Ti 9.3.2021 Otteluseuranta (Liiga)

  • 22 684
  • 519
Suosikkijoukkue
Tappara, AVS, Mustapha Lemieux
Aika räikeä paikkojäähy. Tommosia kyynärpään hipaisuja päähän menee läpi kymmeniä joka pelissä niin ei mitenkään linjan mukainen.
 

kamik

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Vittu mitä paskaa jumalauta, huutaa Pikkarainen kun Jääskä jäähyä katsoi screenilta.
 

Roger Moore

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kokudo Keikaku, Miljoonamiehistö, Ranska, KuPS
Ei tarvinnut olla mikään huulilta lukemisen asiantuntija pystyäkseen päättelemään Pikkaraisen mielipiteen tuosta huumorijäähystä.
 

Don Sputnik

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Liverpool
Matej Tomek, nostan edelleen esiin vaikka SaiPa-fanit ei tykkääkkään. 4 voittoako se koko saatanan kaudella sai SaiPassa, nyt nollaa nollan perään. Kertoo jotain tosta SaiPan puolustuksesta.

Tjaa...en ihan allekirjoita, tuskin olet nähnyt SaiPan pelejä? Puolustaminen muutamaa matsia lukuunottamatta suht ok, hyökkäys ja yv se on kussut koko kauden. Tomek pelasi välillä hyvin, välillä imutti helppoja. Rankkareissa ei saanut mitään kiinni. Eli ei se nyt pelkästään KalPan puolustamisesta ole kiinni.
 

Läts

Jäsen
Suosikkijoukkue
Saimaan Pallo
Olipa mainio 60 minuuttia turussa. Kaksi susipaskaa joukkuetta vastakkain. En oo hetkeen näin karmeeta jääkiekkomatsia katsellu.
 

Fresh

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Ei jumalauta niin vain Ilves voittaa 2-1. Kyllä niin huono oli Ilves tänään että saa KooKoo katsoa peiliin kun ei ratkaissut peliä aiemmin. Mäkiniemi oli kyllä helkkarin hyvä.
 
Suosikkijoukkue
Tappara
Nää 4 vs 4 jatkoajat on ihan perseestä.
 

Doug93

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Idänpään Toive, Romford Raiders
Ei olisi KooKoon voittokaan oikeusmurha ollut.
Tuska näkyy kauas.
Tsemppiä Kouvolaan !
 

VJH1897

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Seuraavaksi katsotaan arpooko kurinpito tosta jotain, vai saadaanko lukea IFK:n suosimisesta pari kuukautta, kun ei Jääskä saa mitään törkyniitistä.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös