Tietokone vs. puhelin - Jatkoaikaan kirjoittaminen

  • 1 308
  • 30

Kummalla kirjoitat yleensä Jatkoaikaan?


  • Äänestäjiä
    83
  • Poll closed .

HPL76

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Mä kirjoitan tänne kirjoituskoneella.

No ei, tietokoneella kirjoittelen kun en ole oikein ikinä oppinut tuolla puhelimella kirjoittamaan. Nopeammin lähtee viestit eetteriin tästä näppäimistöltä.
 

Roger Moore

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kokudo Keikaku, Miljoonamiehistö, Ranska, KuPS
Vastasin että tietokoneella vaikka satunnaisesti tulee myös puhelinta käytettyä. Tietokoneella kuitenkin vähänkin pidemmät tekstit tulee kirjoitettua, puhelimella ehkä jotain otteluseurantaa tms.
 

Trenchtown

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Älypuhelinaikaan siirryttyäni välttelin pitkään tänne puhelimella kirjoittamista, jotenkin vain tietokone ja erityisesti sen näppis tuntui kaikkein omimmalta tavalta. Ja tuntuu se edelleen vaikka pikku hiljaa tietokoneen käyttöni onkin vähentynyt, enkä itse asiassa edes muista koska olen sen viimeksi avannut, tätäkin vastausta näpyttelen puhelimella.

Eipä tuota tietokonetta tule nykyisin oikein mihinkään käytettyä, puhelin on korvannut sen lähes kokonaan. Poikkeuksena ne kerrat, kun kirjoitan tänne tai johonkin muualle pidempää tekstiä. Silloin preferoin edelleen tietokonetta, koska fyysisellä näppiksellä kirjoittaminen nyt vaan on puhelimeen verrattuna pirusti nopeampaa ja vaivattomampaa.
 

vastaantulija

Jäsen
Suosikkijoukkue
Määrätietoisesti HPK
Kyllä molemmat on käytössä, mutta puhelin kyllä voittaa selvästi, jos verrataan määriä.

Tykkään kirjoitella esim. bussissa tai hallilla erätauoilla. Viestejä lähtee myös illalla sängystä tai vaikka kesken lenkin, jos tulee esim. hyvä vitsi (omasta mielestä) mieleen. Paljon on siis hetkiä, kun tietokone ei ole käden ulottuvilla, kun on jotain sanottavaa.

Toki, jos nyt haluaa jonkun pitkän viestin kirjoittaa, niin tietysti pyrkii koneelle. Mutta tämä nyt ei esimerkiksi ole mun mittapuulla pitkä viesti ja kirjoitin sen puhelimella. Aika nopeesti sitä on oppinut tällä puhelimella kirjoittamaan.
 

magnum37

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tulevaisuuden Sport
Kyllä olen enemmänkin tietokoneen käyttäjä, ja nimenomaan pöytäkoneella tulee enimmäkseen kirjoiteltua. Näppäimistö on itselleni vaan korvaamaton. Kosketusnäytön kanssa räplääminen ei ole oikein mun juttu. Puhelimella enemmänkin sitten lueskelee Jatkoaikaa. Joskus voi jonkun viestinkin kirjoittaa, mutta esimerkiksi viestin lainauksen muokkaaminen puhelimella ilman tietokoneen näppäimistöä on kyllä yhtä tuskaa.
 

CuJo#31

Jäsen
Suosikkijoukkue
Penguins | HIFK | Leijonat | Les Bleus
99-prosenttisesti puhelimella.
 

Surukuku

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sanaan Sepot ja muut jemeniläiset kiekkoseurat
Yli 90% tabletilla, joskus läppärillä, mutta en koskaan edes lue jatkista puhelimella.
 

Glove

Jäsen
Enimmäkseen käytän iPadia, mutta se ei ollut vaihtoehdoissa. Jonkin verran tietokonetta. Kännykkää käytän korkeintaa joskus harvoin kun ei ole muuta välinettä mukana, Vaikka bussissa tai bussia odotellessa.
 

Rautapohkeet

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Tietokoneella käytän ja kirjoitan. Ihan tosi satunnaisesti selaan puhelimella jatkoaikaa, esim jos matkustaa johonkin pidemmälle, niin tylsyyden hetkinä joutuu puhelimellakin tänne tulla. En vaan jotenkin puhelimella tykkää käyttää, kun omaan tyyliin kuuluu heitellä noita sivuja tuonne useisiin välilehtiin ja sieltä sitten lueskella juttuja, niin puhelimella tuo on aivan sieltä ja syvältä. En tykkää yhtään. Joten tietokoneella käytän ja käytän muuten pitkään. Mieluummin olen sitten kirjoittelematta ja selailematta jatkista, kuin siirtyisin käyttämään tätä puhelimella.
 

Arnold

Jäsen
Suosikkijoukkue
SM2013
Vuonna 2020 99% luurilla.

Vuonna 2001 100% tietokoneella.
 

vetti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, CAR, HIFK (salaa)
Ehei, olet ensimmäinen faksittaja.

Lähetetty puhelimella Samsung Galaxy A50.
Yleensä padilla täällä surffaan, joskus puhelimella.

Kirjoitushommat padilla tahi läppärillä (kuten nyt kun samalla teen etänä "töitä"), luurilla en viitsi kirjoitella.

Kirjoitettu MacBook Pro (15-ich, 2019) MacOS Catalina, Version 10.15.6
 
Puhelimella pääasiassa selailen palstaa, joskus joitain lyhyitä viestejä lähetän. Kirjoittaminen palstalle tapahtuu pääasiassa koneella, koska se nyt vain on fyysiseltä näppikseltä ja isolla näytöllä huomattavasti mukavampaa.
 

Bunder

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Coyotes, Thrashers
Jos kotona on niin tottakai mielummin läppärillä. Kännykällä menisi muuten ihan mukavasti, mutta kun saa jatkuvasti olla korjaamassa autocorrectin hölmöilyjä. Sen kerran kun sitten teet oikean kirjoitusvirheen niin sitähän se ei korjaa.
 

Schwein

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin IFK
Nopeat, lyhyet ja spontaanit viestit, joita viesteistäni on valtaosa, kirjoitan puhelimella. Sitten taas pidemmät ja harkitummat tietokoneella.
 

MegaForce

Jäsen
Otteluseurannat ja turhat viestit vapaaseen osioon puhelimella. Eli 99% puhelimella. Kun aikanaan tämän tilin loin niin en omistanut älykännykkää joten käytin lähinnä tietokonetta. Jollain tabletilla on myös kirjoitettu satunnaisesti.
 

Vintsukka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Suomi, Panthers
Selaan palstaa molemmilla mutta useimmiten kirjoitan läppärillä, varsinkin jos on enemmän sanottavaa kuin lause tai pari.
 

Jykke1978

Jäsen
Suosikkijoukkue
HC/FC TPS, Turku Dockers, Adelaide Crows
Tietokoneella kirjoitan, oli kirjoituskone vastattu jo niin en sitä viitsinyt sitten laittaa enää.
Puhelimella tulee luettua kyllä, mutta sekin on tullut mukaan kuvioihin vasta tämän vuoden aikana, yhtään viestiä en ole mielestäni sillä kirjoittanut tänne.
 

A Siente

Jäsen
Puhelimessa on niin pieni näyttö ettei sillä jaksa keskittyä kirjoittamiseen. Läppärillä tulee kirjoitettua viestit ja luettua palstaa enemmän.
 

benicio

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Jos saisi dataa siitä millä laitteella omat viestit on kirjoitettu, niin todella selkästi näkyisi, että arkisin n klo 8-17 tietokoneella (tauoilla tietty!), 18-22 tabletilla (sohvalla köllöttäen) ja muulloin kännykällä. Eli olisin vastannut sekä molemmat että joku muu, nyt vastasin vain molemmat.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös