olin laskenutkin niin tästä pelistä Lukon on pakko ottaa pinnat, eilinen olisi ollut vain ekstraa, samoin on pakko ottaa kolme pinnaa lauantaina Ilvekseltä.

Pelaajista tuli mieleen ainakin Mark Bomersback joka päätti pitkän kuivan kautensa. Toistakymmentä peliä meni ilman maaleja, tarkkaa laskua en nyt viitsi ruveta tekemään mutta löytää se sokea kanakin joskus jyväsen.

Simon Nielsen torjui voiton, ja on kyllä tällä hetkellä Lukon ongelmaisista maalivahdeista se varmaotteisempi. Toivon mukaan Vuori tajuaa pitää Simon maalilla myös lauantaina.

Pelasiko Kris Beech kolmannessa erässä?
 

Ratikka

Jäsen
Suosikkijoukkue
TUPLAMESTARIT 2021 & Red wings & Stevie Y
Pelasiko Kris Beech kolmannessa erässä?

Pelasi. Joskin laiskanpuoleisesti. Mutta eihän se ole poikkeavaa.

Tälläinen läpsyttely ja tärkeät pisteet plakkariin. Lauantaina tivolimies maaliin ja Ipalta kolme pojoa.
 

Roku

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Hyvä tietää että Beech on kunnossa. Meinaan vaan kun selostuksesta kuuntelin niin Beech oli toisessa erässä jonkun aikaa sivussa enkä kolmannessakaan erässä kuullut häntä mainittavan.
 

-OO-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Pelaajista tuli mieleen ainakin Mark Bomersback joka päätti pitkän kuivan kautensa. Toistakymmentä peliä meni ilman maaleja, tarkkaa laskua en nyt viitsi ruveta tekemään mutta löytää se sokea kanakin joskus jyväsen.

11 peliä meni nyt ilman maalia, ja se ei ollut edes herran pisin maaliton putki tällä kaudella koska edellinen kesti peräti 18 peliä. Jos katsoo kaavaa millä Bomersback on tämän kauden mennyt niin ehkä Ilvestä tai JYPiä vastaan saattaa tehdä vielä maalin ja sitten mennäänkin kauden loppuun asti taas nollilla.
 
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Pelasiko Kris Beech kolmannessa erässä?
Kauvosaari ja Beech vuorotteli kolmosen keskellä, kun Laaksonen ja Kangasmäki ilmeisesti laitettiin viltin ekan erän jälkeen tai toisen erän alkupuolella. Tai ainakaan kumpaakaan ei enää kentällä näkynyt toisen erän alun jälkeen.

Selkeetä syytä viltittämiselle on hankala sanoa, taisivat kyllä HPK:n toisessa maalissa vähän säntäillä kiekon perässä turhaan...

Pelin voisi sanoa olleen kohtalainen Lukon osalta, mutta sinänsä vaikeaa verrata, kun Kerho oli erittäin haluton pelaamaan tänään.

Lukon osalta plussia voisi jakaa ainakin näin:
+ Nurmi, energistä pelaamista
+ Bomersback, kuiva kausi poikki ja muutenkin oli havaittavissa piristymisen merkkejä
+ Nielsen, ei joutunut kovaan testiin, mutta perusvarmaa pelaamista
+ Lindgren, hyökkäyspäähän ehkä vaisumpi peli (tuntui kyllä saavan erikoisen huolella mailaa tänään käsille koko pelin ajan), mutta puolustus- ja karvauspelaaminen näytti taas puolestaan paremmalta
+ Kauvosaari, tuntui pärjäävän kohtalaisen hyvin Melinin ja Bomersbackin keskellä
+ Tukonen, vahvaa peliä ja maali oli kyllä niin Tukosen näköinen kuin voi vaan olla

Yksittäisenä negatiivisena asiana voisi mainita ekan erän alivoimien purkukiekot, melkein järjestäen jokainen epäonnistui vaikka tilaa ja aikaa oli useimmissa riittävästi...

Illan erikoisena voisi vielä mainita loppuminuuttien Lauri Tukonen vs. Mika Järvinen -episodin. Järvinen estää ja kaataa karvaavan Tukosen, jää vielä pitämään maalin takana Tukosta jään pinnassa ja loppuhuipennuksena kiskaisee Tukosta kilpikädellä naamaan. Tukonen vaan levittelee käsiään ja tuomari seisoo vieressä/yrittää repiä miehiä ylös. Sinänsä tuolla ei ollut mitään merkitystä, mutta jäi vaan mieleen...
 

ICE

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Selkeetä syytä viltittämiselle on hankala sanoa, taisivat kyllä HPK:n toisessa maalissa vähän säntäillä kiekon perässä turhaan...
Se oli juuri syynä. Laamanen oli vapaana ja toisen laitureista olisi pitänyt olla miehessä kiinni. Valitettavaa mutta totta, etenkään Kangasmäki ei tunnu riittävän edes nelosketjuun pelaamaan.
 

pokki

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Minnesota Wild, Manchester United
Illan erikoisena voisi vielä mainita loppuminuuttien Lauri Tukonen vs. Mika Järvinen -episodin. Järvinen estää ja kaataa karvaavan Tukosen, jää vielä pitämään maalin takana Tukosta jään pinnassa ja loppuhuipennuksena kiskaisee Tukosta kilpikädellä naamaan. Tukonen vaan levittelee käsiään ja tuomari seisoo vieressä/yrittää repiä miehiä ylös. Sinänsä tuolla ei ollut mitään merkitystä, mutta jäi vaan mieleen...

Vai menikö se niin, että Järvinen esti Tukosta. Tukonen sitoi Järän hanskakäden kainaloonsa, josta mies hermostui ja yritti leipoa Tukosta kilvellä klyyvariin? Eikä se muuten edes osunut.

Lukko oli fyyfisesti valovuoden edellä, mutta eipä se paljon vaadi. Kerho oli kyllä onneton. Onneksi tämä kärsimysnäytelmä päättyy kohta.
 

Ratikka

Jäsen
Suosikkijoukkue
TUPLAMESTARIT 2021 & Red wings & Stevie Y
Vai menikö se niin, että Järvinen esti Tukosta. Tukonen sitoi Järän hanskakäden kainaloonsa, josta mies hermostui ja yritti leipoa Tukosta kilvellä klyyvariin? Eikä se muuten edes osunut.

Höpöhöpö. Tukosella oli koko ajan kädet ilmassa ja Järvinen makas päällä. Tukonen ei päässyt nousemaan ollessaan Järvisen hanskahalauksessa.
 

Kyy

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicansin ja Bruinsin tv-mainokset.
Kassillinen kiveksiä koko joukkueelle nyt jostain. Ainoa tuosta ryhmästä jolla näytti olevan edes pikkupähkinöiden verran Cojonesia oli Järvinen kun yritti leipoa Tukosta nassukkaan.

On se saatana että fyysisessä pelissä hävitään järjestään näille voimajoukkueille kuten Lukko ja TPS. Kaikki kunnia heille, mutta kyllä kaksinkamppailuissa pitäisi edes jollekin tasolle päästä. Ja jos kerran hävitään niin pelaisivat edes pää pystyssä ja rankoisivat noista tökkimisistä ja huitomisista eikä aina juostaisi karkuun sinne vaihtoaitioon! Alkaa tulla jo kaikkien väistelijöiden äitiä Kai Syväsalmea ikävä. Ei ihme että yleisökin hylkää kun eihän tuolla ole mitään katsottavaa. Ei pelata, ei taistella.

A-junnujen peleistä voi hakea mallia, miten omia puolustetaan vai joko meidän peli on vienyt hännän koipien väliin sielläkin? Saatana.

Ja kyllä, Lukko oli selvästi parempi ja käytti paikkansa hyvin. HPK:lla muutama hassu maalipaikka, mutta ei sinne maalille kovasti tunkua näyttänyt olevan. Miksi toisaalta olisikaan kun siellä voi saada poikittaista eikä uskalla/saa/osaa/ymmärrä antaa sitten takaisin.
 

pokki

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Minnesota Wild, Manchester United
Höpöhöpö. Tukosella oli koko ajan kädet ilmassa ja Järvinen makas päällä. Tukonen ei päässyt nousemaan ollessaan Järvisen hanskahalauksessa.

Tokihan sinulla on oikeus näkemykseesi värilasien takaa, mutta väitän etten nähnyt tilannetta heti paikanpäällä hidastettuna (kahdesti) väärin. Järvinen esti, Tukonen sitoi ja siksi kassari hermostui. Turha väittää Tukosta syyttömäksi, kun painissa oli tasan kaksi syyllistä.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös