To 1.10.2015 Otteluseuranta (Liiga)

  • 34 405
  • 439

Don Sputnik

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Liverpool
McIntyreä saa taas huoletta vetää poikkarilla ilman jäähyä...tota Koskirannan rottaa joutas ajella, jos vielä jatkaa samaan tyyliin...
 

Raymond Pearl

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Nyt oli J. Tyrväiseltä sen luokan sukellus, että siitäkin onneksi 2 min. Vastaava koukkaaminen, mistä Flinck sai nyt 2 min, meni aiemmin läpi Veistolaa koukatessa...
 

Kiikarit

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Boston Bruins
Onnistuu toiseltakin Tyrväiseltä, 2 min sukeltamisesta. Tietysti Flinckille jäähy samasta tilanteesta...
 

Crapbag

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, NY Rangers, Southampton, Fc Jazz, A's..
On ollut huonoa tuomarointia joo, mutta ihme kitinää ässäläisiltä. Uusitalon jäähy vihkoon, mutta niin meni Puustisen ja Raskinkin jäähyt "hieman" puihin. Marttisen huitomisessa huonoa tuuria kun maila siihen katkesi, oli ihan jäähyn paikka kuitenkin.

Kerro nyt miten se on ihme kitinää jos about täysi 5-3 ylivoima annetaan täysin tyhjästä? On se nyt näissä vähämaalisissa ja -jäähyisissä peleissä aika saatanan iso asia. Ja edelleen, Marttinen ei edelleenkään lyönyt kenenkään mailaa poikki ja alla oli jo Uusitalon olematon jäähy missä siinäkin Rask veteli ensin kiekottoman jäihin. Mutta joo, eiköhän tämä riitä näistä, kolmanteen erään pilli menee taskuun ja korkeintaan yksi IFK -kakkonen on tulossa, tapahtuu mitä hyvänsä.
 

bebeto

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Ylöjärven Ryhti
Kolmanteen erään TPS vaihtoi maalivahtia, kahdessa erässä Lassilalla seitsemän torjuntaa ja neljä päästettyä. Ei huano.
 

Justice

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Cowboys, Man Utd, Devils, Jazz
Kyllähän se Marttisen jäähy täysin oikein meni. Jos huitaset viikatteella kaverin mailaan niin, että se menee poikki, niin jäähylle lähdet. Sääntönä paska, koska tuomio tulee seurauksesta eikä teosta, mutta linja on siltä osin kuitenkin kaikille sama.
 

Kiikarit

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Boston Bruins
Kyllä tää nyt taitaa jäähyihin kaatua. Helvetin laiskaa tekemistä ja kakkosia otetaan liukuhihnalta. Saako se Tuokkola porukkaa ollenkaan ruotuun?
 

Streider

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, FBK, Hartford Whalers, Deutschland
Jotenkin hidasta on pakeilla omassa päässä, ja siihen päälle sitten hyvä määrä rangaistusminuutteja. Ei näin, ihan turhaan annetaan Pelsuille otetta pelistä eikä Ilves pääse pyörittämään omaa peliään.
 

Meister

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Kerro nyt miten se on ihme kitinää jos about täysi 5-3 ylivoima annetaan täysin tyhjästä? On se nyt näissä vähämaalisissa ja -jäähyisissä peleissä aika saatanan iso asia. Ja edelleen, Marttinen ei edelleenkään lyönyt kenenkään mailaa poikki
No mun hidastuksessa ainakin löi sen mailan poikki. Joo mutta se näistä sekunda dumareista. Hyvää kolmatta erää.
 

Peltsi #18

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Flinck koitti tarjota Pelsuille maalin eteen paikkaa, mutta Toivonen pelastaa tämänkin. Ei ole meidän ykkönen läheskään ykkösketjun arvoinen tänään. Siltikin voidaan vielä ryöstää vaikka kaikki pisteet tästä..
 

bebeto

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Ylöjärven Ryhti
Voi voi, Maalahti läpiajosta 0-5 Turussa.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös