Ti 6.3.2012 HIFK - JYP

  • 17 010
  • 65

Dev

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Tänään tarjolla taas varsinaista herkkua, kun HIFK ja JYP ottavat yhteen toisen kerran pienen ajan sisällä. Edellinen ottelu päättyi vaiherikkaiden tilanteiden jälkeen IFK:lle 3-2 ja se oli samalla toinen voitto Jyväskyläläisistä tällä kaudella. Aiemmat olivat yhtä lukuunottamatta menneet JYPille.

Kun katsoo sarjataulukkoa, niin ei tarvitse olla seppä todetakseen, että tämä ottelu on kuuden pisteen matsi. Molemmilla saman verran pisteitä, saman verran otteluita ja maalierokin JYPin hyväksi vain +4. HIFK antaa kuitenkin JYPille samanlailla tasoitusta, mitä se antoi KalPalle ja Pelicansillekin, eli kokoonpano illan otteluun tulee olemaan jälleen B-luokkaa.

Poissaolijat viime matsissa:
Mikael Granlund
Petteri Wirtanen
Janne Pesonen
Kimmo Kuhta
Eero Somervuori
Mikko Kurvinen
Mikko Jokela
Turo Järvinen
Kristian Tuohilampi
Micke Åsten
Mika Norja
Juuso Riksman

Näistä nyt huhujen mukaan Somervuori olisi tänään palaamassa kehiin ja mahdollisesti myös Kurvinen, mutta muiden osalta on hiljaista.

Tilanne on siis mikä on, ja siksi toivonkin että joukkue jättää tänään kaikki suolet ja paskankappaleet kentällä, niin kuin se teki lauantaina Kuopiossa. Mitään ei anneta ilmatteeksi ja taistellaan loppuun asti ja jos kaadutaan, niin kaadutaan saappaat jalassa.

Jatkakaa.
 
Suosikkijoukkue
Chelsea FC
Jos HIFK jatkaa viime matsien kaltaista jäähyilyään, niin voitto ei ole edes teoriassa mahdollinen. HIFK on päästänyt viimeisessä viidessä matsissa maaleja 16 ja niistä on 9 mennyt alivoimalla. Tästä voi jokainen Holmes tehdä omat johtopäätöksensä, missä kohtaa HIFK:n todelliset ongelmat piilevät, ne eivät ole loukkaantumiset, sen verran voin auttaa. Tämän asian kärkipäästä löytyvät mm. fanien suosikit Liivik ja Melart, jotka omalla hölmöilyllään aiheuttavat joukkueelle ongelmia turhien egoilu-jäähyjen muodossa. Nämä kaksi pelaaja ovat niitä, joilla ei pannu kestä kovaa paikkaa, se on nähty nyt viime aikoina. Provosointi vastustajan toimesta toimii kuin häkä ja tänään sitä tehtävää tulee suorittamaan Miika Lahti.
 

Bulldog

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, QPR, St Pauli
Vaikeuksien kautta voittoon.

Herkullinen matsi tänään tiedossa Nordiksella. Lähtökohdat otteluun ovat varsin erillaiset. Jyp pääsee otteluun terveellä joukkueella, mutta isäntäjoukkueen kiirastuli jatkuu, kun äijiä on edelleen sairastuvalla, sankoin joukoin. Otsikon ajatusta pohdiskelen. Jyp on illan ennakkosuosikki. Odotan kuitenkin että kotijoukkue antaa tiukan vastuksen. Nyt pitää reservien näyttää halunsa ja kykynsä pelata isoja matseja. Erikoistilanteet ja maalivahtipeli ovat ratkaisevia illalla. Ei muuta, kuin ottakaa ne pisteet:))
 

coolman

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Tämän asian kärkipäästä löytyvät mm. fanien suosikit Liivik ja Melart, jotka omalla hölmöilyllään aiheuttavat joukkueelle ongelmia turhien egoilu-jäähyjen muodossa. Nämä kaksi pelaaja ovat niitä, joilla ei pannu kestä kovaa paikkaa, se on nähty nyt viime aikoina. Provosointi vastustajan toimesta toimii kuin häkä ja tänään sitä tehtävää tulee suorittamaan Miika Lahti.
Paitsi että, kahdessa viime matsissa Lädä ei oo ottanut jäähyjä ja Simokin vain yhden per matsi.
Mutta miten vaan niin, taitaa tulla turpaan, koska saikulla olijat voittais keskenäisessä ottelussa meidän "terveet".

Joten tsemppiä pojille kaukaloon et kaatuisivat edes taistellen!
Pitkävetoon kakkosta ja kaveriksi pari muutakin kakkosta niin saadaan rahaa jolla voidaan osta POF-kausarit.
 
Suosikkijoukkue
Arsenal
Poissaolijat viime matsissa:
Mikael Granlund
Petteri Wirtanen
Janne Pesonen
Kimmo Kuhta
Eero Somervuori
Mikko Kurvinen
Mikko Jokela
Turo Järvinen
Kristian Tuohilampi
Micke Åsten
Mika Norja
Juuso Riksman

On tuo teidän materiaali kyllä huikea. Jos tuo olisi lista ensi kauden sopimusketjusta, siinä olisi mitaliporukan tärkeimmät palaset koossa. Ja ilman noita äijiä te vaan raastatte pisteitä, vaikka paskaa samalla kauhoen.

Viime kausilla JYP on ollut aina vahva siinä, että kun ensin tulee pataan pelissä, joka piti voittaa (heikko vastustaja tai johtoaseman menetys), seuraavassa, huomattavasti pahemmassa pelissä JYP onkin sitten ollut suvereeni. Tällä kaudella tämä trendi ei ole jatkunut. Kun tällä kaudella JYP ei enää pelaa yhtään "helppoa" peliä, tämä trendi pitää jossain vaiheessa kääntää. Nytkö?

JYP pelasi Pelicansia vastaan reilun erän verran yhtä kauden parhaista peleistään. Kypsää ja fiksua, halliten ja johtaen matsia. Ottelun lopetti yksi kauden surkeimmista eristä. Mitä tapahtuu tänään? Lähdetäänkö otteluun varovaisesti, ettei edellisen ottelun kolmannen erän maalit omassa päässä toistu vai lähdetäänkö rohkeasti, kuten Pelsua lähdettiin kaatamaan? Veikkaan ensimmäistä, toivon jälkimmäistä. Luulen, että se olisi tuloksenkin kannalta parempi. Mielenkiinnolla odotan myös maalivahtivalintaa (veikkaus ja toive: Helenius) sekä sitä, pääseekö Viitanen kehiin ja kenen tilalle (Auvitulla hyvä peli alla - Näkyvä vilttiin?).

HIFK ja JYP ovat tarjonneet viimeisissä kahdessa kohtaamisessaan vauhtia, rymistelyä ja semmoista playoffs-tyylin kiekkoa, jota on ollut ilo katsoa. Sama oli myös viime kauden viimeisissä runkosarjakohtaamisissa. Riittääkö virtaa vielä tänäänkin, kun molemmilla tuntuu olevan vaivoja, tärkeitä pelejä joka toinen päivä ja kaudella on ollut poikkeuksellisen paljon keskinäisiä pelejä?

Kaikesta huolimatta, nyt nähdään varovainen ja nihkeä peli. 3-2 kotijoukkueelle.
 

Red Machine

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
KOFF.net - Jahti jatkuu..........

Uugen jorinoita. Huutelee myös ton hermokontrollin perään. Eiköhän tässä olla jo selvästi hauista näytetty tarpeeksi. Tänään voisi meidän kuumakallet pelata pitkästä aikaa kaikki ehjän 60min.

Paljon vetoja, yksinkertaista peliä. Oma puolustusalue varmasti puhtaaksi ribareista. Eniten epäilyttää surkea yv ilman MG:tä ja Kibeä. Ville tule ja pelasta.

En arvaile mitään tuloksia mutta Söde jatkaa pisteputkeaan :) vain voitto kelpaa tietty.
 
Suosikkijoukkue
Chelsea FC
Paitsi että, kahdessa viime matsissa Lädä ei oo ottanut jäähyjä ja Simokin vain yhden per matsi.

Kyse olikin viime aikaisista matseista, Melart on todennäköisesti saanut Petulta palautetta oikein urakalla edellisen Pelicans matsin jäljiltä ja tajunnut asian laidan. Liivik ei sitä vielä ole sisäistänyt, se nähtiin mm. Porissa ja Kuopiossa. Se on selvä, että muullakin joukkueella on petrattavaa kurinalaisuudessa. Se ei ole mikään kummoinen meriitti, että joukkue voittaa jäähytilaston usealla sadalla minuutilla verrattuna seuraavaan.

Jos Aki Kivelä ja Toni Leinonen pelaavat tänään, niin jompi kumpi näistä tekee maalin tai sitten HIFK ei tee yhtään maalia.
 

Bbird80

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Huikea matsi tiedossa, jos ennakkoasetelmiin on luottamista. Edellinen Nordiksen peli oli kerrassaan hieno tapahtuma, vaikka JYP kärsi harmittavan tappion. Rehtiä ja kovaa fyysistä peliä odotan tältäkin illalta. IFK:n terävin kärki on saikulla ja viisaammat voivat kertoa, näkyykö tämä suoraviivaisempana hyökkäyspelaamisena? Kotijoukkueen AV on ilmeisesti vuotanut, mutta niin on vuotanut JYPinkin puolustus, harmi kyllä. Pelicans-matsin kolmannen erän toisintoa en haluaisi tänään nähdä. Puolustuksessa pientä epävarmuutta siis molemmilla.

Kotikatsomo voi tänään kiinnittää katseensa jälleen kerran JYPin numeroon 11, jonka erottaa sekä kultapotasta että tuhoista hyökkäyspäässä. Edellisvisiitti Helsinkiin oli Ekiltä varsin hieno, vähintään samanlaista odotan tänään. Tuppuraiselta saadaan kovaa liikettä, ehkä pari kovaa niittiä ja Pesonen kikkailee mitä kikkailee. Toivottavasti maalin tai pari. Yllärinä kippari-Hytönen on tämän otteluparin paras pistelinko, ehkä pisteputki jatkuu tänään? Repimistä ja riistämistä luvassa joka tapauksessa. Ja vaihtoja aloituksesta.

Viimeaikaisissa matseissa meidän kultapoju, Vatasen Sami, on vaikuttanut vaisulta, jotenkin jopa pahantuuliselta ja liike ei ole ollut ennallaan. Sormet, varpaat ja muut taipuvat elimet ristissä, ettei taustalla ole kevään pilaava loukkaantuminen. Niin JYP kuin Suomen MM-jengi tarvitsee tätä miestä vielä.

Omalta aamujäältä kerätyllä itseluottamuksella veikkaan tämän pelin kääntyvän vierailijalle, ja loppulukemat kirjataan 2-3 ajassa 62:43, voittomaalin iskee #44.
 
Suosikkijoukkue
Chelsea FC
IFK:n terävin kärki on saikulla ja viisaammat voivat kertoa, näkyykö tämä suoraviivaisempana hyökkäyspelaamisena?

No ainakin Kuopiossa oli kaikki hienoudet jätetty pelaamisesta pois ja pelaaminen oli hyvinkin suoraviivaista, mutta tämä toimiikin KalPa:a vastaan. Todennäköisesti sama tulee jatkumaan tänäänkin, koska poissaolijoiden lista ei tule paljoa lyhentymään ja tätä kautta pelitapa tulee olemaan hyvin yksinkertainen. Tästä johtuen, voisi kuvitella illan ottelusta tulevan aika fyysinen?

Illan matsiin on mennyt aika hyvin liput kaupaksi tähän mennessä, veikkaus katsojamäärästä: n. 7500.
 

Bismarck

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
HIFK ja JYP ovat tarjonneet viimeisissä kahdessa kohtaamisessaan vauhtia, rymistelyä ja semmoista playoffs-tyylin kiekkoa, jota on ollut ilo katsoa. Sama oli myös viime kauden viimeisissä runkosarjakohtaamisissa. Riittääkö virtaa vielä tänäänkin, kun molemmilla tuntuu olevan vaivoja, tärkeitä pelejä joka toinen päivä ja kaudella on ollut poikkeuksellisen paljon keskinäisiä pelejä?

Viimeisten kahden kauden aikana ovat nämä jengit minunkin silmiini esittäneet mielenkiintoisimpia kamppailuita runkosarjassa. Olen ihaillut JYPin pelityyliä ja joukkueen rakennetta sitten Duffmanin aloitettua no smoking teamin puikoissa ja alkukauden vaikeuksista huolimatta Iso-D:n perintö elää yhä vahvasti ja kauniina. En ole oikein koskaan ymmärtänyt tuota tylsää robottikiekkomantraa - liene kyse lähinnä ulkopuolisten lievästä kateudesta. Toki Dufvan lähdettyä on pelityyli muokkaantunut Ahon suuntaan, mutta peruskonsepti lepää edelleen Dufvan luomassa paketissa. Tiivistettynä JYPin pelissä on minun fanitukselleni sopivasti fyysisyyttä, isoja ukkoja, hyvät veskat, taitavia ukkoja, vedenpitävä puolustus ja aggressiivinen halu voittaa. Tänäänkin on taas ilo tai 'ilo' saada vieraaksi kakkosbrändijoukkue Matti Nykäsen kotikaupungista. Hassua miten ajat muuttuvat, koska joskus - varsinkin 90-luvulla - JYP oli vastenmielisimpiä joukkueita mitä mieleen tulee.

Sattumalla on osuutensa urheilussa ja viime viikkoina sen osuus HIFK:n tekemisessä on ollut valitettavan suuri. Käytännössä taistelu runkosarjan voitosta kaatui flunssa-aaltoon. Tähän väliin muistutan, että syyskauden koomailu on se joka myös vaikuttaa sijoituksiin ja tästä saa vastuun kantaa vain ja ainoastaan valmennus. Joo, joo, oli siellä standardisaikkuja, mutta eniten joukkuetta on verottanut tuo katala kuume ja kentällä on nähty toipilaita ennen sairastumistaan kuin sen jälkeenkin. Sen verran vakuuttava HIFK on kuitenkin ollut sitten ensimmäisen maajoukkuetauon marraskuussa, että ei tämä epäonni mitään mestaruushaaveita vie, vaikkakin sijoituksiin se vaikuttaakin. Tämän päivän matsissa kliinisesti materaalia katsastaessa on JYP ennakkosuosikki. Tämä ei tarkoita sitä etteikö HIFK voisi voittaa. Edellinen ei taas tarkoita sitä, että vaikka HIFK saisi päälle vuosisadan mothafuckingin raivon ja halun tuhota kyläläiset maan tasalle, niin se silti pystyisi loistavalla mentaliteetilla voittamaan - sen verran materiaaliero tänään vie painot kyläläisille. Mutta tätä tämä kannattaminen on, toiveet mahdollisimman ylös ja katsotaan fiilikset matsin jälkeen. Toivottavasti saamme nähdä tänään taas loistavan kiekkokapinan.
 
Viimeksi muokattu:

Kimmo_Ahteri

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Näkisin että IFK:n mahikset voittoon B-rosterilla vähenee mitä pidemmälle kausi etenee. Joo, matsi alkaa nollista mutta kun vastaan tulevat kevään kiimaisin joukkue Jyp, runkosarjan ykkönen ja kakkonen niin kertoisihan se jotain jo liigan tasosta jos IFK metsästäisi jengien päänahat puolikuntoisella jengillä. Ekoissa matseissa voi yllättää ja keskikastin jengejä jopa voittaa mutta kun vastaan tulevat liigan kovakuntoisimmat jengit niin pitkässä juoksussa alkaa mahikset olemaan aika vähissä. Mikäli jengi olisi täysin terve niin puntit olisivat suunnilleen tasan mutta jengi käytännössä ilman senttereitä on jo heikko lähtökohta. Sijat 1-2 on jo IFK:n osalta mennyt, 3.sija vielä mahdollisuuksien rajoissa mutta Jyp todennäköisesti vie sen. Kotietu on realistinen mahdollisuus ja siihen kannattaa tähdätä. Lopulta on aika sama onko 3. vai 4. koska vastaan tulevat jengit 5. ja 6.

Jos 60min jälkeen peli olisi tasan niin kyllä mä sen jo nyt taisteluvoitoksi kutsuisin.
 

chubster

Jäsen
Tätä peliä on odotettu! Mielestäni kaksi ehdottomasti liigan (halutessaan) parasta kiekkoa pelaavaa joukkuetta vastakkain. Molemmista löytyy sitä rytinää ja pauketta, josta minä pidän, eikä tänään tarvitse siis silmiään hieroa sen takia, että olisi vastassa joku Kalpa seisomassa oman maalinsa takana!

Tästä minä pidän. Hifk antaa huimasti tasoitusta poissaolijoillaan tänään JYPille. Mieletön määrä raudan lujia ukkoja puuttuu Hifkin rosterista! Pakko nostaa hattua, että poissaolijoista huolimatta Hifk pystyy varamiehisenä haastamaan joukkueen kuin joukkueen tässä liigassa. Ottaen huomioon siis poissaolot sanoisin, että nyt on JYPillä elämänsä tilaisuus ryöstää pisteet nordikselta. Todella isot pisteet jaossa molemmille, sillä kotietua tavoitellaan ja kummallakin joukkueella se on kaikkea muuta kuin varma!

Näillä sanoilla toivotaan kova vauhtista ja fyysistä vääntöä kahden hienon joukkueen toimesta! Ja JYP voittoon tänään!!!

Se sanottakoon vielä, että JYPin ylivoima on tuntunut viimeaikoina suorastaan hämmästyttävän vaaralliselta, joten toivottavasti tänään päästäsiin taas sitä jauhamaan! Maalille pitäisi myös löytää joku, joka ottaisi edes sen rantapallon kiinni!

Odottavan aika on pitkä!

Hifk ei ole kokoonpanoa vielä ilmoittanut liigan sivuille, mutta JYP näemmä on, eli siis JYP tänään:

Jaatinen-Hytönen-Louhivaara
Koskinen-Auvitu

Tuppurainen-Perrin-Pesonen
Malmivaara-Vatanen

Pihlman-Lahti-Hubacek
Laatikainen-Näkyvä

Jääskeläinen-Virtanen-Riska

Helenius

Varalla
Myllykoski
 
Viimeksi muokattu:

#16 Murray

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
HIFK tänään

Tonight Show

Granlund Ma-Redenbach-Peltonen-Söderholm-Fernholm
Nyholm-Liivik-Pöysti-Salmi-Kankaanperä
Rajamäki-Piiparinen-Somervuori-Melart-Kousa
Huhtanen-Kivelä-Leinonen
Endras

- Koff
 

Köpi

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Buffalo Sabres, Green Bay Packers
JYPin kokoonpano on näemmä siis kokenut yhden ainoan muutoksen verrattuna lauantain Pelicans-romahdukseen.
Yohann Auvitu ja Sami Vatanen ovat vaihtaneet paikkaa. Mikähän mahtaa olla tämän vaihdoksen takana?
Halutaanko Vataselle vielä enemmän mahdollisuuksia ratkaista peliä hyökkäyspäässä kun parina pelaa luotettavin puolustuspään pelaaja?
 
Suosikkijoukkue
Chelsea FC
Tonight Show

Granlund Ma-Redenbach-Peltonen-Söderholm-Fernholm
Nyholm-Liivik-Pöysti-Salmi-Kankaanperä
Rajamäki-Piiparinen-Somervuori-Melart-Kousa
Huhtanen-Kivelä-Leinonen
Endras

- Koff

Ei noilla kyllä kuuhun päästä, ainoa muutos lauantaihin on Huovilan tippuminen pois ja Somervuoren paluu kokoonpanoon. Onneksi Kivelä ja Leinonen ovat kokoonpanossa, niin on sentään jotain, mitä seurata mielenkiinnolla.
 

kaizu

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Canucks
Ei noilla kyllä kuuhun päästä, ainoa muutos lauantaihin on Huovilan tippuminen pois ja Somervuoren paluu kokoonpanoon.

Joo, mutta tämä on eka kerta moneen matsiin, jolloin IFK:n edellisen matsin kokoonpanosta ei putoa yksikään ratkaisupelaaja ja yksi jopa tulee takaisin. Nyt sairaslista lähti kääntymään oikeaan suuntaan. Pidetään tämä trendi.

Samankaltaista taistelua kuin KalPaa vastaan, niin kolme pistettä kotijoukkueelle on lähellä.
 
Suosikkijoukkue
Chelsea FC
Nyt sairaslista lähti kääntymään oikeaan suuntaan. Pidetään tämä trendi.

Samankaltaista taistelua kuin KalPaa vastaan, niin kolme pistettä kotijoukkueelle on lähellä.

Tästä on hankala olla toistakaan mieltä, toivoa tosiaan sopii, että trendi tulee jatkossakin olemaan samansuuntainen. KalPa ottelussa oli taistelua riittävästi, mutta pelaajat itse ryssivät pelin typeriin jäähyihin. Jos HIFK pysyy poissa boxista, mahdollisuudet voittoon kasvavat.
 

Hypodermic

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Todellinen kuuden pisteen ottelu, ja vaikka runkosarjaa vielä mennäänkin niin kyllä tässä on lähes samanlaiset "kutinat" pelin alla kuin playoff-huumassakin. Kotijoukkue antaa tänään paperilla aikamoisesti tasoitusta lukuisten poissaolojen muodosta. Niin tai näin, vain voitto kelpaa tänään. Pisteet Jyväskylään, kele!
 

Dev

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Ei se muu jätkät auta, kun samanlainen hulabaloo päälle mitä nähtiin lauantaina Kuopiossa ja jätetään kaikki mahdollinen kentälle. Suoraviivaisesti vaan maalille ja pysytään poissa boxista, niin on mahdollisuudet voittoon. Se nähtiin jo viime matsissa.
 

Pärde

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Colorado Avalanche
Tonight Show

Granlund Ma-Redenbach-Peltonen-Söderholm-Fernholm
Nyholm-Liivik-Pöysti-Salmi-Kankaanperä
Rajamäki-Piiparinen-Somervuori-Melart-Kousa
Huhtanen-Kivelä-Leinonen
Endras

- Koff

IFK pelaa siis tänäänkin kolmella sentterillä ja kierrättää laitureita. Nuo taitavat olla parhaat mahdolliset koostumukset näillä pelaajilla, mutta mielelläänhän olisin tänäänkin nähnyt Huhtanen-Redenbach-Somervuori -vitjan yhdessä. Peltonen olisi voinut pelata Granlundin ja Leinosen/Kivelän kanssa.

Eipä silti, näillä mennään ja kova on tänään taistelu pisteistä. Toivottavasti 1-2 pistettä ainakin jäisi Nordikselle, niitä kaivataan kovasti.
 

Wiltord

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Todellinen kuuden pisteen ottelu, ja vaikka runkosarjaa vielä mennäänkin niin kyllä tässä on lähes samanlaiset "kutinat" pelin alla kuin playoff-huumassakin. Kotijoukkue antaa tänään paperilla aikamoisesti tasoitusta lukuisten poissaolojen muodosta. Niin tai näin, vain voitto kelpaa tänään. Pisteet Jyväskylään, kele!

Kolme viimeistä peliä on annettu hirvittävä määrä tasoitusta vastustajille. Pakko myöntää, että kyllähän liigan top-6 joukkueiden pitää kaikkien voittaa tuo meidän rosterin joukkue. Pelonsekaisin tuntein katsotaan, milloin saadaan edes joitain miehiä takaisin rosteriin ja kuinka monta matsia on otettu pataan siihen mennessä. A-junnutkin pelasi eilen, joten voi vähän painaa heilläkin tässä matsissa.

Täytyy toivoa, että IFK taistelee samanlailla mitä Kuopiossa ja Jyp pelaa tänään huonosti. Kädet ristiin ja toivotaan ainakin pistettä. Todennäköisestihän tämän pelin jälkeen IFK:lla on seitsemänteen sijaan yksi piste eroa. Jokerit voittanee Ilveksen vieraissa.
 

Humpauttaja

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Eipä tästä taas tiedä, mitä odottaa. Voi tulla tunti turpaan tai huomattava parannus ja niukka voitto. Ihmeellisiä vammailuja tässä on viime aikoina nähty, varsinkin ottelun loppupuoliskoilla ja johtoasemassa. Pitäisköhän Ahon soittaa Ristolta vähän konsulttiapua tähän ongelmaan?

HIFK antaa tasoitusta sairaslistallaan, mutta uskon pelistä tulevan tasaisen ja vähämaalisen siltikin. Toivottavasti mahdollisimman fyysistä peliä nähdään, sitä on ilo seurata.

Tänään pitää tarkkailla Vatasen peliä erityisellä huomiolla, huomattavan vaisuja ovat viime pelit olleet. Kumpa vaan ei takana olisi jotain pientä vammaa. Toinen kevät putkeen Sami Vatasen poissaolo tuntuisi liian turhauttavalta.

Helenius saisi palata huipputasolleen. Sitä myös tänään pisteisiin vaaditaan. Pelle Viltosen pari väkisinkin luomaa huippupaikkaa on kopattava kliinisesti handuun.
 

Kulttimörkö

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP ja maajoukkueet
JYPin otteet ovat olleet todella ailahtevaisia viime aikoina. Jopa otteluiden välillä, josta ottelu Pelicansia vastaan oli malliesimerkki. Ensimmäinen erä oli ehkä parasta JYPiä tällä kaudella, toinen sellainen ok erä ja kolmas olikin sitten paskinta JYPiä pitkään aikaan. Se kertonee paljon.

Tämän ottelun tavoitteena on toki pisteiden ohella ehjä peliesitys. Sekä tietysti Perrinille pisteitä. Jänskättää seurailla peliä liigan nettisivujen kautta...
 

Dosed

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Leijonat, Ducks
Vatasella ei tänäänkään taida olla hyvä päivä. Ainakin huulilta luettuna näytti olevan aika vihainen itselleen. Toivottavasti löytää itsevarmuutensa tässä ensimmäisellä tauolla, muuten saattaa käydä huonosti.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös