Titaanit 2007–2008

  • 130 498
  • 462

Everton

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Ja mitä tulee tohon evertonin arvosteluun, niin enpäs juuri tolla kookoon pakistolla päätä tulisi aukomaan. Vuorisaaren ja Virkin jälkeen sielläkin on pudotus aika rajua ja ehkä siksi juuri nämä kaksi jengiä majaa sijoilla 11 ja 12.

Niin no, en mä nyt kokenut tulevani päätäni aukomaan. Lähinnä myötäilin The Rockin mietteitä alta odotusten pelanneista titaanihankinnoista.

Siinä olet kuitenkin aivan oikeassa, että KooKoon pakistossa tilanne ei ole (ainakaan tällä hetkellä) pisaraakaan parempi. Ykköspakit ovat Vuorisaari ja Tarkiainen. Molemmilla heistä on mahdollisuudet olla Mestiksessä ihan kärkipään pakkien joukossa, mutta syystä tahi toisesta ovat juuri nyt kaukana tuosta tasosta.

Virkki ja Honkanen sopivat ihan noihin aiempiin kuvailuihini, kunhan vaan vaihtaa nimen ja seuran: peruspakkeja, ei enempää eikä vähempää. Siihen sakkiin kuuluisi Onnelakin, ellei olisi Epä-Onnela. Muut ovatkin sitten nuoria, joiden varaan ei hirveästi voi laskea. Kouvolassa ei tosin välttämättä ketään pakkihankinnoista ihan profiilipakeiksi kaavailtukaan, mutta se siitä. KooKoon omalla keskustelualueellakin on ihan tarpeeksi juttua aiheesta.
 

Liba Leijona

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
En ole nähnyt muita Titaanit pelejä ennen eilistä, joten ei ole vertailupohjaa syksyn aikaisempiin kamppailuihin. Vieläkin olen sitä mieltä sanoessani, että eilisen pelin parhaat kotkalaispuolustajat olivat Haapalainen ja Gärdström. Se ei ole vain mutu ja mitu, vaan sen voi varmistaa ottelun pöytäkirjasta. Toki molemmilla on vielä matkaa Bobby Orrin taitoihin ja pisteisiin!
Miksi pakistolle ei tule pisteitä esim. ylivoimassa johtuu pelkästään siitä, että hyökkääjät pelaavat pieni piiri systeemiä niin kauan, että vastustaja purkaa kiekon ulos aina omalta alueelta.
 

keskikatsomo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Titaanit, HIFK, sympatiat aina SaiPalle
Jos vertaa Fazu kausiin niin kohta saavat vahtimestarit rasvata pukuhuoneen oven saranoita. Veikan kanadalaiseen tyyliin kuuluu että miehiä menee ja tulee. Silloin niitä tuli Porin suunnalta, nyt tuntuu Turun suunta kaikkine kaistaleineen tänne päin olevan aluetta.
MUTTA ei kellään mestis nousijalla ole viimevuosina eka kausi ole ollut ruusuilla tanssimista. 40 peliä jäljellä, ei muuta kuin uutta matoa koukkuun.
 

The Rock

Jäsen
Hyviä havaintoja Rock! Mutta sorrut samanlaiseen keskusteluun kuin viime kaudella täällä vähän pohjoisemmassa kaupungissa. Ns.oman kylän pojat nähdään eri tavalla kuin muualta tulleet.
Tosiasia on se, että Kymenlaaksossa tulevaisuudessakin Mestis on korkein sarjataso, millä kiekkoa pelataan. Ainoastaan yksilöt tulevat pääsevät nauttimaan liigasta, kuten Ossi Louhivaara.

Hyvä on myös oivaltaa se, että Mestis on sarjana monta astetta kovempi kuin Suomi-sarja. Osa loukkaantumisista tulee valitettavasti siitä, että moni pelaaja ei ole ollut fyysisesti valmis miesten peleihin.

Titaanit on joukkueena kokematon ja nuori, joka maksaa oppirahoja ainakin tämän ensimmäisen kierroksen. Kärsivällisyyttä ja malttia! Kokemattomuus näkyy siinä, että pelaamisen taso vaihtelee pelistä toiseen tai jopa pelin sisällä,loistavan suorituksen jälkeen tulee aivan käsittämätön virhe.
Eilisestä pelistä olen samaa mieltä, että Valli pelasi upean pelin. Huomasitko kiireiltäsi sen, että voittomaalin lahjoitti kuitenkin kaksikko Valli ja Tillanen?Mitä Valli teki alivoimalla oman maalin takana ja eikä purkanut kiekkoa silloin kun se olisi ollut pelattavissa ja mahdollista? Hyvän oman pelin pilasi ratkaisumaalin lahjoittaminen vastustajalle.
"Ei pojat näin pelejä voiteta."

Puhut paljon, mutta asiaa. Loukkaantumisjutuista olen hieman eri mieltä, mutta tuo sarjan vaatima fysiikka ja selkeästi fyysisempi pelityyli vaatinee kyllä veronsa Suomi-sarjavauhtiin jne. tottuneiden pelaajien kohdalla. Titaaneilla on vain käynyt helvetin huono tuuri loukkaantumisten suhteen, kun treeneissä on mennyt 3 kaveria rikki pidempiaikaisesti, yksi on kärsinyt jo pitkään flunssan jälkioireista, yksi loukkasi itsensä 5 sek ennen avausottelun loppua lentämällä olkapää edellä päin laitaa vastustajan turhan kampituksen takia jne. jne. jne. Turhaakin turhempaa selittelyä, mutta lähinnä tässä vain todistelen sitä, että tuuri on ollut todella paska jo pidemmän aikaan. Voisi pikkuhiljaa alkaa kääntymään, vai mitä meinaan Rouva Fortuna?

Noinhan se juurikin menee nuoren joukkueen kanssa, kuten kirjoitit. Kyllä sitä kärsivällisyyttä ja malttiakin löytyy. Muotoilin eilen megavitutuksessa sanani hieman liian kärkevästi ja siinä sitten sai vähän jokainen puolustuksen jannu osumaa, tosin aiheestakin.

Mitä tulee tuohon "Vallin mokaan" ottelun voittomaalissa, en osaa ottaa pahemmin kantaa, sillä en toisesta päästä tilannetta kunnolla nähnyt. Se kuitenkin on varmaa ettei Vauhkosen olisi millään ilveellä pitänyt saada maalin takaa lyötyä kiekkoa reppuun, koska kummallakin tolpalla seisoivat titaanipakit joiden olisi pitänyt tämä skenaario estää. Koko voittomaali rakentui siis Vallin epäonnistuneen purkuyrityksen, pakkien katselun ja maalivahti Tillasen sähläämiseen - aika kuvaava tapahtuma koko ottelulle, etten sitä paremmin sanoisi.

Poimin tämän lainauksen tuolta otteluketjusta, mutta itse asia sopinee paremmin tähän ketjuun. Silloin harvoin kun pääsee pätemään, niin pitää tarttua tilaisuuteen. Tasapaksujen peruspakkien haalimista kommentoin hiukan ihmettelevään sävyyn jo keväällä ja kesällä.

Oikeastaan voisikin miettiä, onko vika Heinosessa ja kumppaneissa vaiko sittenkin niissä titaanipäättäjissä, jotka kuvittelivat hankkivansa profiilipuolustajia?

Vikaa on pelaajien skouttaajissa sekä palkkaajissa, jotka uskoivat ja uskovat varmasti osittain edelleenkin, että kyseisistä pelaajista olisi pakiston selkärangaksi. Tokihan kausi on vasta aivan alkutekijöissään ja pelejä on se 40 jäljellä eli kehitystä/rutiinia kyllä tulee pelaajille otteluiden myötä. Se vain pistää vituttamaan, että ne mahdollisuudet pudotuspelipaikkaan hassataan heti kättelyssä ja loppukauden teemaksi tulee pelkkä sarjassa säilyminen. Ehkäpä sitä sitten itsekin tuli odotettua liikoja ja nyt todellisuuden iskiessä päin kasvoja ei osaa muita valittaa ja räyhätä naama punaisena vitutustaan muille.

Se silti on todettava, että nämä em. puolustajat ovat alisuorittaneet ja pahasti sarjakauden alettua. En nyt jaksa alkaa erittelemään pelaaja pelaajalta niitä seikkoja, missä kohtaa pahiten mättää, mutta totean kuitenkin sen, että titaanipakisto tarvitsee väh. 2 uutta oikeaa profiilipakkia sekä muiden selkeää tasonnostoa jos puolustuspeli meinataan saada paremmaksi.

Toki tähänkin hätäilyyn yms. sekoiluun vaikuttaa puolustajien kokemattomuus, mutta ei se itseluottamus saisi yhdestä virheestä mennä pohjalukeemiin, kuten on käynyt parivaljakon Heinonen-Gärdström kohdalla. Varsinkin Heinonen oppi viime kaudella Forssassa pelkästään häviämään ja sellaista juttua on helvetin vaikea saada takaraivosta pois nopealla aikavälillä.

Jos nyt saisi kasata pakiston kokonaan uusiksi tekisin sen seuraavalla tavalla:

Mr. X - Mr. Z | Mr. Y - Jokiraita (uskon, miehestä olevan vielä hyötyä) | Ja. Ruohola - Jäske | Haapalainen - Haapanen

Eli pihalle siis duo Heinonen ja Gärdström, kiitos ja näkemiin.

En ole nähnyt muita Titaanit pelejä ennen eilistä, joten ei ole vertailupohjaa syksyn aikaisempiin kamppailuihin. Vieläkin olen sitä mieltä sanoessani, että eilisen pelin parhaat kotkalaispuolustajat olivat Haapalainen ja Gärdström. Se ei ole vain mutu ja mitu, vaan sen voi varmistaa ottelun pöytäkirjasta.

Miksi pakistolle ei tule pisteitä esim. ylivoimassa johtuu pelkästään siitä, että hyökkääjät pelaavat pieni piiri systeemiä niin kauan, että vastustaja purkaa kiekon ulos aina omalta alueelta.

Vale, emävale, tilasto. Niinhän vanha totuus menee vai kuinka ja yleensähän sitä tilastoihin omat näkemykset pohjataan, kun pelejä ei pahemmin nähdä (teen myös aika-ajoin itse tätä Ässäkeskustelussa, joten tuo em. setti ei ole tarkoitettu vittuiluksi). Gärdillä ja Hapsulla kävi vain eilen uskomaton munkki ettei miesten tekemistä virheistä rankaistu tällä kertaa ja siksi heidän pelinsä näytti paremmalta kuin ehkä olikaan. Aikaisemmissa matseissa kumpainenkin on tötöilyillään aiheutta jo kasan maaleja omaan päähän, joten eipä hirveän paljon tarvitse vielä kehua. Tosin täydellinen lyttääminen, kuin minä nyt harrastan on sekin ehkä hieman liioiteltua, mutta jospa nämä jampat lukisivat tätä keskustelua ja saisivat tästä tilityksestä lisää halua näyttää haukkuni vääriksi. Aika näyttää, aika näyttää...

Sen sijaan tuosta ylivoimapelin pyörittämisestä olen tismalleen samaa mieltä. Ykkösyyveessä kiekkoa piti eilen vain ja ainoastaan kaksikko Koidahl-Essen, jotka eivät sitä juurikaan muille jakaneet ja tästä syystä heidät oli suhteellisen helppoa pelata pussiin sekä kiekonmenetyksiin. Kakkosyyveessä kiekkoa piti suurimman osan ajasta Mustonen, joka yritti etsiskellä vapaita syöttöpaikkoja lähinnä neliön keskelle taikka maalin takakulmille, jolloin viivassa olleet pakit jäivät vallan työttömiksi eikä vetoja viivasta juuri saatu aikaan. Eiköhän näihinkin taktisiin kuvioihin paneuduta tulevissa harjoituksissa ja pyritä saamaan kiekko liikkeelle, äijää maskiin ja vetoja viivasta joidenka riparit hakataan sitten sisään.

Jos vertaa Fazu kausiin niin kohta saavat vahtimestarit rasvata pukuhuoneen oven saranoita. Veikan kanadalaiseen tyyliin kuuluu että miehiä menee ja tulee. Silloin niitä tuli Porin suunnalta, nyt tuntuu Turun suunta kaikkine kaistaleineen tänne päin olevan aluetta.
MUTTA ei kellään mestis nousijalla ole viimevuosina eka kausi ole ollut ruusuilla tanssimista. 40 peliä jäljellä, ei muuta kuin uutta matoa koukkuun.

Porukkaa on lapannut kovaa tahtia, mutta en ihmettele yhtään niitä jotka ovat kokonaan poistuneet rosterista, sillä suurin osa heistä ei vain yksinkertaisesti joko valmennuksen tai oman itsensä mielestä olleet tarpeeksi kyvykkäitä Mestis-kiekkoa pelaamaan. Toinen syy kovalle pelaajarallille on ollut aivan käsittämätön loukkaantumissuma, jossa pelaajia on tippunut tasaiseen tahtiin sairastuvalle ja korvaajia on ollut pakko etsiä kissojen sekä koirien kanssa.

Fazer-liiga aikana Titaaneilla oli hyvät suhteet Porin suuntaan ja nyt sitten Välimaan Saken ja Haanpään Tuomaksen kontakteilla suhteet Turkuun ovat tuoneet tänne varsin paljon turkulaisia pelaajia. Yleensähän se niin menee, että johdossa olevat kaverit käyttävät omia hyväksi havaitsemiaan kontaktilinjoja hyödyksi pelaajia hankkiessaan yms.

Tuossa olet oikeassa, ettei oikeastaan yksikään Mestikseen noussut joukkue ole ensimmäisellä kaudella liiemmälti juhlinut, enkä loppupeleissä näe sitä katastrofina jos sarjapaikka säilytetään vaikkapa karsintojen kautta. Lähinnä se tässä on vituttanut, kun on itsekin sortunut siihen uskoon, että pudotuspelipaikan pitäisi olla selviö ilman pelaamatta pelin peliä. Nyt sitten todellisuuden näkyessä sitä polttaa päreensä vaikka periaatteessa tässä ei ole vielä mitään kriisin aineksia edes ilmassa ja matkaa vielä runkosarjan päätökseen sekä mahdollisuuksia otteiden paranemiseen on vielä rutkasti jäljellä.
 

Everton

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Tuossa olet oikeassa, ettei oikeastaan yksikään Mestikseen noussut joukkue ole ensimmäisellä kaudella liiemmälti juhlinut, enkä loppupeleissä näe sitä katastrofina jos sarjapaikka säilytetään vaikkapa karsintojen kautta.

Ihan pikaisena kommenttina vielä ennen kuin pitää kiiruhtaa hallille, että ei tuo nyt ihan noinkaan mene. Viime kautta lukuun ottamatta nousijat on muistaakseni nähty aina pudotuspeleissä. Jukurit jopa finaalissa ja Vantaakin pronssimatsissa.

EDIT: http://www.jatkoaika.com/mestis.php?sivu=kolumnit&id=5025
 

The Rock

Jäsen
Ihan pikaisena kommenttina vielä ennen kuin pitää kiiruhtaa hallille, että ei tuo nyt ihan noinkaan mene. Viime kautta lukuun ottamatta nousijat on muistaakseni nähty aina pudotuspeleissä. Jukurit jopa finaalissa ja Vantaakin pronssimatsissa.

EDIT: http://www.jatkoaika.com/mestis.php?sivu=kolumnit&id=5025

Tästä sen sitten saa, kun Mestis ei ole aiempina vuosina kiinnostanut oikeastaan *piip* vertaa. Noh, pysyn kuitenkin edelleen kannassani sen suhteen, että sarjapaikan säilytys olisi jo ok-suoritus. Pudotuspelipaikka unelma-suoritus etc.
 

Liba Leijona

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Tiedän tuon vanhan kliseen tilastoista, mutta kyllä ne ymmärtääkseni jotain sentään kertovat. Katsele Rock rauhallisesti viimeisiä kolme peliä ja niiden tilastoja, niin mitä havaitset? Kertaa vielä se miten alivoiman pitäisi liikkua ja se miksi pakit seisoivat oikeilla paikoillaan. Oikea vastaus on jos et arvaa, ne pitivät omia miehiään. Viimeinen maali osoitti, miksi olin seuraamassa Mestistä enkä SM- Liigaa. Valli pelasi kuin kiekkokoululainen eli säntäili kiekon perässä. Näin se vaan oli. Liba vaikenee ja tulee seuraavan kerran Globeniin katsomaan KooKoo:n peliä.
 

The Rock

Jäsen
Tiedän tuon vanhan kliseen tilastoista, mutta kyllä ne ymmärtääkseni jotain sentään kertovat. Katsele Rock rauhallisesti viimeisiä kolme peliä ja niiden tilastoja, niin mitä havaitset? Kertaa vielä se miten alivoiman pitäisi liikkua ja se miksi pakit seisoivat oikeilla paikoillaan. Oikea vastaus on jos et arvaa, ne pitivät omia miehiään. Viimeinen maali osoitti, miksi olin seuraamassa Mestistä enkä SM- Liigaa. Valli pelasi kuin kiekkokoululainen eli säntäili kiekon perässä. Näin se vaan oli. Liba vaikenee ja tulee seuraavan kerran Globeniin katsomaan KooKoo:n peliä.

Edelleenkin ne tilastot eivät kaikkea kerro, koita jo uskoa. Pelaaja voi saada vaikka kuinka nätin +/- lukeman itselleen peleissä, jos sattuu käymään hyvä tuuri. Ei ole väliä vaikka kämmäisit kymmenenkin kertaa saman pelin aikana jos joukkuekaverit pelastavat nahkasi tai vastustaja kusee omat mahdollisuutensa. Ne virheet jäävät mieleen, ja niitä koko titaanipakisto on tehnyt järkyttävät määrät alkukauden peleissä.

Tottahan toki pakit olivat omilla paikoillaan maalin kulmilla, mutta tarkoittaako se sitä, että jos olet oikealla paikallasi sinun ei tarvitse tehdä mitään muuta kuin seisoa siinä. Ilmeisesti olen tajunnut jotain väärin ja mailalla ei siis esim. tarvitse estää vastustajan maalintekoa.

Puolustele vaikka maailman tappiin Gärdströmiä, Haapalaista sekä muita kouvolalaiskasvatteja jne. Kumpikaan em. kaksikosta ei ole sillä tasolla, että kuuluisi kahden ensimmäisen kentän pakiksi Mestis-joukkueessa.
 

KooPee

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Gärdström on sysipaska ja hän maksoi Kookoolle viime kaudella välierä paikan. Toivotaan että Gärdi ei maksa Titaaneille sarjapaikkaa.
 

The Rock

Jäsen
Gärdström on sysipaska ja hän maksoi Kookoolle viime kaudella välieräpaikan. Toivotaan, että Gärdi ei maksa Titaaneille sarjapaikkaa.

Tänään klo. 18:00 maissa Titaanit järjestää tiedotustilaisuuden, jossa julkistetaan kotkalaisjoukkueen uusin puolustajavärväys. Näin ennakkoon sanoisin, että kyseessä on uusi isäntä titaanipakistoon ja läski tulee tummumaan rajusti tulevissa otteluissa.

Tämän ilouutisen jälkeen voikin olla helvetin hieno ja suuri mahdollisuus sille, että jatkossa tehoduo Heinonen-Gärdström puree tuppea vaihtoaitiossa ottelun ratkaisuhetkillä.
 

Everton

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Gärdström on sysipaska ja hän maksoi Kookoolle viime kaudella välierä paikan.

Miten mä muistan paremmin viime keväältä sen maalin, jolla Tume pelasi KooKoon kaudelle jatkoaikaa? No, se ei kuulu tähän.

Titaanien uusi pakki on James Jernberg, uutisoidaan seuran kotisivuilla. 26-vuotias isokoinen jenkki, joka on pelannut viime kaudella Ranskassa. Mitoiltaan ja tilastoiltaan ehkä ennemmin peruspakin oloinen tämäkin kuin mikään kiekollinen liideri alakertaan. No, saas nähdä.

Mutta ei kai Kotkassa vielä kannata hirveän huolissaan olla. Pari voittoa putkeen, niin joukkue on jo pudotuspeliviivankin yllä. Nykysysteemillä erot näyttävät isommilta kuin ovatkaan. KooKookin nousi kuudenneksi 11. sijalta parissa päivässä. Avainkysymys on siinä, säilyykö itseluottamus vaikeuksien keskellä.
 

Vili#16

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Titaanien uusi pakki on James Jernberg, uutisoidaan seuran kotisivuilla. 26-vuotias isokoinen jenkki, joka on pelannut viime kaudella Ranskassa.
Herra toteaa näin Titaanien kotisivuilla:"Pelaan aina tilanteet loppuun asti, sillä periksi antaminen ei kuulu ajatusmaailmaani. Jos näen, että joukkuekavereitani kohdellaan kaltoin, en epäile pudottaa hanskojani tarpeen niin vaatiessa."

Pakkia tarvittiin, ja sellainen saatiin! Todella mielenkiintoinen hankinta, ja saadaan ainakin sinne maalin eteen pelaaja, joka suojelee maalinedustaa, eikä seiso siellä paskat housussa vastustajien hakatessa kiekkoa reppuun. Ehkä miehen asenteesta tarttuu myös jotain muihinkin puolustajiin. No perjantaina nähdään mies ensi kertaa kotikaukalossa, ja pelaa kenties jo huomenna Turussa.
 

The Rock

Jäsen
Titaanien uusi pakki on James Jernberg. 26-vuotias isokoinen jenkki, joka on pelannut viime kaudella Ranskassa. Mitoiltaan ja tilastoiltaan ehkä ennemmin peruspakin oloinen tämäkin kuin mikään kiekollinen liideri alakertaan. No, saas nähdä.

Eipä tänne nyt ensisijaisesti tarvittukaan mitään kiekollista virtuoosia vaan kaveria, joka pistää alakerran omalla esimerkillään järjestykseen ja pystyy potkimaan nuoriin kavereihin lisää virtaa sekä uskallusta otteillaan.

Jernberg on tähän saumaan aivan ideaalihankinta ja vaikkei tilastoissa mitään huimia pistesaldoja löydykkään, uskon miehestä olevan iloa myös kiekollisella puolella fyysisestä osaamisesta puhumattakaan. Enkä usko kenenkään hallissa pistävän pahakseen, jos Jernberg murskaa painavilla taklauksillaan jo heti perjantaina parikin Hokin hyökkääjää laitaan sekä siinä sivussa tirvaisee kolmatta käkättimeen.

Muutenkin tämä kivitalon kokoinen jenkki vaikutti todella asialliselta ja ammattimaiselta kaverilta, jolta on lupa odottaa hyviä otteita kaukalossa. Kunnossa mies aivan varmasti on, sillä hän tuli Suomeen Malmö IF:n Allsvenskan-joukkueesta, jossa oli kolmen viikon try-outilla.

Malmö olisi mitä ilmeisimmin kaverin halunnut riveissään myös loukkaantumisten varalta pitää, mutteivat suostuneet tarjoamaan kuukautta pidempää sopimusta ja tämän takia Haamu pääsi kyykyttämään äveriästä ruotsalaisseuraa sekä sen omistajaa Percy Nilsonia hankkimalla Jernbergin Kotkaan.

Titaanit sai tällä sainauksella kertaheitolla 195cm/104kg edestä väriä joukkueeseen ja toivottavasti miehen otteista saadaan nauttia koko kausi, sillä en usko miehen yhtä kautta pidempään Mestiksessä pelaavan.
 

ilevan

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo, TPS, Saipa, Titaanit, Newcastle, Barcelona
Loistava hankinta. Voi kun KooKookin joskus hankkisi näitä kunnon pakkeja eikä pelkkiä mikki hiiriä.
 

siffa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sport, Kärpät, Detroit Red Wings
Loistava hankinta. Voi kun KooKookin joskus hankkisi näitä kunnon pakkeja eikä pelkkiä mikki hiiriä.

Toivottavasti ilevan on oikeassa "Sixtenin" suhteen. Titaaneille toivon parempaa menestystä kuin mitä tähän asti on ollut.
KooKoolla on aivan riittävän kookas puolustus. Ongelma näillä isokokoisilla pakeilla tahtoo olla se, että pelitaito ja tilannenopeus ovat luvattoman heikkoja. Nykykiekossahan ei enää edes NHL:ssä siivota maalinedustaa ilman rangaistusta. Iso koko on hyödyksi, mikäli pysyy pelissä yhtään mukana. Joka tapauksessa on mielenkiintoista nähdä Jernbergin pelaavan. Sittenhän se selviää, onko kyse pelimannista vai pahasta flopista. Se on ainakin varmaa, että jäähyaitiosta käsin ei Titaanit tule sarjassa nousemaan.
 

koukou

Jäsen
Suosikkijoukkue
KK
Ongelma näillä isokokoisilla pakeilla tahtoo olla se, että pelitaito ja tilannenopeus ovat luvattoman heikkoja. Nykykiekossahan ei enää edes NHL:ssä siivota maalinedustaa ilman rangaistusta. Iso koko on hyödyksi, mikäli pysyy pelissä yhtään mukana. Joka tapauksessa on mielenkiintoista nähdä Jernbergin pelaavan. Sittenhän se selviää, onko kyse pelimannista vai pahasta flopista. Se on ainakin varmaa, että jäähyaitiosta käsin ei Titaanit tule sarjassa nousemaan.
Samaa mieltä, mukavasti tuo lisäväriä mestikseen ja varmasti on elementissään mm. kirkkonummella, mutta tuo Siffan mainitsema tilannenopeus on mielenkiintoista nähdä esim. kouvolan lentokentällä.
Levokari kävi viime kaudella KooKoossa ja mikäli kaveri osaa sijoittua yhtä hyvin voi kaverista tulla uusi Kudrocci liigaan asti.
Se auttaako kaveri pelillisesti Titaaneita on myös hauska nähdä, mentaalipuolella luulisi ainakin apua olevan.
 

Isaskar

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Ongelma näillä isokokoisilla pakeilla tahtoo olla se, että pelitaito ja tilannenopeus ovat luvattoman heikkoja.

Totta ja mestis on sarjana huonoin mahdollinen näille ylikokoisille puolustajille. Onhan se hyvä, että kaveri on pudottaa tarvittaessa hanskansa. Ei vaan taida tietää, millaiseen sarjaan on tulossa. Mestiksessä kaahaillaan vaan sata lasissa menemään ja hanskat putoaa korkeintaan vahingossa. Mitään pelotetta ei siis tarvita ja ainut mikä ratkaisee on se, miten pysyy vauhdissa mukana.
 
Viimeksi muokattu:

nufc

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ketterä,Newcastle United
Todellinen täsmähankinta Titaaneiden loukkaantumisten runtelemaan puolustukseen,Jernbergillä ei vielä ikäkään paina.Yks mies harvoin pelejä ratkaisee mutta joskus on hyvinkin pienestä kiinni joukkueen suunnan kääntäminen mutta jos Jernberg viettää liikaa aikaa jäähyboxissa niin peli on menetetty.
Mielenkiinnolla jäädään odottelemaan kääntyykö Titaaneiden hieman alakanttiin alkanut kausi.
 

ilevan

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo, TPS, Saipa, Titaanit, Newcastle, Barcelona
Joo mut tämä hankinta todennäköisesti tulee taklaamaan kovaa ja paljon, mitä kookoon kääpiökanijoukkue ei tee. Puhtaat taklaukset kuuluvat oleellisena osana jääkiekkoon lähes kaikkialla muualla PAITSI KOUVOLASSA.
 

IceMaster

Jäsen
Suosikkijoukkue
Trashers, Flyers
Joo mut tämä hankinta todennäköisesti tulee taklaamaan kovaa ja paljon, mitä kookoon kääpiökanijoukkue ei tee. Puhtaat taklaukset kuuluvat oleellisena osana jääkiekkoon lähes kaikkialla muualla PAITSI KOUVOLASSA.

Tähän vähän OT:tä.
Tämä nähtiin maanantaina, tuomari oli nuija kun ei antanut jäähyä U20-pelaajalle kun taklasi puhtaasti Lampista.
 

ilevan

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo, TPS, Saipa, Titaanit, Newcastle, Barcelona
Se oli puhdas ja hieno taklaus, eikä siitä olisi kuulunutkaan jäähyä tulla.
 

Sigi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Titaanit
Alku on ollut titaaneilta huomattavasti vaikeampi kun mitä olisi uskonut.Näyttää,että joukkueen kasaaminen varsinkiin puolustuspään on mennyt (jonkuu verran) metsään.

Joukkuetta lähettiin kasaamaan periaatteella "nuoria ja nälkäisiä pelaajia"... Viimekaudesta olisi voitu ottaa oppia,että ripaus nuorta intoa ja vanhaa kokemusta tuottaa tulosta.Korhosta ja Kattelusta kaivattaisiin !!!!!

Keskenkauden varmasti vaikea saada kokeneita pelaajia enää kotimaasta mukaan porukkaan,mutta toivossa on hyvä elää.

Ehkä pitäisi alkaa purkamaan jo tehtyjä sopimuksia ja heti alkukaudesta koittaa paikkailla virheet ennenku ollaan muita joukkueita kymmeniäpisteitä perässä.

Sopivan negatiivinen avaus jatkoaikaan vuoden tauon jälkeen,mutta jotain on tehtävä tai Kotkalainen kiekkobuumi hyytyy heti alkuusa.(ja haamuhan tekee!!!!)
 
Viimeksi muokattu:

-#22-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kotkan Titaanit
Täytyy kyllä möyntää puolustuksen huonous, mutta ei kyllä maalivahti pelissäkään mitään kehumista ole 71 torjuntaprosentti kahden erän jälkeen. Voisi tuo Valkaman Jaska kuntoutua ja pelastaa meidät tästä ahdingosta. Tosin ei kaikkia maaleja voi laittaa maalivahtien piikkiin, mutta esim. Tuton kaatamiseen tarvitaan täydellinen onnistuminen myös maalivahti osastolta.
 

Sigi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Titaanit
Täytyy kyllä möyntää puolustuksen huonous, mutta ei kyllä maalivahti pelissäkään mitään kehumista ole 71 torjuntaprosentti kahden erän jälkeen. Voisi tuo Valkaman Jaska kuntoutua ja pelastaa meidät tästä ahdingosta. Tosin ei kaikkia maaleja voi laittaa maalivahtien piikkiin, mutta esim. Tuton kaatamiseen tarvitaan täydellinen onnistuminen myös maalivahti osastolta.

Tillaselta tuli sellanen kotipelissä Sportti vastaan.Olishan sen hienoa luettavaa jos torjunnat olisitvat aina yli 90%....
 

Vinka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kookoo, HIFK
Montaa peliä en ole tällä kaudella nähnyt ja myönnän kyllä sen että pakistosta on ainakin tähän asti puuttunut selkeä ykkösmies. Peruspuolustajia tuntuu olevan monta, mutta liideri puuttuu. Kokemusta olisi varmasti kaivattu myös lisää. En kuitenkaan kuulemani perusteella pelkästään puolustajia syyttäisi. Tuntuisi siltä että myös hyökkääjiltä unohtuu usein puolustaminen ja näin ollen se koko viisikkopeli on se mitä pitäisi lähteä parantamaan.

edit. tuli vain mieleeni vielä joukkueen tavoitteista, että onkohan kaikilla katsojilla nyt ihan realistinen kuva sarjanousijan tulevasta sijoituksesta? Itse ainakin pitäisin hienona juttuna sitä että Titaanit säilyttäisi sarjapaikkansa suhteellisen kivuttomasti ja sitten seuraavina vuosina tavoitteita voisi hilata ylöspäin.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös