Titaanit 2005–2006

  • 124 391
  • 596

Juippi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Turun Palloseura
Manageri kirjoitti:
Ihan tosi? Me kun olimme kuulevinamme erään mestis pelaajan halusta liittyä try-outilla kotkaan, mutta se on hyökkääjä....

Puolustaja sekä Hyökkäjä.Tietoa lisää jossain vaihessa.
www.titaanit.fi

Viritykset siis sittenkin johtivat pariin uuteen pelaajaan. Toivottavasti pelimiehiä. Ilmeisesti Mestistason pelaajista on kysymys.
 
Suosikkijoukkue
K-Vantaa,Jokerit
Mestispelaaja

Kyseinen hyökkääjä lienee Vantaalla A-junioreissa pelannut Mikko Sipola,jota ei kyllä kovin helpolla miellä Mestispelaajaksi,sillä niin vähissä on Mikon vaihdot Vantaalla olleet.Yritteliäs kaveri toki ja onnea Mikolle Kotkaan,siis jos hän on kyseessä.
 

Everton

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Sipolahan on Kouvolasta kotoisin, joten Titaanit olisi sikäli luonteva valinta jos pk-seudulta ei joukkuetta löydy (mikäli opiskelut siellä vielä ovat kesken?). KiVassa hän pelasi käsittääkseni vielä harkkapelejä, mutta Mestis-pelaajaksi häntä nyt ei kyllä voi vielä tituleerata.

Tuskin olisi mikään profiilipelaaja Titaaneissakaan, mutta toisi varmasti syvyyttä hyökkäykseen. Ainakin junnuissa jaksoi vääntää tosi hyvin, kädet eivät vaan olleet kaksiset.

Täällä ei kai ole huomiotu vielä sitä, että käsittääkseni kakkosdivarin LiTi (Valkeala) ja Titaanit pyrkivät tekemään yhteistyötä. Tällä hetkellä joukkueessa pelaa ainakin Viljami Taimisto. Jatkossakin voisi kuvitella, että joku kokoonpanon ulkopuolelle jäänyt pelaaja hakisi tuntumaa kakkosesta.

KooKoolla ja Titaaneilla sen sijaan ei taida mitään kuvioita olla suunnitteilla. Ainakin Jani Haapalainen meni lainaksi Imatralle.
 
Suosikkijoukkue
HPK
Pekkola????

Missä on Henun tehot? Onko mies keskittynyt enemmän "takomaan" yöelämässä, kuin kaukalossa? Onko raatajatitaani vajonnut tavallisten kuolevaisten tasolle? Itse luotan henkkaan kuin virolaiseen käkikelloon. Ei mitään, seuraava menee..
 

Thoke

Jäsen
Suosikkijoukkue
Masokistien ja pessimistien suosikki=SaiPa
Titaanit-VG-62 3-2 2.10.2005

Titaanit saavutti ensimmäisessä kotiottelussaan tällä kaudella voiton VG-62:sta vastaan. Kaksi ensimmäistä erää oli aika roiskimista, molemmilla joukkueilla oli paikkansa, mutta varsinkin Titsuilla viimeistely ontui aika pahasti. Kolmannessa erässä VeeGee pääsi kahden maalin johtoon, mutta Titaanit nousi tasoihin ja jatkoajalla voittoon. Veegee voi syyttää itsensä lisäksi tappiosta myös niiden maalivahtia Ossi Ojasta, joka möhläsi varsinkin jatkoajalla aika pahasti. Titaanien maaleista toinen ja kolmas maali menee auttamatta Ojasen piikkin. Toisessa maalissa Ojanen oli hakemassa kiekkoa maalin takaa, mutta jotenkin hän onnistui söhläämään limpun Titaani-pelaajalle, jolla oli helppo työ siirtää se maaliin. Kolmannessa maalissa Ojanen oli tyrkkäämässä kiekkoa pois maalinedustalta, mutta mies tyrkkäsi sen suoraan Titaani-pelaajan lapaan, ja näin voitto Titaaneille. Voidaan siis sanoa, että Ojasen sähläilyt maksoivat Veegeeltä voiton. Ojasen mailapeli oli kuten todettua, huonoa, mutta muuten mies esitti ihan hyviä otteita.

No, tästä on hyvä jatkaa...
 

Juippi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Turun Palloseura
Eipä kulkenut Titaanien peli voitosta huolimatta. Suoritustasoa pitää nostaa monella pykälällä jos siitä puhutusta Suomi-sarjan mestaruudesta meinataan taistella tosissaan. Joukkuesta näkee selvästi, että paljon on tullut uusia miehiä. Kuviot eivät ole selviä ja hasardeja syntyy paljon. Kyllähän Titaanit tänäänkin hallitsi ja loi paikkoja, mutta välillä otteet vaikuttivat varsin hengettömiltä. Enemmän taisteluilmettä kaipaisin. VG-62 pysyi ottelussa ihan hyvin mukana ja paremmalla onnella pisteet olisivat matkanneet heidän mukanaan. Maalivahti Ojanen pelasi kaksi erää loistavasti ja tuntui, ettei sitä kiekkoa saa hänen taakseen millään. Sitten kaksi karmeaa virhettä ja Titaanit korjasi pistepotin. Näin se välillä menee. Tärkeintä kuitenkin on, että pisteet jäi Kotkaan.
 

The Rock

Jäsen
Kotivoittotili avattu melkoisen sähellyksen jälkeen

Titaanit – VG-62 3-2 ja. (0-0,0-0,2-2,1-0)

0-1 Valtteri Haavisto (Kalle Salo)
0-2 Ville-Veikko Tiainen (Petteri Salonen, Juuso Malmikare)
1-2 Ville Valli (Miika Piikkilä, Jaakko Niemensivu) YV
2-2 Jaakko Niemensivu
3-2 Ville Valli (Miika Piikkilä) 61:46 VoM


Maalivahdit:

Titaanit Janne Kari-Koskinen 3+3+7+2= 15 torjuntaa
VG-62 Ossi Ojanen 14+14+14+1= 43 torjuntaa

Jäähyt:

Titaanit 6 x 2min + 1 x 10min= 22min
VG-62 5 x 2min= 10min

Sunnuntai-iltapäivä tarjosi Titaaneiden kotihalliin ahtautuneille, n. reilulle 700 kannattajalle varsin sekavan näytöksen, joka lopulta ratkesi pelin kuvaan sopivasti todelliseen emämunaukseen. Ottelusta näki, että kausi on vasta aluillaan ja joukkueiden peliajatukset vielä suhteellisenkin epäselviä.

Matsin kaksi ensimmäistä erää olivat varsin unettavaa katseltavaa ja niissä pääosiin nousivatkin hyvin pelanneet maalivahdit. Niin Titaanimaalissa torjunut Janne Kari-Koskinen (15 torjuntaa), kuin VG-62:sen virkaveli Ossi Ojanen (43 torjuntaa) hoitivat leiviskänsä varmasti. Peli oli sekavaa ja sitä voisi melkein kutsua päästä päähän aaltoilevaksi hawaiji-kiekoksi.

Kolmas erä kaiken muuttaa voi, ja näin myös tänään kävi. VG-62 tuli heti erän alkuun kuin tuhkasta noussut Feenix -lintu ja joukkue iskikin alta aikayksikön kaksi kertaa verkon kireälle. Molemmissa maaleissa Titaanipuolustus ei siivonnut kunnolla Kari-Koskiselta tippuneita riparikiekkoja ja näin ollen VG-62:sen hyökkääjillä oli varsin helppo työ niittailla kiekot maaliin, 0-2.
Tässä vaiheessa katsomossa alkoi jo tuntumaan pieni turhautuminen kotijoukkueen saamattomaan peliin ja muutama vähemmän kannusta huutokin kuului kentällä velttoilleille pelaajille.
Onneksi kuitenkin Titaaneiden ykkösketju jaksoi yrittää loppuun asti ja se myös palkittiin komeasti. Melkein heti VG:n 0-2 –johtomaalin jälkeen tarjottiin Titaaneille ylivoimamahdollisuus ja sen joukkue käytti armotta hyödykseen. Miika Piikkilä (0+2) passasi namusyötön boxin keskelle josta Ville Valli (2+0) tulitti limpun verkkoon, 1-2.
Tämän jälkeen sattuikin jo ensimmäinen katsojia suhteellisen paljonkin naurattanut tilanne. Titaanit löi kiekon päätyyn, josta sitä meni siihen asti moitteetta pelannut VG-62 –vahti Ossi Ojanen hakemaan. Jollain kummallisella kikkailulla Ojanen sai kiekon lopulta sählättyä niin mallikkaasti pois kontrollistaan, että paikalle karvaamaan kiirehtinyt Jaakko Niemensivu (1+1) sai helposti siirtää pelivälineen tyhjänä ammottavaan maaliin kenenkään estelemättä, 2-2.
Muutaman tiukan tilanteen jälkeen päädyttiin lopulta jatkoajalle, jonka vierasjoukkue sai aloittaa ylivoimalla, Miika Piikkilän otettua korkeasta mailasta itselleen kaksiminuuttisen aivan varsinaisen peliajan lopussa.

Jatkoajalla VG-62 pyöritti varsin mallikasta ylivoimapeliä, mutta laadukkaat laukaukset jäivät lopulta puuttumaan ja Titaanit kesti tämän tukalan tilanteen. Hetki jäähyn päättymisen jälkeen päätti vieraskassari Ossi Ojanen ratkaista ottelun. Jälleen Titaanit löi purkukiekon kohti vierasmaalia ja siellä seissyttä Ojasta. Sitten tapahtui pelin lopullisesti ratkaissut kämmi. Ojanen lähti lyömään kiekkoa mailallaan, mutta kohtalon oikusta kiekko pomppasikin maalivahdin leipälapiomaisen mailanlavan yli ja paikalle rynnännyt Ville Valli sai rauhassa tintata lätyn maaliin ja kotijoukkueen maukkaaseen jatkoaikavoittoon lukemin 3-2.

Ottelu ei todellakaan ollut mitään herkkua, mutta voitto oli tärkein ja sen Titaanit kotiin hoiti. Joukkueiden parhaimmat pelaajat minun mielestäni olivat Titaaneilta kaksi maali laukonut ja muutenkin suhteellisen pirteästi pörrännyt Ville Valli, sekä VG-62:selta parista emämunauksesta huolimatta maalillaan täyden päivätyön huhkinut Ossi Ojanen.

Seuraavaksi Titaanit matkaakin ensi keskiviikkona (5.10.) Tampereelle jossa joukkue kohtaa KOO-VEE:n. Ottelu alkaa mitä todennäköisimmin klo. 18:30 Hakametsän kakkoshallissa.

Titaanit – VG-62 -ottelun raportti luettavissa täältä.
 
Viimeksi muokattu:

keskikatsomo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Titaanit, HIFK, sympatiat aina SaiPalle
Juippi kirjoitti:
Eipä kulkenut Titaanien peli voitosta huolimatta. Suoritustasoa pitää nostaa monella pykälällä jos siitä puhutusta Suomi-sarjan mestaruudesta meinataan taistella tosissaan. Joukkuesta näkee selvästi, että paljon on tullut uusia miehiä. Kuviot eivät ole selviä ja hasardeja syntyy paljon. Kyllähän Titaanit tänäänkin hallitsi ja loi paikkoja, mutta välillä otteet vaikuttivat varsin hengettömiltä. Enemmän taisteluilmettä kaipaisin. VG-62 pysyi ottelussa ihan hyvin mukana ja paremmalla onnella pisteet olisivat matkanneet heidän mukanaan. Maalivahti Ojanen pelasi kaksi erää loistavasti ja tuntui, ettei sitä kiekkoa saa hänen taakseen millään. Sitten kaksi karmeaa virhettä ja Titaanit korjasi pistepotin. Näin se välillä menee. Tärkeintä kuitenkin on, että pisteet jäi Kotkaan.

Ei nyt unohdeta että Titskujen kavennus ylivoimalla oli tosi komean yhdistelmän tulos. Lisäksi molemmat ojasen mämmäykset johtuivat siitä että Titaani hyökkääjät löivät painetta vastustajan päätyyn karvausellaan. 2 ja puolierää sietämätöntä puolivillaista roiskimista ja viimeinen 10 minsaa varsinaista peliaikaa plus jatkoaika sellaista peliä jota haluan nähdä. Mutta yhtäkaikki aineksia parempaan selvästi on, varsinkin jos pojat Valli-Piikkilä-Niemensivu onnistutaan pitämään Kotkassa tosiaan pari seuraavaa vuotta on siinä todellinen tulevaisuuden tornado-ketju.
 

dewar47

Jäsen
Suosikkijoukkue
Titaanit JA TPS
Ei nyt unohdeta että Titskujen kavennus ylivoimalla oli tosi komean yhdistelmän tulos.

Totta turiset veliseni, kuvio oli upea ja taatusti harjoiteltu! Paljon luotiin maalipaikkoja, mutta aiempien kausien tuhlailu alkoi muistua mieleen....., no kausi on vasta alussa ja pisteet tuli. Niitä tarvitaan ja toivottavasti lisää tulee keskiviikkona. Perjantaina olisi luvassa fanimatka Heinolaan, kaikki mukaan! Itse taidan saada myös kotoa luvan lähteä heinolan bunkkeriin huutamaan titaaneita voittoon!
 

The Rock

Jäsen
Vieraspiste on aina maistuva saavutus

KOO-VEE - Titaanit 3-3 ja. (2-0,1-2,0-1,0-0)

1-0 Henri Virta
2-0 Eerik Halonen (Henri Virta, Tomi Pylvänäinen) YV
3-0 Samuli Simula (Juha Leimu, Toni Aro) YV
3-1 Miika Piikkilä (Jaakko Niemensivu)
3-2 Janne Ruohola (Miika Piikkilä) YV
3-3 Ville Turunen (Tomi Pylväläinen)


Maalivahdit:

KOO-VEE Tapio Kotola 10+16+4+1= 31 torjuntaa
Titaanit Jaakko Valkama 11+10+13+7= 41 torjuntaa

Jäähyt:

KOO-VEE 4 x 2min= 8min
Titaanit 6 x 2min= 12min

Keskiviikkona oteltiin Titaanien kauden kolmas Suomi-sarjan ottelu, joka päättyi alun koomailun jälkeen 3-3 –tasatulokseen. Isäntäjoukkue KOO-VEE hallitse ensimmäistä puoltatoista erää miten tahtoi ja joukkue takoikin tauluun 3-0 –numerot ennen kuin vierailija heräsi taistoon mukaan ja lopulta tasoitti ottelun lukemiin 3-3.

Titaanijoukkue siis taisteli lopulta ottelun tasoihin ja lukemiin 3-3. Joukkueen suurin sankari tehojen valossa oli Miika Piikkilä (1+1). Myös maalilla urakoinut Jaakko Valkama (41 torjuntaa) oli yksi tasapelipisteen takuumiehistä. Kotijoukkueen näkyvimmät olivat tehojen muodossa Henri Virta (1+1) sekä maalillaan mainiosti kiekkoja koppaillut Tapio Kotola (31 torjuntaa).

Titaanien seuraava ottelu on ensi perjantaina 7.10. Heinolassa, jossa vastaan asettuu paikallinen Heinolan Kiekko alias HeKi. Varmasti kova kamppailu tulossa johon Titaanit on järjestämässä fanikuljetusta. Asiasta enemmän infoa seuran kotisivuilla. Ottelu alkaa klo. 18:30 paikallisessa jääladossa.

KOO-VEE – Titaanit -ottelun raportti luettavissa täältä.
 

dewar47

Jäsen
Suosikkijoukkue
Titaanit JA TPS
Pinna vieraista on aina ok, mutta se maalinteko näyttää edelleen tökkivän....... Huolestuttaa!!!!!
 

soppamies

Jäsen
Suosikkijoukkue
karhulan titaanit. kookoo.
Joo kyllä vähän huolestuttaa.Kävin katsomassa ekan kotipelin,ja tuli todettua että sama ongelma riivaa kuin edellisvuosina!MAALIN TEKO.!Ei se riitä jos peliä hallitaan mielin määrin,ihan oikeesti VETOJA vaststustajan molkelle.Mutta kausi on vasta alussa,ei muuta kun tsemppiä jätkät! Vittu vetoja ja suoraviivasempaa peliä....
 

Manageri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sunilan Sisu
TITAANEILLE MESTIS PAKKI

Titaanit vahvistaa puolustusta.Mestistä kaksi vuotta pelannut puolustaja
tehnyt sopimuksen.Pelaajasta juttua jossain vaihessa.www.titaanit.fi
 
Viimeksi muokattu:

Juippi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Turun Palloseura
Uusin kiinnitys Titaanileiriin on Mestistä parina viime kautena tahkonnut Jari Puustinen. Tämä Kajaanin Hokista saapunut kiekkoilija on pelannut yli 80 Mestis-ottelua, joten kokemusta kovemmistakin peleistä on vyölle kertynyt. Miehen mitat ovat 180cm/80kg eli kokoa ei hirmuisesti ole. Liikkuvuus ilmeisesti onkin miehen paras apu kaukalossa. Tehopisteillä Puustinen ei ole mässäillyt. Mielenkiintoista nähdä, miten hän sopeutuu Titaanien leiriin.

Tietoa kotisivuilta www.titaanit.fi

Seuraavasta linkistä voi tsekata miehen uran tilastot ja joukkueet:

http://www.eurohockey.net/players/show_player.cgi?serial=12445
 

dewar47

Jäsen
Suosikkijoukkue
Titaanit JA TPS
Jotenkin olisin ennemmin nähnyt uuden hyökkääjän kuin uuden puolustajan...., maalinteko on tökkinyt. Taisi mies kuitenkin vahingossa kotkaan tulla, eli seura ei miestä tänne houkutellut. Pojat kyllä tykittivät reenipeleissä ihan kiitettävästi kiekkoja maaliin, joten toivoa sopii, että sihti osuu kohdalleen pikku hiljaa myös sarjassa.
Nimi Jari Puustinen ei sano minulle mitään, paitsi että on savolainen. Katsotaan sitten mitä mies osaa ketterä pelissä vai onko joku ollut hallilla ja nähnyt miestä jäällä? Miksi ei muuten pelaa jo tänään?
 

Are

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, S.L Benfica, Getafe, Pool
dewar47 kirjoitti:
Nimi Jari Puustinen ei sano minulle mitään, paitsi että on savolainen. Katsotaan sitten mitä mies osaa ketterä pelissä vai onko joku ollut hallilla ja nähnyt miestä jäällä?

KalPan juniorimyllyn kasvatteja. Tie vei vastuun perässä Kajaanin Hokkiin, jossa pelasi pari kautta Mestistä, mutta sen jälkeen en ole miehestä juurikaan kuullut. Missäs muuten pelasi viime kaudella? Jotain juttua kuulin, että jossain kakkosdivariporukassa oli ainakin jokusen matsin luutinut. Luulin miehen jo lyöneen hokkarit naulaan, mutta näköjään Kotka kutsuu. Pistäkääs tänne raporttia miltä miehen peli näyttää. Itselleni on jostain vuosien takaa jäänyt kuva melko varmasti oman pään pelaavasta peruspakista.
 

The Rock

Jäsen
Kauden avaustappio

HeKi - Titaanit 3-2 (2-0,1-1,0-1)

1-0 Tomi Inkinen
2-0 Risto Ahonen (Josse Mielonen)
2-1 Ville Valli (Jukka Siira, Miika Piikkilä)
3-1 Mikko Niinikoski (Pekka Kopsa)
3-2 Henri Pekkola (Raine Räisänen, Jarno Toivonen) IM

Maalivahdit:

HeKi Mikko Kapanen 12+4+9= 25 torjuntaa
Titaanit Jaakko Valkama 13+12+8= 33 torjuntaa

Jäähyt:

HeKi 4 x 2min= 8min
Titaanit 4 x 2min= 8min

Titaanit kävi perjantaina kuittaamassa kauden avaustappionsa, kun joukkue vieraili HeKin vieraana Heinolassa. Kova loppurutistus ei lopulta riittänyt ja isäntäjoukkue jatkoi puhdasta sarjaansa 3-2 –voitolla. Ottelun ensimmäinen erä oli ratkaiseva ja siinä HeKi kuroi kahden maalin etumatkan, joka lopulta riitti Titaanien kukistamiseen. Jälleen kerran avauserä oli Titaaneilta jokseenkin kehno ja joukkue jäikin siinä vastustajastaan jälkeen selvästi. Tässä on joukkueen valmennuksella pähkinä purtavaksi miten saada pelaajat pelaamaan heti alusta lähtien hyvin.

Kotijoukkueen maaliseppoina häärivät Tomi Inkinen (1+0), Risto Ahonen (1+0) sekä Mikko Niinikoski (1+0). Titaaneista verkkoa heiluttivat Ville Valli (1+0) & Henri Pekkola (1+0). Maalivahdit olivat jälleen ratkaisurooleissa, kuten yleensä aina Titaanien otteluissa. Niin HeKin Mikko Kapanen (25 torjunta) kuin Titaanien Jaakko Valkama (33 torjuntaa) pelasivat hyvän ottelun.

HeKi siis oli ensimmäinen joukkue, joka selätti Titaanit Suomi-sarjan Etelälohkossa. Toivottavasti vähään aikaan ei tappioita sitten taas koetakkaan jos mielitään pysyä mukana lohkon voittotaistelussa. Sen verran vahvalta HeKi vaikuttaa jo tässä vaiheessa kautta, että Titaanit saa pelata todella hyvin jos joukkue mielii HeKiltä lohkovoiton viedä.

Titaanien seuraava ottelu on ensi torstaina (13.10.) kotihallissa jonne vieraisille tulee vastus itärajan tuntumasta – Imatran Ketterä. Ottelu alkaa Karhulan jäähallissa klo. 18:30 ja lippuja myydään ennakko tutuissa myyntipisteissä.

HeKi – Titaanit -ottelun raportti luettavissa täältä.
 

Vili#16

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
The Rock kirjoitti:
HeKi siis oli ensimmäinen joukkue, joka selätti Titaanit Suomi-sarjan Etelälohkossa. Toivottavasti vähään aikaan ei tappioita sitten taas koetakkaan jos mielitään pysyä mukana lohkon voittotaistelussa. Sen verran vahvalta HeKi vaikuttaa jo tässä vaiheessa kautta, että Titaanit saa pelata todella hyvin jos joukkue mielii HeKiltä lohkovoiton viedä.

Tosiaan alkaa jo nyt näyttämään, vaikkakin vasta muutama ottelu pelattu, että HeKi jyrää selkeästi lohkovoittoon. Pelkäsin eilisestä matsista jopa rumempia lukemia, mutta hyvin Titaanit kuitenkin taisteli. Tästä on kuitenkin ihan hyvä jatka piikkipaikan tavoittelua, ja seuraavana urhina tässä tavoitteessa toimii Imatran Ketterä.
 

uljas

Jäsen
Suosikkijoukkue
Peliitat, (HeKi-vainaa), Tinatuopit
Älkääs vielä viskelkö kirveitä kaivoon! Hyvän kuvan Titaaneista sai vaikkakin HeKi oli tällä kertaa parempi. Titaaneilla hyvä puolustus+maalivahti/dit! www.heki.net kertoo jotain perjantaista (minkä muistaa..)
 

tsembaaja

Jäsen
Suosikkijoukkue
makkaranmyyjät..yleensä
*Titaanien kiinnostavuutta kuvastaa myös jatkoaika.com sivuilla oleva Titaaneita koskeva keskustelusivusto. Titaanien tulevan kauden keskustelu on alkanut huhtikuussa 2005 ja käyntikertoja sivuilla on ollut hieman vajaat 45 000! Vertauksen vuoksi, Suomi-sarjan keväällä voittanut Seinäjoen HT, on omalla jatkoaika.comin keskustelusivustollaan saanut kävijämääräkseen hieman yli 44 000 kävijää. SHT:n keskustelusivusto on kuitenkin avattu jo toukokuussa 2003!! Sitä ei ole päivitetty alkamaan aina uuden kauden osalta, kuten Titaanien sivustoa. Suomi-sarjan ennakkosuosikin HeKin vastaavalla keskustelusivustolla on käyntikertoja elokuusta 2005 lähtien kertynyt 3800 kappaletta. *

titaani-sivuilla taitaa olla turhaa lepatusta kävijämääristä,koska se sivusto taitaa olla ainoa,johon ei uskallettu liittää keskustelu-osiota,muilla sellainen sisältyy koti-sivuihin.
 

The Rock

Jäsen
tsembaaja kirjoitti:
titaani-sivuilla taitaa olla turhaa lepatusta kävijämääristä,koska se sivusto taitaa olla ainoa,johon ei uskallettu liittää keskustelu-osiota,muilla sellainen sisältyy koti-sivuihin.

Keskusteluosio seuran kotisivuilla on suhteellisen turha ilmestys, varsinkin kun sellaiseen toimintaan pitää myös varata resursseja niin, että sitä valvotaan kunnolla. Titaaneiden kohdalla tätä ei katsottu tarpeelliseksi lisämenoksi, kun Jatkoajastakin löytyy täysin mitat täyttävä Titaanikeskustelu.

Vai onko tsembaajan mielestä sellaiset keskusteluosiot hienoja missä ei ole ollenkaan valvontaa ja niissä keskustellaan kuinka söpö se ja se pelaaja on tai heitetään esim. täyttä skeidaa siitä ja siitä pelaajasta/valmentajasta.

Jos tällainen touhu kiinnostaa niin esim. FutisForum on varsin hyvä esimerkki tällaisesta toiminnasta, ei muuta kuin sinne lukemaan juttuja ja miettimään missä menee hyvän ja huonon maun raja.

Nykyään, joka paikassa pitäisi tämä valvonta pelata etteivät henkilöt pääse nimimerkkiensä alla kirjoittelemaan mitä sattuu loukkaavia kommentteja nettiin.

Minun mielestäni täysin oikea veto Titaanien johdolta jättää keskusteluosio pois seuran sivuilta juurikin Jatkoajan Titaanikeskustelun takia. Tällä jää resursseja kaikkeen muuhun nettisivuihin liittyvään matskun kasaamiseen yms. kannattajille suunnattuun tiedotukseen jne.
 

dewar47

Jäsen
Suosikkijoukkue
Titaanit JA TPS
Jälleen kerran hyvä rock, olet oikeassa! Itsekin myönnän laittaneeni palautelomaketta titaaneille, jossa kyselin keskusteluosion perään. Tämä oli kuitenkin ennenkuin sain vinkin tästä varsin upeasta keskustelusivustosta. Monet seurojen sivuilla olevat keskusteluosiot eivät anna kenellekään mitään järkevää ja niitä on vaikea kontrolloida.
Olen käynyt esim. sapkon keskustelusivuilla ja suurta kirjoituksen juhlaa siellä ei ollut. Älkää sapkolaiset ottako hernettä nenään, en tarkoita sitä pahalla vaan juuri sillä, että tällä sivustolla homma toimii ja näin ollen on lukijoita/kirjoittajia varmasti myös enemmän. Näillä sivuilla saa helposti selkeän kuvan myös koko suomi-sarjasta, monella joukkueella on oma keskustelusivunsa.
 

Juippi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Turun Palloseura
Jatkoajan keskustelu on todella hyvä foorumi keskustella jääkiekosta ja myös Titaanien asioista. Suurin yksittäinen syy miksi tällä palstalla on mukava vierailla, lukea ja kirjoittaa asioita on se, että täällä ei mikä tahansa skeida todellakaan pääse läpi. Valvonta toimii ja palsta pysyy siistinä. Kukaan ei millään jaksa lukea sivuttain turhan päiväistä pälätystä. Jatkakaamme siis keskustelua täällä. Titaanit tuntuvat kiinnostavan. Se on hieno juttu!
 

Thoke

Jäsen
Suosikkijoukkue
Masokistien ja pessimistien suosikki=SaiPa
Titaanit-Ketterä 0-3

Olipas harvinaisen paska peli Titaaneilta. Ketterä suorastaan vei titsuja ekassa erässä ja sen jälkeen laukesi se perisynti - viimeistely ontui jälleen kerran, vaikka Titaanit peliä hallitsivatkin loppua kohti. Ketterä-pelurit saivat usein luistella melkein täysin vapaina hyökkäysalueelle ilman että puolustajat tekivät mitään. Kaikkein pahiten floppasi kuitenkin ottelun päätuomari Kovanen(etunimi ei tiedossa), ottelun nähneet tietävät kyllä minkä takia.

No, ei mitään, elämä jatkuu silti yhä, toivon vaan että se perisynti saataisiin vihdoin kumottua.
 
Viimeksi muokattu:

The Rock

Jäsen
Toinen tappio putkeen

Titaanit - Ketterä 0-3 (0-1,0-0,0-2)

0-1 Jani Haapalainen (Juuso Vakkilainen, Ville Rinkinen) YV
0-2 Tero Roiha (Riku Vattukumpu, Jussi Hilpas)
0-3 Veli-Pekka Nutikka AV TM

Maalivahdit:

Titaanit Jaakko Valkama 8+6+0= 14 torjuntaa (vaihto ajassa 40:00 / 0-1)
Titaanit Janne Kari-Koskinen 0+0+4= 4 torjuntaa

Ketterä Antti Ore 9+13+13= 35 torjuntaa

Jäähyt:

Titaanit 11 x 2min + 1 x 10min= 22min
Ketterä 11 x 2min= 22min

Eipä tunnu Titaaneilla nyt juuri kulkevan kovin kummoisesti. Viime kaudelta tuttu perisynti vaivaa taas kerran joukkuetta - maaleja ei osata tehdä paikoista. Tosin tänään kuulemma ei ollut edes montaa paikkaa maalintekoon, sillä niin hyvin Ketterä puolusti Titaaneilta tilan sekä ajan maalinedustalla pois.

Itse en otteluun jaksanut tällä kertaa vaivautua, mutta en tainnut hirveästi menettää. Varsinkin kun katsoo tulosta, jonka numerot kertovat karua kieltään Ketterän paremmuudesta. Mika Kauppinen oli kuulemani mukaan todella hyvä, Suomi-sarjataso on väärä taso tälle pelimiehelle. Myös maalivahti Antti Ore oli pelannut hyvän ottelun, siitä kertoo jo nollapeli sekä 35 torjuntaa.

Noh, tästä ei ole kuin yksi suunta ja se on ylöspäin. Huomenna on taas uusi päivä ja uudet kujeet, eikä tässä nyt vielä ole aika lietsoa mitään paniikkia. Viime kaudellakin tuli näitä heikompia jaksoja joista joukkue nousi vahvalla tahdolla uuteen lentoon.

Titaanit jatkaa Suomi-sarjamarssiaan seuraavaksi ensi lauantaina (15.10.), jolloin joukkue kohtaa vierasottelussa HC Montrealin. Ottelu pelataan Tesoman jäähallissa ja se alkaa mitä ilmeisimmin klo. 16:00. Tästä kähinästä voi tulla suhteellisenkin kuuma kamppailu, sillä sen verran hyvässä muistissa molemmilla joukkueilla on harjoituskaudella sattunut episodi Jaakko Niemensivun ja Pasi Reunasen välillä.

Titaanit-Ketterä –ottelun raportti luettavissa täältä.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös