Timo Soini

  • 33 713
  • 226

Tami Talk

Jäsen
Suosikkijoukkue
Daespoo moderators
Ei riittänyt Timolla luotto omaan läpimenoon. Saa jatkaa lausuntoautomaattina ja kehua omia saavutuksiaan jatkossakin ilman paineita.

…ja nostaa sopeutumiseläkettä ilman huolta toimeentulosta. Työt lopetti jo ennen 60v, eikä näytä hommat kiinnostelevan, koska Sinä maksat..
 

Analyzer

Jäsen
Ei riittänyt Timolla luotto omaan läpimenoon. Saa jatkaa lausuntoautomaattina ja kehua omia saavutuksiaan jatkossakin ilman paineita.

Kiinnostusta selvästi oli ja virityksiä eri suuntiin, mutta kuten kirjoitat niin ei lopulta luottanut omaan läpimenoonsa. Soinin kaltaiselle egolle olisi kestämätön paikka, jos perustamansa puolueen menettämisen lisäksi tulisi osoitetuksi, että omakin suosio olisi sulanut.

Olisi ollut kyllä mielenkiintoista nähdä Soinin menestys. Kepun listoilta tuskin olisi päässyt läpi. Kepulla kuitenkin nimekäs lista ja loikkarit eivät yleensä ole suosiossa.

Sen sijaan Kd/Liike nytin listalta olisi voinut olla jopa todennäköisin läpimenijä. Kärkinimenä siellä toistaiseksi Korhola. Vaan se onkin sitten kokonaan toinen juttu saako vaaliliitto ehdokasta läpi lainkaan.

Liekö se sitten Soinin poliittinen ura paketissa. Vaikuttaa siltä, että miehelle riittää sopeutumiseläke, jota hän alkoi nostaa 56-vuotiaana. Aikanaan kritisoi sopeutumiseläkkeitäkin, vaan sopii kyllä miehen tyyliin, että itse nostelee sitä kymmenen vuotta ilman omantunnontuskia.

Jotenkin surullinen hahmo. Aikanaan diggasin hänestä hyvinkin paljon. Vähän jäi sellainen kuva, että ei lopulta osannut käsitellä omaa suosiotaan ja sokaistui ja muuttui erittäin itsekeskeiseksi. Mielsin Soinin vahvasti aatepolitiikoksi, mutta lopulta se pätikin vain katolisiin oppeihin.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös