Ilmoitukset

Nimimerkki Dats keskittyi tuotannossaan pelkästään flametukseen. Tämän vuoksi hänen kirjoitusoikeutensa on nyt poistettu.

Sulje ilmoitus

Ti 9.1.2018 Jokerit - Traktor Tšeljabinsk

Viestiketju osiossa 'KHL' , aloittajana Kartsa, 09.01.2018 klo 17.50.

 1. Lainaus:
  Mitään yleistä häiriötä Viaplayn toimivuudessa tai lähetyksessä ei eilen ollut.

  - Hemmo
   
 2. PeteX Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Leeds Utd, Only Oranje
  Lainaus:
  Tuohon oli varmaan laskettu yläkatsomojen Väritehtaan vapaalippulaiset. Ihmetellä täytyy miksei kuutiolta näytetä kuin maalit ja enimmäkseen katsojia. Pitäisi olla Viaplay kännyssä, jotta voisi tsekata tilanteita uudestaan.
   
 3. YamahaGPR Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Lainaus:
  Eikös tästä tehty pari viikkoa takaperin joku linjaveto kun joku tilanne näytettiin kuutiolla ja vastustajajoukkue heräsi ja rupesi vaatimaan videotarkistuksia ym... harmin paikka!
   
 4. Familyman Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Blackhawks
  Ymmärtääkseni KHL säännöt estävät ainakin jäähytilanteiden näyttämisen uusintana. Mahdollisten epäselvien Jokerit maalien uusintoja aletaan nykyään pyörittää vasta kun kiekko on uudestaan pelissä, johtuen juurikin tuosta mainitusta uusinnan perusteella tulleesta haastosta ja maalin hylkäämisestä.
  Itsellä peleissä Viaplay käyttössä kännyssä. Lähetys tulee vielä sen verran jälkijunassa, että yleensä ehtii avata sovelluksen ja nähdä epäselvän tilanteen, jolloin ei turhaan syö akkua niin pahasti. Suosittelen.

  Lainaus: