Ti 6.1.2009 HPK - Ilves

  • 7 005
  • 28

Edu99

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Chelsea FC
Jaahas, vuoden ensimmäinen peli Patria-areenalla ja ensimmäistä kertaa myös vierailijana Tupsukorvat Tampereelta. Joukkueet lähtevät hieman eri lähtökohdista otteluun, kun siinä missä Ilves on voittanut viimeiset kolme otteluaan, on HPK:n kone hieman yskähdellyt. Etenkin kotiottelut ovat olleet suurta tuskaa ja tähän olisi hienoa saada nyt suunta muuttumaan.

HPK tänään(kin)

Laakkonen - Makkonen - Kariya
Mäenpää - Laamanen

Sailio - Viitaluoma - Virta
Tuulola - Tikkanen

Salonen - Kemppainen - Vihko
Mäkelä - Syväsalmi

Kolehmainen - Loikas - Andersson
Korhonen (7. p) - Karevaara (13. h)


Maalissa tänään kaikkia yllättävä valinta, Teemu Lassila
 

vilperi

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Kauhajoen Karhubasket
Jaahas, tällainenkin peli sitten tänään. Kai se on halliin vääntäydyttävä tänäänkin, vaikka tv:stäkin toki tulisi herkullinen kärkikamppailu.

Eipä kovin kummoiset odotukset illan pelistä. Toivottavasti olisi peliin kuitenkin tullut hieman jotain järkeä lisää ettei sentään samanlaista kuraa olisi tämä peli kuin ollaan tällä kaudella totuttu näkemään kotihallissa.

Ihmetyttää ja raivostuttaa kun noita kenttäkokoonpanojakaan ei ole yhtään muutettu illan peliin, vaikka ihan vain pelaajien herättelyn vuoksi. Esimerkiksi Viitaluomalle voisi tosiaan tehdä hyvää alempikin kenttä tai vilttimiehen rooli, myöskään Mäenpään ja Laamasen muodostamalle parille en kovin vihreää valoa näyttäisi. Mutta ei, jatketaan samoilla kun hyvinhän se on näyttänyt menevän.

Ilveksen kokoonpano muuten illan pelissä:

Marjamäki
Määttänen
Männikkö
Lehtivuori
Seikola

Platt
Kauvosaari
Anttila
Tukio
Milam

Järvinen
Niinimäki
Torkki
Niemi
Nickerson

Korhonen
Keinänen
Uusivirta
Kantee

Maalissa: Toivonen
Varalla: Leinonen
 

Peter Gabriel

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
...että näin paljon sitten kiinnostaa/kiinnosti ko. ottelu. Jonkinlainen pohjakosketus? Syytä en osaa keksiä.

Sääli, sillä viihdarvoltaan ehkä kauden parasta antia mitä Rinkulalla on nähty. Nyt kun Rautakorpi on saatu passitettua hetkeksi pois, kotijoukkueen peli alkoi heti näyttää "vanhalta hyvän ajan HPK:lta" Draamaakin nähtiin Niinimäen loukkaantumisen muodossa (terveisiä vaan Ipan luukkuvahdille. Reilu kaveri) Komeita maaleja ja myllyntapainen heti ekassa erässä. Melko helposti se Nicker alistui? Ehkä vääntöhalut lopahtivat kun huomasi ketä vastaan joutui.

No, paras HPK -matsi jonka minä olen nähnyt tällä kaudella -edit. Lippukin oli ilmainen. Hyvä ilta:)
 
Viimeksi muokattu:

d2uce

Jäsen
Tosiaan kun ottaa huomioon, että oli tiistapeli Ilvestä vastaan, niin tunnetta ja tunnelmaa oli kyllä yllinkyllin.

Nickerson kesti Rinkelinmäen tunnelmaa vajaat 13 minuuttia. Onko hän muuten Turtle Waxin kummipelaaja? HPK:n pelaajat pommittivat, Sailio etunenässä, kyllä Nickersonia ihan kiitettävästi, joten kyllähän siinä kylmäpäisemmälläkin kaverilla rupeaa vituttamaan.

Niinimäkeä ei kauheasti kentällä näkynyt. Mieleen jäi lähinnä luukkuvahdin suorittama ikävä käytännönpila Jesselle. Lensi kyllä pahannäköisesti päin vaihtoaition oviaukkoa. Pystyi onneksi jatkamaan hetken hengähdyksen jälkeen peliä.

Ei ollut Järviselläkään (Turo) suihkukomennus kaukana, dumari pisti jo pillinkin suuhun kun käytöskymppi puhututti kovasti. Toinen Järvinen kävikin sitten hakemassa jännän pelin päätteeksi Hämeensaaresta hieman iltapalaa.

Peli näytti selvältä sen jälkeen kun meirän Marko oli vienyt kotijoukkueen 3-1 johtoon. Sen jälkeen nähtiinkin ratkaisupaikoissa melko ylimielisen oloisia ratkaisuja ja Ilveskin heräili kolmanteen erään pelaamaan, kun Anttila (se teirän Marko) pääsi kaventamaan. Etenkin Laakkosen peliä vaivasi selvä neppailu ja liian hienon ratkaisun hakeminen. Sen kerran kun veti, niin ylärima kilahti. Myös Laamanen pommitti kerran rimoihin.

Muita kohokohtia ottelussa olivat Syväsalmen upea pommi Anttilaan, tosin Anttila pääsi myös kertaalleen ajelemaan kovaa, tosin uhrina oli joku muu kuin Syväsalmi.

Platt kävi pari ensimmäistä erää kummallisen kuumana. Pientä nahinaa oli ainakin Tikkasen kanssa. Myös Määttänen sai maistaa Plattin tökkimisiä, kun miehet törmäsivät hyökkäysalueella toisiinsa. Anttilan koukkiminen kuitenkin oli se Plattin sekoiluista huvittavin. Olisi voinut tulla ihan hyvä hyökkäyskin siitä tilanteesta. Heräsi kuitenkin kolmanteen erään ja olikin yksi vaarallisimpia Ilves-pelureita.

Laamanen ja Mäenpääkin näyttivät pelaavan ihan hyvän matsin, Tikkanen taas oli melko vaisu. Hienoa oli nähdä myös Kultainen Noutaja alistamassa, taisi kauden eka vetokin tulla tilille.

Ilveksen kannattajia oli vaivautunut paikalle ihan kiitettävästi ja erityismaininta meneekin niille kahdelle sankarille, jotka jaksoivat huudella koko matsin ajan kulmakatsomossa. Mitään selvää ei saanut, mutta meteliä kyllä riitti.
 

M10

Jäsen
Ottelussa nähtiin törkeä tuomarivirhe, kun Ilves-pelaaja (olisiko ollut Männikkö, tai joku muu jonka numero alkaa ykkösellä) alkoi tönimään ja vääntämään vaihtopenkiltä käsin Harri Tikkasta. Tämä tapahtui Tikkanen-Platt-yhteenoton jälkeen ipan vaihtoaition edessä. Käsittämättömintä oli, että suht lähellä seisonut päätuomari mielestäni näki tuon tilanteen eikä puuttunut asiaan mitenkään.

Kuten d2uce sanoi, oli yllättävän viihdyttävä matsi. Hirveästi en ottelulta odottanut, mutta perkule siellähän oli tunnelmaa kaukalossa ja sen ulkopuolella.

Ja Mäkelälle iso plussa Nickersonin noutamisesta. En vaihtaisi Tuukkaa esim. Heleniukseen kuuna päivänä.
 

d2uce

Jäsen
Ottelussa nähtiin törkeä tuomarivirhe, kun Ilves-pelaaja (olisiko ollut Männikkö, tai joku muu jonka numero alkaa ykkösellä) alkoi tönimään ja vääntämään vaihtopenkiltä käsin Harri Tikkasta. Tämä tapahtui Tikkanen-Platt-yhteenoton jälkeen ipan vaihtoaition edessä. Käsittämättömintä oli, että suht lähellä seisonut päätuomari mielestäni näki tuon tilanteen eikä puuttunut asiaan mitenkään.

Tämä oli muuten käsittämätön tilanne. Ensin Platt nykäisi Tikkasta visiiristä ja tämän jälkeen tosiaan joku kävi vaihtoaitiosta Tikkaseen käsiksi. Toinen päätuomari oli vieressä ja mielestäni vielä katsoikin oikeaan suuntaan, muttei reagoinut tilanteeseen millään tapaa.

Itse olin huomaavinani, että nykijällä olisi ollut huomattavan suurikokoinen pää ja epäilinkin syylliseksi Turo Järvistä.
 

Notsu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans Lahde
Mäkelältä varsin yllättävä veto noutaa Matterson. Oikeaan osoitteeseen meni kyllä. Löytyykö rylläkästä videonpätkää?

SM-liigan tilastojen mukaan Ilves ei ollenkaan ottanut maalivahtiaan lopussa pois, vaikka pääsi pelaamaan ylivoimaakin. Onko Pietilä aivan pälli vai oliko Kerho vaan niin ylivoimainen, ettei tähän ollut mahollisuuksia? Vituttaa vaan oman monarilapun kannalta, yksi Kerhon lisämaali olisi tuonut tonneja. Nyt jäätiin tyhjin käsin.
 

Satunnainen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
SM-liigan tilastojen mukaan Ilves ei ollenkaan ottanut maalivahtiaan lopussa pois, vaikka pääsi pelaamaan ylivoimaakin. Onko Pietilä aivan pälli vai oliko Kerho vaan niin ylivoimainen, ettei tähän ollut mahollisuuksia? Vituttaa vaan oman monarilapun kannalta, yksi Kerhon lisämaali olisi tuonut tonneja. Nyt jäätiin tyhjin käsin.

Tilastot ovat väärässä. Muistaakseni Toivonen tuli vaihtoon jo ennen lopun ylivoimaa, ja ainakin viimeistään sen aikana Ilves pelasi koko ajan kuudella, sillä aloitus oli HPK:n puolustusalueella.
 

Gerbiili

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Apina mikä apina!

Muutamia viivoja pelistä:
- Vaikka Ilves teki ensimmäisen Kerho ei hävinnyt. Aika outo juttu yleensä ollaan hävitty, mutta hyvä näin.

- Kerholla oli taas ensimmäisessä erässä paikat ratkaista vaikka koko peli, mutta voi sitä vastuun siirtelyä. Onneksi saatiin kaksi maalia tehtyä.

- Ilves hermoili, eikä kestänyt Kerhon taklaus peliä. Muutama pommi osui "Mattiin" ja Syväsalmi pamautti Antilan todella komean pommin, minkä jälkeen Antila tunti vaan hakevan pommeja ja kiekollinen peli hukkui. "Matista" myöhemmin lisää. Ilveksellä oli myös hermo ongelmia tuomareiden ailahtelevan linjan kanssa (tämä tuomarilinjaan hermojen polttaminen on tällä kaudella ollut Kerhon perisynti mutta onneksi ei tänään).

- Niinimäen tilanne oli erittäin kivuliaan näköinen, onneksi pystyi jatkamaan peliä pienen huilin jälkeen. Mitä mahtoi Korhosen tai Männikön päässä liikkua siinä vaiheessa kun Niinimäkin pyöri tuskissaan Ilves aition lattialla, jommaltakummalta kun jäi vaihtoaition luukku auki ja siihen aukkoon Jesse sitten jysähti Vihkon taklaamana... Tämä taklaus sai Ilves leirissä kovan tunnekuohun aikaiseksi, mutta toivottavasi se kuka sen luukun kanssa leikki ymmärtää kuitenkin pelin jälkeen pyytää anteeksi, koska tossa olisi voinut sattua todella pahasti.

- Tuomarit oli välillä todella hakoteillä, välillä tuli ei mistään ja toisinaan kilpaa vedettiin poikittaista ja estettiin kiekotonta, mutta käsi ei noussut sitten mistään. Oli joukossa yksi todella onnistunutkin vihellys, mikä tuli vähän sen jälkeen kun Niinimäki oli törmännyt vaihtoaition luukkuun. Antila sai hetki sen jälkeen sen ryntäys kakkosen. Jäähy tuli ehkä aavistuksen helposti, mutta sillä hetkellä Ilves pelaajilla oli selvä kosto taklauksen hakeminen päällä ja tämä jäähy rauhoitti Ilvesleiriä.

- Siitä Tuukan ja Matin tilanteesta sen verran on pakko mainita. Matti alkaa pyörittelemään Viitaluomaa, joka ei todellakaan ole halukas paritansseihin. Tuukka huomaa tilanteen taustalta ja käy hakemassa Matin pois Villen kimpusta, pienen pysty pyörimisen jälkeen, missä ei oikeastaan edes iskuja vaihdettu, Tuukka vetää Matin maihin ja samaan aikaan Tuukalla on teurastus käsi valmiina, mutta Tuukka kunnioittaa jäihin vajonnutta vastustajaa ja jättää loppu silauksen tekemättä. Tuomareiden väliin tultua Matti käy kuumana kuten yleensä sillä on Hämeenlinnassa tapana käydä ja linjuri joutuu menemään väliin vielä poikien ollessa pukukopeille johtavalla käytävällä, missä Matti haluaisi ottaa revanssia... on se Matti kova!
 

vilperi

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Kauhajoen Karhubasket
Kuten d2uce sanoi, oli yllättävän viihdyttävä matsi. Hirveästi en ottelulta odottanut, mutta perkule siellähän oli tunnelmaa kaukalossa ja sen ulkopuolella.

Ottelu oli viihdyttävä. Voitto tuli ja jännemmän kaavan kautta. Kerho tosin taas teki ottelustaan hieman vaikeamman. Lepsuilua oli jälleen havattavissa ja paketti ei pysynyt kasassa koko 60 minuuttia.

Tunnelmasta kaukalon ulkopuolella en täysin samaa mieltä ole. Enemmän olisin kaivannut omien kannustusta kahteen ensimmäiseen erään. Vasta kolmannessa erässä C5 katsomon osa lähti sitten kannustukseen mukaan.

Kyllähän siellä vittuilua riitti, mutta enemmän energiaa siitä vittuilusta olisi voinut käyttää siihen kannustukseen.
 

Immortal

Jäsen
Suosikkijoukkue
Raipen ja Robbien jengit
Matt Nickerson on kyllä koominen. Porissa kuuluisaksi tullut pulustaja häviää kaikki "tappelunsa" järjestelmällisesti ja on pelillisesti lähinnä rasite. Vaihtokauppa Sandell+Hacker <-> Nickerson+Uusivirta hakee vertaistaan huonoudessa.

Kerho löysäili kahden maalin johdossa pahasti ja todella lähellä oli, että ei Ilves olisi tasoihin noussut.
 

dimmu

Jäsen
- Siitä Tuukan ja Matin tilanteesta sen verran on pakko mainita. Matti alkaa pyörittelemään Viitaluomaa, joka ei todellakaan ole halukas paritansseihin. Tuukka huomaa tilanteen taustalta ja käy hakemassa Matin pois Villen kimpusta, pienen pysty pyörimisen jälkeen, missä ei oikeastaan edes iskuja vaihdettu, Tuukka vetää Matin maihin ja samaan aikaan Tuukalla on teurastus käsi valmiina, mutta Tuukka kunnioittaa jäihin vajonnutta vastustajaa ja jättää loppu silauksen tekemättä. Tuomareiden väliin tultua Matti käy kuumana kuten yleensä sillä on Hämeenlinnassa tapana käydä ja linjuri joutuu menemään väliin vielä poikien ollessa pukukopeille johtavalla käytävällä, missä Matti haluaisi ottaa revanssia... on se Matti kova!

Eihän siitä Mattista ole näköjään tappelijaksi.. Ei vaan, tuskin hän olisi Viitaluomaa vastaan halunnut tanssia, mielestäni Viitaluoma lyö Toivosta käsille (korjatkaa jos olen väärässä), ja Matt antaa pientä muistutusta. Tämän jälkeen Mäkelä otti vauhtia ja tuli kauhella vauhdilla ja hypyllä Nickersonin päälle, ja Matt ei kerkeä kissaa sanoa, kun Mäkelä on jo helposti niskan päällä. Ehkäpä 2+10 Nickersonille oikea tuomio, Mäkelä suihkuun kun tuli kolmantena miehenä tilanteeseen. No, ei haittaa vaikka Mattikin suihkuun lensi, saipahan paremmat miehet pelata. Taktisesti hyvä veto Mäkelältä.

Peli oli kyllä yllättävän viihdyttävä, Ilves-fanit jaksoivat kannustaa ja HPK-fanit taas ei paljon muulloin kannustanut, paitsi jos tilanne pyöri Ilveksen päädyssä ja maalien jälkeen. Muutoin todella hiljaiset fanit. No, eikös se aina ole Hämeenlinnassa niin. Ilves-fanit jaksoivat kannustaa hyvin lähes läpi koko ottelun, pois lukien muutama, ketkä keskittyivät huuteluun.

Niinimäki yllättävän hyvä! En olisi uskonut, että pärjää noinkin hyvin. Ja taitava se on. Anttila näytti taas fanikatsomon suuntaan tuuletusta kun teki maalin, siitä pisteet Markolle.

Molempien joukkueiden ensimmäiset maalit veskareiden piikkiin. Varsinkin toisessa erässä Lassila näytti haparoivan todella paljon. Johtuuko siitä, että pelästyi sitä Milamin vetoa jonka luuli menevän ränniin, mutta Milam käänsikin sen maalille ja ei mennyt paljoa ohi.
 

Rontti

Jäsen
Suosikkijoukkue
paska kiekko
Mukava katsella, kun näissä on joskus edes jotain tunnetta mukana. Kerhohan oli fyysisesti ainakin ihan tasapäinen "huippufyysisen" Ipan kanssa ja kahdessa ensimmäisessä erässä jopa kyykytti keltaisia kisuja.

Nickerson-Viitaluoma-Mäkelä kolmiodraamassa kaikki meni ihan oikein. Porinmatti näki Viitaluoman loukanneen Toivosta ja päätti joko ottaa matsin tai muuten vaan kouluttaa ja sitten Mäkelä teki ainoan oikean ratkaisun ja hyppäsi väliin juurikin tarpeeksi kovaa, eikä sitten tohtinut edes nuijia polvistunutta Masaa (olisi pitänyt). Tuomiotkin kutakuinkin oikein, miinus pikkukakkoset.

Jospa kotipelit tästä lähtisivät.
 

odwaz

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kepa ja Pena
on se Matti kova!

Matt Nickerson on kyllä koominen. Porissa kuuluisaksi tullut pulustaja häviää kaikki "tappelunsa" järjestelmällisesti ja on pelillisesti lähinnä rasite.

Eihän siitä Mattista ole näköjään tappelijaksi.. Ei vaan, tuskin hän olisi Viitaluomaa vastaan halunnut tanssia, mielestäni Viitaluoma lyö Toivosta käsille (korjatkaa jos olen väärässä), ja Matt antaa pientä muistutusta.
Faktahan on, että Nickerson ei ole tappelija, ja kaikkihan sen tietää. Se mahdollinen pelote, minkä hän tuo, ei ole tappeluissa, vaan siinä että saattaa tehdä ihan mitä vaan, kuten on Rinkelinmäelläkin nähty, kun yritti tappaa(juujuu) kolme kerholaista kymmenessä sekunnissa. Korjatkaa ihmeessä, jos puhun läpiä pääni, mutta Nicke ei ole tainnut voittaa yhtään tappelua Suomessa?
Tämän jälkeen Mäkelä otti vauhtia ja tuli kauhella vauhdilla ja hypyllä Nickersonin päälle, ja Matt ei kerkeä kissaa sanoa, kun Mäkelä on jo helposti niskan päällä. Ehkäpä 2+10 Nickersonille oikea tuomio, Mäkelä suihkuun kun tuli kolmantena miehenä tilanteeseen. No, ei haittaa vaikka Mattikin suihkuun lensi,
Tuomiotkin kutakuinkin oikein, miinus pikkukakkoset.
Mun mielestä jäähyt meni vähän oudosti, ainakin Tuukan osalta. Nickerson aloitti lyömällä naamaan(Viitaluomaa), siitä kakkonen. Tuukka tuli väliin ja tappeli, siitä 2+5+PRK tai OR. Mutta miten kakkonen ja ottelu?
 

tuuski

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pallo-Kärpät
Jäi sitten ilmeisesti kauden paras kotipeli väliin, nyt vähän kyrsii. Jospa se vire kestäisi nyt ainakin tämän viikon, kun on aika kovat pelit to ja la.

Tuukalle ihan helvetin iso peukku tuosta suojelusta ja vielä siitäkin, ettei lyönyt jäähän alistunutta Mattia. Saa nähdä mitä tapahtuu 20.1 kun on taas HPK-Ipa. Toisaalta Tuukka on pelannut tällä kaudella niin hyvin, että alkaa olemaan jo siinä ja siinä, kannattaako tuollaisten mattien kanssa suihkuun lähteä.

Onkos Nicke kertaakaan pelannut runkosarjapeliä Rinkelinmäellä loppuun?
 

Kyy

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicansin ja Bruinsin tv-mainokset.
Ottelussa nähtiin törkeä tuomarivirhe, kun Ilves-pelaaja (olisiko ollut Männikkö, tai joku muu jonka numero alkaa ykkösellä) alkoi tönimään ja vääntämään vaihtopenkiltä käsin Harri Tikkasta. Tämä tapahtui Tikkanen-Platt-yhteenoton jälkeen ipan vaihtoaition edessä. Käsittämättömintä oli, että suht lähellä seisonut päätuomari mielestäni näki tuon tilanteen eikä puuttunut asiaan mitenkään.

Oli aika huumoripitoinen tilanne kun siihen ei reagoitu mitenkään. Tikkanen kysyikin vieressä olleelta tuomarilta semi-huutavalla äänensävyllä että mitä vittua, saatana? Saaden vastaukseksi vain tyhjän katseen. Enpä ole Harria nähnyt noin vihaisena koskaan.

Muuten tuomarinelikko oli yksi parhaimpia Rinkelinmäellä tällä kaudella, suunsoittoa tosin jaksoivat kuunnella harvinaisen paljon. Käytöskymppejä olisi rapsunut joltain toiselta päätuomarikaksikolta ainakin Ilveksen suuntaan useampiakin. Ilvesläisistä Järvinen ja Platt tuntuivat pelaavan kalsarit persvaossa, sen verran kiukkuista suunsoittoa ja tökkimistä oli koko ajan. Lisäksi Sailion ja Kariyan kypärät oli turhan monta kertaa tulilinjalla kohtaamisissa.

Ilveksen nopeaan rynnistykseen hieno vastaus heti alusta pitäen ja koko ensimmäinen erä oli hienoa katseltavaa. Viihtyvyysarvoltaan peli oli kauden parhaimmistoa. Vierasjoukkuueen tiivis faniporukka kannusti hienosti ja Hämeenlinnalaisyleisökin innostui Mäkelän ja Nickersonin nujakan jälkeen pitämään jopa ysäri-mallista mylvintää. Varsinkin Anttilaan kohdistunut taklaus sai aikaan aikamoisen äänimyrskyn.

Mäkelälle pisteet tilanteen hienosta hoidosta loppuun asti, ei lähtenyt telomaan jo alistettua vastustajaa vaan päästi alta pois. Nickersonille tämä ei yllättäen sopinut, ilmeisesti vain tyrmäys olisi kelvannut. Kaveri oli tosissaan lähdössä vielä pukukoppikäytävällä Mäkelän perään järkkäreiden piti saatella Matt pukukoppiin.
 

dude

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kalevan Haukat
Oikea tuomio Nickerson-Mäkelä-tilanteesta olisi ollut Nickersonille 2+5+20 ja Mäkelälle OR. Näin Ilves olisi siinä hetkessä kärsinyt siitä, että Nickerson rupesi mukiloimaan Viitaluomaa ja Mäkelä ottelurangaistuksen vuoksi muistaa seuraavaa peliä katsomossa seuratessaan, kuuluuko mennä kolmantena mukaan vaiko ei.
 

vilperi

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Kauhajoen Karhubasket
Jäi sitten ilmeisesti kauden paras kotipeli väliin, nyt vähän kyrsii. Jospa se vire kestäisi nyt ainakin tämän viikon, kun on aika kovat pelit to ja la.
No jaa. Eipä tämä peli omasta mielestäni kauden paras kotipeli ollut. Tai riippuu tietenkin siitäkin miten asioita katsoo. Jos asioita katsoo myös yleisöystävällisyyden ja tunnelman kannalta niin kauden paras kotipeli on itselleni edelleen peli Kärppiä vastaan silloin lauantaina, joka taidettiin voittaa 5-3 tai 4. Tätä peliä paremmaksi nostaisin myös kotipelit ja voitot Bluesia ja Jypiä vastaan, jolloin vastassa oli selvästi odotusarvoltaan kovempi joukkue kuin Ilves. Ja otin huomioon vain pelit jotka itse olen paikan päällä nähnyt. Eikä se tunnelmakaan mikään kaksinen eilen ollut, siis ainakaan Hpk-kannattajien keskuudessa. Itse jäin ainakin kaipaamaan enemmän vain kannustusta.
 

d2uce

Jäsen
Faktahan on, että Nickerson ei ole tappelija, ja kaikkihan sen tietää. Se mahdollinen pelote, minkä hän tuo, ei ole tappeluissa, vaan siinä että saattaa tehdä ihan mitä vaan, kuten on Rinkelinmäelläkin nähty, kun yritti tappaa(juujuu) kolme kerholaista kymmenessä sekunnissa. Korjatkaa ihmeessä, jos puhun läpiä pääni, mutta Nicke ei ole tainnut voittaa yhtään tappelua Suomessa?

Nickerson yritti luoda Pohjois-Amerikassa uraa tappelijana, mutta ei oikein natsannut. Rooli siellä kuitenkin oli käsittääkseni suht selvä. Täällä hän oli vielä jonkinlaisen kiekollisenkin pakin maineessa hyvin menneen debyyttikauden ansiosta, mutta nyt näyttäisi siltä, että hänelle sopisi paremmin suht samanlainen rooli, kuin eiliselle taistelutoverilleen. Enkä nyt tarkoita Ville Viitaluomaa.

Muistia virkistämään tarjoan odwazille YouTube videon, jossa Nickerson voittaa tappelun SM-Liigassa.
 

Brunberg

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kyynärpäätaklaus
Voi vitun OR mä sanon. Minkä takia noita pitää antaa tollasista hieromisista? Matille ja Tuukalle molemmille kympit ja se on siinä. Eikö toi nyt miesten laji pitäisi olla?
 

Red Machine

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Nickerson yritti luoda Pohjois-Amerikassa uraa tappelijana, mutta ei oikein natsannut. Rooli siellä kuitenkin oli käsittääkseni suht selvä. Täällä hän oli vielä jonkinlaisen kiekollisenkin pakin maineessa hyvin menneen debyyttikauden ansiosta, mutta nyt näyttäisi siltä, että hänelle sopisi paremmin suht samanlainen rooli, kuin eiliselle taistelutoverilleen.

Niinpä. Joku kun vielä kävisi kertomassa matille, ettei se ole coolia kun riehuu käytävillä ulosajon jälkeen, vaan että se 'riehuminen' pitää hoitaa silloin aikanaan jäällä kun se tanssikaveri on siinä vieressä.

Itse todella toivon, Matt ja Honkanen tanssahtelevat ens kerran kun Ipa tulee Nordikselle.

Mäkelälle propsit tempauksestaan. Äijämäinen teko ja vielä niin selkeä edge kun olla ja voi. Ens kerralla sitten kunnon hanskaus ja matille käkättimeen oikein kunnolla I hope.
 

Mortal

Jäsen
Suosikkijoukkue
ILVES
Monelta taisi jäädä näkemättä Mattin hieno avaus mailavirtuoosi Jesse Niinimäen maaliin. No eipä se poista sitä faktaa, että Nickersonin hankinta on totaalinen munaus.
 

M10

Jäsen
Monelta taisi jäädä näkemättä Mattin hieno avaus mailavirtuoosi Jesse Niinimäen maaliin.

Erittäin hyvä pointti, josta unohtui aiemmin mainita. Kaverin kanssa pelissä hehkutettin myös tuota Nickersonin pitkää avausta suoraan uunon lapaan.

Kyllä se parhaimmillaan pelata osaa.
 

Veikko

Jäsen
Monelta taisi jäädä näkemättä Mattin hieno avaus mailavirtuoosi Jesse Niinimäen maaliin. No eipä se poista sitä faktaa, että Nickersonin hankinta on totaalinen munaus.

Oikeasti tuon maalin syötti Sami Torkki (kuten nelosen videostakin näkyy, on syöttäjä left). Sitä en enää muista, syöttikö Nickerson kiekon Torkille, mutta aika mielenkiintoista, että Torkki jäi kokonaan ilman syöttöpistettä.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös