Ti 9.2.2016 CHL-finaali: Kärpät - Frölunda Indians

  • 25 891
  • 213
Suosikkijoukkue
Susanna Pöykiö
Suoranta ei näillä tämän kauden näytöillä kyllä ensi kaudelle sopparia liigaan saa. Hakanpää myöskin karmaiseva pettymys, sillä ajoittain Pentikäinenkin on puolustamisessa terävämpi.

Frölunda luistelee ja kiekottelee tästä voiton. Selkeä ero joukkueiden rosterin tasossa länsinaapureiden eduksi, ei voi mitään.
 

Stargazer

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät, Boston Bruins
Taktisesti Marjamäkeä viedään nyt kuin litran mittaa. On todella hankalaa sanoa miten valmistautuminen tähän peliin näkyy Kärppien pelissä juuri nyt.
 

Warrington

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Hetikö Kärpät lisäsi toiseen erään nopeutta, katosi hyvin organisoidut hyökkäykset. Marjamäen pelikirjan sivut taitavat olla liian ohuet näitä vastaan. Rosterissa ei ole mitään jäätävää eroa kumpaankaan suuntaan.
 

MikGo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät, Leijonat
Kärppien on tietenkin kestettävä ensin alivoima ja sitten mahdollisimman nopeasti kavennusmaali. Kun se tulee on hurmiotilassa sitten helpompi hakea tasoitusmaalia. Kaikki avaimet on vielä olemassa Kärpillä.
 

Dev

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Huml ja Hakanpää Kärppien huonoimmat pelaajat. Etenkin jälkimmäinen tekee koko ajan vääriä ratkaisuja kentällä. Siteerataan nyt Aurinkokuningas Tamia tässä kohtaan ja sanotaan, että jos Kärpät meinaa pelin voittaa, niin sen on kyettävä rakentamaan noita syöttöketjuja. Nyt menee avaussyöttö perille ja välilä se toinen myös, mutta siihen se sitten jämähtääkin. Taitotaso on myös Ruotsalaisten eduksi ja tämä liigan tähtinippu näyttää tällä hetkellä periksi antamattomalta työhaalariporukalta.

Noh, positiivista se, että Kärpät on sentään parantanut ekasta erästä. Toivottavasti nousevat vielä voittoon. Sata kertaa mielummin Kärpät kuin ikinä yksikään Ruotsalaisporukka.
 

Stargazer

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät, Boston Bruins
Kolmanteen erään pokeritermein: All in. Kaikki tai ei mitään. On lähdettävä siitä että kauden paras erä on kyettävä pelaamaan nyt.
 

Puliukko

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Onse kumma että ketjuja ei muokata vaikka ne ei oo toiminu koko fuckin pelissä. Nyt toinen yv ja pakko tehä maali.
 

fewe0

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Senators
Aaaand not a single shot was given. Todella surkeaa ylivoimaa. KUTEJA!
 

Hoitsu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Tämähän on ihan tuttua hommaa jo monen vuoden ajalta, aggressiivinen karvaus ja aktiivinen alivoimapelaaminen on Kärppiä vastaan myrkkyä, sitä ei vain Liigassa kukaan osaa riittävän hyvin jotta sen takia oltais mestaruudet hävitty
 

fewe0

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Senators
1-2!!!! Päästiinhän sinne maalille viimein!!

E: Aika läppä maali, mutta kaikki käy.
 

Hoitsu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Ja SIELLÄ!! jospa tästä saatais vähän energiaa
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös