Titaanit 2007–2008

  • 130 583
  • 462

The Rock

Jäsen
Rämän Make olisikin varsin mielenkiintoinen vahvistus.

Mielenkiintoinen jannuhan Markus Rämä on ja toivottavasti seurat pääsevät sopuun siirron yksityiskohdista, jotka mahdollistavat laitahyökkääjän pidempiaikaisen pestin Titaaneihin. Aika tosin näyttää, kuinka tässäkin siirtohärdellissä lopulta käy.

Rämä näyttää pääsevän tuleen heti tänään (4.9.) treenipelissä Salamoita vastaan. Toivottavasti verkko heiluisi ja miestä rusentuisi laitaan hyvällä tahdilla.

Rämän siirrosta Kotkaan kertovat niin Jatkoaika.com, kuin Titaanien kotisivutkin.

Viime kauden SaiPan A-junnujen kapteeni tuo oman mausteensa Titaaneiden jo entuudestaan todella leveään (vertaa muihin Mestis joukkueisiin) hyökkäys vahvuuteen.

Hyökkäyksessä on kyllä laajuutta (15 sopimuspelaajaa + Karjalainen ja Rämä sekä 3 A-junnua), mutta hieman tasapaksu kokonaisuushan se on. Toivottavasti vastuunkantajia löytyy kauden aikana, sillä pelkän ykkösketjun tehoduó Mustonen-Essen varassa ei pitkälle pötkitä.

Loukkaantumisia ja muita poissaoloja on harjoituskauden aikana ollut aivan riittävästi ja toivoa sopii, että ne jäävät myös sinne harjoituskaudelle eikä samaa karuselliä nähdä sarjakaudenkin aikana.

Alkaa tosin näyttää kohta siltä, että "ylimääräisten" hyökkääjien on lähdettävä hakemaan peliaikaa jostain muualta, sillä lihapiirakkaa syömällä ei paljon kehity. Jossain vaiheessa kun näitä lainoja kauden mittaan on pakostakin mietittävä, mikä on osoite? LiTi, Piranhas, Heartbreakers, vai peräti Kotkan Kíri?

Kyllähän noita ylimääräisiä ja selvästi Mestikseen liian heppoisia jannuja tullaan pistämään muualle pelaamaan. Harjoitusotteluiden perusteella tällaisia kavereita ovat omasta mielestäni mm. Armeijan harmaissa palveleva laitahyökkääjä Jyri Seppinen ja liikkeensä puolesta varsin kehnoksi osoittautunut keskushyökkääjä Tuomas Takkula.

Neuvottelut taitavat olla varsin pitkällä mahdollisen "farmijengi" suhteen, mutta katsotaan johtavatko ne toivottuun tulokseen.
 

Ruutu8

Jäsen
Aijai, 4-0 johtoa ei saisi munata edes harjoitusotteluissa. Vaikka on kokematon joukkue, pitää silti pystyä pelaamaan nöyrästi johtoasemassa ja tarvittaessa "paskakiekkoa". Toivottavasti nämä eivät toistu enää sarjapeleissä. Tai EIVÄT saa toistua. Ei muuta kuin odottelemaan viiltäviä analyysejä illan ottelusta..
Miten esiintyi Rämä, minkä tyyppinen hyökkääjä on kyseessä? Onko kenelläkään muuten tietoa, onko ensi kauden kippareita jo valittu? ->jos ei, omia veikkauksia?
Itse raapuistaisin C:n Kovaselle, A:t Niemensivu ja Kolhonen
 

Juke

Jäsen
Itsekään en peliä päässyt seuraamaan, mutta näyttäis vieras lappeesta olleen heti täydessä tohinassa pistein 1+1.. Ainut huolestuttava tilanne on tuo jo ennestään tuttu tapa tuhlata nyt 4-0 tilanne. Männä vuosina pelin käännyttyä punanutuille pelaaminen yksinkertaisesti lopetettiin ja tarjottiin vastustajalle mahdollisuutta, jotka harvoin sitä jätti käyttämättä. Toivottavasti tänään ei ollut niin koska niistä lapsuksista olis jo kyllä pitänyt päästä eroon alemmissa sarjoissa.
 

-#22-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kotkan Titaanit
Rämä - Karjalainen - Kolhonen näyttää suht valmiilta koostumukselta. Siitä vaan pojille sopparit käteen ja kuvioita treenaamaan. Niemensivu - Kansikas akseli oli tänään paljon pirteämpi mitä on nähty aikasemmissa otteluissa. Jälleen kerran tuli esiin yksi tuttu ongelma viime kaudelta paikkoja kyllää saadaan värkättyä mutta kiekkoa ei vaan saada sisään esim. Titaaneilla taisi olla 6 ellei jopa enemmän läpiajoja ja näistä saatiin yksi maali.
 

keskikatsomo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Titaanit, HIFK, sympatiat aina SaiPalle
Titaanit - Salamat 4 - 4

Hmm ei jäänyt paljon lapsille kerrottavaa tästä harkka pelistä, sen verran puolivillainen esitys molemmilta. Titaanit hallitsi puoli ottelua ja Salamat loput. Todella huolestuttavaa oli miten Salamat tuli tasoihin. Varsinkin kaksi viimeistä maalia tehtiin kovin sahaavin poikittais syötöin joissa Titskujen pakka juoksi kiekon perässä eikä pitänyt miehiään. Sarjan alkuun mennessä on paljon tehtävää viisikko pelin puolella. Veikka oli luottavainen pelin jälkeen tyyliinsä "Nää ny o näit harjoituspelejä, viimesen maalin mää otan omaan piikkiin ku yllytin poikia pelaa rohkeesti". Kanukki Bahensita tokasi vaan "hyvät meriitit ja tilastot mut oneks oli vaan try-out".
Eli edelleen sama vanha tauti kuin aikaisemmin. II-div,Suomisarja ja Mestis harkkapelit, puolustus "Juoksee" kiekon perässä omassa päässä. Divarissa siihen ei ole varaa. Omissa kolisee heti virheestä.
 

bombay

Jäsen
keskikatsomo kun olit ilmeisesti pelissä niin voisitko kertoa miten Rämä pelasi? ja kaikki muutkin laittakaas vähän raporttia Rämän otteista.
 

-#22-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kotkan Titaanit
Olisi todella vahvistus. Taisteli hyvin sai paikkoja järjesti paikkoja. Pelasi hyvin "Saipa"ketjussa Kolhosen ja Karjalaisen kanssa. Toivottavasti saataisiin mies pidettyä täällä loppukauden.
 

bombay

Jäsen
kiva kuulla, että pelasi hyvin. Minkälaista roolia uskoisit Rämän ottavan Titaaneissa? miten muuten pelasi Karjalainen ja Kolhonen ja minkä laisia pelaaja tyyppejä ovat?
 

The Rock

Jäsen
Titaanit hallitsi puoli ottelua ja Salamat loput. Todella huolestuttavaa oli miten Salamat tuli tasoihin. Varsinkin kaksi viimeistä maalia tehtiin kovin sahaavin poikittaissyötöin, joissa Titskujen pakka juoksi kiekon perässä eikä pitänyt miehiään.

Titaanit todellakin hallitsi ottelun ensimmäistä 35 minuutin ajanjaksoa todella vahvan luistelun ja minun mielestäni näkemissäni harjoitusotteluissa selkeästi parhaiten toimineen kiekollisen pelinsä ansiosta. 4-0 -johdossa selät sitten hieman suoristuivat nuorella joukkueella ja tuudittauduttiin varmaan voittoon, jonka kokeneempi vierasjengi karusti kosti.

Viimeisen erän passiivisuus ja johdon varmistelu kostautui karusti, mutta eiköhän tästäkin opittu taas jotain ja ensi kerralla vastaavassa tilanteessa titaanijoukkue on asteen pari parempi.

Tuo kiekonperässä takaiskumaaleissa juokseminen pisti minunkin silmääni varsin räikeästi, mutta siihen antoi selkoa Helteen kommentti pelin jälkeen jossa mies kertoi patistaneensa pelaajiaan rohkeasti riistoihin varsinkin omassa päässä puolustuspelin kustannuksella.

Sarjan alkuun mennessä on paljon tehtävää viisikkopelin puolella. Veikka oli luottavainen pelin jälkeen tyyliinsä "Nää ny o näit harjoituspelejä, viimesen maalin mää otan omaan piikkiin ku yllytin poikia pelaa rohkeesti". II-div,Suomisarja ja Mestis harkkapelit, puolustus "Juoksee" kiekon perässä omassa päässä. Divarissa siihen ei ole varaa. Omissa kolisee heti virheestä.

Viisikkopeli ei ollut kaksista, mutta se on myös otettava huomioon, että vakiomiehistöstä istui katsomossa erinäisten syiden takia yhteensä 8 jannua (Valkama, Haapanen, Jokiraita, Ruohola, Siira, Kovanen, Pylväläinen, Viljanen ja Horto) ja ottelun aikana sinne ilmaantui myös pikkutällin sormeensa saanut Vili Mustonen. Kunhan miehiä saadaan sarja-avaukseen taas takaisin kentälle, niin eiköhän se viisikkopeli ja sitä kautta puolustaminenkin parannu vähän kuin itsestään. Toki töitä sen eteen on silti tehtävä vielä, sillä eihän se mitenkään valmista tunnu olevan.

Jälleen kerran tuli esiin yksi tuttu ongelma viime kaudelta paikkoja kyllää saadaan värkättyä mutta kiekkoa ei vaan saada sisään esim. Titaaneilla taisi olla 6 ellei jopa enemmän läpiajoja ja näistä saatiin yksi maali.

Lisää vain huolellisuutta sekä kylmäpäisyyttä ratkaisuihin, niin eivätköhän ne kiekot ala paikoista uppoamaan paremmalla prosentilla sisään, kuin mitä tähän asti on nähty. Paikkojen paljous sen sijaan on erittäin miellyttävä piirre Titaanien pelissä ja jos pelaaminen jatkuu samanlaisena, niin alkaa se pitkässä juoksussa väkisinkin tuottamaan ansaittua hedelmää.

Miten Rämä pelasi? Laittakaas vähän raporttia Rämän otteista.

Minun mielestäni Rämä oli selvästi pirtein titaanihyökkääjä yhdessä Essenin ja Karjalaisen kanssa. Jaksoi varsinkin kahdessa ensimmäisessä erässä painaa vahvasti päästä päähän sekä vääntää tilanteita joukkueelleen. Rämä teki myös siinä sivussa tehopisteet 1+1 ja jos otteet jatkuvat myös sarjapeleissä samankaltaisina, niin olisi enemmän kuin suotavaa, että nuori mies saataisiin pidettyä Titaaneissa pidemmänkin aikaa, eikä SaiPa kutsuisi häntä heti takaisin liigajengin vaihtopenkin lämmittäjäksi.
 

Paleatus

Jäsen
Suosikkijoukkue
Titaanit,Kärpät
Hienoa että Rämä saa pelata koko kauden Titaaneissa ja onhan Karjalainen jo osoittanut olevansa pelimies ja vahvistus Titaani-miehistöön,ei muuta kuin innolla odottelemaan sarjan alkua ja Jokipoikia Kotkaan
 

The Rock

Jäsen
Titaanit on vielä aivan Mestis-kauden kynnyksellä muokkaamassa joukkuettaan tiiviimpään muottiin. Tämä tarkoittaa sitä, että pelaajia on menossa niin ulos, kuin sisäänkin Kotkan jäähallin ovista.

Eräästä SM-liigaseurasta on mitä ilmeisimmin tulossa vahvistusta maalivahtiosastolle, jos hommat natsaavat kohdilleen. Sen sijaan punanutuista on pois suuntaamassa parikin kaveria, joista toisen ura taitaa ainakin kilpatasolla olla ohi ja toinen koittaa Suomi-sarjassa saada nostetta sekä vauhtia otteisiinsa. Katsellaan nyt rauhassa, josko näistä huhuista tulisi virallisia uutisia seuran taholta vielä tuossa ennen sarja-avauksen alkua.

Kausihan alkaa nyt keskiviikkona (12.9.) kotiottelulla Joensuun Jokipoikia vastaan. Ottelu Kotkan jäähallissa alkaa klo. 18:30 ja lippuja saa ostettua ennakkoon Karhulan Teboililta, Jäähallin kahviosta/lippuluukulta sekä nyt myös Titaanien kotisivuilta.
 

The Rock

Jäsen
Siira purki sopimuksensa / Takkulan osoitteeksi Porvoo

Titaanien luottopuolustajiin kuulunut seuran oma kasvatti Jari Siira päätti harjoituskauden -ja otteluiden perusteella purkaa pelaajasopimuksensa Titaanien kanssa tulevasta kaudesta. Myös kesällä K-67:kan A-junnujen 1.divarijengistä Titaaneihin saapunut sekä sopimuksen saanut Tuomas Takkula aloittaa kauden muualla kuin Kotkassa. Takkula siirtyy väliaikaisesti Porvoo Huntersien miehistöön Suomi-sarjaan.

Em. asioista uutisoi niin Jatkoaika.com, kuin Titaanien kotisivutkin.

Omasta mielestäni on todella harmi, että Siira päätyi kyseiseen ratkaisuun, sillä jannu on kuulunut allekirjoittaneen suosikkipelaajiin periksiantamattoman pelityylinsä ansiosta. Nykytilanteessa Siira olisi minun mielestäni mahtunut aivan hyvin 7 pelaavan pakin joukkoon, mutta minkäs teet, kun mies itse näkee asian toisin. Takkula sen sijaan menee täysin oikealle sarjatasolle. Miehen liike ei yksinkertaisesti riitä tällä hetkellä ja sitä pitää parantaa huomattavasti, jos TT aikoo Mestistä joskus tulevaisuudessa pelata.
 
Viimeksi muokattu:

The Rock

Jäsen
Titaanit hävisi siis Jokipojille sarja-avauksessa karusti lukemin 2-6. Ottelu osoitti ainakin sen, että pakisto tarvitsee vielä vahvistusta ja sitä seurajohto kuuleman mukaan vielä hakeekin. Toivottavasti sinne saadaan roudattua varsinkin lisää kovuutta, sillä Gärdström ja Jokiraita suurista varsistaan huolimatta ovat varsin pehmeitä kavereita omassa päässä.

Lisäksi jos Niemensivun loukkaantuminen osoittautuu pahaksi tulee eteen mahdollisesti myös yhden hyökkääjän hankinta, mutta toivottavasti tätä ei jouduta tekemään vaan Jaska selviää pienellä levolla pahalta näyttäneestä tärskystä.

Maalivahtiosastolle sen sijaan on edelleenkin tuloillaan SM-liigajoukkueesta kolmosveskari, kunhan asiat saadaan sovittua lopulliseen muotoonsa. Uusi kaveri on mahdollisesti jo ensi viikolla Titaanien mukana sarjaotteluissa.

EDIT: Hieman myöhässä löytämäni haastattelut Kymenlaakson Radiosta, jossa toimittaja Kimmo Muttilainen haastattelee KooKoon päävalmentaja Vladimir Kolekia sekä Titaanien päävalmentaja Jari Hellettä sekä KooKoon hyökkääjä Tatu Miettistä ja titaanikapteeni Ari Kovasta.

Kolek & Helle / Miettinen & Kovanen
 
Viimeksi muokattu:

Tikitalk#77

Jäsen
Suosikkijoukkue
SM-Liiga
Lippu 10€ ?

Harmi kun olin kipeänä edellisestä pelistä. Huomasin vain silloin että lipun hinnaksi on laitettu 10€. Eli oletpa missäpäin katsomoa tai millainen henkilö tahansa (alle 6v. , eläkeläinen, opiskelija jne.) maksat lipusta 10. Onko se tosiaan näin, titaani sivuillakaan ei ollut muuta määritelmää? Aika outoa jos näin on. Minua se ei kyllä haittaa, paitsi en haluaisi välttämättä maksaa alle kouluikäisestä seisomapaikan lippua 10, saatikka ollenkaan. Tulen sitten yksin jos näin on.
 

-#22-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kotkan Titaanit
Aikuiset 10€
Lapset opiskelijat ja kaikki muut 6€
Lipuista -1€ S-Etukortilla

näin ainakin käsittääkseni.
 

The Rock

Jäsen
Harmi kun olin kipeänä edellisestä pelistä. Huomasin vain silloin että lipun hinnaksi on laitettu 10€. Eli oletpa missäpäin katsomoa tai millainen henkilö tahansa (alle 6v. , eläkeläinen, opiskelija jne.) maksat lipusta 10. Onko se tosiaan näin, titaani sivuillakaan ei ollut muuta määritelmää? Aika outoa jos näin on. Minua se ei kyllä haittaa, paitsi en haluaisi välttämättä maksaa alle kouluikäisestä seisomapaikan lippua 10, saatikka ollenkaan. Tulen sitten yksin jos näin on.

Asia on nyt korjattu seuran kotisivuille ja täältä selviävät lippujen hinnat kotiotteluihin.

Lisätään vielä jatkoksi tällainen uutinen => Cole Koidahl Titaanien testiin <= kun siitä ei näemmä vielä pahemmin keskustelua ole syntynyt.

Koidahl on mielenkiintoinen haku, joka voi onnistuessaan olla todellinen jack pot. Tutkiskelin netistä hieman miehen taustoja ja jenkkipojalta löytyy meriiteistään muutama Pohjois-Amerikan junnusarjoissa arvostettu palkinto sekä valinta mm. NCAA-sarjan All-Star otteluun. Aika kuitenkin näyttää jääkö tässä yrityksessä käteen musta pekka vaiko jokeri.

Niemensivun Jaskan loukkaantuminen on todella paska uutinen ja tämä tarkoittaa sitä, että illan HeKi-kamppailusta on sivussa koko viime kauden ykkösketju Niemensivu-Viljanen-Kansikas. Jokohan rva Fortunan olisi aika lopettaa se perseen vilauttelu Titaanien suuntaan. Kyllä näitä loukkaantumisia ja poissaoloja on ollut jo aivan tarpeeksi.
 

Tikitalk#77

Jäsen
Suosikkijoukkue
SM-Liiga
HUH HUH.

Onneksi asia oli niinkuin ennenkin lipuissa, paitsi mestis korotus.

Aika kovan luokan tekijä saatu Titaaneihin, toivottavasti on myös yhtä tehokas täälläkin. Tätä menoa loukkaantumisien kanssa Titaaneilla on kohta paperilla kahden joukkueen verran pelimiehiä, mikä on ilman laatuko vai "kylmä" halli kun ei miehet säily ehjänä.

Voittoa odotellessa tänään...
 

Zigismund

Jäsen
Cole Koidahl, onko kenties samasta liigasta kuin SaiPan Alex Nikiforuk? Jos on, niin vaikuttaisi ainakin hyvältä.

Nikiforuk 41 14 + 29 = 43
Koidahl 36 13 + 21 = 34
 

The Rock

Jäsen
Cole Koidahl, onko kenties samasta liigasta kuin SaiPan Alex Nikiforuk? Jos on, niin vaikuttaisi ainakin hyvältä.

Nikiforuk 41 14 + 29 = 43
Koidahl 36 13 + 21 = 34

Sama NCAA-yliopistosarja on todellakin kyseessä, mutta Nikiforuk pelasi hieman kovatasoisemmassa lohkossa kuin meitin Khoul. Eipä silti, kovalta pelimieheltä Koidahl vaikutti HeKi-matsin perusteella.

Jannu tuli torstai-iltana Kotkaan ja veti seuraavana päivänä 30min aamujään joukkueen mukana. Sitten Heinolaan pelaamaan, jossa mies kantoi suurta vastuuta lähes alusta saakka, taisteli, haastoi ja osoitti muutenkin olevansa vahvistus Titaaneille. Toivottavasti Koidahl saadaan pidettyä täällä koeajan jälkeenkin ja eiköhän me saada, vai mitä Haamu ja Hanski?
 

Vili#16

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Jussi Ruohola vahvistamaan puolustusta

Titaanit ja Jatkoaika on uutisoinut Jussi Ruoholan tulon lainalle Titaaneihin HPK:sta. Todella hyvä uutinen, sillä puolustus ei todellakaan ole vakuuttanut alkukaudesta. Liigakokemustakin nuorukaiselle on kertynyt ihan mukavasti, joten luulenpa, että kyseessä on nimenomaan vahvistus. Sopeutumista helpottaa velipoika Jannen pelaaminen myös Titaaneissa. Siitäkö meille veljespakkipari? Jussi pelaa jo keskiviikon kotipelissä Sportia vastaan.
 

Tikitalk#77

Jäsen
Suosikkijoukkue
SM-Liiga
Lisää miehiä.

Loistava homma että tulee lisää Pelimiehiä. Tosin kohta on varmaan se 2 joukkueellista täynnä, mutta pakko mikä pakko. Keskiviikkona sitten napsahtaa eka voitto.
 

Everton

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Liigakokemustakin nuorukaiselle on kertynyt ihan mukavasti, joten luulenpa, että kyseessä on nimenomaan vahvistus.

Ei Ruohola kyllä ainakaan viime kauden muutamassa matsissaan mikään vahvistus Mestis-tasolle ollut. Laina-aika Kouvolassakin taisi jäädä kaavailtua lyhyemmäksi, kun tuo toinen peli meni (maalista huolimatta) vähän reisille. Liigakokemustakin on kertynyt lähinnä vaihtopenkiltä.

Mutta eipä tuo vielä tarkoita sitä, etteikö voisi olla hyvä hankinta. Titaaneilla on pakistossa jo ihan miespulaakin, Ruohola on potentiaalinen ja ehkäpä vuoden valmiimpikin miesten peleihin.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös