Titaanit 2005–2006

  • 124 459
  • 596

The Rock

Jäsen
upnorth24 kirjoitti:
Täytyy vaan muistaa et nämä Kotkan fanit on niin helvetin innoissaan omasta nipustaan et siellä ei hirveesti kukaan kestä mitään piikittelyä mahtavasta titaanilaumasta ;). Eiköhän kotkassakin rauhoituta, kun sarja alkaa ja todellisuus iskee vastaan. Iso suosikin viitta siellä on niskassa ja kova porukkakin, mut pelit alkaa vasta keväällä, joten eiköhän rauhoituta ja anneta kaikkien kysellä, jos on kysymistä.

Kyllä piikittelyä kestetään varsin hyvin kunhan sille olisi jotain pohjaakin näyttää. Tuollaiset täysin naurettavat provoiluyritykset vain pistävät veren kiehumaan. Asiallisiin viesteihin vastataan asiallisesti jne.

Niin, eiköhän täällä varsin rauhassa olla jo nyt. Toki tavoitteet ja odotukset ovat kovat, mutta niin sen pitääkin olla seuralla, joka on asettanut tavoitteekseen nousun Mestikseen kaudeksi 2007-2008.

Kyllähän se ennakkosuosikin viitta täällä tuon nykyrosterin johdosta tiukasti on ja ne paineet pitää vain kestää. Kuten upnorth24 mainitseekin niin tosipelit pelataan vasta keväällä ja siihen tähdätään koko kausi.

Kyllä täällä annetaan porukan kysellä kunhan ne kysymykset ovat asiallisia vastaisuudessa. Provoilematta on pystynyt yllättävänkin moni täällä asiansa julki tuomaan.

nufc kirjoitti:
Täällä on koko kesä hehkutettu Titaaneiden ylivertaisuudesta,porukka on kova ja varmasti yks ennakkosuosikki Etelä-lohkossa ja the Rock on kiitettävästi pistäny raporttia tulemaan mutta tuntuu olevan yliherkkyyttä vierailijoiden tekstejä kohtaan.

Jos se katsotaan yliherkkyydeksi, että Titaaneita käsittelevässä ketjussa yrittää edes hieman pitää keskustelua seuran asioiden ympärillä, niin myönnän rikokseni ilman muuta. Kaikenlainen turhanpäiväinen paskanjauhaminen ei kuulu tähän ketjuun.

nufc kirjoitti:
the Rock on aikaisemmin huomauttanut vastustajien kannattajia TURHISTA ennakkoveikkauksista(!) ja muusta TIRINÄSTÄ(!),ilmeisesti tarkottaa sitä että Titaaneita ei saa arvostella.
Enemmänkin tirinää on se että asialliseen kysymykseen vastataan:"Se on hyvä tulla aukomaan päätään kun ei tiedä asioista yhtikäs mitään."

Tässä ketjussa ennakkoveikkailut ovat mielestäni täysin turhia, samoin kuin vastustajajoukkueiden kannattajien turha tirinä. Jos on paha olla, niin ei tänne tarvitse kirjoittaa.

Tosin tuntuu siltä, että muualla Suomessa on kova pelko Titaaneita kohtaan kun tänne kirjoittavaa todella paljon muidenkin joukkueiden faneja. Titaanit aiheuttaa siis tunteita vähän siellä sun täällä ja hyvä niin.

Kyllä Titaaneita saa arvostella kun sille vain osoittaa hieman pohjaa. Täysin perättömät väitteet sen sijaan olisi hyvä jättää kirjoittamatta sillä niihin aivan varmasti vastataan tiukempaan sävyyn kuin rakentavaan kritiikkiin.

Kunhan hieman katsot viestihistoriaani niin huomaat, että asialliseen kysymykseen vastaan aina asialisesti. Sen sijaan provoihin tulee runtattua takaisin yleensä täyslaidallinen vain ja ainoastaan siitä syystä, että sen provon kirjoittajalla ei ole ollut muuta mielessään kuin turhanpäiväinen vittuilu palstalle.
 
Viimeksi muokattu:

The Rock

Jäsen
Willy kirjoitti:
Suomi-sarjaa tulee kyllä seurattua aika paljon.

Onko jollakulla tietoa V.Vallin otteista?

Kun kerta mainostat seuraavasi Suomi-sarjaa paljonkin niin sitten varmaankin myös seuraat tätä ketjua suhteellisen tarkasti. Aiemmilta sivuilta löytyy myös juttua Vallin Villen otteista yms.

Otetaan nyt esimerkiksi katsasteluun vaikkapa muutama viikonloppu sitten pelattu Kymen Sanomat -turnaus jossa Valli oli varsin elementissään ja mies mm. voitti turnauksessa järjestetyn läpiajokilpailun. Myös Jatkoaika varsin ansiokkaasti raportoi turnauksen tapahtumista joten ei muuta kuin lukemaan niitä juttuja.

Vastaisuudessa seuraamalla tätä viestiketjua tulet saamaan tietoa siitä kuinka Ville Valli pärjää Kotkassa sekä Suomi-sarjassa.
 

Willy

Jäsen
Suosikkijoukkue
Moskovan Dynamo, Romania, Hammarby, Suomi
The Rock kirjoitti:
Se on hyvä, että pystyt muodostamaan muiden mielipiteiden pohjalta heti riittävän suuren analyysin palstalle kirjoittajien älykkyydestä yms. Mitä ilmeisimmin olet itse jonkin sortin nero, koska alat heti miettimään muiden ÄO:ta kun teksteihisi puututaan ja menet henkilökohtaisuuksiin kun et kestä yhtään kritiikkiä kirjoituksistasi. Ei tässä mitään hermostuta, lähinnä säälittää tuollaiset provoiluyritykset.



Kannattaisi hieman tarkemmin lukea tuo ylle postaamani viesti Vallin tilanteesta niin ei tarvitsisi moneen kertaan kysellä. Edelleenkin pyytäisin tutkimaan muidenkin joukkueiden hyökkäyskalustoja Suomi-sarjassa sillä kyllähän Titaanien hyökkäys muihin peilatessa on kirkkaasti kärkitasoa.



Sniff, sniff ja paketti Nessua marttyyrille.

The Rock kirjoitti:
Kun kerta mainostat seuraavasi Suomi-sarjaa paljonkin niin sitten varmaankin myös seuraat tätä ketjua suhteellisen tarkasti.

Huikeaa tekstiä. Ei voi muuta sanoa. En ole mennyt henkilökohtaisuuksiin. Usein tekstiä keskustelupalstalla lukiessani kyllä mietin, että onko teksti fiksua vai ei, harvemmin kirjoittajan ÄO:ta alan miettimään. Välillä kyllä tekstiäsi lukiessani mieleeni juolahtaa kysymys mahtaako kirjoittaja olla kovinkaan fiksu. Palstapoliisi säntää paikalle teilaamaan uteliaita kysyjiä. Kyllä se olet näköjään nimenomaan sinä, joka alat miettimään toisten ÄO:ta vihjaamalla esimerkiksi minua "jonkin sortin neroksi". Lisäksi väität kirjoitustani provoiluyrityksiksi, jotka säälittävät sinua.. Kiistät vielä hermostuneisuutesi. Hah.

Vallin tilanteesta: Titaanit-palstan vakiolukija en ole, mutta toki olen kyllä seurannut jonkun verran näitä kirjoituksia, miten mies on harkkapeleissä pelannut. Kouvolan ottelusta en kyllä vieläkään huomannut kommentteja kyseisestä kaverista. Läpiajomaaleista ja rankkareista olen kyllä lukenut ja saanut muutenkin korviini kaikenlaista.

Ilmeisesti ei saa edes kertoa seuraavansa Suomi-sarjaa, kun täällä joku ryntää paikalle ja ottaa sen kerskumisena tai niinkuin sanoit "mainostamisena". Lopuksi vielä heitetään fiksut marttyyri-nimittelyt sekä muuta lapsellista.

Mutta toisten joukkueiden kannattajathan eivät tänne saa tulla "tirisemään" mitään tyhjänpäiväistä. Vastaat niihin täysilaidallisen ja tiukkaan sävyyn. Vai miten se meni?

Tällaiset kirjoittajat ärsyttävät minua ehkä kaikkein eniten, ovat omistavinaan koko palstan ja tuomitsevat toiset välittömästi. Asiallisiin kysymyksiin tulee kommenttia: "turha tänne on tulla päätä aukomaan, täytyy myöntää, että hyvin sä vedät, vaikka et tiedä mitään."

Säälittävää.
 

The Rock

Jäsen
[TOTALLY OFF-TOPIC]

Willy kirjoitti:
Välillä kyllä tekstiäsi lukiessani mieleeni juolahtaa kysymys mahtaako kirjoittaja olla kovinkaan fiksu.

Olet siis lukenut enemmänkin viestejäni Jatkoajasta ja tutustunut viestihistoriaani joten otan tämän kohteliaisuutena, kiitos.

Willy kirjoitti:
Ilmeisesti ei saa edes kertoa seuraavansa Suomi-sarjaa, kun täällä joku ryntää paikalle ja ottaa sen kerskumisena tai niinkuin sanoit "mainostamisena". Lopuksi vielä heitetään fiksut marttyyri-nimittelyt sekä muuta lapsellista.

Mutta toisten joukkueiden kannattajathan eivät tänne saa tulla "tirisemään" mitään tyhjänpäiväistä. Vastaat niihin täysilaidallisen ja tiukkaan sävyyn. Vai miten se meni?

Tottakai saa kertoa seuraavansa ja sehän on vain hienoa, että jääkiekkoa seuraa laajemmaltikin, mutta minään kerskumisena minä en sitä ota saati siitä ole huomauttanut. Totesin vain, että et kuitenkaan hirveän tarkasti tunnu seuraavan kun kyselet sellaisia asioita jotka ehkäpä selviäisivät ainakin osittain lukemalla mm. tätä viestiketjua.

Se minua tässä yli kaiken ärsyttää kun kirjoittaa näille kyselijöille yms., että kannattaisiko hieman tarkemmin seurata keskustelua niin heti aletaan nyyhkimään ja muuta vastaavaa valittamaan. Edelleenkin sovellan käytäntöä: Tutki ennen kuin hutkit.

Willy kirjoitti:
Tällaiset kirjoittajat ärsyttävät minua ehkä kaikkein eniten, ovat omistavinaan koko palstan ja tuomitsevat toiset välittömästi. Asiallisiin kysymyksiin tulee kommenttia: "turha tänne on tulla päätä aukomaan, täytyy myöntää, että hyvin sä vedät, vaikka et tiedä mitään."

Sinun kaltaisesi kirjoittajat puolestaan "eivät" ärsytä juuri ollenkaan. Kirjoitetaan tekstejä joista ei odoteta vastapuolen provosoituvan juuri yhtään, vaikka jutussa olisi täysin selvä provo-hakuisuus. Oletetaan, että muut eivät tiedä mistään mitään ja ylimielisenä itse tiedetään kaikesta kaikki. Sitten kun joku kyseenalaistaa kirjoituksesi alkaa kauhea valitus ja nimittely. Noh, onnea valitsemallasi tiellä.

[/TOTALLY OFF-TOPIC]

Tämä tästä aiheesta ja eteenpäin sanoi mummo hangessa. Allekirjoittaneen osalta tämä vääntö loppuu tähän ja yksityisviestein voidaan jatkaa tätä väittelyä jos siihen joku näkee aihetta. Tämän viestiketjun aiheenahan oli (jos se joltakulta jo pääsi unohtumaan) Titaanit 2005/2006.
 

Jasse

Jäsen
Suosikkijoukkue
Go on... Narrit...
Willy kirjoitti:
Mites Ville Valli pelasi Kouvolassa? Ässien A-nuorissa edelliskaudella vähälle peliajalle jäänyt kaveri taisteli itselleen pelipaikan viime kaudella LLujassa ja jatkaa nyt taisteluaan Kotkassa. Titaanien vaisussa hyökkäyksessä 1-2 ketjun äijiä?

Kyllähän sinäkin Willy voit ottaa ainakin 50% tuosta turhasta mutinasta piikkiisi, turhaan hyökkäsit titsku fanien kimppuun "haukkuen" heidän hyökkäystään vaisuksi, sarjatasoon nähden mielestäni heillä on kyllä vallan tasokas hyökkääjistö nimien perusteella mutta tosissaanhan se vasta sarjassa punnitaan, eikä kaikki ole tietysti pärjännyt edes nimillään (lue: narrit & bules).
 

Everton

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Vallin eilisestä esityksestä ei suuremmin kerrottavaa jäänyt. Jannun huomasi kentältä parhaiten siitä, että piti paitaa puolittain housuissa. Kotkan turnauksessa mies oli selvästi näkyvämpi, vaikka nyt olisikin ollut enemmän tilaa hyvälle luistelijalle.

Mikko Kansikas esiintyi eilen ihan pirteästi. Toivottavasti saa kauden aikana teillä kunnolla vastuuta.
 

Willy

Jäsen
Suosikkijoukkue
Moskovan Dynamo, Romania, Hammarby, Suomi
Uskomatonta kommentointia ja johtopäätöksiä.

The Rock kirjoitti:
Olet siis lukenut enemmänkin viestejäni Jatkoajasta ja tutustunut viestihistoriaani joten otan tämän kohteliaisuutena, kiitos..


No sitä ei kyllä käy mistään ilmi. Päättelykykysi on ilmeisesti hieman ontuvaa.

The Rock kirjoitti:
Tottakai saa kertoa seuraavansa ja sehän on vain hienoa, että jääkiekkoa seuraa laajemmaltikin, mutta minään kerskumisena minä en sitä ota saati siitä ole huomauttanut. Totesin vain, että et kuitenkaan hirveän tarkasti tunnu seuraavan kun kyselet sellaisia asioita jotka ehkäpä selviäisivät ainakin osittain lukemalla mm. tätä viestiketjua..


Sanoin seuraavani Suomi-sarjaa aika paljon, jolloin otit sen mainostamisena, joka tässä yhteydessä ymmärretään kerskumiseksi. Kyselen siis asioita, jotka mielestäsi selviäisivät ehkä ainakin osittain lukemalla mm. tätä viestiketjua. Aijaa. Ainakin osittain selviäisivät ehkä lukemalla ketjua... Mutta ei kokonaan. Mites sitten kun haluaisin tietää asian kokonaan, täältä sitä ei ainakaan näemmä saa kysyä. Siitä seuraa täysilaidallinen sinulta! Tein ilmeisesti virheen myös siinä, kun kysyin uudelleen miten Valli pelasi Kouvolassa. Palstapoliisi syöksyy paikalle ja antaa täysilaidallisen.. Vain kerran saa kysyä ja ensin on luettava palsta ulkoa, tätä asiaa ei kyllä tältä palstalta selviä, mutta ainahan sitä voi jostain muualta kysyä, ettei joudu teilatuksi. Tosin minun kysymyksieni laatuun ja määrään tälläiset wanna-be palstapomot eivät vaikuta. Harmi vain, että mahdollisesti asialliset vastaukset saattavat jäädä saamatta.

The Rock kirjoitti:
Se minua tässä yli kaiken ärsyttää kun kirjoittaa näille kyselijöille yms., että kannattaisiko hieman tarkemmin seurata keskustelua niin heti aletaan nyyhkimään ja muuta vastaavaa valittamaan. Edelleenkin sovellan käytäntöä: Tutki ennen kuin hutkit..


Täällä sovelletaan omia lakeja. Lisäksi kirjoituksessasi ei ole mitään pohjaa, miten voit väittää etten olisi lukenut palstaa useasti läpi. Nyyhkiminen tuskin tulee kenelläkään kyseeseen. Valittamiseen lienee aihetta, jos palautteena asialliseen tekstiin tulee pelkkää roskaa ja "sä et tiedä mitään"-juttua. Aika huikeaa.


The Rock kirjoitti:
Sinun kaltaisesi kirjoittajat puolestaan "eivät" ärsytä juuri ollenkaan. Kirjoitetaan tekstejä joista ei odoteta vastapuolen provosoituvan juuri yhtään, vaikka jutussa olisi täysin selvä provo-hakuisuus. Oletetaan, että muut eivät tiedä mistään mitään ja ylimielisenä itse tiedetään kaikesta kaikki. Sitten kun joku kyseenalaistaa kirjoituksesi alkaa kauhea valitus ja nimittely. Noh, onnea valitsemallasi tiellä..


Palstapoliisin on ilmeisesti poliisin tavoin aina epäiltävä kaikkia, joten joskus asialliset kirjoitukset tuntuvat ehkä palstapoliisista provoilta ja niistä on provosoiduttava. Tunnut vetävän aika erikoisia johtopäätöksiä kirjoituksistani. En todellakaan oleta, että muut eivät tiedä mistään mitään. En myöskään tiedä kaikesta kaikkea. Ihmeellistä, että tulkitset normaalia tekstiä selväksi provoksi.

Ota opiksesi ja anna muillekin mahdollisuus osallistua keskusteluun. Tunnut pitävän tätä Titaanit-palstaa omana valtakuntanasi, jossa käytetään sinun lakejasi. Ilmeisesti muutkin kirjoittajat ovat huomanneet kirjoitustesi olevan asiattomia.

No, hieman malttia kirjoituksiisi ja mietit ennen kuin lataat täysilaidallisen, niin eiköhän saada melkoisesti fiksuutta kirjoituksiisi.
 

Willy

Jäsen
Suosikkijoukkue
Moskovan Dynamo, Romania, Hammarby, Suomi
Jasse kirjoitti:
Kyllähän sinäkin Willy voit ottaa ainakin 50% tuosta turhasta mutinasta piikkiisi, turhaan hyökkäsit titsku fanien kimppuun "haukkuen" heidän hyökkäystään vaisuksi, sarjatasoon nähden mielestäni heillä on kyllä vallan tasokas hyökkääjistö nimien perusteella mutta tosissaanhan se vasta sarjassa punnitaan, eikä kaikki ole tietysti pärjännyt edes nimillään (lue: narrit & bules).

Niinkuin aikaisemmin korjasin vaisu on ehkä väärä sanavalinta. Onhan Titskujen hyökkäys selvästi Suomi-sarjatasoa.
 

Jasse

Jäsen
Suosikkijoukkue
Go on... Narrit...
Willy kirjoitti:
Niinkuin aikaisemmin korjasin vaisu on ehkä väärä sanavalinta. Onhan Titskujen hyökkäys selvästi Suomi-sarjatasoa.

Juu mutta kyllä mäkin olisin tuon selkeästi provoksi laskenut joten turha omien sananvalintojensa takia on mennä täällä henkilökohtaisuuksiin. Ja hyvä että korjasit asiaa mutta kaikki muu sen jälkeen onkin ollut selvää fleimaamista.
 

Willy

Jäsen
Suosikkijoukkue
Moskovan Dynamo, Romania, Hammarby, Suomi
Jasse kirjoitti:
Juu mutta kyllä mäkin olisin tuon selkeästi provoksi laskenut joten turha omien sananvalintojensa takia on mennä täällä henkilökohtaisuuksiin. Ja hyvä että korjasit asiaa mutta kaikki muu sen jälkeen onkin ollut selvää fleimaamista.

Vai "fleimaamista".. Ihmeellinen käsitys sinulla on fleimaamisesta. Sanavalintani korjasin kyllä jo keskustelun alkuvaiheessa, mutta se ei todellakaan auttanut mitään. Henkilökohtaisuuksiin on turha mennä koskaan.

Everton kirjoitti:
Vallin eilisestä esityksestä ei suuremmin kerrottavaa jäänyt. Jannun huomasi kentältä parhaiten siitä, että piti paitaa puolittain housuissa. Kotkan turnauksessa mies oli selvästi näkyvämpi, vaikka nyt olisikin ollut enemmän tilaa hyvälle luistelijalle.

Eiköhän se Viltsu sarjapeleissä ole jälleen selkeä vahvistus Titaaneille.
 
Viimeksi muokattu:

Willy

Jäsen
Suosikkijoukkue
Moskovan Dynamo, Romania, Hammarby, Suomi
Onko tietoa kenelläkään miten Ässien A-nuorien mukanakin ollut Ville Valli päätyi Titaanien "haaviin"? Liekö opiskelut syynä vai lieneekö pääsyy Titaanien maksama palkkio? Niinkuin aikaisemmin on todettu poika pelaili viime vuonna Huittisissa Lauttakylän Lujassa Suomi-sarjaa.
 

The Rock

Jäsen
Willy kirjoitti:
Onko tietoa kenelläkään miten Ässien A-nuorien mukanakin ollut Ville Valli päätyi Titaanien "haaviin"? Liekö opiskelut syynä vai lieneekö pääsyy Titaanien maksama palkkio?

Titaanien nuorekas ilme sekä seuran päämäärätietoinen työ paremman huomisen puolesta olivat varmasti tärkeitä syitä Vallin seuravalinnassa. Myös paljon kehuttu valmennus taisi olla yksi houkuttimista. Peliaikaakin ratkaisurooleista on varmasti luvattu tälle Ässäkasvatille.

Eteenpäin pyrkivä pelaaja haluaa eteenpäin pyrkivään organisaatioon, mikä on täysin luonnollista. Vielä kun seura siihen päälle hoitaa pelaajalle opiskelupaikan / työpaikan sekä maksaa pientä palkantapaista niin mikä siinä on ollessa ja pelatessa.

Pelaajapalkkioita ei Kotkassa enää käytetä pelaajien tänne houkutteluun, vaan suurin yksittäinen syy pelimiesten Kotkaan tuloon on hienosti hoidetut opiskelumahdollisuudet paikallisen ammattikorkeakoulun kanssa. Seuralla on myös hyvät suhteet paikallisiin työelämän vaikuttajiin, joilta heltiää työpaikkoja ei-opiskeleville pelaajille.

Kotkassa on tällä hetkellä kova noste päällä muutaman hiljaisemman vuoden jälkeen ja nuoret, urallaan eteenpäin pyrkivät pelaajat haluavat varmasti tulla mukaan tähän projektiin, joka toivottavasti aikanaan johtaa Titaanit Mestikseen kaudeksi 2007-2008.
 

Willy

Jäsen
Suosikkijoukkue
Moskovan Dynamo, Romania, Hammarby, Suomi
Hienoa, että Titaaneilla on näin hienot toiminnot. Tosin onhan siitä kuulunut jo juttua ympäri Suomeakin.

Hienoa on myös se, että asiallisiin kysymyksiin vastataan jo fiksusti tällä palstalla, toisin oli vielä muutama päivä sitten. Se on varmasti yksi askel korkeammalle tasolle. On hienoa nähdä miten nämä "annan heti täysilaidallisen, ns. uudet kirjoittajat eivät tiedä mitään"-kirjoittajat pystyvät muuttamaan kirjoitustyyliään, kun heille vain hieman selittää asioita. Tosin syynä voi olla sekin, että en ole enää ns. uusi kirjoittaja ja minut lasketaan jo joukkoon mukaan.

Seuralle on aina tärkeää, että "imua" riittää. Mikä mahtaa todellisuudessa olla nimenomaan Ville Vallin tilanne, mahtaako hyökkääjä käydä koulua Kymenlaakson ammattikorkeakoulussa?
 

The Rock

Jäsen
Ville Turunen sopimukseen Titaanien kanssa

Ville Turunen on Titaanihyökkäyksen viimeinen palanen ja nyt on siis paketti hyökkäyksen osalta lopullisesti kasassa. Turunen tuo varmasti lisää juonikkuutta ennestäänkin kovan kaliiberin hyökkäyskalustoon.

Mielenkiintoista on nähdä viime kaudella SaiPan A-junnuissa pelanneiden Pietari Kolhosen sekä Ville Turusen yhteispeli jos ja kun valmennusjohto heitä samassa ketjussa peluuttaa.

Turusen sainaamisen olisi luullut olevan viimeinen silaus valmiille paketille, mutta näin ei sittenkään taida olla, kiitos loukkaantumisten. Pakisto on kokenut kovia viime aikoina ja sieltä on ukkoa kaatunut kuin heinää konsanaan. Kymmenestä sopimuksenalaisesta puolustajasta puolet on ollut enemmän tai vähemmän klesana ja tästä syystä Titaanijohto joutuukin vielä pähkäilemään mahdollisen uuden puolustajan hankkimista. Harmillista, mutta vammat kuuluvat urheiluun ja niille ei vain voi mitään.

Koodi:
[b]Sopimuspelaajat (27.8.2005) kaudelle 2005/2006:

[U]MAALIVAHDIT:[/U] 

#30 Jaakko Valkama 175cm/79kg Left
#35 Janne Kari-Koskinen 188cm/77kg Left 

[U]PUOLUSTAJAT:[/U]

#2 Anssi Hasko 186cm/90kg Left 
#4 Janne Toivanen 182cm/90kg Left 
#5 Jukka Siira 186cm/89kg Right
#6 Tommi Laakso 182cm/85kg Left
#12 Pasi Eväkoski 191cm/100kg Left
#20 Tomi Pylväläinen 181cm/81kg Left
#24 Janne Ruohola 186cm/84kg Left
#26 Jari Siira 178cm/81kg Left
#33 Raine Räisänen 178cm/80kg Right
#77 Johannes Isomaa 178cm/78kg Left

[U]HYÖKKÄÄJÄT:[/U]

#7 Antti Chrons 178cm/80kg Left
#10 Ville Valli 183cm/82kg Right
#11 Jaakko Niemensivu 174cm/78kg Left
#14 Henri Pekkola 184cm/82kg Left
#15 Mikko Kansikas 182cm/80kg Left
#21 Jarno Toivonen 180cm/80kg Left 
#25 Niko Niemi 180cm/82kg Left 
#29 Joni Hakonen 180cm/88kg Left 
#44 Miika Piikkilä 183cm/83kg Left
#55 Pietari Kolhonen 185cm/85kg Left
#72 Ked Iamsa-Ard 173cm/80kg Right
#84 Mikko Horto 178cm/78kg Left
#94 Ville Turunen 173cm/81kg Left
 
Olli Peri A-jun. (harjoitusringissä)
Ossi Tolsa A-jun. (harjoitusringissä)[/b]

Uutinen Turusen sopimuksesta sekä muusta pelaajatilanteesta luettavissa täältä.

Titaanien seuraava harjoitusottelu on muutaman viikon päästä perjantaina (9.9.) SaPKoa vastaan kotihallissa. Ottelu alkaa klo. 19:00. Lippuja saa ennakkoon tutuista myyntipisteistä (Teboil, Karhula / Ri-Pe Sport, Kotka).
 

The Rock

Jäsen
Willy kirjoitti:
Seuralle on aina tärkeää, että "imua" riittää. Mikä mahtaa todellisuudessa olla nimenomaan Ville Vallin tilanne, mahtaako hyökkääjä käydä koulua Kymenlaakson ammattikorkeakoulussa?

Jollen nyt aivan väärin muista niin Valli taitaa käydä töissä pelaamisen ohella, mutta tarkistan tämän asian heti päivällä kun asioista enemmän tietäville kehtaa soitella.

Willy kirjoitti:
Hienoa on myös se, että asiallisiin kysymyksiin vastataan jo fiksusti tällä palstalla, toisin oli vielä muutama päivä sitten. Se on varmasti yksi askel korkeammalle tasolle. On hienoa nähdä miten nämä "annan heti täysilaidallisen, ns. uudet kirjoittajat eivät tiedä mitään"-kirjoittajat pystyvät muuttamaan kirjoitustyyliään, kun heille vain hieman selittää asioita.

Asialliseen kysymykseen tulee aina asiallinen vastaus, kuten varmasti olet huomannut jokaisen joukkueen osiossa johon olet viestejä ja kysymyksiä laittanut. Niin se toimii myös vastaisuudessakin: kun sää rapsutat mun selkää niin mää rapsutan sun selkää, tuanoi.
 

Willy

Jäsen
Suosikkijoukkue
Moskovan Dynamo, Romania, Hammarby, Suomi
Sovinto

The Rock kirjoitti:
Asialliseen kysymykseen tulee aina asiallinen vastaus, kuten varmasti olet huomannut jokaisen joukkueen osiossa johon olet viestejä ja kysymyksiä laittanut. Niin se toimii myös vastaisuudessakin: kun sää rapsutat mun selkää niin mää rapsutan sun selkää, tuanoi.

Olet oikeassa. Käyttäydyin tyhmästi.
 
Viimeksi muokattu:

The Rock

Jäsen
Kuulumisia Titaanileiristä sekä muuta huttua mm. harjoitusotteluista ja loukkaantumisista luettavissa täältä.
 

soppamies

Jäsen
Suosikkijoukkue
karhulan titaanit. kookoo.
Pahalta näyttää tuo Titaaneiden potilaslista.Onhan tässä viellä sarjan alkuun aikaa jonkin verran,että ehtivät kuntoutua.Onko kellään tietoa noista loukkaantumisien vakavuuksista,ja ketkä ei varmasti ole sarjan avauskierroksella mukana.
 

Manageri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sunilan Sisu
HC MONTREAL - TITAANIT PELAAJAT 3.9

Maalivahdi: Kari-Koskinen,Valkama

Puolustajat :Hasko,Laakso,Isomaa,Ja Siira,Chrons,Eväkoski ?

Hyökkääjät :Toivanen-Hakonen-Niemi

Piikkilä - Niemensivu - Valli

Kolhonen - Kansikas - Turunen

Iamsa-Ard - Horto - Peri,Purho

Poissa ; Räisänen,Ruohola,Toivanen,Ju Siira,Pekkola.

Loukkaatunut : Pylväläinen.
 

The Rock

Jäsen
HC Montreal - Titaanit 5-7

Titaanit kävi vierailulla Tampereella ja pelasi paikallista HC Montrealia vastaan varsin värikkään ja tapahtumarikkaan harjoitusottelun. Maaleja syntyi ja tunteet kävivät todella kuumina varsinkin ottelun loppuhetkillä.

Ottelusta valottaa hieman tarkemmin Titaanien kotisivujen raportti, josta löytyvät mm. päävalmentaja Marko Oksasen sekä toiminnanjohtaja Sakari Välimaan kommentit. Varsinkin Sakke antaa palaa oikein kunnolla ja miehen toimeliaisuuden tuntien, ei HCM:n sikailusta tulleet rangaistukset tule jäämään pelkkiin jäähyminuutteihin.

Titaanit pelaa ensi viikolla kaksi viimeistä harjoitusotteluaan, kun joukkue matkaa ensin torstaina (8.9.) HeKin vieraaksi Heinolaan ja sitten seuraavana päivänä (9.9.) Kotkaan saapuu vierailulle SaPKo, Savonlinnasta. Kotiottelu alkaa tuttuun perjantai-aikaan klo. 19:00.
 

Willy

Jäsen
Suosikkijoukkue
Moskovan Dynamo, Romania, Hammarby, Suomi
HC Montrealin pelaajien suusta kuultuna pelissä oli sikailua puolin ja toisin. Reunanen tosin lopussa maineensa velvoittamana poltti hihansa täysin. Voisiko joku pelin nähnyt vielä valaista tapahtunutta? Ovat niin puolueellisia nämä joukkueiden ja pelaajien omat sepitykset.
 

dewar47

Jäsen
Suosikkijoukkue
Titaanit JA TPS
HC Montrealin pelaajien suusta kuultuna pelissä oli sikailua puolin ja toisin. Reunanen tosin lopussa maineensa velvoittamana poltti hihansa täysin. Voisiko joku pelin nähnyt vielä valaista tapahtunutta? Ovat niin puolueellisia nämä joukkueiden ja pelaajien omat sepitykset.

No ainakin Titaanit voitti ja sen on hyvä juttu. Jäähyjä Hcm otti kolme kertaa enemmän kuin titaanit, eiköhän se kerro kumpi ottelussa kävi kuumana. Loppuviikosta titaanit kolaa viimeiset treenipelit ennen sarjaa, mielenkiintoinen kausi on tulossa näiden tulosten valossa!
 

Becks

Jäsen
Montrealin pelaajilta kuultuja juttuja, Reunanen tuttuun tyyliinsä otti pienet väännöt. Tässäkin tapauksessa tosin Titaanien kaveri oli pudottanut ensimmäisenä hanskansa, Reunanen oli tarttunut syöttiin.

Mitään sen kummempia sikailuja ei koko pelissä ollut edes tapahtunut.
 

The Rock

Jäsen
Loukkaantumislista lyhenee pikkuhiljaa...

Pitkästä aikaa hieman valoisempia kuulumisia Titaanien sairastuvalta. Pitkään sivussa olleet Pasi Eväkoski, Janne Ruohola ja Jukka Siira palasivat takaisin sorvin ääreen. Eväkoski viime viikonlopun HC Montreal -ottelussa, Ruohola ja Siira tämän viikon harjoituksissa. Ainoa pidempään sivussa oleva pelaaja saattaa olla Tomi Pylväläinen, mutta miehen omien sanojen mukaan ei polvea tulla leikkaamaan vaan se tulee pelikuntoon ajan kanssa.

Pylväläisen kaverina sairastuvalla on enää sinne vastikään liittynyt Janne Kari-Koskinen, joka reväytti reitensä viikonlopun ottelussa ja mies huilaakin näin ollen ainakin viikon verran.

Uutinen vemppaosastosta yms. luettavissa täältä.

Titaanit pelaa vielä kaksi (2) harjoitusottelua, jotka molemmat sijoittuvat tälle viikolle. Ensiksi käydään Heinolassa huomenna (8.9.) mittaamassa HeKin kunto ja perjantaina (9.9.) on kenraaliharjoitusottelu kotona jolloin vastaan luistelee SaPKo. Kotiottelu alkaa klo. 19:00.

Sarja-avaus suoritetaan sitten puolestaan vieraissa: Pe 23.9. SaPKo - Titaanit klo 19:00

Becks kirjoitti:
Reunanen tuttuun tyyliinsä otti pienet väännöt. Tässäkin tapauksessa tosin Titaanien kaveri oli pudottanut ensimmäisenä hanskansa, Reunanen oli tarttunut syöttiin.

Mitään sen kummempia sikailuja ei koko pelissä ollut edes tapahtunut.

Jos mailan nostaminen jäästä on jollekin pelaajalle haaste tappeluun, niin ei voi kuin ihmetellä. Tosin Reunasen tapauksessa mikään ei ole uutta, sillä miehen päässä ei tunnu liikkuvan juuri mitään. Ei ihme ettei tuollaisella asenteella sekä hermokontrollilla operoiva pelaaja kelpaa Mestikseen. Noh, eiköhän tämän pellen nimi ole muistissa ja aivan varmasti muistutus on myös tulossa seuraavassa kohtaamisessa.

HC Montreal keskittyi muutenkin karmeaan mailalla hakkaamiseen koko ottelun ajan ja se hakkaaminen sekä tarkoitushakuinen telominen koveni entisestään, kun joukkue huomasi ettei sillä ole mitään jakoa viimeisessä erässä. Titaanivalmentaja Oksanen teki täysin oikein komentamalla joukkonsa pukukoppiin ennen ottelun loppua, jottei loukkaantumisia tulisi siinä halonhakkuutuokiossa jota HCM vierailleen tarjoili. Muoviseura kun ei enää muuten saa julkisuutta niin sikaillaan sitten, sääliksi käy.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös