Titaanit 2006–2007

  • 120 954
  • 463

keskikatsomo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Titaanit, HIFK, sympatiat aina SaiPalle
KIITOS

Juke, Sigi & Co! Teidän kanssa matsien seuraaminen on ilo.
 

The Rock

Jäsen
Makea vierasvoitto Keravalta

HC Kerava - Titaanit 4-5 (1-2, 1-0, 2-3)

0-1 Jaakko Viljanen (Aki Korhonen)
0-2 Jussi Onnela (Jaakko Viljanen, Aki Korhonen)

1-2 Tuomas Peltola (Tuomas Forss, Petja Pietiläinen) YV
2-2 Tero Paappanen (Jani Telavuori, Ville Raatikainen) YV
2-3 Jaakko Viljanen RL
2-4 Ville Valli (Tomi Haapala, Jari Keltanen) YV
2-5 Jaakko Niemensivu (Jussi Onnela, Jari Keltanen) YV

3-5 Juha Jusslin (Petja Pietiläinen, Tapio Karimies)
4-5 Juha Jusslin (Mikko Laaksonen, Jani Telavuori) YV

Maalivahdit:

HC Kerava Sami Lämpsä 16+10+7= 33 torjuntaa
Titaanit Jaakko Valkama 11+6+0= 17 torjuntaa (vaihto 27:22 / 2-2)
Titaanit Teemu Hankanen 0+3+10= 13 torjuntaa


Jäähyt:

HC Kerava 7 x 2min= 14min
Titaanit 7 x 2min= 14min

Titaanit iski jälleen luun kurkkuun ennakkoon samoista sijoituksista ennustetulle nousijajoukkueelle, kun kotkalaispoppoo kävi hakemassa arvokkaan vierasvoiton Keravalta lukemin 4-5. Varsin tasainen ottelu ratkesi Titaanien kolmannen erän alun tehohetkeen (3 maalia aikavälillä 40:16-48:43) ja tästä ei isäntäjoukkue enää toipunut, vaikka lopussa lähelle tulikin.

Tutut tehomiehet häärivät jälleen ottelun ratkaisijoina. Ykkössentteri Jaakko Viljanen (2+1) rohmusi suurimmat tehopisteet, mutta hyvää taustatukea miehelle tarjoilivat Jussi Onnela (1+1), Aki Korhonen (0+2) sekä Jari Keltanen (0+2). Muista titaanimaaleista vastasivat jälleen verkkoja heilutellut Ville Valli (1+0) ja Jaakko Niemensivu (1+0). Titaanimaalissa ottelun aloitti Jaakko Valkama (17 torjuntaa), mutta mies vaihdettiin Keravan 2-2 -tasoitusmaalin jälkeen pois. Valkaman tilalle tullut Teemu Hankanen (13 torjuntaa) torjui punanutut lopulta maukkaaseen vierasvoittoon.

Vahvassa vireessä tuntuu titaanipursi olevan heti alkukaudesta. Mieltä lämmittää erityisesti se, että nimenomaan ratkaisurooleihin hankitut pelimiehet takovat illasta toiseen tehoja ratkaisten otteluita sekä viime kaudella hieman tuuliajolla ollut Ville Valli alkaa myös löytämään kadonneen itseluottamuksensa takaisin.

Titaanit jatkaa kauttaan kolmen (3) kotiottelun sarjalla. Kotkaan vieraisille tulevat LeKi (13.10.), HCM (14.10.) sekä TuusKi (20.10.). Ottelu LeKiä vastaan pelataan ensi perjantaina (13.10.), kello 19:00 alkaen Kotkan jäähallissa.

Titaanien kotisivujen raportti ottelusta.
 
Viimeksi muokattu:

Juke

Jäsen
keskikatsomo kirjoitti:
KIITOS

Juke, Sigi & Co! Teidän kanssa matsien seuraaminen on ilo.


Kiitos itsellesi ja asiantuntiamaiselle kritiikillesi pelin tiimellyksessä, ilo ei ole pelkästään puolellasi... myös muiden =)
 

The Rock

Jäsen
Titaaneilla loukkaantumishuolia

Vaikka kentällä kulkee sujuvasti, alkavat terveet pelimiehet olemaan harvinaisuus titaanipukukopissa. Rouva Fortuna tuntuu näyttävän ahteriaan tasaisin väliajoin lähes jokaiselle punanutulle ja pelaajia tippuu tämän tästä sairastuvalle.

Uusimmat loukkaantuneet ovat puolustaja Jari Siira (repeämä reidessä), ykkössentteri Jaakko Viljanen (olkapäävamma) sekä pikkuvammoista kärsivä tehopakki Janne Ruohola. Kun tähän lisätään jo aiemmin itsensä teloneet Anssi Hasko (polvivamma), Tomi Pylväläinen (olkapäävamma), Mikko Kansikas (jalkavamma) sekä pidempään huilanneet Jari Puustinen (polvivamma) & Ked Iamsa-Ard (solisluuvamma) alkaa nauru olla tästä leikistä suhteellisen kaukana.

Terveitä pakkeja ei riitä kaukaloon enää kuin 4 kappaletta + vähäiselle peliajalle jäänyt B-junnuikäinen Joni Kulmakivi. Pahalta näyttää näin ennakkoon ja jostain pitäisi lisää miehiä saada ruotuun suhteellisenkin äkkiä etteivät terveet puolustajat lopu kokonaan. Onneksi titaanileiristä on annettu toivoa sille, että niin Puustinen, Ruohola kuin Pylväläinenkin mahdollisesti pelaisivat viikonlopun otteluissa.

Noh, niillä mennään jotka riveihin saadaan ja kyllä tuo Titaanien pelaajamateriaali luojan kiitos on sen verran leveä ja laadukas, että tulosta pitäisi syntyä ilman em. pelaajiakin. Jos alkaa näyttämään siltä ettei peli kulje, hommaa Sakke varmasti uutta verta pelaajamarkkinoilta joukkueeseen.

Tarkempi uutinen loukkaantuneista luettavissa täältä.
 

The Rock

Jäsen
LeKi taisteli Titaanit kumoon

Titaanit - LeKi 4-6 (2-3, 0-2, 2-1)

0-1 Jaakko Kolari (Marko Santanen)
0-2 Juha Leimu (Jose Nippala) YV
1-2 Tomi Pylväläinen (Aki Korhonen, Roope Mustonen)
1-3 Mikko Eskola (Miikka Kuusela, Jaakko Kolari) YV
2-3 Jussi Onnela (Roope Mustonen) YV
2-4 Marko Santanen (Sami Lehvilä)
2-5 Antti Silvennoinen (Sami Lehvilä, Juha Leimu) YV VoM
2-6 Marko Santanen (Ville Heino, Jaakko Kolari) SR
3-6 Pietari Kolhonen YV
4-6 Mikko Horto (Ville Valli) YV


Maalivahdit:

Titaanit Teemu Hankanen 11+9+10= 30 torjuntaa
LeKi Tommi Alanen 12+12+17= 41 torjuntaa

Jäähyt:

Titaanit 9 x 2min= 18min
LeKi 14 x 2min= 28min

Lähde: www.finhockey.fi/tulospalvelu

Heti alusta alkaen näki, että vierasjoukkue Lempäälän Kisa oli tullut hakemaan vain ja ainoastaan kahta sarjapistettä. Joukkue luisteli, taklasi ja ennen kaikkea taisteli isäntiään selvästi enemmän. Titaanit tuntui olevan puoliunessa lähes koko ottelun ajan eikä oikein mikään onnistunut. Oman osansa punanuttujen vaisuuteen voisi selittää joukkueessa riehunut flunssa-aalto, mutta tuon taakse on silti suhteellisen turha piiloutua. LeKi oli selvästi parempi ja ansaitsi pisteet plakkariinsa.

Vierailijat avasivat ottelun maalihanat, kun hyvän ottelun pelannut Jaakko Kolari (1+2) pyrähti puolittaiseen maalipaikkaan kuin varkain. Mies ei kuitenkaan pienestä kulmasta laukonut vaan kiersi maalin ja kiepsautti hallitusti vanhanaikaisella kiekon rysään titaanipakiston sekä veskari Teemu Hankasen (30 torjuntaa) suosiollisella avustuksella, 0-1. Vain hetki tästä ja jälleen oli kiekko titaanimaalissa. Kovan ylivoimapyörityksen jälkeen Juha Leimun (1+1) laukaus painui kovan maskin takaa ohi voimattoman Hankasen ja kotiyleisö sai epäuskoisina todistaa kauniin ylivoimaalin syntyä, 0-2. Titaanit kuitenkin kuittasi heti seuraavasta hyökkäyksestä kavennusmaalin. Paluun kaukaloon tehnyt ja ihan pirteästi esiintynyt Tomi Pylväläinen sai rauhassa lusikoida maalin edestä kiekon rysään, 1-2. Jälleen pari minuuttia ja LeKin vahva ylivoimapyöritys tuotti tulosta kapteeni Mikko Eskolan (1+0) laukauksen muodossa, 1-3. Isännät kuitenkin kavensivat lähes heti perään myös ylivoimalla. Kapteeni Jussi Onnelan (1+0) laukaus otti kimmokkeen alivoimapelaajan mailasta ja painui ohi hölmistyneen LeKi-veskari Tommi Alasen (41 torjuntaa), 2-3.

Tähän ensimmäisen erän ilotulitus lopulta jäi, mutta lähes silmiin pistävää oli LeKin selvästi parempi liike sekä nöyryys niin yli/alivoimalla kuin tasakentällisinkin. Toinen huomattava ero joukkueiden välillä avauserässä oli aloitusvoitot, jotka lähes järjestään menivät lempääläläisille.

Toiseen erään kotiyleisö odotti vahvasti latautunutta titaaniryhmää, mutta peli tuntui lässähtävän lähes kokonaan. Vaikka isännät saivatkin jauhaa rutosti ylivoimaa, ei se tuottanut tulosta. Osasyynsä tähän oli varmasti mainion ottelun pelanneella vierasveskari Alasella, joka torjui jos jonkinmoisessa asennossa kuteja ja samalla tuskatuttaen titaanipelaajat.

Vanha totuus tuli jälleen selväksi tässäkin ottelussa - jollet itse tee paikoistasi maaleja, niin vastustaja iskee kohta vastaan. Titaanien ylivoimatilanteiden jälkeen tarvittiinkin vain yksi hyökkäys ja kiekko oli jälleen titaanimaalissa. Marko Santanen (2+1) ampui b-pisteen kaarelta matalan laukauksen, jolle täysin maskissa ollut Hankanen ei voinut mitään, 2-4. Hetki tästä ja oli vieraiden Antti Silvennoisen (1+0) vuoro osua kauniin ylivoimakuvion päätteeksi, 2-5. Näihin numeroihin erä myös jäi ja varsinkin kotijoukkueen aneemisuus sekä liikkeen puute näkyi räikeästi katsomoon asti.

Kolmas erä olikin ensimmäiset 10 minuuttia lähinnä loppusummerin odottelua, LeKin värkätessä Santasen johdolla vielä yhden johtomaalin lisää, 2-6. Samanlaiseksi surffailuksi koko kolmas erä olisikin jäänyt, jollei illan päätuomari Jarkko Ruokonen olisi päättänyt puuttua ottelun kulkuun. Mies alkoi kuin taikaiskusta iskemään vieraspelaajaa boxiin ja Titaanit saivat vielä jonkinlaisen "loppukirin" aikaiseksi. Pitkällisen ylivoimapyörityksen jälkeen onnistui lopulta Pietari Kolhonen (1+0), joka iski valotaululle 3-6 -lukemat lähietäisyydeltä maalista. Päätösluvut jälleen ylivoimalla naulasi parikymmentä sekuntia ennen loppua Mikko Horto (1+0), joka sai varsin rauhassa lyödä poikittaissyötön maaliin, 4-6. Titaanien näennäinen loppukiri ei kuitenkaan riittänyt ja LeKi vankisti näin sarjajohtoaan varmasti makealla vierasvoitolla.

Titaanien peli-ilme oli ihmeen vaisua ja jollei päävalmentaja Jari Helle saa yhdessä yössä tahtia muuttumaan, tulee huomenna vieraaksi saapuva HCM tarjoilemaan varmasti lähes yhtä kylmää kyytiä kuin LeKikin.

Titaanien tuplakotipeli-viikonlopun kruunaa lauantaina (14.10.) manselainen - HCM, joka asettuu punanuttuja vastaan klo. 17:00 alkavassa ottelussa.

Titaanien kotisivujen raportti LeKi -ottelusta luettavissa täältä.
 

dewar47

Jäsen
Suosikkijoukkue
Titaanit JA TPS
Titaaneilla maalivahti ongelma!

Tässä tuli katseltua kaksi kotitappiota peräkkäin ja on pakko todeta, ettei tuollaisella maalivahti pelillä paljon pinnoja saada. Lekiä vastaan Hankaselle (niinkin kuin titaanikasvatti onkin) lurahti kolme maalia luvattoman helposti ja eilen hcm:ää vastaan kaksi, joista voittomaali oli karmea moka.
Katselin samalla finhockeyn sivuilta, että d-kiekko ja tuuski peleissä ei maalivahtia ole vaihdettu näiden pelien lisäksi. Uskon, että helle olisi maalivahtia vaihtanut nytkin, jos olisi ollut mahdollista, mutta ei ollut valkaman sairastelun takia. Ei hyvä, ei hyvä.
Kotisivujen raportin mukaan, oman pään vuotamiseen ollaan seurajohdossa reagoitu, tarkoittaako tämä sitä, että uutta veskaria haetaan? Toivottavasti, luulisi, että välimaa & co on jotain kahdesta edellisestä kaudesta oppinut. Kolme peliä hävitty ja kaikissa tappio peleissä on omiin mennyt vähintää kuusi maalia, revi siitä! Muuten joukkueessa ei musta ole suuremmin hätää, hyökkäys toimii ja maaleja tulee ihan mukavasti joka pelissä tehtyä. Kuten helle kotisivuilla sanoi,30 peliä on vielä jäljellä.
 

chair

Jäsen
Suosikkijoukkue
Titaanit
dewar47 kirjoitti:
Tässä tuli katseltua kaksi kotitappiota peräkkäin ja on pakko todeta, ettei tuollaisella maalivahti pelillä paljon pinnoja saada. Lekiä vastaan Hankaselle (niinkin kuin titaanikasvatti onkin) lurahti kolme maalia luvattoman helposti ja eilen hcm:ää vastaan kaksi, joista voittomaali oli karmea moka.
Katselin samalla finhockeyn sivuilta, että d-kiekko ja tuuski peleissä ei maalivahtia ole vaihdettu näiden pelien lisäksi. Uskon, että helle olisi maalivahtia vaihtanut nytkin, jos olisi ollut mahdollista, mutta ei ollut valkaman sairastelun takia. Ei hyvä, ei hyvä.
Kotisivujen raportin mukaan, oman pään vuotamiseen ollaan seurajohdossa reagoitu, tarkoittaako tämä sitä, että uutta veskaria haetaan? Toivottavasti, luulisi, että välimaa & co on jotain kahdesta edellisestä kaudesta oppinut. Kolme peliä hävitty ja kaikissa tappio peleissä on omiin mennyt vähintää kuusi maalia, revi siitä! Muuten joukkueessa ei musta ole suuremmin hätää, hyökkäys toimii ja maaleja tulee ihan mukavasti joka pelissä tehtyä. Kuten helle kotisivuilla sanoi,30 peliä on vielä jäljellä.

Kyllähän Hankaselle muutama helppo lipsahti, päällimmäisenä tietysti voittomaali, mutta eilen nähdyllä puolustuksella ei voi pelkästään maalivahtia syyttää. Moneen kertaan vastustaja pääsi aivan rauhassa touhuamaan maalin edessä, ilman kummempaa vastarintaa. Toivottavasti pelin jälkeen on katsottu peiliin kunnolla ja ensi viikolla näytetään TuusKille, miten sitä lätkää oikein pelataankaan.
 

The Rock

Jäsen
Myös HCM haki Kotkasta pisteet

Titaanit - HCM 5-6 (1-1, 3-3, 1-2)

0-1 Pasi Kärkkäinen (Sami Järvenpää, Jani Salmijärvi) YV
1-1 Ville Valli (Jaakko Niemensivu, Jari Keltanen)
2-1 Jani Haapalainen (Aki Korhonen, Jari Keltanen)

2-2 Joonas Järvinen (Juha-Matti Tomunen, Jani Salmijärvi)
2-3 Sami Järvenpää
3-3 Tomi Haapala (Pietari Kolhonen) SR
4-3 Aki Korhonen (Jussi Onnela) YV

4-4 Pasi Kärkkäinen (Jani Salmijärvi, Juha-Matti Tomunen) YV
5-4 Aki Korhonen (Tomi Kaitarinne, Tomi Pylväläinen) YV
5-5 RL Pasi Kärkkäinen
5-6 Miikka Riihimäki (Joonas Järvinen, Vili Lankinen) VoM

Maalivahdit:

Titaanit Teemu Hankanen 10+8+8= 26 torjuntaa (pois 59:27-60:00)
HCM Pekka Kankaanranta 14+14+16= 44 torjuntaa

Jäähyt:

Titaanit 5 x 2min= 10min
HCM 9 x 2min & 1 x 10min= 28min

Lähde: www.finhockey.fi/tulospalvelu

Eipä ollut hirveästi yhdessä yössä Titaanien peli-ilme muuttunut ja varsinkin puolustuspeli oli vieläkin sekavampaa katseltavaa, kuin LeKiä vastaan. Kokenut vierasjoukkue käytti armotta paikkansa hyväkseen ja tuomarin suosiollisella avustuksella (2-3 -maali), HCM lopulta pisteet korjasi mukaansa viimehetken voittomaalilla.

Ottelu oli alusta alkaen lähes samanlaista surffailua kuin edellispäivän LeKi -kamppailu, kuitenkin sillä erotuksella, että nyt myös vierasjoukkue lähti tähän löysäilyyn mukaan. Välillä jopa tuntui, että kokeneet HCM-pelaajat lähinnä leikkivät kentällä, mutta mikäs oli löysäillessä, kun Titaaneista ei pahemmin uhkaa tuntunut olevan.

Varsinkin ylivoimalla HCM oli läpi ottelun vaarallisen tehokas. Joukkue värkkäsi muutaman todellisen koulumaalin sekä muutenkin pyöritti näyttävästi peliä miesylivoimalla.

Illan päätuomari Tuomas Pöyhönen oli yllättävän näkymätön (miehen linjan tuntien), mutta yksi lapsus hänelle kuitenkin sattui. Mies hyväksyi pitkän empimisen jälkeen HCM:n 2-3 -maalin vaikkei kiekko edes ollut lähelläkään maalia. Sami Järvenpään laidasta ampuma kiekko pongahti ylänurkan kohdalta maaliverkon väärältä puolelta plekseihin heittäen samalla juomapullon kaaressa ilmaan. Ilmeisesti tämä juomapullon hyppy riitti Pöyhöselle, joka päätti näyttää keskiympyrään. Kumma kyllä, titaanivaihtoaitiosta ei tilannetta pahemmin protestoitu.

Isäntien pistelinkoina häärivät tutut miehet. Aki Korhonen (2+1) oli tehokkain jälleen kerran. Muut maalintekijät olivat Ville Valli (1+0), Tomi Haapala (1+0) ja Jani Haapalainen (1+0). Titaanimaalissa Teemu Hankanen (26 torjuntaa) pelasi varsin vaisun ottelun, mutta maalivahdin piikkiin on tappiota turha laittaa. Jolleivat puolustajat auta veskariaan taikka koko kentällisen viisikkopuolustus toimi, on vika aivan jossain muualla kuin maalivahtipelissä.

HCM:n ykkösnimi oli hattutempun viimeistellyt Pasi Kärkkäinen (3+0) ja hyvää taustatukea tarjoilivat Jani Salmijärvi (0+3), Juha-Matti Tomunen (0+2), Joonas Järvinen (1+1) sekä aina yhtä vaarallinen Sami Järvenpää (1+1). Ottelun voittomaalin ampui suhteellisen helponlaisesta titaanirysään liuhulettinen polkukone Miikka Riihimäki (1+0). HCM-maalilla torjunut ex-titaani Pekka Kankaanranta (44 torjuntaa) onnistui varsin mainiosti, vaikka välillä kiekot tuntuivatkin pomppivan torjunnoista vähän sinne sun tänne.

Viikonlopun kotiottelut antoivat varmasti lisää mietittävää titaanivalmennukselle ja toivottavasti varsinkin puolustuspeliin tullaan kiinnittämään huomiota. 4-5 maalia per ottelu kyllä riittävät voittoihin, mutta puolustuksen pitää terästäytyä huomattavasti nyt nähdystä räpellyksestä.

Titaanit jatkaa kotiotteluidensa sarjaa ensi perjantaina (20.10.), kun jo kertaalleen Kotkassa käynyt TuusKi tulee uusintavierailulle. Ottelu alkaa klo. 18:30 Kotkan jäähallissa.

Titaanien kotisivujen raportti HCM -ottelusta luettavissa täältä.
 
Viimeksi muokattu:

keskikatsomo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Titaanit, HIFK, sympatiat aina SaiPalle
TITAANIEN ALKUKAUSI

Viime peli Hcm vastaan veti mietteliääksi. Hmm huonoihin alkuihin on saanut vuosien saatossa tottua että jo nyt alkaa korttitalo sortua. Tässä vaiheessa parahtaa jo moni että keskikatsomo on haaskalla. En ole, Titaanit joukkueena on minulle vain liian rakas ( sitä vaimokin valittaa) , vaan olen huolestunut.

Syitä;
1. Pelitapa 5 -5. Titaanit ovat ongelmissa niin hyökkäys kuin puolustus päässä. Hyökkäys päässä noudatetaan vanhaa Fazu liigan aikaista pelitapaa. Kiekko kuskataan ylös ja lyödään päätyyn josta laiturit lähtevät sitä kaivamaan, kaksi ensimmäistä ketjua käyttää tätä tapaa. Mutta 5-5 tilanteessa vastustajalla on miehet viivan alla ja kuten Hcm ottelussa ovat isoja hyviä vääntäjiä puolustajina tuhraantuu aika kiekon hakuun purkauksen jälkeen omasta päästä. Ongelma 1. Titaaneilta puuttuu selkeä peliä avaava pakki. Ongelma 2. keskialueen nopea ylitys, kolmosketju, ns.jarru ketju on esittänyt pirteintä avauspeliä. Vähän viimekautista muuneltuna avaus tavoitti Horton Mikon viisi kertaa Hcm pelissä josta Hokku karkasi yhtä monta kertaa läpi. Miksei samaa sovelleta kahden hyökkäysketjun maalinteossa "pehmeäkätisimmien" hyökkääjien kanssa?
Puolustus päässä ongelmat kasaantuu. Kun vastustaja lähtee oman maalin takaa, on ryhmitys sekalainen 1-1-3, pahinta tässä on että koko kolmen linja seisoo omalla sinisellä ns."Seisovin jaloin" ja nimenomaan viivan päällä. Hcm sahasi hyökätessään linjan läpi miten tahtoi. Ongelma 3. kun vastapuolella on kiekko Titaani päässä, viisikko joko ns."juoksee" kiekollisen perässä tai hyytyy tasakentällisinkin viiden miehen neliöön. Tästä kielivät ylimääräiset pitkät kiekot joita joudutaan viljelemään tilanteen ratkaisuksi.

2. Pelitapa 4 - 5/3 -5. Kun vastustaja lähtee maalin takaa pelaa Titaanit miehityksellä 1 - 3. Launatain pelissä ohitettiin kärkikarvaaja, päästiin heti edukkaaseen tilanteeseen 4 - 3 vastustajan kannalta. Miksi? siksi että kärkikarvaaja on vastustajan maalin edessä ja oma kolmikko on linjassa omalla sinisellä ja väliin jää ammottava aukko josta neljä vastustajaa pääsi täydessä vauhdissa kohti Titsku maalia. Ongelma 4. Alivoima karvauksen ja puolustuksen välimatka liian suuri, ei pystytä antamaan painetta kiekolliseen.
Omassa päässä alivoimassa puolustus jähmettyy neliöön/kolmioon. Hcm teki KAKSI maalia niin että maalin edessä neliön keskellä oli 2 - 3 metrin päässä maalista mies jolla oli lapa jäässä ja nimi maalintekijä tilastossa.

3.Viihdearvo on laskenut. Kun joukkue kyntää ja oman seuran kasvatteja saa suurennuslasilla hakea pelaavasta kokoonpanosta ei pidä ihmetellä katsojamäärän painumista alle 600 sadan.
Varsinkin kun Suomi-sarjan etelä-lohkon taso romahti pelillisesti viime kauden jälkeen Hekin, SaPkon ja KooVeen siirryttyä sarjaa ylöspäin, pitäisi Titaanien pyyhkiä muilla lattioita.

4.Missä on Jaakko Valkama? Mies ei ole ollut kokoonpanossa sen jälkeen kun Helle vaihtoi miehen pois Ketterä pelissä. Teemu ei meitä mestikseen torju vaikka pelaa junnuksi hyvin.


Eli tälläisiä mietteitä, tietysti seurajohto on myös reagoinut ja ilmoittaa seuran kotisivuilla muutoksia tulevan. Voittava maalivahti, peliä avaava pakki ja ylivoiman moottori olisi toivelistan yläpäässä, mutta myös VMTL osaston tervehtyminen auttaisi varmasti joukkueen takaisin voittojen tielle.
 

The Soft

Jäsen
Helteellä paljon tehtävää.

Näyttää siltä ettei valmennus näe missä mennään jos annetaan lausuntoja ja syyllistetään yksittäisiä pelaajia oman kilven puhdistamiseen. Jokainen paikalla oleva näki miten Leki yksinkertaisesti oli jokaisella osaalueella selkeästi parempi jopa yritys ja luistelu oli Lekillä parempaa ja niinpä vastustaja pystyi jatkuvasti rakentamaan vaarallisia laukauksia Titaanien maalille. Titaani puolustus oli jatkuvasti askeleen jäljessä ja Lekin isokokoisten hyökkääjien maskipelaaminen oli todella tehokasta pienten ja vähälukuisten Titaani puolustajien rinnalla.
HCM pelissä yritys oli selvästi parempaa mutta näytti siltä ettei joukkue pysty vielä puolustamaan yhtenäisesti taitavia vastustajia vastaan, ja varsinkin vastustajan ylivoimapeli oli hienoa katseltavaa. Titaanien hyökkäys oli ajoittain aivan laadukasta, mutta jotenkin siitä paistoi ehkä liika yrittäminen tai rentous koska laukaukset kolisi liiankin usein tolppiin.
Maalivahtipeli oli Hankasen Teemun osalta ottaen huomioon suoraan kuumesta keskenkuntoisena pelaaman joutuneena ja ei varmaankaan aivan terävimmillään kohtuullisen hyvää. Ja ykköstorjuja Valkaman Jaskan sairasloman jatkuessa ei ollut mahdollisuutta jakaa torjuntavastuuta.
Helle ja Välimaa antaa ymmärtää Titaanien sivuilla että olisi tulossa uusi maalivahti, ja ei siinä mitään koska menestyspaineet ovat kovat, mutta täytyy myös muistaa ettei Titaanit ole tällä kaudella tarjonnut minkäänlaista maalivahtivalmennusta nykyisille maalivahdeille, toinen lähes koko viimekauden loukkaantuneena olleena ja kaikkien muistamana loistavana torjujana. Ja toiselle vasta ensimmäisiä miesten pelejä pelaavalle nuorukaiselle, joka varmasti kaipaa tukea ja laadukasta valmennusta ja jos valmennus ei tiedosta tätä ja ole valmis kehittämään kavereita niin ehkä Titaaniseura ei ole oikea paikka eteenpäin pyrkiville kavereille.
Tällä kirjoituksella on tarkoitus herättää keskustelua rakentavassa mielessä ja niin kuin chair kirjoitta on Titaanileirissä syytä katsoa peiliin ja myönnettävä että hyvän fyysisen kunnon lisäksi tarvitaan joukkuepelaamista niin pelaajien kuin johdonkin osalta.
Täältä tähän ja lisää tulee tarvittaessa.
 

The Rock

Jäsen
Todella vahvaa sekä asiantuntevaa tekstiä rivikaupalla keskikatsomolta. Hienoa, että tämäkin keskusteluosio alkaa pikkuhiljaa heräilemään ja vanhat, tutut nimimerkit palaavat keskustelemaan Titaanien asioista. Kommentoidaanpa hiukan omiakin näkemyksiä tähän alle.

keskikatsomo kirjoitti:
1. Pelitapa 5-5
2. Pelitapa 4-5/3-5

Itse henk.koht. en ole pahemmin keskittynyt otteluissa seuraamaan Titaanien pelillisiä asioita ja voin aivan helposti myös myöntää sen, että en ole mikään peluutustyylien tunnistamisen jne. ammattilainen. Ylläolevasta keskikatsomon jämäkästä tarinoinnista saa todella hyvän kuvan Titaanien pelissä mättävistä asioista, enkä näin ollen ala niitä kyseenalaistamaan millään muotoa.

keskikatsomo kirjoitti:
3.Viihdearvo on laskenut. Kun joukkue kyntää ja oman seuran kasvatteja saa suurennuslasilla hakea pelaavasta kokoonpanosta ei pidä ihmetellä katsojamäärän painumista alle 600 sadan.
Varsinkin kun Suomi-sarjan etelä-lohkon taso romahti pelillisesti viime kauden jälkeen Hekin, SaPkon ja KooVeen siirryttyä sarjaa ylöspäin, pitäisi Titaanien pyyhkiä muilla lattioita.

Tätä en aivan allekirjoittaisi. Katsojakeskiarvo taitaa tällä hetkellä olla se reilu 700 katsojaa, mutta vastaisuudessa se voi hyvinkin lähteä laskuun jollei joukkueen peli-ilme ja suoritustaso parane nyt nähdystä räpeltämisestä.

Toinen katsojakeskiarvoa ja pelien kiinnostavuutta laskeva seikka on joukkueiden määrän vähyys Suomi-sarjan Etelälohkossa ja tästä johtuva 6-kertainen sarjajärjestelmä, joka tuo samat jengit moneen otteeseen Kotkaan taitojaan esittelemään. Kyllähän siinä kyllästyy tavallinen taunotasalakkikin, kun monta kertaa esim. TuusKi nähdään Kotkassa (TuusKia yhtään väheksymättä).

Omien kasvattien puuttuminen rosterista johtuu oikeastaan kahdesta asiasta. Vanhat titaanikasvatit (l. pidempään seurassa pelanneet omat kasvatit) ovat joko lopettaneet tai siirtyneet alempiin divareihin jäähdyttelemään. Junioreista ei yksinkertaisesti vain nousta niin helpolla edustukseen, koska joukkue on selvästi kovatasoisempi (kiitos muualta tuotujen pelaajien) kuin n. 5 vuotta sitten. Myös junioreiden taso on ollut jo pidempään varsin vaihtelevaa Kotkassa. Joka vuosi ei nouse sitä tarvittavaa 3-5 pelaajan määrää edustukseen A-junioreista ja tästä syystä omavaraisuusaste laskee, kun muualta pitää hommata pelaajia täyttämään tätä tyhjiötä.

Tottahan toki sitä moni odottaa, että Titaanien pitäisi nyt tällä kaudella olla lähes ylivoimanen Etelälohkossa, koska kaikki viime kauden kovat joukkueet nousivat Mestikseen ja tilalle tuli vain nousijoita. Pitää kuitenkin ottaa huomioon, että niin HCM kuin LeKikin vahvistuivat selkeästi kesän aikana (LeKi mm. sai Hermeksestä pari pätevää kaveria ja HCM hyötyy suuresti siitä, että joukkue on Tampereelta jossa pelaajia riittää moneen joukkueeseen kiitos kovan pelaajamäärän). Myöskään nousijajoukkueet eivät todellakaan olleet rostereidensa perusteella mitään sekundakamaa. HC Kerava käy hyvästä esimerkistä tässä tapauksessa. Joukkue on marinoitu todella vahvalla Mestis-taustaisella pelaajaryppäällä ja jo se tosiasia tekee joukkueesta yhden sarjan suosikeista. TuusKi ja D-Kiekko saivat myöskin varsin kilpailukykyiset rosterit kasaan ja Ketterä on aina paha kanto kaskessa. Tällä ajan takaa sitä, ettei muita joukkueita tulisi aliarvioida etukäteen ja tuijottaa vain Titaanien nimivahvaan joukkueeseen. Peliotteet kentällä ratkaisevat, ei se mitä pelaajan selässä lukee.

keskikatsomo kirjoitti:
4.Missä on Jaakko Valkama? Mies ei ole ollut kokoonpanossa sen jälkeen kun Helle vaihtoi miehen pois Ketterä pelissä. Teemu ei meitä mestikseen torju vaikka pelaa junnuksi hyvin.

Eikös Jaskalla ollut jotain flunssaa tai vastaavaa ja sen takia mies ei rosteriin kyennyt viikonlopun otteluissa. Myös Hankasta oli vaivannut sama sairaus, mutta ilmeisesti ei läheskään niin pahasti kuin Valkamaa.

Hankasen otteista kyllä selvästi näki, ettei mies parhaimmillaan ollut kummassakaan pelissä ja veikkaisinpa siis, että em. sairaus olisi imenyt mehuja myös hänestä kovalla kädellä.

Eiköhän Jaska ole taas seuraavassa matsissa tolppien välissä jollei jotain muuta kuin sairastelu ole taustalla miehen puuttumiseen kokoonpanosta.

keskikatsomo kirjoitti:
Eli tälläisiä mietteitä, tietysti seurajohto on myös reagoinut ja ilmoittaa seuran kotisivuilla muutoksia tulevan. Voittava maalivahti, peliä avaava pakki ja ylivoiman moottori olisi toivelistan yläpäässä, mutta myös VMTL osaston tervehtyminen auttaisi varmasti joukkueen takaisin voittojen tielle.

Voittava maalivahti meillä on jo, kunhan Valkama vain tervehtyy ja saa onnistumisia maalinsuulla.

Yksi kädellinen pakki ei tosiaankaan olisi mikään huono vaihtoehto alakertaa, mutta se tarkoittaisi taas sitä, että jonkun nykyisistä olisi väistyttävä. Jos se tarkoittaisi esim. Isomaan siirtymistä katsomoon, en laittaisi ollenkaan pahakseni sillä Jäkälä on minun mielestäni täysin väärässä sarjassa tälläkin kaudella.

Ylivoiman moottorikin meillä on omasta takaa, jos vain Viljasen loukkaantuminen ei ole vakavaa luokkaa.

Tämä koko loukkaantumissuma alkaa pikkuhiljaa samaan aikaan surkuhupaisiakin piirteitä, sillä tuntuu siltä, että lähes joka viikko joku pelaajistosta menee rikki ja joutuu vemppaosastoon. Ei ole helppoa, mutta minkäs teet. Pakko uskoa siihen, että rouva Fortuna lopettaisi sen pyllistämisensä Titaaneille loukkaantumisten muodossa lähiaikoina.
 

The Rock

Jäsen
dewar47 kirjoitti:
Tässä tuli katseltua kaksi kotitappiota peräkkäin ja on pakko todeta, ettei tuollaisella maalivahti pelillä paljon pinnoja saada. Lekiä vastaan Hankaselle (niinkin kuin titaanikasvatti onkin) lurahti kolme maalia luvattoman helposti ja eilen hcm:ää vastaan kaksi, joista voittomaali oli karmea moka.

Puolikuntoisena pelaavalle veskarille, kuten Hankaselle tässä tapauksessa tulee varmasti lipsahduksia kesken otteluiden. Kun vielä otetaan huomioon se, että Hankanen todellakin pelaa ensimmäistä täyttä kauttaan edustuksessa, ei ole ihme, että "junnulle" sattuu lapsuksia.

Tosin mitä tulee suuriin maalimääriin ja päästettyihin maaleihin, olisi aivan sama kuka siellä rysällä seisoisi, kun puolustuspelaaminen ja viisikkopuolustus omalla alueella on samanlaista sähläystä. Maalivahdin syliin vain on helppo kaataa kaikki jollei kumilaatta napsu hanskaan, mutta se kannattaa aina muistaa, että kentällä on muitakin joiden velvoitteena on oman maalin suojelu kuin maalivahti. Jääkiekon perusasioiden lähteillä ollaan, kun puhutaan puolustuspelaamisesta ja ennen kaikkea tehokkaasta sellaisesta joilla pelejä voitetaan.

dewar47 kirjoitti:
Kotisivujen raportin mukaan, oman pään vuotamiseen ollaan seurajohdossa reagoitu, tarkoittaako tämä sitä, että uutta veskaria haetaan? Toivottavasti, luulisi, että välimaa & co on jotain kahdesta edellisestä kaudesta oppinut. Kolme peliä hävitty ja kaikissa tappio peleissä on omiin mennyt vähintää kuusi maalia, revi siitä!

Itse ymmärsin asian niin, että tulossa olisi täydennystä pakkiosastolle, sillä siellä se suurin vaje tällä hetkellä kuitenkin tuntuu olevan. Puolustuspeli tökkii ja sen takia myös verkko omassa päässä heiluu aivan liian usein. Toki myös maalivahtipelillä on osuutta asiaan sekä loukkaantumisilla.

The Soft kirjoitti:
Näyttää siltä ettei valmennus näe missä mennään jos annetaan lausuntoja ja syyllistetään yksittäisiä pelaajia oman kilven puhdistamiseen.

Itse en ole ainakaan moista havainnut missään, joten voisitko hieman valaista missä Helle on haukkunut pelaajiaan julkisesti sekä nimennyt epäonnistujat kaukalossa.

The Soft kirjoitti:
Jokainen paikalla oleva näki miten Leki yksinkertaisesti oli jokaisella osa-alueella selkeästi parempi jopa yritys ja luistelu oli Lekillä parempaa ja niinpä vastustaja pystyi jatkuvasti rakentamaan vaarallisia laukauksia Titaanien maalille. Titaani puolustus oli jatkuvasti askeleen jäljessä ja Lekin isokokoisten hyökkääjien maskipelaaminen oli todella tehokasta pienten ja vähälukuisten Titaani puolustajien rinnalla.

Ennen kaikkea pakiston loukkaantumiset sekä puolustajaparien vaihtuminen lähes jokaiseen otteluun on olennaisesti heikentänyt puolustuspeliä, mutta myös hyökkääjien ajoittainen puolustushaluttomuus on ollut todella silmiin pistävää. Jolleivat hyökkääjät auta pakkeja ja pakit veskareita, syntyy nähdyn kaltaisia maali-iloitteluita myös vastaisuudessa.

Itse pakistosta minua ei pahemmin ole tämä pelikaanimies-Kaitarinne vakuuttanut ja kaikki vähääkään palstaa lukevat tietävät kantani case-Isomaan kohdalla. Nämä kaksi olisin valmis vaihtamaan vaikka heti uusiin ja ennen kaikkea vahvempiin puolustajiin jotka kykenevät vääntämään maalin edessä kookkaiden hyökkääjien kanssa illasta toiseen.

Vielä kun listaan lisätään loukkaantuneet Hasko, Siira ja vasta muutaman ottelun pelannut Puustinen, jääkin jäljelle enää vain Onnela, Haapalainen ja Ruohola + b-junnuikäinen Joni Kulmakivi jolta on kohtuutonta odottaa virheetöntä peliä illasta toiseen. Tästä syystä minun mielestäni pakistoon tulisi hankkia lisää voimaa, mutta samalla viskata pari "tyhjää arpaa" roskikseen.

The Soft kirjoitti:
Täytyy myös muistaa ettei Titaanit ole tällä kaudella tarjonnut minkäänlaista maalivahtivalmennusta nykyisille maalivahdeille, toinen lähes koko viimekauden loukkaantuneena olleena ja kaikkien muistamana loistavana torjujana. Ja toiselle vasta ensimmäisiä miesten pelejä pelaavalle nuorukaiselle, joka varmasti kaipaa tukea ja laadukasta valmennusta ja jos valmennus ei tiedosta tätä ja ole valmis kehittämään kavereita niin ehkä Titaaniseura ei ole oikea paikka eteenpäin pyrkiville kavereille.

Tämä on todella huolestuttava juttu. En itsekään käsitä miksei Jarmo Heinosen tilalle pestattu uutta maalivahtivalmentajaa, varsinkin Teemu Hankasen takia. Pitkästä aikaa seuralla on käsissää oma potentiaalinen torjuja josta voisi olla iloa vielä pitkäksi aikaa, mutta maalivahtivalmentajan puuttumisella miehen kehitystä jarrutetaan syyttä suotta. Nyt Sakke se luuri käteen ja hommaat Teemulle sekä Jaskalle veskarikoutsin tai sitten kysäiset kerkeäisikö esim. Rasva auttamaan nuoria kavereita treeneissä.

The Soft kirjoitti:
Titaanileirissä syytä katsoa peiliin ja myönnettävä että hyvän fyysisen kunnon lisäksi tarvitaan joukkuepelaamista niin pelaajien kuin johdonkin osalta.

Juuri tämä hyvä fyysinen kunto ja sen hankkiminen on varmasti osasyy sille, että Titaaneilta on liike puuttunut viime otteluissa lähes tyystin. Kova treeni vetää kropan lukkoon ja siinä menee tovi ennen kuin hommat lähtevät rullaamaan. Tunnetummista koutseista mm. Jukka Rautakorpi on käyttänyt totaalitreeni-taktiikkaa jo pitkään ja sen takia miehen valmentamat joukkueet ovatkin yskähdelleet syksyllä, mutta keväällä putki on kulkenut todella rivakasti sekä tulosta on tullut. Mitä ilmeisimmin Titaaneissa on satsattu samanlaiseen suunnitelmaan treenin osalta.

Uusiutunut joukkue ottaa oman aikansa jotta se hitsautuu toimivaksi kokonaisuudeksi, joten annetaanpa pojille vielä aikaa. Ei Roomaakaan rakennettu yhdessä päivässä.
 

The Soft

Jäsen
The Rock kirjoitti:
Itse en ole ainakaan moista havainnut missään, joten voisitko hieman valaista missä Helle on haukkunut pelaajiaan julkisesti sekä nimennyt epäonnistujat kaukalossa.


Tarkoitin sitä minkä voi lukea Titaanien kotisivuilta esim. lainaus pelistä HC-Kerava-Titaanit, Ajassa 27.22 ex liigapakki Tero Paappanen laukoi ylivoimalla joukkueensa tasoihin 2-2. Tämä riitti myös Titaanien päävalmenta Jari Helteelle. Vaihto oli aivan käsittämätön mitä ei Valkamakaan varmaan hyväksynyt ja voi vain kuvitella miten tälläinen Helteen
ajattelematon käytös maalivahdin itseluottamukselle tekee, ja tälläinen ei voi olla vaikuttamatta seuraaviin peleihin.
Ja lainaus Titaanit-LeKi pelistä, Omiin ei voi päästää kuutta maalia ja tuntuukin, että hieman liian helposti on Titaanien verkko kaikissa kauden viidessä ottelussa soinut..
Sekä lainaus Titaanit-HCM pelistä, ja osa niistä meni luvattoman helposti. Titaanijohto on kuulemma jo asiaan reagoinut ja aika näyttää miten.

Ei Helle ole suoranaisesti nimennyt pelaajia, mutta minusta rivien välistä voi selvästi lukea mihin osastoon moite kohdistuu, ja veikkaampa Titaanien julkaisevan kohtapuolin uuden maalivahdin nimen. Toivottavasti hankinta ei aiheuta nyky veskareille pelihuumorin vähenemistä. Samalla toivon kahden puolustajan löytyvän myös listalta.
 

dewar47

Jäsen
Suosikkijoukkue
Titaanit JA TPS
The Rock kirjoitti:
Tämä on todella huolestuttava juttu. En itsekään käsitä miksei Jarmo Heinosen tilalle pestattu uutta maalivahtivalmentajaa, varsinkin Teemu Hankasen takia. Pitkästä aikaa seuralla on käsissää oma potentiaalinen torjuja josta voisi olla iloa vielä pitkäksi aikaa, mutta maalivahtivalmentajan puuttumisella miehen kehitystä jarrutetaan syyttä suotta. Nyt Sakke se luuri käteen ja hommaat Teemulle sekä Jaskalle veskarikoutsin tai sitten kysäiset kerkeäisikö esim. Rasva auttamaan nuoria kavereita treeneissä.

Ainakin kotisivujen ja yhden herran mukaan, Titaaneilla on maalivahtivalmentaja. Tupamäen hankkima jyväskylästä ja vetää yhdet treenit viikossa, mutta näin olen vain kuullut.

Keskarilla ihan hyviä mietteitä, olen kuitenkin rockin kanssa samaa mieltä, ettei passin mukaan voida menestyvää joukkuetta tehdä. Näkeehän jo siitä, että helle on ottanut mukaan b-juniorin, a-junioreista ei taida parempia löytyä ja eiköhän c-juniorit ole hieman liian nuoria vai mitä? Tätä asiaa ei voi enää korjata, täytyy vain toivoa, että nykyiset b- ja c-junnut jaksaa tehdä töitä noustakseen edustukseen. Voihan sitä vinkua, ettei kiinnosta seurata koska omia ei ole 20 ukkoa siellä, mutta ei me omilla minnekään nousta, hyvä kum pystyttäisiin pelaamaan suomi-sarjaa. Näkeehän sen jo pisteistäkin, jusaa ja hokkua lukuunottamatta ei kotkalaiset juuri pisteitä ole saaneet ja sama juttu oli viime kaudella. Ei jukuritkaan omillaan noussut eikä omillaan ole vieläkään. Aina syitä löytyy jos niitä haluaa hakea.
Samaa mieltä olen myös siitä, ettei helle ole ketään syyllistänyt. Mies ei ainakaan kysassa eikä kotisivuilla ole sanonut yhtään pelaajaa nimeltä, joten en tiedä mistä tuokin syytös tulee....

Pakisto on köykäinen, mutta ilman valkaman viime kauden kaltaisia esityksiä, titaaneilla on maalivahti ongelma. Teemu pelasi pelejä jo viime vuonna, mm. mestiskarsintaa, mutta nyt ei näytä kovin hyvin tarttuvan. Mitä tulee flunssaan yms. juttuihin niin ok, mutta silti parempaan pitäisi pystyä. Maaleja tulee näköjään tänä vuonna ainakin alussa, toivottavasti myös kauden lopussa. Tosin tuo omapää vuotaa kyllä liikaa.
 

The Soft

Jäsen
dewar47 kirjoitti:
Ainakin kotisivujen ja yhden herran mukaan, Titaaneilla on maalivahtivalmentaja. Tupamäen hankkima jyväskylästä ja vetää yhdet treenit viikossa, mutta näin olen vain kuullut.

Kaveri on nähty tällä kaudella kaksi kertaa edustuksen harjoituksissa, ja ei ainoassakaan pelissä. Jos se on jonkun mielestä riittävää, niin ihmetellä täytyy.
Maalivahtivalmennus kaudelle alkaa jo kesätreeneistä, ja jääharjoituksissa maalivahtivalmentajan pitämien kerta viikkoon treenien lisäksi pitää olla jäällä yhdessä koko joukkueen kanssa niin usein kuin vain mahdollista. Pelipäivinä maalivahtivalmentajan mukanaolo on todella tärkeää jolloin ehkä vain keskustellaan ja yritetään rauhoittua sekä käydään läpi mahdollisesti edellisessä kohtaamisessa huomioituja asioita ja tietenkin yritetään löytää hyvä pelivire.
En tunne kaverin taustaa enkä osaa sanoa onko tällä mitään annettavaa joukkueelle, toivon totisesti että olisi, mutta toimintatapojen on muututtava todella paljon.
 
Viimeksi muokattu:

dewar47

Jäsen
Suosikkijoukkue
Titaanit JA TPS
The Soft kirjoitti:
Kaveri on nähty tällä kaudella kaksi kertaa edustuksen harjoituksissa, ja ei ainoassakaan pelissä.

Oli kuulemma ainakin lauantain ottelussa mukana, jos ei seiso vaihtoaitossa ei se välttämättä tarkoita sitä, ettei ottelussa ole. Ja mitä tulee määrään ym. juttuihin, niin onkohan tuo ainakaan huonompaan suuntaan mennyt kuin oli aiemmin jamon aikana. Eikös se pudotellut vaan kiekkoja edustuksen treeeneissä kerran viikossa ja jutteli mukavia?
 

The Rock

Jäsen
The Soft kirjoitti:
Tarkoitin sitä minkä voi lukea Titaanien kotisivuilta esim. lainaus pelistä HC-Kerava-Titaanit, Ajassa 27.22 ex liigapakki Tero Paappanen laukoi ylivoimalla joukkueensa tasoihin 2-2. Tämä riitti myös Titaanien päävalmenta Jari Helteelle. Vaihto oli aivan käsittämätön mitä ei Valkamakaan varmaan hyväksynyt ja voi vain kuvitella miten tälläinen Helteen
ajattelematon käytös maalivahdin itseluottamukselle tekee, ja tälläinen ei voi olla vaikuttamatta seuraaviin peleihin.
Ja lainaus Titaanit-LeKi pelistä, Omiin ei voi päästää kuutta maalia ja tuntuukin, että hieman liian helposti on Titaanien verkko kaikissa kauden viidessä ottelussa soinut..
Sekä lainaus Titaanit-HCM pelistä, ja osa niistä meni luvattoman helposti. Titaanijohto on kuulemma jo asiaan reagoinut ja aika näyttää miten.

Ei Helle ole suoranaisesti nimennyt pelaajia, mutta minusta rivien välistä voi selvästi lukea mihin osastoon moite kohdistuu, ja veikkaampa Titaanien julkaisevan kohtapuolin uuden maalivahdin nimen. Toivottavasti hankinta ei aiheuta nyky veskareille pelihuumorin vähenemistä. Samalla toivon kahden puolustajan löytyvän myös listalta.

Itse uskon vahvasti, että juurikin tuossa ensimmäisessä kohtaa jonka mainitset päävalmentaja Helle teki maalivahdinvaihdon vain ja ainoastaan herättääkseen joukkueensa, joka mitä ilmeisimmin oli ollut varsin unessa toisessa erässä HC Keravaa vastaan. Vastaavanlaisia veskarivaihtoja nähdään tämän tästä joka puolella kiekkoilevaa maailmaa, joten enpä tuosta nyt vetäisi mitään johtopäätöksiä sille ettei Veikka Valkamaan luottaisi ja haluaisi näin kyykyttää kaveria.

Mitä tulee jälkimmäisiin lainattuihin kohtiin, niin painotan edelleenkin sitä, että puolustuspeli on koko joukkueen/kentällisen harteilla eikä vain maalivahdin. Välillä sattuu lipsahduksia kenelle tahansa, mutta kun ne sattuvat veskarille ne näkyvät valotaululla. Tulee kuitenkin ottaa huomioon, että niin pakkien kuin hyökkääjienkin tulee auttaa omaa veskariaan puolustustilanteessa eikä vain haahuilla ympäri kenttää tumput suorina.

Itse uskon edelleenkin, että jos vahvistuksia tulee niin niitä tulee pakistoon ja sieltä poistuu ainakin yksi kaveri samalla oven avauksella. Veskariosasto on täysin reilassa, siihen ei mielestäni korjauksia tarvita.

ps. Kukahan mahdollisesti tämä mystinen veskarikoutsi mahtaa olla? Kummastuttaa, kun ei edes seuran kotisivuilla ole minkäänlaista mainintaa kaverista.
 
Viimeksi muokattu:

Everton

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Aksu kirjoitti:
Tuolta urheilun puolelta löytyy mielenkiintoinen uutinen Kaakkois-suomen metsäkeskuksen kavallukseen liittyen. Näköjään Titaanitkin yhden henkilön toimesta sotkettu mukaan.

Onpa todella erikoisenoloinen juttu. Titaanien johtokunta vaikuttaa kuitenkin toimineen oikein, kun on alkanut heti ja omatoimisesti selvittelemään "ylimääräisen" rahan alkuperää. Varmaan lasketaan eduksi jatkossakin, sillä kertarysäyksellä sadan tonnin takaisinmaksu olisi varmasti vaikeaa seuralle.


Tilastojen valossa ex-kookoolaiset ovat aloittaneet kauden oikein mukavasti, etenkin Onnela ja Keltanen. Vaan mahtaako muilla foorumeilla huhutut puheet Keltsin ja Helteen välirikosta pitää paikkaansa? Haapalainenkin on ilmeisesti paikkansa täyttänyt. Kansikaskin aloitti heti maalinteon, mutta loukkaantui saman tien.

Mainittakoon muuten, että KooKoossakin käväissyt, mutta viime kevääksi Kotkaan palannut Miika Kiviranta oli B:n SM-alkusarjassa SaiPan tehokkain pelaaja (8. 4+7=11)
 

The Rock

Jäsen
Aksu kirjoitti:
http://www.esaimaa.fi/arkisto/vanhat/2006/10/17/index.html

Tuolta urheilun puolelta löytyy mielenkiintoinen uutinen Kaakkois-suomen metsäkeskuksen kavallukseen liittyen. Näköjään Titaanitkin yhden henkilön toimesta sotkettu mukaan.

Tuollaisia uutisia ei ole koskaan kiva lukea, mutta mitä ilmeisimmin tähän ei ole sotkeentunut koko titaaniorganisaatio vaan yksittäinen henkilö. Tämä voi helpottaa huomattavasti titaanijohdon tuskaa, jollei niitä pimeästi seuran tilille saatuja rahoja ole jo tuhlattu eteenpäin. Sitten ollaankin jo hieman nesteessä.

Noh, aika näyttää miten tässäkin jutussa lopulta käy. Etukäteen on kuitenkin suhteellisen turhaa murehtia mahdollisia seuralle koituvia sanktioita.

EDIT: Titaanien kotisivutkin ovat pienimuotoisella uutisella reagoineet em. asiaan: TITAANIT TIEDOTTAA!
 
Viimeksi muokattu:

Rollo

Jäsen
Suosikkijoukkue
RoKi Hockey
The Rock kirjoitti:
Tämä voi helpottaa huomattavasti titaanijohdon tuskaa, jollei niitä pimeästi seuran tilille saatuja rahoja ole jo tuhlattu eteenpäin. Sitten ollaankin jo hieman nesteessä.
100 000 €skoo, onhan tuolla rahalla varmaan saatu yhtä, jos toistakin, vaikkapa pari kentällistä pelaajia??

Todellakin voitte vain toivoa, ettei rahoja ole pantu kiertämään.
Jos näin ikävästi olisi käynyt, olisitte kusessa korvia myöten.
 

dewar47

Jäsen
Suosikkijoukkue
Titaanit JA TPS
Rollo kirjoitti:
100 000 €skoo, onhan tuolla rahalla varmaan saatu yhtä, jos toistakin, vaikkapa pari kentällistä pelaajia??

En oikeasti jaksa uskoa, että tutkintapyynnön tehnyt seura olisi käyttänyt kyseisiä varoja omaan toimintaansa. Mitä järkeä siinä olisi?
Ryhdikästä on ollut tehdä tutkintapyyntö, ainakin miun silmissä se osoittaa sitä, ettei seuralla ole salattavaa asiassa.
 

Zuppana

Jäsen
Suosikkijoukkue
Saimaan Pallo, Jokerit
dewar47 kirjoitti:
En oikeasti jaksa uskoa, että tutkintapyynnön tehnyt seura olisi käyttänyt kyseisiä varoja omaan toimintaansa. Mitä järkeä siinä olisi?
Ryhdikästä on ollut tehdä tutkintapyyntö, ainakin miun silmissä se osoittaa sitä, ettei seuralla ole salattavaa asiassa.

Kai sitä jotakin pitää yrittää, kun ollaan huomattu, että kohta on paskat housussa! Ei millään pahalla siihen suuntaan, mutta onko Titaaneilla ennen ollut ongelmia rahojen kanssa? Yht'äkkiä alkoikin rahaa tulla "ikkunoista ja ovista", eikä tätä voi selittää pelkästään se, että taustajoukot ovat vaihtuneet lähes kokonaan! Mielenkiinnolla odotan tuloksia...
 

Wiipuri

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Zuppana kirjoitti:
Kai sitä jotakin pitää yrittää, kun ollaan huomattu, että kohta on paskat housussa! Ei millään pahalla siihen suuntaan, mutta onko Titaaneilla ennen ollut ongelmia rahojen kanssa? Yht'äkkiä alkoikin rahaa tulla "ikkunoista ja ovista", eikä tätä voi selittää pelkästään se, että taustajoukot ovat vaihtuneet lähes kokonaan! Mielenkiinnolla odotan tuloksia...

Onhan tuo kieltämättä outoa jos Suomisarjassa pelaavan seuran tileille (Titaanit) putkahtaa ylimääräistä rahaa yli 100.000 euroa ja rahat ehditään tuhlata ja seurassa väitetään ettei kukaan ole huomannut mitään. Ei siellä nyt kuitenkaan yksi rahastonhoitaja yksin ole koko puulaakia pyörittänyt. Antaa aika leveperäisen kuvan Titaanien toiminnasta, jos tämmöinen ylimääräinen 100.000 euron käppi on onnistuttu tuhlaamaan.
 

Juke

Jäsen
Wiipuri kirjoitti:
ja rahat ehditään tuhlata


Jos ihan mielenkiinnolla kysyisin että mistä mahtaa tulla tuo tieto että rahoja olisi käytetty? Esim. Jos Kososen perheellä on 30€ rahaa tilillään ja siitä tietää perheen sisällä kaikki (esim koko seura) he eivät voi tehdä ostosta mikä maksaa 60€... Ja jos nyt tiedotusvälineistä saadun tiedon mukaan Titaanit on asianomaisena asiassa niin on he ollut myös tietämättömiä rahoista koska koko vyyhti alkoi purkaantua vasta metsäyhdistyksen kautta.. Toivotaan ainakin parasta, pelätään pahinta..
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös