Ti 9.10.2018 TPS - Junost Minsk (CHL)

  • 979
  • 1

Mr.Fox

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS respektit: HIFK ja Ässät
TPS:n kauden 2018-19 viimeinen CHL-kotiottelu lienee kummankin joukkueen kannalta merkityksetön. Junost Minskillä taitaa kuitenkin olla vielä jatkopaikkaan täysin teoreettiset mahdollisuudet, sillä lohkosta B vain Red Bull München on merkitty varmaksi jatkajaksi.

Matemaattisesti Malmö Redhawksin jatkopaikka ei siis vielä ole aivan satavarma, vaikka se käytännössä sitä onkin. Edes tasapisteisiin päätyminen Malmön kanssa vaatisi valkovenäläisten kahta (suurinumeroista) voittoa - ja samanaikaisesti saksalaisten kahta (suurinumeroista) voittoa ruotsalaisista. En tiedä kuinka CHL:n jatkopaikat jaetaan tasapisteissä. Haetaanko kokonaismaalieroa, mietitäänkö keskinäisten otteluiden tuloksia, katsotaanko keskinäisten otteluiden maalieroja vai mittaillaanko pippeleitä? Joka tapauksessa TPS on hävinnyt molemmat ottelunsa Redhawksia vastaan, joten mikään itku ei auta. Saksalaisten kanssa TPS:n pisteet ovat tasan 3-3, mutta maaliero keskinäisistä otteluista on Münchenille 8-6. Junost Minskin oljenkortena lienee selkeä kotivoitto (6-2) ruotsalaisista, kun Malmössa tuli kuokkaan "vain" 4-1.

Joka tapauksessa ottelu lienee kummallekin joukkueelle täysin merkityksetön, joten kentällä saatetaan nähdä wanhaa kunnon coast-to-coast Hawaiji-kiekkoa. TPS:n päävalmentaja Kalle Kaskinen sanoo tämän niin suoraan kuin vain valmentaja voi sen sanoa TPS:n kotisivujen ennakossa: "Nyt pääsemme keskittymään tuloksesta välittämättä huippusuoritukseen, Kaskinen muistuttaa. Tätä suoritusta lähdetään hakemaan ennen kaikkea hyökkäämisen kautta."

TPS tänään:

#25 Teemu Väyrynen - #81 Ilari Filppula - #48 Lauri Pajuniemi
#62 Patrick Bjorkstrand - #89 Oula Palve - #18 Zach Budish
#43 Otto Nieminen - #56 Hannu Kuru - #51 Markus Nurmi
#41 Oskari Siiki - #29 Jonne Virtanen - #53 Arttu Nevasaari

#47 Joe Piskula - #49 Ilkka Heikkinen
#45 Olli Kaskinen - # 5 Santeri Lukka
#20 Jani Forsström - #76 Bernard Isiguzo

#30 Henrik Haukeland
(#32 Rasmus Tirronen)

Loukkaantuneet: #24 Kaapo Kakko (09.10.2018 - "flunssa"), #26 Lauri Korpikoski (11.09.2018 - "toistaiseksi"), #33 Topi Jaakola (27.09.2018 - "day-to-day"), #36 Elmeri Eronen (27.09.2018 - ylävartalo - "vk 43"), #50 Simon Suoranta (27.09.2018 - alavartalo - "vk 42")
Rotaatio: #44 Elias Karvonen, #61 Lucas Ekeståhl-Jonsson
Ei edustuskelpoisia: # 2 Brandon Gromley, #13 Petteri Wirtanen

Olin näkevinäni jonkun haastattelun, jossa Kaskinen mainitsi, että kaikki pelaajat ovat rosterissa, jotka vain kasaan saadaan raavittua. Rotaatiossa ei pitäisi olla yhtään kaveria. Jännästi kuitenkaan Lucas Ekeståhl-Jonssonista tai Elias Karvosesta en ole nähnyt mitään mainintaa heidän poissaolojensa syistä. Ehkä olen vain lukenut huonosti tiedotteita?

Ottelu alkaa kello 19:00.
 

Jj

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Habs, FCB
Merkityksetön tiistaiottelu tuiki tuntematonta joukkuetta vastaan kun ulkona sataa ja tuulee.. Sanoisin että katsojaluvuista nillittämisen sijaan tänään ilmaiset pullakahvit ja kuntoisuusmerkki rintaan kaikille paikalle tuleville! Lets hoki!
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös