Ti 5.3.2013 SaiPa - Pelicans

  • 11 254
  • 43

tsei

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lahtelaiset, LFC
Kylläpä vetää taas hiljaiseksi... Mitenköhän alas pitää s/m-liigan vajota, että jotain tapahtuu? Kauden loppuhuipennus on jo ovella ja aivan käsittämättömiä aivopieruja tuomareilta. Onnea vaan saipalle pääsystä pudotuspeleihin.
 

Ted Raikas

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
No niin, siihen päättyi se kananlento!

Hienoa SaiPa. Herkullinen voitto herkulliseen paikkaan kun "paikallisvastus" iskettiin nurin ja käytännössä torpattiin jatkopeleistä. Ensimmäinen pudotuspelivoitto tuli siinä. ;)

Tänä keväänä nostellaan kannua!
 

RV16

Jäsen
Suosikkijoukkue
Chilinakit ja muu paskansyönti
Propsit Lappeenrantaan jäsen M:lle kolmannen erän fiaskon tahdikkaasta kommentoinnista. En tarkota mirasanea.

Muuta tosta lienee juuri turha sanoakaan. Tää on mun liiga.
 

nataS

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
Tuomarit olivat tänään paskoja ja Pietilän ulosajo oli oikeusmurha. Tosiasia kuitenkin on se, ettei peli tuomareihin ratkennut. Pelicans oli selvästi huonompi ja SaiPa hallitsi peliä oikeastaan läpi ottelun. Oikeastaan numerot olisivat voineet olla SaiPan vähän paremmalla osumatarkkuudella vieläkin rumemmat. Siispä onnittelut ansaitusta voitosta Lappeenrantaan.
 

aave

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lahden Pelicans
Ei hirveästi ole tapana valittaa tuomarien tekemisistä, mutta kyllä tuo Pietilän ulosajo oli illan pelissä aivan jotain käsittämätöntä. Enpä muista vastavaa nähneeni.

Noh...minä muistan ainakin jotain yhtä älytöntä....

Tällä kaudella on nyt tullut nähtyä ns. tuomareiden hattrick:
- hätävihellys viimeisillä sekunneilla, jolla viedään tasoitusmaali (HIFK)
- fanikatsomon päätyovien aukaisu ja kilpahuutelu suoraan fanien kanssa (á la Laaksosen Tomppa)
- ja nyt tämä..

Hiljaiseksi vetää tällainen amatöörien puuhastelu.

Ai niin jotain pelistä. Saipalle onnea voitosta! Olitte parempia.
 

Samppakanki

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Ei kyllä nyt jotain rajaa. Miten on mahdollista että näitä sattuu oikeasti _jokaisella_ kierroksella. Aivan käsittämättömiä tuomioita, mitähän nuo tuomarit ajattelee pelin jälkeen?
 

Shejbal

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
Tällä kaudella on nyt tullut nähtyä ns. tuomareiden hattrick:
- hätävihellys viimeisillä sekunneilla, jolla viedään tasoitusmaali (HIFK)
- fanikatsomon päätyovien aukaisu ja kilpahuutelu suoraan fanien kanssa (á la Laaksosen Tomppa)
- ja nyt tämä..

Lisätään listaan se erään HPK-matsin jatkoaika. Pelicans-pakilta vedettiin räikeästi jalat alta, josta seurasi avopaikka HPK:lle ja voittomaali.

Pitkässä juoksussa nää menee tasan ja muuta paskaa tähän. Aika helvetisti saa tapahtua seuraavissa matseissa, että nämä tämän kauden tuomariperseilyt menee Pelicansin osalta tasan.

Lappeenrantaa pitää kyllä onnitella play off -paikasta. Antaa vähän uskoa tekemiseen, että edes joskus sinne pääsette, eikä joka kaudesta jää käteen vain se 11. sija ja hyvä yritys.
 
Suosikkijoukkue
Lahen Pelsu, Dallas Stars, Leksand, Orlando Magic
Liigan tuomaritoiminta nykypäivänä itkettää ja sylettää mua suoraan sanoen saatanasti mutta oon kyllästynyt itkemään vanhasta aiheesta joten pitkää kevättä SaiPalle toivoen kiitän hyvästä vastuksesta! Oikea joukkue voitti paskoista tuomareista riippumatta.
 

FASlapsi

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Oho, tulipas komeilla numeroilla voitto kovassa paikassa, mitä helvettiä tää tämmönen on? Laajalla rintamalla onnistumisia, loistavaa! Ne ketjut näyttikin ennen peliä helvetin hyviltä.

Tuomarit tappo Pelicansin kirin, perseestähän tuommonen on mutta joka kierros näköjään tämmönen aivokuolema-arpa jonnekin osuu. Onneksi ei osunu SaiPalle.

Vieläkin toki on Bluesilla ja Pelicansilla teoreettiset mahikset kammeta SaiPa vielä kalkkiviivoilla ulos, mutta on ne sen verran ohuet ettei edes kaltaiseni pettymyksillä marinoitu pessimistin perusversio kykene enää tämän pelin jälkeen pelätä sitä 11. sijaa. Mestaruus eli kymppisija tuli että napsahti, poika saunoo, den glider in, vai mitä tässä tilanteessa pitää huutaa?
 

Taikakaulin

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Jees, nyt on matsista kotiuduttu ja pakko sanoa: olipahan ottelu!

Pietilän ulosajo nyt oli aivan naurettava tuomio. Pisteet siitä myös katsojille ettei taitanut ylimääräisiä taputuksia kuulua, toisin kuin yleensä kun vastustajan pelaaja ajetaan suihkuun.

Otteluun lähdin pelonsekaisin tuntein ja eivät ne tunteet siinä matsin edetessä miksikään muuttuneet. Pelicans pisti pelin tasoihin/kavensi aina niin perkeleen nopeasti SaiPan maalien jälkeen. Tai tämä siis ensimmäisessä ja viimeisessä erässä, toisessahan SaiPa sai pelikaanien hyökkäykset nollattua varsin hyvin. Vasta Poukkulan pistettyä kiekon tyhjään maaliin SaiPan voitto varmistui. Jumalauta, milloin SaiPa on viimeksi voittanut näin tärkeän matsin? Tällä joukkueella on asennetta ja se on vain positiivinen asia näin playoffien lähestyessä.

Giliatin penkitys oli selvästi antanut kaverille virtaa. Hyvin petasi Moranille pari paikkaa ja hienon maalinkin ohjasi. Kilauttiko myös tolppaan siinä, olikohan nyt kolmannessa erässä, kun polki laidasta läpi Pelicansin pakin ohi?

Salcido. On se kone. Tuo hänen maalinsakin oli aivan perhanan komea ja tämän lisäksi teki vielä hienon esityön Koiviston maaliin. Myös tuo ohjuri Gilin maaliin oli hieno suoritus.

Ketäs muita onnistujia SaiPalla tänään oli? No jumalauta, koko joukkue. Kaikki taistelivat joukkueen eteen ja ehkä paras esimerkki tästä taistelusta oli Hämäläisen Ville ja hänen johtama nelosketjunsa. Hienoa uhrautumista kolhuista välittämättä. Myös Mankisen Jesse on näin kevään lähestyessä nostanut pisteitään silmissäni. Hienoa työtä niin hyökkäys- kuin puolustuspäässäkin.

Se ois ens viikolla playoffit.
 
Viimeksi muokattu:

Jari66

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans, Ukraina
Onkohan tämän pelin lehdistöstilaisuutta kuultavissa missään. Kaikesta huolimatta olisi mukava kuulla mahdolliset Suikkasen kommentit.
 
Suosikkijoukkue
SaiPa, Ketterä, Bunch of Jerks
Onkohan tämän pelin lehdistöstilaisuutta kuultavissa missään. Kaikesta huolimatta olisi mukava kuulla mahdolliset Suikkasen kommentit.
Lehdistötilaisuus löytyy SaiPan kotisivulta, siis täältä. Yllättävän rauhallisesti Suikkanen otti tappion, ei ottanut tuomaritoimintaa esiin muuta kuin rivien välissä kevyesti vihjailleen.
 

shack

Jäsen
Suosikkijoukkue
Flyers, Flames
Suikkanen on kyllä ammattimies. Näkee kuinka hatuttaa mut vetää viileän perusanalyysin eikä mitään Tami kilareita jossa haukutaan kaikki mummosta vaariin. Pelissä näkyi molemmilla aikamoista jännitystä, mutta SaiPa oli selvästi terävämpi paikoissaan. Ei tuo ulosajo peliä ratkonut ei pelsu saanut missään vaiheessa peliä hallintaansa vaan SaiPa piti matsin räpylässä.
 

Nötkötti

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Juu vähän huonomaku suussa, vaikka voitto tuli... Ai no se johtukin tosta wanhasta piimästä, hyi!

Juu no tärkeät 3 pistetta mutta raitapaidat oli farssi. Tasta sai tanaan kärsia Pelicans. Judokendobudokaitenchaitsi-otteet sallittiin tänään mutta normaali mailaan näpäytys niin jo ollaan ovea avaamassa.
Saisi tästä pidemmänkin vuodatuksen, mutta muutkin ovat jo avautuneet ja joukkueeni puolesta olen tyytyväinen joten ei kiitos.
 

Keltainen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lautp, Saipa ja Veiterä. Ja Hakalin vosut
Giliati pelasi välillä hyvin, välillä näytti jotenkin haluttomalta. Salcidoa kovasti hehkutetaan mutta Hämäläisen Villehän se varsinainen urosmehiläinen on ollut jo monta peliä putkeen. Mankinen oli myös erittäin hyvä.
Ulosajo oli ajan hengen mukainen: Jos osuu edes lähelle päätä ja vaikka kuinka hiljaa, niin varmuuden vuoksi ulos. Älytöntä, mutta niin se tuntuu tällä hetkellä menevän.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös