Ti 5.1.2016 Otteluseuranta (9. kisapäivä)

  • 272 369
  • 2 149
Tila
Viestiketju on suljettu.

Eino_Mies

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Siellä on hyvää 1970-vuosikertaa studiossa: Selänne, Törmänen, Kivi :)

Ei tässä ole mitään hätää. Kyllä Suomi-pojat on ennenkin noussut takaa-ajoasemasta. Täysi luotto on, että tämä homma hoidetaan.
 
Suosikkijoukkue
Colorado, Toronto, sympatiat Krakenille
Eka alivoima vähän harjoiteltiin ja toinen meni jo ihan kivasti. Kähkösen jäähy oli tietysti täysin turha, mutta noita tulee joka peliin. Paikkasi helkkarin hyvillä torjunnoilla pikkumokansa. Viimeiset viisi minuuttia aika kivasti Suomen komennossa. Nyt vielä vain "ihan kiva"-paikoista huippupaikkoihin ja siitä maaliin.
 

Haastattelija

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Winnipeg Jets
Ei tässä isompaa hätää ollut, mutta näkee kyllä jätkistä että alivoima ei ole toiminut koko turnauksessa. Suomi vetäytyy postimerkin kokoiseen neliöön heti jos joku venäläinen edes vilkaisee kiekkoa sillä silmällä. Sen lisäksi omassa päässä ei uskalleta oikein tuplata, vaan odotetaan että pakki häviää yksykkösen ja röyhintä maalille alkaa.

No, show päälle hyökkäyspäässä niin voidaan iha rauhassa puppeloida omassa päässä.
 

Barnes

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tasuno Tasalakki
Arvasin, että Kunnas vetää haastattelussa Selänne-kortin.
 

Trimmer

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Jos Laine olisi tuon tehnyt niin ois ollut maailmanluokan veto juuri patjan yläpuolelle ja tarpeeksi kova. Nyt oli paska veto ja maalivahdin syytä...

Taitaa koskea kun hieman arvostellaan jatkoajan uutta lemmikkipoikaa.
 
Pakko vielä jatkaa Törmäsestä. Ei ole sanonut sanaakaan koko tauolla, myhäilee vaan ulkopuolisen tarkkailijan näköisenä. :D
 

Kaukosäädin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves 365
Miksi muuten nuorten kisoissa alle 18v-pelaajat joutuvat käyttämään ristikkoa kypärässä? Eihän SM-liigassakaan tarvitse.

Kansainvälisissä ja jääkiekkoliiton (Mestis, A-junnut...) peleissä täytyy pitää. SM-Liiga ei ole jääkiekkoliiton sarja ja sillä on omat säännöt tuon suhteen.
 

Pika1

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Onkohan Karrin Kivet käsketty näissä kisoissa tipattomalle ku näyttää skarpilta vielä toisella tauollakin. Tähän mennessä.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Tila
Viestiketju on suljettu.
Ylös