Titaanit 2005–2006

  • 124 459
  • 596

The Rock

Jäsen
Isomaa ja Toivanen lainalle LiTiin

Titaanit on hetkellisesti karsinut varsin suurilukuista pakistoaan ja passittanut kaksi puolustajaa lainalle II-divisioonassa pelaavaan LiTiin (Likolammen Tiikerit). Johannes Isomaa sekä Janne Toivanen pelaavat jatkossa LiTin miehistössä kunnes toisin päätetään.

Hyvä veto joukkueenjohdolta/valmennukselta pistää vähälle peliajalle jääneitä pelaajia hakemaan pelituntumaa alemman sarjatason joukkueesta. Tosin, Isomaalle en henk.koht. näe mitään käyttöä Titaaneissa ja Toivasen kanssa on vähän niin ja näin. Katsellaan miten pojat pärjäävät II-divarissa ja miten Titaaneille tulee loukkaantumisia/poissaoloja pakistoon.

Titaanien sairastupa tyhjenee hyvää vauhtia. Aiemmin paikkojaan teloneet Jaakko Valkama sekä Ville Valli ovat jo palanneet harjoituksiin ja mitä todennäköisimmin esiintyvät Titaanien pelaavassa kokoonpanossa perjantaina SaPKoa vastaan. Janne Ruohola sen sijaan huilaa vielä muutaman viikon.

Uutinen Isomaan ja Toivasen seurasiirrosta sekä Titaanien loukkaantumistilanteesta luettavissa täältä.
 

dewar47

Jäsen
Suosikkijoukkue
Titaanit JA TPS
Tänään se tapahtuu! Titaanien peli lähtee kulkemaan, kaikki jäähallille katsomaan! On näköjään oikein matssibussi järjestetty, hyvä idea! Muistakaa, kannustaminen ei ole kiellettyä! TITAANIT, TITAANIT, TITAANIT!
 

Thoke

Jäsen
Suosikkijoukkue
Masokistien ja pessimistien suosikki=SaiPa
Titaanit-SaPKo 1-2

dewar47 kirjoitti:
Tänään se tapahtuu! Titaanien peli lähtee kulkemaan
No eipä lähtenyt, vaan SaPKo voitti 1-2. SaPKo oli huono, mutta Titaanit oli vielä huonompi, vaikka Titaanit pelasi enemmän ylivoimaa ja oli huomattavasti hallitsevampi osapuoli tässä ottelussa, mutta se saatanan perisynti - viimeistely - vaivaa edelleen. Titaanit saa kuitenkin syyttää vain itseään tästä tappiosta.
SaPKon eka maali olisi pitänyt hylätä, koska SaPKo-peluri oli molarin alueella. Tästä voinee jo myös päätellä, että ottelun tuomari Henri Tukia ei ollut järin hyvä. Muuta en edes sano tästä äijästä
Nyt pitää titaani-johdon kyllä tehdä jotain, jotta saavutettaisiin edes playoffs-paikka. Okei, tiedän kyllä että viime kaudenkin alku oli huono, mutta ei silloin sentään viittä peräkkäistä tappiota kärsitty. Vai käyköhän tässä taas niin kuin viime kaudella, eli otetaan vuodenvaihteen jälkeen hurja loppúkiri?
Se VITUN viimeistely pitää nyt kuitenkin ensimmäisenä saada kuntoon. Toivottavasti saataisiin.

Parempia aikoja odotellessa...
 

Sigi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Titaanit
Keskustelu palsta on muodostunut siihen,ettei saa antaa kritiikkiä joten kai se on todettava,että peli oli loistavaa yleisö oli loistavaa ja muutenkin loistava ottelu ;).

Kyllä paljon pitää tapahtua,että ollaan keväällä pleikkareissa....

Valli on hyvä...Ja Kari-Koskinen 2erässä otti hyviä koppeja...muuten ei paljo kehuja irtoa...
 

The Rock

Jäsen
Hawaijikiekkoa

Titaanit - SaPKo 1-2 (0-0,1-0,0-2)

1-0 Ville Valli (Mikko Kansikas, Jari Puustinen)
1-1 Jukka Niemelä YV
1-2 Sami Suomalainen (Jarno Tiilikainen, Anssi Kostiainen) VoM

Maalivahdit:

Titaanit Janne Kari-Koskinen 11+9+10= 30 torjuntaa
SaPKo Harri Kohvakka 14+10+17= 41 torjuntaa

Jäähyt:

Titaanit 9 x 2min= 18min
SaPKo 11 x 2min= 22min

Titaanit ja SaPKo tarjosivat varsin runsaslukuiselle kotkalaisyleisölle todella surkeatasoisen ottelun, jossa voittaja ratkesi lopulta viimeisessä erässä ja täysin oikeaan osoitteeseen. SaPKo halusi kolmannessa erässä selvästi voittaa ja joukkue yritti hampaat irvessä loppuun asti. Lopussa kiitos seisoi 1-2 -voittomaalin merkeissä ja Savonlinnaan arvokkaat 2 sarjapistettä.

Ei voi kuin ihmetellä missä oli jälleen kotijoukkueen taistelutahto sekä voittamisenhalu? Joukkueelta puuttuu täysin sydän. Kun sydän ei ole mukana, niin eipä paljon voi edes odottaa tapahtuvankaan kentällä.

Niinkin yksinkertainen asia kuin avaussyötöt omasta päästä osattiin komeasti turhia lähes järjestään joko ensimmäiseen taikka toiseen SaPKo-karvaajaan. Huolellisuus puuttui täysin pelaajien otteista sekä tietynlainen välinpitämättömyys paistoi pahasti silmään peliä seuratessa. Laukaukset olivat vain näennäisiä maalia kohti heitettyjä lerppuja sekä syötöt rystylääppäisyjä taikka toivotaan-toivotaan sokkosyöttöjä. Aloitukset SaPKo vei lähes järjestään kovemmalla tahdolla ja yrityksellä. Muutamaan otteeseen Titaanien aloittaja ei edes ollut valmiina aloituksessa kiekon tippuessa jäähän ja tämä mielestäni kuvasti suhteellisenkin hyvin joukkueen omaa kiinnostustasoa peliä kohtaan. Ylivoimallakaan peliä ei saatu kunnolla rauhoitettua, vaan SaPKon todella aggressiivinen karvaus tuotti tulosta sekä liian hätäisiä kiekollisia ratkaisuita kotijoukkueen pelaajilta. Ei hyvää päivää Titaanit!

Enää ei tarvitse ollenkaan ihmetellä miten Titaanit ei voita vierassakaan pelejään, kun kotonakin esitetään tuollaista totaali*askaa. Parhaiten yksittäisistä pelaajista Titaaneiden nykytilannetta kuvastaa joukkueen kapteeni Joni Hakonen. Paljon löysempää asennetta sekä peliesitystä saa hakea. Luistelu oli verkkaista, syötöt päin *ersettä sekä puolustusasenne aivan nollissa. Missä on se viime kaudella pelejä dominoinut Hakonen, joka järjestään kentälle tultuaan aiheutti hämminkiä vastustajan maalilla?

Pikkuhiljaa alkaa tuntua siltä, että puheissa oli pelkkää ilmaa ennen kauden alkua. Pelaajisto vaihtui liiaksi viime kaudesta ja nyt mukaan tulleilla pelaajilla ei ole sitä samaa Titaanisydäntä saati tahtoa, mitä pelin voittaminen vaatii tällä tasolla. Pelaajat tuntuvat tulevan peleihin vain pelaamaan äkkiä matsin alta pois. Valmennusjohdon olisi alettava miettiä millä tämä umpisolmu saadaan auki sekä pelaajat pelaamaan kunnolla. Tätä tahtia keväällä karsitaan sarjapaikasta samaan aikaan, kun kärkiporukat tahkoavat pudotuspelejä.

Jos jotain hyvää tahtoo pelistä hakea oli se jokin Titaanien pienet cheerleader-tytöt, jotka ainakin vetivät asenteella duuninsa alusta loppuun asti. Samanlaisen hengen sekä yrittämisen kun jostain saisi myös jäällä esiintyvälle joukkueelle taiottua niin oltaisiin jo paljon lähempänä otteluiden voittoa.

Lopuksi päätin säästää illan erotuomarina toimineen Henri Tukian. Jos oli ottelu huono niin sitä oli myös päätuomari Tukia. Täysin linjattomia vihellyksiä ja viheltämättä jättämisiä. Ehkä tämänkin korealaisen neekerin olisi parempi vain keskittyä siihen SM-liigassa linjatuomarina oloon eikä tulla pilaamaan linjattomilla vihellyksillään Suomi-sarjan otteluita. Miehen viheltelyistä yms. kärsivät molemmat joukkueet ja lopulta edes pelaajat eivät tietäneet mitä kentällä saa tehdä ja mitä ei. Tukian paras vihellys oli ensimmäisen erän summerin soitua syntyneen Titaanimaalin hyväksyminen, onneksi linjatuomarit olivat tilanteen tasalla ja kertoivat mr. refereelle summerin soineen ennen kuin kiekko oli maalissa ja näin maalia ei hyväksytty. Jos SM-liigassa on huono tuomarilinja niin sitä se on myös alemmissa sarjoissa. Huhhuijaa, mistä näitä puupäitä ja puusilmiä oikein sikiää?

Titaanit jatkavat Via Dolorosaansa ensi viikon perjantaina (4.11.) kotihallissa ja vastaansa joukkue saa sarjan vahvasti avanneen nousijaporukka LeKin. Ottelu alkaa klo. 19:00 ja lippuja myyvät ennakkoon tutut myyntipisteet.

Titaanit-SaPKo –ottelun raportti luettavissa täältä.
 

Rollo

Jäsen
Suosikkijoukkue
RoKi Hockey
Mikä mättää?

Joukkue pahnan pohjimmaisena tässä vaiheessa, en olisi uskonut.
Onko vaihtuvuus ollut liian suuri, vai missä vika?
Eikö joukkue pelaa joukkueena?
Kyllähän rosterissa on hyviä miehiä tälle tasolle.

Toistojen kautta se tulee, tai sitten ei.?
On pirun huono juttu kun joukkue oppii häviämään.

Tsemppiä Kotkaan.
 

Sigi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Titaanit
Eiköhän se ole ihan asenteesta kiinni...Tuntuu,ettei joukkueella/pelaajilla ole paljo haluja menestyä...
 
Viimeksi muokattu:

soppamies

Jäsen
Suosikkijoukkue
karhulan titaanit. kookoo.
MIKÄ MÄTTÄÄ!

Titaanien peliä nähneenä voin sanoa että tämänhetkinen sarjapaikka on ansaittu.jumalattoman apaattista touhua koko homma!.Miestä ei oteta ollenkaan,minne on hävinny jätkien taistelutahto!Valmentaja puhuu että,maalintekopaikkoja on vaikka kuinka paljon,mutta vittu kun niitä maalintekijöitä ei ole!.vastuuta ei kukaan ota siiretään kiekko pelaajalta toiselle,ja kun vedetään,niin aivan idioottimaisista paikoista,ja sellasia tuhnuja, että C- junnutkin vetää paremmin!.Ikävä on aikaa jollon Iltola Rantanen ja Ahosen veljekset plus muut taistelijat painoivat sata lasissa,ja verenmaku suussa.MISSÄ SE TITAANI HENKI ON.Lähtikö se täältä rättihallin mukana pois?.
 

Thoke

Jäsen
Suosikkijoukkue
Masokistien ja pessimistien suosikki=SaiPa
Titaanit-LeKi 5-1

No niin, saatiinhan se tappioputki viimeinkin katkaistua. Ja millaisella tavalla se katkaistíinkaan. Titaaneiden peli oli tällä kertaa aivan loistavaa, erityisesti alivoimapelaaminen. Joukkue myös hallitsi selkeästi ottelua, viimeistä erää ehkä lukuunottamatta. Ja maalit, ne olivat selkeitä maaleja eikä mitään räkäpomppuja. Erityisen paljon ilahdutti kapteeni Joni Hakosen peliesitys, joka oli kuin toisesta päästä SaPKo-peliin verrattuna, tuloksena tehot 2+1. Jokohan tämän ottelun jälkeen tekemisen meininki palaa koko joukkueeseen? Toivottavasti.

Onkohan tässä muuten voittoputken alku. No, se selviää huomenna...
 

Vili#16

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Thoke kirjoitti:
No niin, saatiinhan se tappioputki viimeinkin katkaistua. Ja millaisella tavalla se katkaistíinkaan. Titaaneiden peli oli tällä kertaa aivan loistavaa, erityisesti alivoimapelaaminen. Joukkue myös hallitsi selkeästi ottelua, viimeistä erää ehkä lukuunottamatta. Ja maalit, ne olivat selkeitä maaleja eikä mitään räkäpomppuja. Erityisen paljon ilahdutti kapteeni Joni Hakosen peliesitys, joka oli kuin toisesta päästä SaPKo-peliin verrattuna, tuloksena tehot 2+1. Jokohan tämän ottelun jälkeen tekemisen meininki palaa koko joukkueeseen? Toivottavasti.

Onkohan tässä muuten voittoputken alku. No, se selviää huomenna...

Hieno voitto, mutta ei missään nimessä loistavaa mielestäni. Pelissä ei oikein ollut ajatusta, ja avaussyötöt napsahteli taas kerta kerran jälkeen minne sattuu. Mutta tärkeintä 2 pistettä. Valkama pelasi myös todella hyvin, ja jos muita mainitsee, niin herrat Hakonen, Piikkilä, Valli pelasivat hyvin. Tästä on ihan hyvä jatkaa.
 

The Rock

Jäsen
Titaanit kaatoi LeKin

Titaanit – LeKi 5-1 (1-1,2-0,2-0)

1-0 Joni Hakonen (Miika Piikkilä)
1-1 Kari Lohtander (Sami Lehtilä, Jose Nippala) YV
2-1 Ville Valli (Jaakko Niemensivu)
3-1 Raine Räisänen (Joni Hakonen, Jaakko Niemensivu) YV
4-1 Miika Piikkilä (Jari Puustinen)
5-1 Joni Hakonen (Ville Valli)


Maalivahdit:

Titaanit Jaakko Valkama 7+5+6= 18 torjuntaa
LeKi Tommi Alanen 15+15+15= 45 torjuntaa

Jäähyt:

Titaanit 6 x 2min= 12min
LeKi 6 x 2min= 12min

Thoke kirjoitti:
No niin, saatiinhan se tappioputki viimeinkin katkaistua. Ja millaisella tavalla se katkaistíinkaan. Titaaneiden peli oli tällä kertaa aivan loistavaa, erityisesti alivoimapelaaminen. Joukkue myös hallitsi selkeästi ottelua, viimeistä erää ehkä lukuunottamatta.

Tappioputki poikki, mutta ei kuitenkaan millään järisyttävän hyvällä pelillä. Tärkeintä kuitenkin oli voitto ja siitä ansaitut kaksi sarjapistettä. Voittamisella se itseluottamus saadaan kuntoon ja kova henki päälle. Voittamista on mahdollista jatkaa jo heti lauantaina, kun KOO-VEE saapuu Titaanien vieraaksi. Tämän iltaisella tunteella, taistelulla sekä viimeistelyteholla voiton luulisi tulevan, mutta katsotaan nyt rauhassa kuinka hyvin valmennusjohto saa nollattua tämän iltaisen voiton pelaajien mielistä.

Titaanit tuli jokaisen erän alkuun todella kovaa ja se tuottikin tulosta. LeKi joutui lähes järjestään lyömään pitkää kiekkoa kovan Titaanikarvauksen paineessa ja aloituksia saatiin monia vierasjoukkueen maalille. Kuitenkin viime otteluissa vaivanneet asiat nousivat jälleen esille. Aloituksia hävittiin tuhottomasti ja syötöt menivät vähän minne sattuivat. Taklausia sen sijaan oli aiempaa enemmän ja sekin johtui osittain juuri kovasta karvauksesta, joka ajettiin loppuun asti. Kolmas erä oli oikeastaan enää voiton varmistelua, mutta siinä erässä juuri Titaanien ja LeKin ero tuli selville, kun vierailija alkoi väsyä sekä turhautua Titaanipainostuksen alla.

Henkilökohtainen taito lopulta ratkaisi ottelun kotijoukkueen hyväksi. Muutama runkopelaaja esitti sellaisia yksilösuorituksia joita heiltä on odotettu koko alkukausi ja tällä kertaa ne johtivat aina maaliinkin asti. Muutenkin kotijoukkue osui nyt tolppien väliin paikoistaan ja sekin osaltaan vapautti pelaamista parempaan suuntaa, koska mailaa ei enää puristettu niin valtavasti kuin aiemmin.

LeKi puolestaan oli kummallisen vaisu ja sietääkin kysyä, että tällaiselleko porukalle Titaanit hävisi aiemmin kaudella ottelunsa? Vierasjoukkueesta ei oikein kukaan erottunut edukseen, kaikki tuntuivat olevan samaa harmaata massaa vaikka kokeneemmille jääkiekkojännäreille tuttuja nimiä pöytäkirjassa vilahtelikin. Jotenkin tuntui siltä, että vierailija tuli Kotkaan jo valmiiksi hävinneenä eikä taistelusta ollut juuri tietoakaan Titaaneiden 2-1 -johtomaalin jälkeen. Tosin Titaanien karvaus sekoitti LeKin pelinrakentelun lähes tyystin ja Titaanipuolustus siivosi kovalla prosentilla maalinedustan puhtaaksi eivätkä LeKin hyökkääjät näin ollen päässeet kunnon tekopaikoille oikeastaan ollenkaan. Kotiottelut taitavatkin olla ne nousijajoukkueen henkireiät joista napsitaan pisteitä solkenaan. Tosin, kaikille sattuu aina huonoja päiviä ja ehkäpä tänään sellainen sattui lempäälääläisille.

Varsinkin Titaanikapteeni Joni Hakonen (2+1) oli pelipäällä ja vihdoinkin oli nähtävissä sitä viime kaudella kannattajia ihastuttanutta Hakosta. Maalilla Jaakko Valkama oli eleettömän varma, eikä sellaista yksi-helppo-maali-joka-pelissä -lapsusta nähty, kuten Janne Kari-Koskisen seisoessa maalin suulla on tapana odottaa. Muita näkyviä pelaajia olivat Ville Valli (1+1), Miika Piikkilä (1+1) ja uhrautuvasti puolustanut Jari Siira, joka muutamalla oikea-aikaisella heittäytymisellään pelasti pahoja tilanteita Titaanimaalilla.

Oikeaan suuntaan Titaanijoukkue on kieltämättä menossa, mutta vielä paljon parantamisen varaa otteissa kuitenkin on. Kausi on tosin vasta aluillaan ja joukkueen yhteispeli hakee vielä ainakin osittain uomiaan. Potentiaalia Titaanijoukkueessa on pirusti, mutta se tekemisen tatsi pitäisi saada sisäistettyä jokaiselle äijälle täydet 60 minuuttia. Noh, eiköhän tästä ole paljon parempi lähteä jatkamaan pelejä kuin karmeasta tappioputkesta ja usko Titaanien nousuun on edelleenkin kova.

Titaanit jatkaa urakkaansa heti lauantaina (5.11.), kun Kotkaan saapuu vieraaksi KOO-VEE Tampereelta. Ottelu alkaa klo. 17:00 Kotkan jäähallissa.

Titaanit-LeKi –ottelun raportti luettavissa täältä.
 

uljas

Jäsen
Suosikkijoukkue
Peliitat, (HeKi-vainaa), Tinatuopit
"Tappioputki poikki, mutta ei kuitenkaan millään järisyttävän hyvällä pelillä."

-Hyvän joukkueen merkkihän se on kun huonollakin pelillä pystyy voittamaan. Jahka (jos) Titaanit saa pelinsä kulkemaan, niin hyvää on luvassa.


"LeKi puolestaan oli kummallisen vaisu ja sietääkin kysyä, että tällaiselleko porukalle Titaanit hävisi aiemmin kaudella ottelunsa?"

-Tässä sarjassa tuntuu vieraspisteet olevan harvinaisen tiukassa. Joukkueiden esitykset tuntuvat vaihtelevan täysin koti ja vieraskaukaloissa. Esim. HeKi on yhtä vaille kaikissa vieraspeleissään joutunut todella ahtaalle. HeKi kaatoi LeKin kotona selvästi 6-0 mutta vieraisilla olikin sitten huomattavasti tiukempaa ja Lempäälästä voitto nihkeämmillä 4-2 lukemilla.


-
 

The Rock

Jäsen
Lopettamisuutinen

Joukkueen sisältä kantautuneen tiedon mukaan jo kesällä motivaatio-ongelmien ja koti-ikävän kanssa paininut keskushyökkääjä Henri Pekkola on päättänyt lopettaa jääkiekkoilijan uransa. Titaanit varmasti tiedottaa ensi viikolla asiasta tarkemmin julkisuuteen, kunhan kaikki yksityiskohdat tämän jutun tiimoilta ovat selvillä.

Mitä olen itseni antanut ymmärtää, Pekkolan lopettamisen suurin yksittäinen syy oli se, että miehen kaikki lapsuudenkaverit sekä elämä muutenkin on synnyinkaupunki Hämeenlinnassa. Kotkassa ei ollut muuta kuin jääkiekko sekä työ. Kyllähän sen ymmärtää, ettei hirveästi motivoi pelata Suomi-sarjatasolla jääkiekkoa jollei elämä muuten maistu kivalta. Täysin ymmärrettävissä oleva siirto pelaajalta.

Titaaneiden rosteriin Pekkolan lopettaminen jättää jonkinlaisen loven sentteriosastolle sekä duunariosastolle, mutta eiköhän tämä vaje saada jotenkin täytettyä omasta takaa.

Kaikkea hyvää Pekkolalle jatkoon ja kiitos Titaaneissa vietetystä ajasta.
 

Juippi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Turun Palloseura
The Rock kirjoitti:
Joukkueen sisältä kantautuneen tiedon mukaan jo kesällä motivaatio-ongelmien ja koti-ikävän kanssa paininut keskushyökkääjä Henri Pekkola on päättänyt lopettaa jääkiekkoilijan uransa. Titaanit varmasti tiedottaa ensi viikolla asiasta tarkemmin julkisuuteen, kunhan kaikki yksityiskohdat tämän jutun tiimoilta ovat selvillä.

Paikallinen aviisi Kymen Sanomat vahvistaa The Rockin mainitseman lopettamisuutisen. Pekkola oli ilmoittanut ennen LeKiä vastaan käytyä kamppailua lopettavansa pelaamisen juuri motivaatio-ongelmien vuoksi. Tällä kaudella Pekkolan otteista on puuttunut se viimeinen raivo ja tsemppi, joka viime kaudella teki ainakin allekirjoittaneeseen vaikutuksen. Kyllä nuo pääkopan sisällä tapahtuvat jutut vaikuttavat paljon pelisuorituksiin. Kaikkea hyvää Pekkolalle jatkossa!

Pekkolan paikan Titaanien rivistössä ottaa KooKoossa vähälle peliajalle jäänyt hyökkääjä Jami Miettinen.
 

The Rock

Jäsen
Voittoputken alku on käsissä

Titaanit – KOO-VEE 3-1 (2-0,1-0,0-1)

1-0 Jaakko Niemensivu (Joni Hakonen, Janne Toivanen)
2-0 Joni Hakonen (Ville Valli, Jukka Siira)
3-0 Pietari Kolhonen (Jaakko Niemensivu, Anssi Hasko)

3-1 Samuli Simula (Toni Aro)

Maalivahdit:

Titaanit Janne Kari-Koskinen 8+8+2= 18 torjuntaa
KOO-VEE Juha Taponen 18+15+21= 54 torjuntaa

Jäähyt:

Titaanit 6 x 2min= 12min
KOO-VEE 8 x 2min= 16min

Itse en ottelussa paikalla ollut, joten jätän pelitapahtumista kommentoimisen muille. Kiinnostaisi kuitenkin tietää miten onnistui tämä uusi mies Jami Miettinen? Entä jatkuiko sama maalipaikkojen hukkailu kuin aiemmissa peleissä joita on hallittu mielin määrin? Joko avaukset ja syötöt muutenkin menivät omille eikä vieraille tai reisille? Entä aloitukset, voitettiinko enemmän kuin hävittiin?

Voitto maistuu aina, tuli se sitten millaisella pelillä tahansa. Titaanien hienoinen lamakausi on mitä ilmeisimmin ohi ja nousu kohti kärkeä on alkanut. Toivottavasti sama voittamisen meininki säilyy myös jatkossa kotkalaisten otteissa sillä helpolla se pudotuspelipaikka ei Suomi-sarjan Etelälohkossa tule irtoamaan.

Titaanit-KOO-VEE –ottelun raportti luettavissa täältä.
 

Thoke

Jäsen
Suosikkijoukkue
Masokistien ja pessimistien suosikki=SaiPa
The Rock kirjoitti:
Itse en ottelussa paikalla ollut, joten jätän pelitapahtumista kommentoimisen muille. Kiinnostaisi kuitenkin tietää miten onnistui tämä uusi mies Jami Miettinen? Entä jatkuiko sama maalipaikkojen hukkailu kuin aiemmissa peleissä joita on hallittu mielin määrin? Joko avaukset ja syötöt muutenkin menivät omille eikä vieraille tai reisille? Entä aloitukset, voitettiinko enemmän kuin hävittiin?
Tulin itse paikalle vasta kun toinen erä oli juuri alkanut(olin KooKoon 40-vuotisjuhlaottelussa)joten ekasta erästä en pysty sanomaan yhtikäs mitään. Voin kuitenkin ilmoittaa että avaukset ja syötöt menivät melkein kaikki omille, kolmannessa erässä tosin muutama syöttö meni päin mäntyä, mutta ne eivät ratkaisseet peliä suuntaan eikä toiseen. Kaiken kaikkiaan varsin mainio ja tasapainoinen esitys Titaaneilta, varsinkin toinen erä. Tässä olisikin hyvä paikka voittoputkelle.
Ja mitä Jami Miettiseen tulee, niin herätti huomiota ottamalla kaksi jäähyä, ensimmäisen toisessa erässä koukkaamisesta ja toisen kolmannessa erässä niinikään koukkaamisesta. Pikanttina yksityiskohtana todettakoon, että kun Miettisen toinen jäähy päättyi, niin heti sen jälkeen Samuli Simula teki KOO-VEEN kavennuksen. Eli se oli siis "melkein" ylivoimamaali.

No, toivottavasti putki vaan jatkuu, se selviää ensi viikon perjantaina, kun vastaan asettuu sarjan tämänhetkinen kärkijoukkue HeKi.

PS. Ottelun päätuomarina oli muuten Sami Partanen.
 

Thoke

Jäsen
Suosikkijoukkue
Masokistien ja pessimistien suosikki=SaiPa
Titaanit-HeKi 6-2

Ennustin viime viikolla, että voittoputki jatkuisi, ja niinhän se jatkui, kun Titaanit pöllytti sarjan kärkijoukkuetta HeKiä luvuin 6-2. Nyt minä kyllä uskallan väittää, että Titaanit nousee tästä suosta, jossa se on viime ottelujen ajan porhaltanut. Ensimmäinen erä oli lievästi HeKin hallintaa, toinen erä oli tasapuolinen kummankin joukkueen pelatessa hyvin ja kolmannessa erässä Titaanit räjäytti potin ja löi HeKille luun kurkkuun iskemällä viisi maalia. Kolmas erä oli kyllä parasta Titaania, mitä on tällä kaudella nähty. Jos (huom. JOS) tämä meno jatkuu, niin Titaanit on kahden parhaan joukossa. Ensi keskiviikkona selviää, jatkuuko voittoputki, kun Titaanit pelaa vierasottelun Ketterää vastaan. Edellisessä kohtaamisessa tuli rumasti 3-0 kuokkaan, joten nyt olisi revanssin paikka.

Kummelin sanoin: Nyt on Hjyvä FIILIS!!!
 

The Rock

Jäsen
Kolmas erä ratkaisi

Titaanit – HeKi 6-2 (0-0,1-1,5-1)

1-0 Pietari Kolhonen (Jaakko Niemensivu)
1-1 Tuomas Riutta (Aki Mäkelä, Ben Buzdon)
2-1 Miika Piikkilä (Niko Niemi, Mikko Kansikas) YV
3-1 Ville Turunen (Niko Niemi, Mikko Kansikas)
4-1 Jarno Toivonen (Jari Siira)

4-2 Petri Pyhäjärvi (Jani Tossavainen, Tomi Inkinen)
5-2 Joni Hakonen (Janne Ruohola, Raine Räisänen) YV
6-2 Raine Räisänen (Niko Niemi) AV TM


Maalivahdit:

Titaanit Janne Kari-Koskinen 3+7+6= 16 torjuntaa
HeKi Pekka Mäkitalo 5+13+18= 36 torjuntaa

Jäähyt:

Titaanit 5 x 2min + 1 x 10min= 20min
HeKi 9 x 2min= 18min

Ottelun kaksi ensimmäistä erää olivat kuin koko Titaanien alkukausi pienoiskoossa. Mikään ei tuntunut onnistuvan, ei edes yksinkertaiset asiat. Ainoastaan maalivahtipeli oli normitasolla. Onneksi HeKi oli myös suhteellisen pihalla ottelusta ja joukkue ei painostuskausiensa aikana saanut lyötyä kuin kerran kiekon ohi Titaanimaalissa seisseen Janne Kari-Koskisen (16 torjuntaa).

Kolmas erä kaiken muuttaa voi ja sen se myös teki. Kotijoukkue takoi reilussa minuutissa taululle kolme maalia melkein heti erän alkuun ja käytännössä ratkaisi ottelun itselleen. Titaanijoukkue taisteli todella esimerkillisesti ja tällä kertaa se palkittiin hienoilla onnistumisilla. Muutenkin joukkueen peli oli aivan erinäköistä verrattuna kahteen aiempaan erään sillä pelissä oli ideaa mukana. Ylivoimakin alkoi toimimaan, kun ajatus otettiin mukaan kuvioihin eikä kiekkoa räiskitty vain silmittömästi kohti maalia. Myös kotijoukkueen esittämä kova karvaus/taklauspeli alkoi selvästi väsyttämään vierailijoita ja se sotki omalta osaltaan jo ennestään vaisun kuvan jättäneen HeKin kuvioita. Hiljaisena ottelua seurannut kotiyleisökin alkoi tämän näytöksen seurauksena heräilemään ja ensimmäistä kertaa tällä kaudella hallissa oli havaittavissa kunnon kannustusta.

Titaanien ilotulistusta johti kolmosketjun laituri Niko Niemi (0+3). Miehelle hyvää taustatukea tarjoilivat mm. Raine Räisänen (1+1) ja jälleen allekirjoittaneen silmissä todella vahvasti sekä uhrautuvaisesti puolustanut Jari Siira (0+1). Kotijoukkueesta ei muutenkaan heikkoa lenkkiä löytynyt ja jokainen pelaaja voi olla tyytyväinen omaan iltaansa.

Onneksi kolmas erä pelasti ottelun ja toivottavasti peliotteet tulevat jatkumaan myös vastaisuudessa samanlaisina. Titaanit porskuttaa nyt kolmen (3) ottelun voittoputkessa ja suunta on muutenkin vahvasti ylöspäin. HeKillä se puolestaan on päinvastainen kolmen (3) peräkkäisen tappion siivittämänä.

Titaanit jatkaa urakkaansa ensi keskiviikkona (16.11.) Ketterän vieraana Imatralla. Seuraava kotiottelu on ensi perjantaina (18.11.), kun vastaan asettuu HC Montreal. Ottelu alkaa klo. 19:00 ja lippuja saa ennakkoon tutuista myyntipisteistä.

Titaanit-HeKi –ottelun raportti luettavissa täältä.
 
Viimeksi muokattu:

The Rock

Jäsen
Jone29 kirjoitti:
Imatran halli on Näreharjun halli... eipäs sekoiteta sitä legendaariseen Talvisalo Gardeniin!

Aargh... karmea virhe, pahoitteluni. Voittotäpinöissä sitä kirjoittelee vähän mitä sattuu.

Sellainen asia unohtui vielä mainita, että Pasi Eväkoski on siirtynyt Piranhasin vahvuuteen ainakin tammikuuhun asti ulottuvalla sopimuksella. Jotenkin tuntuu siltä ettei Vikke enää Titaaneihin palaa, jollei pakkiosastolle satu karmeaa loukkaantumissumaa. Sääli homma sillä nyt yksi viime kausien suurimmista persoonista on poissa Titaanijoukkueen rivistöistä ainakin toistaiseksi.

Uutinen Eväkosken siirrosta luettavissa täällä.
 

Thoke

Jäsen
Suosikkijoukkue
Masokistien ja pessimistien suosikki=SaiPa
Sellainen kysymys, että onkos Jaakko Valkama loukkaantunut, kun miestä ei ole parissa viimeisessä ottelussa Titaaneiden kokoonpanossa näkynyt. En ole ainakaan löytänyt mitään uutista, jossa kerrottaisiin hänen tilanteesta. Eli mikä mahtaa olla herran tilanne?
 

Vili#16

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Thoke kirjoitti:
Sellainen kysymys, että onkos Jaakko Valkama loukkaantunut, kun miestä ei ole parissa viimeisessä ottelussa Titaaneiden kokoonpanossa näkynyt. En ole ainakaan löytänyt mitään uutista, jossa kerrottaisiin hänen tilanteesta. Eli mikä mahtaa olla herran tilanne?

Valkama on loppukauden sivussa. Miehen polvesta katkesi eturisteside ja kierukka hajosi samalla. Edessä on kuuden kuukauden lepo ja kuntoutus. Harmi, sillä en usko että nykyisillä maalivahdeilla ratkaisupeleissä pitkälle pötkitään.
 

The Rock

Jäsen
Thoke kirjoitti:
Sellainen kysymys, että onkos Jaakko Valkama loukkaantunut, kun miestä ei ole parissa viimeisessä ottelussa Titaaneiden kokoonpanossa näkynyt. En ole ainakaan löytänyt mitään uutista, jossa kerrottaisiin hänen tilanteesta. Eli mikä mahtaa olla herran tilanne?

Ote Titaanit-HeKi -otteluraportista:

Huonoja uutisiakin oli joukkueella kerrottavana, viime LeKi -ottelussa polvensa telonut maalivahti Jaakko Valkama on sivussa koko loppukauden. Miehen polvesta katkesi eturisteside ja kierukka hajosi samalla. Edessä on kuuden kuukauden lepo ja kuntoutus.

Todella harmittava juttu, sillä Valkama on ainakin minun mielestäni selvästi parempi veskari Titaanien nykyisestä maalivahtikaksikosta ja hänen johdollaan sitä tavoitteeksi asetettua Suomi-sarjan mestaruutta olisi ollut jopa mahdollista tavoitellakin. Toivottavasti Titaanijohto reagoi tähän uutiseen nopeasti ja hommaa Janne Kari-Koskiselle mitat täyttävän kilpakumppanin maalille sillä yksin Kari-Koskisella emme voita mitään.
 

jorkki_87

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit,Colorado Avalanche,Kups,Fiorentina,Atl Mad
Joku väitti mulle kiven kovaan, että titaaneita voi veikata nordicbetissä. Itse en kuitenkaan nähnyt kotisivuilla www.nordicbet.com mitään Suomi-sarjaan viittaavaa. Eli onko tämä veikkaaminen mahdollista??
 

The Rock

Jäsen
Hieman off-topic

Mutta silti mainitsemisen arvoinen asia. Titaanikasvatti Ossi Louhivaara on solminut SM-liigaseura Jyväskylän JYPin kanssa pitkän jatkosopimuksen. Louhivaaran ura jatkuu hurrikaanipaidassa aina kevääseen 2008 asti jollei NHL ja Ottawa Senators (8. kierros, 260. pelaaja, kesä 2003) korjaa satoa välissä.

Itseäni lämmittää todella paljon henk.koht. tuntemani pelaajan jatkosopimus, joka mahdollistaa miehen läpilyönnin tutuissa ympyröissä SM-liigassa. JYP seurana näytti kuinka se luottaa Ossin kykyihin tarjoamalla jatkosopimusta ja Ossi pelaajana puolestaan kiitti seurajohdon luottamusta sekä allekirjoitti pitkän jatkosopimuksen.

Tämä jatkosopimus takaa Louhivaaralle turvallisuuden tunnetta tulevaisuuteen sekä antaa jälleen lisäpontta entistä parempiin suorituksiin, sillä uskon vahvasti siihen, että Ossi tahtoo näyttää mieheen luottaneille tahoille ja kannattajilleen olevansa täysin sopimuksensa arvoinen pelaaja.

Iso peukku JYPille ja tsemppiä Karhulan Kanuunalle myös jatkossa!

Uutinen Ossin jatkosopimuksesta luettavissa täältä.
 
Viimeksi muokattu:
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös