To 1.2.2007 HPK-Pelicans

  • 7 619
  • 65

M10

Jäsen
Kerholla alla pari turpiinottoa Ilvekseltä, joten jäälle pitäisi lusitella tänään suht motivoitunut kotijoukkue. Jyväskylästä tuli tärkeä kolmen pisteen voitto, joten suht rennosti Kerho voi kuitenkin pelata.

Jaakko Harikkala luistelee tänään jäälle HPK:n sotisovassa, joten mielenkiintoista seurata uuden vahvistuksen otteita. Allekirjottanut odottaa ainakin yksinkertaista ja fyysistä peliä Hardelta, joka pakittelee kapteeni-Jokelan vierellä.

Väisänen-Leino-Hassinen
Pihlström-Uusikartano-Moravec
Lahti-Keinänen-Mäkiaho
Sailio-Loikas-Lappalainen
Hokkanen

Mäenpää-Schneider
Harikkala(#6)-Jokela
Strömberg-Seppänen
Korhonen

Wiikman

Kova on hyökkäys vaikka sieltä puuttuvat Andersson ja Vihko. Moravec tekee tänään muuten maalin, koska pelaa "oikean" sentterin vierellä.
 

Shejbal

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
Sihvosen Toni näyttäisi tekevän tänään paluun kokoonpanoon. Kenttiä on sotkettu muutenkin taas kovalla kädellä, mutta näyttävät kyllä ennakkoon "toimivilta".

Jokainen voi katsoa ne vaikka www.sm-liiga.fi -sivulta. Tähän en niitä nyt ainakaan jaksa kopioida.
 

Raúl

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
Shejbal kirjoitti:
Sihvosen Toni näyttäisi tekevän tänään paluun kokoonpanoon. Kenttiä on sotkettu muutenkin taas kovalla kädellä, mutta näyttävät kyllä ennakkoon "toimivilta".

Jokainen voi katsoa ne vaikka www.sm-liiga.fi -sivulta. Tähän en niitä nyt ainakaan jaksa kopioida.

Päivän erikoisuutena on kolmella maalivahdilla otteluun lähteminen. No, ei tarvitse yhden koko ajan luukkua aukoa.

Vaikea, vaikea peli. Pistekin olisi kova saavutus ja risti toimisi pitkävedonkin kannalta. Ketjut näyttävät kyllä paremmilta kuin Ässät-pelissä ja Sihvonenkin siis tekee paluun. Onko se sitten hyvä asia vai ei, sitä en tiedä. Koponen on kuitenkin pelannut kuuleman mukaan varsin mallikkaasti.
 

blanco

Jäsen
Mielenkiintoiset kentät tosiaan vierasjoukkueella. Kolmoskenttä hakee kyllä vertaistaan puolustussuuntaan, jos näillä meinataan pelata. Uusitalo-Hunkes pakkeina, molemmat pieniä, ja parhaat avut ehdottomasti kiekollisessa pelissä. Jantunen-Koivunen-Yetman, Bobi ihan ok omassa päässä, laituveijarit lienevät joukkueen kolmen laiskimman puolustavan hyökkääjän joukossa. Toivotaan että olen väärässä, ja oma pää pysyy puhtaana, mutta hieman pelottaa etukäteen. Toisaalta, hyökkäyshän on paras puolustus, onhan?
Ilmeisesti änärin all-stars matsi antoi valmentajavelhoille kipinän kokeilla kolmea kassaria, erä mieheen, kansa äänesti Niemen aloittajaksi.
Odotan tiukkaa vääntöä, rankkareilla suuntaan tai toiseen.
 

Shejbal

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
Veikkaan, että tuo kolme kassaria johtuu siitä, että joissakin tietokannoissa Pelicansin numero 50 on merkitty sekä Vehviläiselle että Turtiaiselle. Ja kun sitten joku sen nuremon 50 lykkää tuonne kokoonpanotietoihin, näkyy rosterissa molempien jamppojen nimet.
 
Suosikkijoukkue
Pelicans
blanco kirjoitti:
Kolmoskenttä hakee kyllä vertaistaan puolustussuuntaan, jos näillä meinataan pelata. Uusitalo-Hunkes pakkeina, molemmat pieniä, ja parhaat avut ehdottomasti kiekollisessa pelissä. Jantunen-Koivunen-Yetman, Bobi ihan ok omassa päässä, laituveijarit lienevät joukkueen kolmen laiskimman puolustavan hyökkääjän joukossa. Toivotaan että olen väärässä, ja oma pää pysyy puhtaana, mutta hieman pelottaa etukäteen. Toisaalta, hyökkäyshän on paras puolustus, onhan?
Heh... Toivotaan.
Aivan samaa mieltä. Tosin Uusis-Hukes toimi ihan kivasti Ässiä vastaan, mutta nähtäväksi jää. Ilmeisesti pakkeja peluutetaan samalla tavalla kuin tiistaina eli Hele kiertää. Parit siis vaihtuvat.

Onnistua täytyy jokaisella osa-alueella. Erityistoivomus Karolle: syötä hyvä mies Anssille: ryhtiä p******le!
 
Suosikkijoukkue
Pelikaanit ja Nastolan Kiekko
Koponen poissa kokoonpanosta...

Harmittaa.

Periaate "pelaamalla hyvin ansaitset pelipaikan" ei toteutunut nuoren herran tapauksessa. Luukutuksen on johduttava asioista, joita fanit eivät voi ymmärtää, mutta ovat jääkiekkojoukkueen hionnan kannalta perusteltuja.

Noh, eipä se T. Sihvonen huono korvaaja ole jarrukentän sentteriksi.

Yleisesti, eikä-niin-omaperäisesti, tulossa saatanan vaikea peli. Jo rohkea esitys lämmittäisi, samoin hyvä yv-peli. Piste olisi äärimmäisen liikuttavaa, kolme melkein jotain uskomatonta.

Toivottavasti Yetman-Jantunen jatkavat viime aikaista lentoaan.
 

Juha

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oi Lahti On!
?

KovalevinKädet kirjoitti:
Harmittaa.

Periaate "pelaamalla hyvin ansaitset pelipaikan" ei toteutunut nuoren herran tapauksessa. Luukutuksen on johduttava asioista, joita fanit eivät voi ymmärtää, mutta ovat jääkiekkojoukkueen hionnan kannalta perusteltuja.
Tuota, kyllähän se Koponen ainakin SM-liigan kokoonpanotietojen mukaan on rosterissa tänään. Tosin 13. hyökkääjänä mutta kuitenkin. Soosin ollessa vielä hieman puolikuntoinen (pelituntuman puuttumisen takia) toivon ettei Koposen tarvitse lähteä Hämeenlinnaan pelkästään tuppea puremaan.

Pelin tullessa Canalilta pääsee itsekin taas lyhyen tauon jälkeen näkemään Pelicansin nykykunnon. Lisäksi näkee ensimmäistä kertaa omin silmin symppis-Jirin otteet. Piste on enin mitä tästä pelistä uskaltaa toivoa
 

Jussih

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Kyllä lahtelaisittain tästä pelistä kannattaa ihan odotella kolmea pistettä. Kerholle tyypillistä tällä kaudella on ollut perseily ennalta selkeästi heikompia joukkueita vastaan. Pisteitä on lahjoiteltu kotona kaiken maailman Kalpoille, Ilveksille ja Saipoille niin miksei sitten myös Pekko-Pelikaanille (copywright Joksi Jaakkola)?
 

TobiasG

Jäsen
Suosikkijoukkue
MuLLets...
Josko se peli alkaisi jälleen sujumaan mallikkaasti viimeaikaisten huonompien otteiden jatkoksi. Hereillä kotijoukkue tulee varmasti olemaan heti alusta asti, joten mitään 0-2 aloitusta ei varmasti tulla näkemään uskoisin ma. Onhan tässä vielä aikaa hakea niitä oikeita ja toimivia ketjukoostumuksia, ja kun osa jengistäkin on vielä särki, niin jännitettävää riittää Jalosen ketjuloton osumien seuraamisessa. HPK:n puolustus näyttää kyllä aika erikoiselta, toimii tai ei?

Mielenkiintoista seurata kuinka se 100 kiloa liikkuu siellä alakerrassa kapteenin parina. Onko hän niin hyvä "perusvarma" jamppa kuin korviin on kantautunut?

Mäenpää ja Dee toimii varmasti, mutta entä MM95 ja HIFK87? Ei hirveästi riemunkiljahduksia aiheuta...Ja onhan siellä pelituntumaa hakeva toipilas "noutaja" Korhonen puremassa tuppea, ja saanee pari vaihtoa koittaa??

Mielenkiintoni kohdistuu tuohon paljon keskustelua aiheuttaneeseen puolustukseen, koska hyökkijät varmasti saadaan toimiviksi koostumuksiksi. Voisiko joku ystävällisesti kirjoittaa tänne pienen raportin puolustuksesta pelin jälkeen? Itse olen töissä ja matsi jää väliin..
 

Dvozak

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
Ihan tasokas ottelu varmaan tulossa. Ara näyttää hyvältä siellä Rinkelinmäellä, edelleen sen oikean joukkueen aitiossa. Ensi kaudellakin (whab-whab)

Mitäs muuten Petteri Sihvonen on tähän otteluun veikannut? Pelatkaa Sihvosta vastaan niin todennäköisyydet nousee aivan uusiin svääreihin.

Pelsuilla ketju Jantunen-Koivunen-Yetman on joko hyvä tai huono veto. Sihvonen itse asiassa jo kauden alussa puhui, että olisi järkevämpää sijoittaa Bobi ja Jarna eri ketjuihin. Nyt ovat taas samassa ketjussa ja lisänä on Pelsujen tämän hetken kuumin pelaaja Patrick Yetman...vapise kerho.

Itse olisin heittänyt Kari Sihvosen nyt imemään tuppea ja Heinon hänen paikalleen, jolloin Santavuoren ja Saarisen väliin olisi jäänyt hyvä tila Koposelle. Kari Sihvonen on kova taistelija, mutta ne älyttömät jäähyt vievät uskon tähän äijään.
 

spirou

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans, HeKi
Riemunkiljahduksia aiheuttaa minulle nähdä jo toistamiseen sama asia. Eli Korkeavuoren Olli on poissa kokoonpanosta jo toista ottelua peräputkeen. Miestä ei tämän lisäksi mainitaan missään loukkaantuneiden listalla, ei otteluennakossa, ei missään eli toiveeni on toteutunut. Mies on viltissä.

Kokoonpanoista sen verran että Dzovakin tapaan kokoonpanossa on yksi mies liikaa vielä, Sihvosen Kari. Sen sijaan laittasin Koposen Sihvosen rinnalle tälläisissä kokoonpanoissa kun Vellulla taitaa olla kokemusta enemmän laiturin hommista. Jokatapauksessa kokoonpanot mitä en olisi lähtenyt itse kokeilemaan. Heinolla ei ole peli kulkenut koskaan parhaaseen malliin Tupen ja Jepen kanssa, Julkunen voisi olla mieluummin Komarovin paikalla ja Bobin rinnalle on koottu liikaa panoksia, varsinkin kun mies on ollut loukkaantumisen takia aivan jäissä.
 

Rinksu

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Miten jumalauta toi peli saatiin mälvättyä. Kolmannen erän alkuun lähes täydellinen hallinta ja sitten se pakkien kardinaalimunaus, mälväys ym. saatanan söhellyssarja alkoi taas. Pääosissa Jokela/Schneider. Näiltä "johtotähdiltä" peliin vähän vitusti lisää maaottelutauon aikana.

Strömberg muistutti oikeasti tänään jääkiekkoilijaa, Hassisen tilapäinen suonenveto jäi tiläpäiseksi, rankkareita myöten täysin p:eestä. Uusikartanon ja Loikaksen ketjut hyviä, Keinäsille taas tehot. Wiikmanilta erinomaisia, ei voinut maaleille mitään.

Maaottelutauolle pakeille miten merkkaan vastustajani(ja pidän sen kiinni) teos luettavaksi.
 

Birdhead

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans, Manchester City, Manchester Phoenix.
Pettynyt olen. H: linnasta pitäisi ehdottomasti hakea väh. 2 pojoo. Kuitenkin hieno nousu 4-1 tilanteesta.
 

JPT

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Rinksu kirjoitti:
Wiikmanilta erinomaisia, ei voinut maaleille mitään.

Voi vittu, minkälaista työskentelyä maalilla. Äijä ui sammakkoa joka tilanteessa. Tulee mieleen takavuosien Jarmo Heikkilät tai Joni Puurulat. Minä teen lumienkeleitä vasta lenkkisaunan jälkeen, jotkut SM-liiga maalivahdit pelin aikana !!
 
Viimeksi muokannut ylläpidon jäsen:

TosiFani

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Peliä katselleena kaksi huomiota:

1. Keinänen valitaa jokaisesta saamastaan jäähystä, näin myös Porissa.

2. Leino olisi voinut katkaista Pelicansin viimeisen hyökkäyksen kääntymällä puolustukseen, eikä kyttäämään syöttöä. Uusikartano olisi näin tehnyt.
 

Fawkes

Jäsen
Suosikkijoukkue
Steelers, Man United
Katos katos, Heino valittiin yllättäen taas Ottelun Vakuuttajaksi. Alan epäillä pikkuhiljaa jotain joukkueen omaa inside-läppää. Eihän pinkit kännykätkään voi näin vahvasti olla vierasmatsissa liikkeelle.
 

Ben_D

Jäsen
Suosikkijoukkue
Chris Simon
Munaton...paska...mitä vielä = Pullakerho. Vituttaa vielä enemmän, että Ässät kiinni ja noi vitun paskaläjät päästää Pelicansin tasoihin ajassa 59.59. Kiitos juntit siitä, että tänne suuntaan ei massia valunut.
 

Dvozak

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
Joo Kerho vei ottelua kaksi erää. Pelicans pelasi sille tyypillisesti liian varovaista ja passiivista peliä vieraissa.

4-1 -johtomaalista katkesi sitten Kerhon pelikuri ja Pelicans käytti Yetmanin kavennusmaalista alkaneen momentuminsa hyvin. Mielenkiintoista oli, että Karo Koivusen jäähyn jälkeen Pelicans ei meinannut enää saada otetta takaa-ajoon, mutta viimeisellä mahdollisella hetkellä kädet eivät jäätyneet. Varsinkin Matias Lopin jääkylmä pelaaminen maalin takaa jäi mieleen.

Tällaista nousua olen odottanut monta kertaa tuolta ryhmältä. Nyt se sitten tuli. Jatkoajallahan peli olisi pitänyt ratkaista. Ihme kyllä, ettei Jarna tänään saanut kolmesta rankkarista yhtään. Niemi oli rankkareissa loistava, kun taas Wiikmanilla näytti riittävän vain seisominen pystyssä. Pari kertaa kiekko menivät Pelsuilta tolppaan.

Uusitalo-Hunkes -pakkiparin toiminta oli tänään aika miellyttävän näköistä. Molemmat kuskasivat kiekkoa alueelle ja Uusitalo pelasi hyökkäyssuuntaan ehkä kauden yritteliäimmän pelinsä. Tänään Uusitalo näytti, että kiekollisen puolustajan elkeitä löytyy. Kunhan rutiini ja sitä kautta itseluottamus nousee niin Uusitalo näyttänee vielä pitkää nenää meille epäilijöilleen.

Hieno maku jäi rankkaritappiosta huolimatta.

edit: Heinon valintaan ottelun Vakuuttajaksi taisi vaikuttaa puoli bussillista Pelsu-faneja. Ei siellä Hämptönissakaan hirveästi porukka ilmeisesti äänestä.
 

Squit

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK ja KaMa
Just voi jumalauta. Kuuntelin radiota ja 4-1 tilanne, naurahdin itsekseni, että kai ny toikin kustaan ja pistin radion kiinni. Ei prkl 5-4 rankkareiden jälkeen. Vielä 4-4 maali tehty ajassa 59:59. En ollut pelissä, mutta ei hallitseva mestari voi päästää pelicansia tasoihin, ja varsinkaan päästää maalia viime hetkillä.

Nyt herätystä jumalauta sinne koppiin. Viime kaudella sentään luotti tohon joukkueeseen, että "kyllä se ny ton pelin voittaa". Nykyään tuntuu että "kai tämäkin peli vielä kustaan".
 

Jinsui

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Rinksu kirjoitti:
Wiikmanilta erinomaisia, ei voinut maaleille mitään.
Että mitä? Mitenkäs vaikka se Pelicansin toinen maali? W torjuu syötön jälleen kerran metrin päähän ja hyppää selälleen, jättäen kuitenkin etupesän auki. Joka helvetin pelissä aina sama juttu. Ja kolmannessa liukui ihanasti ohi Jarnan löysän rystyn. On siinä meillä puurula.

edit: Torjunnat kertovat kaiken:

HPK
Miika Wiikman 5+6+5+2=18

Pelicans
Antti Niemi 13+18+10+5=46
 
Viimeksi muokattu:

spirou

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans, HeKi
Fawkes kirjoitti:
Eihän pinkit kännykätkään voi näin vahvasti olla vierasmatsissa liikkeelle.
Fawkes, ei siellä tarvi olla paikan päällä äänestääkseen ja sitä paitsi who cares? Hauskaahan tuo on seurata kuinka korkealle Heino lopulta nousee :) Tänään sitä paitsi maali, niin ei aivan oikeusmurha.
 

miq$u84

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, LA KINGS
Kyllähän se nyt valitettavasti tappio tuli Kerholle vaikka tulikin 2 pistettä. Ei säälärin rajoilla majailevaa joukkuetta vastaan ole voitto kun varsinaisella peliajalla, muut on tappioita. Valitettavasti.

Mutta ei tässä nyt hätää ole kun on vielä pelejä jäljellä ja kakkos ja kolmos sija on vielä ihan mahdollisia.
 

Rinksu

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
JPT kirjoitti:
Voi vittu, minkälaista työskentelyä maalilla. Äijä ui sammakkoa joka tilanteessa. Tulee mieleen takavuosien Jarmo Heikkilät tai Joni Puurulat. Minä teen lumienkeleitä vasta lenkkisaunan jälkeen, jotkut SM-liiga maalivahdit pelin aikana !!

Totuus vain on, että ei sitä pistettä kyllä Wiikmaniin menetetty. Otti muutamia tärkeitä torjuntoja, teki sitten enkeleitä tai ei.
 

Shelter

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Että sellainen peli. Peli Kerhon hallussa reilut 2 erää aina 4-1 johtomaaliin asti. Taisivat luulla että peli oli siinä. Pelsut tekee toisen maalin ja lisää tän jälkeen vauhtia ja Kerhon peli aivan sekaisin, jonka kruunaa tasoitus ajassa 59.59.

Jokela - Harikkala parin oman pään peli oli koko pelin ajan hirveätä. No, Harikkalalla pitkä pelaamattomuus näkyi, joten turha häntä sen enempää teilata. Jokela sais alkaa omassakin päässä nostaan tasoa, hyökkäyspäässä tänään ihan ok peli. Strömbergiltä hyvä peli tänään, siitä plussa hänelle.

Maalivahtien taiston vei Niemi, ilman hänen huippupeliään Kerho olisi kahdessa ekassa erässä mennyt menojaan.

Rankkarit olikin sitten pitkän kaavan mukaan, Mäkkäri sitten lopulta ratkaisi. Joku vois vielä kertoa että mikä sen jäänajon idea oikein loppujaan on, turhaa ajanhaaskausta, se jää on kumminkin molemmille sama, vaikka sitä ei ajettaisi. Paras olisi tietenkin kun tuo turha rankkarikisa lopetettaisiin kokonaan.

Paska maku jäi kolmannesta erästä, mutta Pelikaanit opetti sen, että peli kestää 60 minuuttia, ei 43 minuuttia niinkuin Kerho ilmeisesti luuli.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös