Tilaatko MTV3:sen kanavapaketin kevään MM-kisoja varten?

  • 7 623
  • 65

Tilaatko MTV3:sen kanavapaketin kevään MM-kisoja varten?

  • Kyllä tilaan

    Ääniä: 39 15,2%
  • En tilaa, ilmaiskanavilla mennään

    Ääniä: 154 59,9%
  • Minulla on jo kanavapaketti valmiina, joten kiekkoa vain jäähän

    Ääniä: 48 18,7%
  • Skoda-kisat ei paljoa nappaa

    Ääniä: 31 12,1%

  • Äänestäjiä
    257

Seppis

Jäsen
Suosikkijoukkue
Äsät
Joo, kanavapaketti on valmiiksi plakkarissa kun tilasin nelosen paketin puoleksi vuodeksi viime syksynä niin nehän löi jonkun mtv sport-paketin vuodeksi kaupan päälle.

Eli vedonlyöntiä silmälläpitäen tulee turnaus seurattua.
 

Espen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Old time hockey like Eddie Shore
Miksi tilaisin kun kaikki matsit näkyvät HD-laatuisina piraattistreameilta? Toisaalta en kisoista katso kuin Norjan pelit ja satunnaisesti joidenkin muiden pikkumaiden otteluita.
 
NHL maksaa jo ihan tarpeeksi, ei kiinnosta skoda kup. Finaaliin jos mennään, niin sitten katon, mutta torille en lähde. Torille olen luvannut lähteväni sitten kun World cupista tai Olympialaisista jossa NHL pelaajat ovat mukana tulee kultaa.
 

Red Machine

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Ei nappaa mömmömkisat, niitä on liian usein. Joten ei tarvitse miettiä pakettejakaan. Liigan loputtua paukut menee seuratessa rapakon takaisia pelejä.

Ehkä tämä muuttuu joskus jos mj lopettaa sen mvp-pelleilyn. Se on niin helvetin tylsää.
 

KJ hunter

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Elisa Viihteen kautta tuli hommattua taasen tuo MTV Total kuukaudeksi. Ero sport-pakettiin oli niin pieni, että tuo kannatti ostaa. Lähinnä ostin hyvässä välissä, että ehtii nähdä myös nämä u18 viimeiset pelit myös.

Kun näitä maksukanavia ei tule muuten hankittua ollenkaan, niin tälläinen käy ihan hyvin.
 

Oijennus

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
En. Suomen pelit näkyy ja se riittää. En edes tiedä montako matsia katson.
 

vallu12

Jäsen
Suosikkijoukkue
Passissa lukee Tampere, Blackhawks, Steelers
Kyllä sen 25€ maksaa että näkee kaikki pelit.
 

Lunatico

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Tilasin. 0€/kk ja paketti kiinni kisojen jälkeen automaattisesti.
 

Le Banner

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin IFK täältä ikuisuuteen! 106-105 NYR
Total-paketti jäi viime skaboista päälle ja olkoon nyt vielä kuukauden sekin. Noin 60 matsia tulee varmaan seurattua.
 

Schadowan

Jäsen
Tilasin, koska näyttäisi tulevan hienot kisat. 2015 on todella hiljainen urheiluvuosi noin muuten, joten panostetaan ja uppoudutaan mömmöm-kisoihin 100%.
 

Andrew

Jäsen
En osta kyseiseltä yritykseltä mitään. Toivottavasti luopuvat/menettävät ensi kauden jälkeen Valioliigan oikeudet. Periaatteesta en ole tuotakaan pakettia heiltä ostanut.

Nykyään niistä tulee mieleen vain hirveä rahastus, josta on urheilullisuus kaukana. Esimerkiksi paljon ryvettynyt FIFA on silti onnistunut säilyttämään jalkapallon MM-kisoissa urheilullisuuden ja glamourin.
 

PatrickKane95

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, St. Louis Blues, LFC
Jos tilaan tänään niin onkohan huomenna jo kanavat digiboxissa vai vedetäänköhän Soneralla lonkkaa maanantaihin asti?
 

Jugis

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Katsomon 1kk Sport -paketti lähti tilaukseen jo tuossa männä viikolla. Näyttää tulevan huikeat kisat, ja tuo ollut tapana aina näin MM-kisojen aikaan, miksipä sitä muuttamaankaan.
 

lake79

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Suomi, Pahalampi.
Tilaan, mutta mm-kisat nyt vain on pieni osa tilaamisen syytä. Valioliigan loppuosa, Formulat (se vähä mitä brömit enää kiinnostavat), UCL ja Timanttiliiga oli myös iso osa päästöstä ottaa Katsomon Sport-kanavat kuukaudeksi.
 

Stevie

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Meinasin alkuun mennä ilmaiskanavilla, mutta otin sitten katsomon kuukaudeksi. Viime vuonna ärrältä prepaid-kortti kuukaudeksi myös.
Pitää lisäksi ruudusta maksella syksyyn asti. No ehkä sitten katotaan pesistä sieltä.
 

Jari66

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans, Ukraina
Tilasin Total -paketin ja irtisanoin kun MM -kisat loppuivat. Maksusitoumkset loppuivat mutta kanavat näkyvät edelleen.
 

Pavlikovsky

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Calgary Flames sekä Manchester United.
Miten on? Tilaatko kanavapaketin tänä keväänä kuullaksesi entisen miehen tarinoita, vaarallisia laukauksia, tuomaritoiminnan puusilmäisyyttä tai 543 kertaa sen kuinka Don valmenti Ranskaa ysärillä luoden buumin maahan? Vai onko perustelusi tilaukselle laadukkaat mm-kisojen kisauutiset by (valitse suosikki maikkarin naisjuontaja), jossa mainostetaan tulevaa formulaviikonloppua? Vai haluatko kuulla Aran nostalgisointia never forget -98 vainyksinhlpelaaja-keväältä vai Nupen uhoa? Vai haluatko kuunnella Italia-Tanska - peliä, jossa selostaja toivoo ottelun loppuvan mahdollisimman nopeasti? Vai oletko top 5 - koosteiden ystävä, jossa kerrataan top 5 studion irvistykset? Vai yhtä lakoniset leijonauutiset ja never forget pelaajakortitko ovat perustelusi tilaukselle, joissa todetaan, että maajoukkue on kunnia-asia kera Uotilan Janin kuiskuttelun?

Vai oletko niin "kaistapää" ja luonteeltasi kiekkojännärinä skodaoctavia-kisoille ja maksupaketeille nauraja näiden kisojen suhteen, että päätät kuunnella maksutta Hokinaitti Saukkosen eeppistä kiekkoluennointia, jossa katkeamatta toistetaan kaikki mitä kaukalossa tapahtuu eikä eroteta paitsioita pitkästä kiekosta ja jossa mainoskatko on totta joka toinen minuutti.

Kerro ihmeessä ja perustele! Täältä C More löytyy ja odotan jo Tamin prinsiippejä ja itsensä ylistystä sekä siniviivojen pyhyyden julistusta!
 

Individual

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Suomi, KTP
Koska vaivaiskanavat ei näytä kaikkia matseja, niin siksi vaihdoin Elisa Viihteessä Ruutu Sportin (vai mikä se on) hetkeksi C More Totaliin.
Uskon, että Seymour tippuu myös kuukauden käytön jälkeen pois ja Ruutu palaa, kun Liiga taas alkaa syksyllä.
 

Barnes

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tasuno Tasalakki
En tietenkään. C Moren Sport-kanavat eivät tarjoa minulle mitään sellaista, mitä tarvitsisin. Suomen pelit näkyvät tavan Maikkarilla, ja Maxilta tulee useampi ottelu, mikä riittää minulle.

Mertaranta selostajana on kieltämättä legendaarinen, mutta paino sanalla legendaarinen. Taso on tullut selvästi alas parhaista vuosista.
 

JiVe

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Tottenham
Ei pysty, eikä kyllä jaksa kiinnostaa niin paljoa, että näiden kisojen takia jotain jaksaisi käydä säätämään.

Tähän asti on roikuttu väkisin mukana, kun Valioliigafudis on ollut samassa paketissa. Tuo paketti lähti litomaan samalla sekunnilla, kun viime vuoden valioliiga oli saatu päätökseen. Jos oikein kauheat vieroitusoireet iskee, niin vanhempien luona ja anoppilassa taitaa olla paketti edelleen tilauksessa.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös