Cobol

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit Suomessa
Pitää nyt runkosarjan viimeiset kierrokset pitää vähän tilastoa, niin näkee mihin suuntaan tässä mennään. En tiedä onko esim. @Cobol jotain statistiikkaa Jokerimatisen xG-tilastosta.
Ei ole riittävän tarkkaa xG mallina KHL:stä. Mitä Jokereihin tulee, maalimäärän putoaminen on osin tilastollinen välttämättömyys. Jokerien laukausmäärät olivat pari kautta keskitasoa, mutta maalitehokkuus KHL:n ykkönen. Jokerien maalimäärien olisi kuulunut pudota jo aiemmin, sillä joukkueen hyökkäyspelaaminen ei ole eliittiä tai snaipperit KHL:n parasta luokkaa.
 

massaonvoimaa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Tämä. Mutta miten se on Marjamäen vika että joutuu peluuttamaan pelaajia jotka eivät ole KHL-tasoa. Näitä on tälläkin hetkellä melkein puoli rosteria.
Kyllä se on Keisari hyvä nimenomaan Marjamäen vika, että siellä vaikka Dynamoa vastaan ole pakeilla hevon humpan hajua pelaako alueta, miestä vai jotain siltä väliltä.
 
No easy way out!
Jokerit - voittamisen vimmaa kaudella 21-22

massaonvoimaa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Missähän pelissä ja missä kohtaa näin on tapahtunut? Tiedätkö miten Jokerit pyrkii PAPP pelaamaan?
Jos katsot vaikka ne molemmat alivoimamaalit. Nämä käytiin myös tänään jopa resilienssi Niemisen toimesta läpi. Skele ja Kivistö heiluvat aivan pihalla mitä pitäisi tehdä ja hyökkääjät seisoo paikallaan.
 
No easy way out!
Jokerit - voittamisen vimmaa kaudella 21-22

Mike

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, KäPa, NUFC
Mä oon kanssa ollut hämmentynyt tuosta 'dominoinnista' jota jotkut tuntuvat näkevän. Syksyisin tuota on parhaina iltoina näkynyt, mutta esim. vuonna 2021 ollaan pääosin oltu se osapuoli joka näpertelee kulmissa ja melkein pääsee maalipaikoille, kun kaveri saa niitä sekä oman pelinsä tuottamana, että jokereiden järkyttävien virheiden myötä joka matsissa riittävän paljon helppojen pisteiden nappaamiseen. Tämän päivän 1 maali on ihan linjassa kentällä nähdyn kanssa.
 

Mike

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, KäPa, NUFC
Krejcikiä viedään kun pässiä narussa ja Jukuri tiputtaa nollakulmavedon taakseen maaliviivalle. Kaksi kaameaa virhettä kahdelta Mestis-tason pelaajalta.
Jep. Jokereiden oma tekeminen ei tuottanut niitä paikkoja edes siihen kahteen maaliin/ pystynyt pakottamaan kaverin pakkeja vastaaviin kreiseilyihin.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy