Ti 31.10.2006 TPS-HPK

  • 7 875
  • 57

IlarI

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kaikki muut paitsi Tappara tai JYP
Master God kirjoitti:
Mitenköhän Turenki nyt tähän liittyy, ja miten viestisi liittyy illan peliin?

Kerhokollegasi fiksu kommentti sekä H-linnan perinteinen olemus Turengin tärkeimpänä perunamarkkina-alueena saivat sormeni näppäimistöllä vilahtelemaan...

Ole lutunen eläkä vastaa, ei ole sen arvoista... :-)
 

M10

Jäsen
Kerho näyttäisi lähtevän illan otteluun tutuilla ja turvallisilla kentällisillään. Maalia vartioi Oksa, joten Wiikman jatkaa siis kotihiirenä.

Jos Kerho pelaa samalla tasolla, kuin pelsuja vastaan, niin pistekin kotijoukkueelle on hyvä. Kiirettä tulee pitämään TPS:n puolustuksella, sillä Kerhon laitureiden putki kulkee parhaimmillaan häikäisevästi. Myös Turun lentokenttä sopii vierailijoille.

Mutta kyllä myös Kerhon pakeilla tulee varmasti haastava ilta. TPS:n hyökkääjät ainavaarallisen Nurmisen johdolla ovat pahimmillaan hankalia pideltäviä ja ylivoimalle heitä ei sovi turhan usein päästää. Kaitsun kultaranne on edelleen vaarallinen. Jos TPS saa heti alkuun pari maalia, voi humlien ynnämuiden ketsuppipullo aueta. Sen vuoksi sopii siis olla erittäin tarkkana ensimmäisessä erässä. Kerhon kannalta vaarallinen mies on myös vierailijoiden #26. Kyseessä on ajoittain erittäin yllätyksellinen kaveri.

Tepsillä on parempi maalivahti, mutta Kerhon yleisilme ja kenttäpelaajat ovat parempia. Siinä mielenkiintoinen asetelma tälle illalle. Veikkaan vähämaalista ottelua.

Toni Mäkiaho pelaa 500 SM-liiga ottelunsa. Tuo on jo komea määrä. Mäkkäri voisikin korjata pahat tapansa ja kuumentaa Aki-Petterin juhlaottelunsa kunniaksi!
 

puuha-pete

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kerho, Minnesota, Hollanti
Jaaha, TPS..Tässä taas punnitaan hetki, onko mukavampi voittaa Tepsi vai sittenkin Helsingin porukat. Tiukkaa tiukkaa mutta Turku vei nyt voiton.
Oksa maalissa, pienoinen pettymys on mutta eiköhän lauteilla sitten paremmin tiedetä. Tepsi lähtee kuudella pakilla, jos pystytään pitämään hirvittävä liike, irtoaa pisteet kotiin helpohkosti. Hurmeen takia lopputulos kirjaillaan tällä kertaa seuraavilla numeraaleilla: Pullasorsat 2- Palloketut 4. Oletan viimeisen menevän tyhjiin.

HPK ottaa väärästä vaihdosta jäähyn?
Jaa joo ja Mäkkärille onnea, komeat luvut.
 

Grainger

Jäsen
Suosikkijoukkue
La Decimoquinta
Viime aikojen pirtein mies poissa?

No, eihän Kerhon kaataminen ole ennenkään vaatinut TPS:lta parasta mahdollista rosteria. Yhden Ahon verran aina varaa antaa tasoitusta. Harmi vain, että hyvin toiminut kolmosketju on nyt jouduttu purkamaan ja ottamaan Sykerö kehiin. Sykkö ei pärjää Aholle muuta kuin liikkeessä.

Hurme saa näköjään pelata niin paljon kuin haluaa. Pikkaisen ehkä jo väsymistä havaittavissa. Jospa Santanenkin pian saisi kokeilla ihan aloittavana.

Hätäähän ei ole, kun Alistaja-Marko luutii. Markolla on enemmän mestaruuksia kuin viirejä Rinkulan katossa. Hätää ei siis todellakaan ole.

Nyt Nurmisellakin paikka katkaista maaliton putki, kun vastassa Mika Oksa.
 

RajatOn

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
No niin, tänään taotaan sitten rumat luvut taululle, sellanen fiilis on. Ottavana osapuolena vierasjoukkue. Tulosveikkaukseen 7,8-1,2. Varsinkin neloskenttä on TPS:ltä iskussa ja Mäkiaho joutuu muistelemaan juhlapäiväänsä huonolla fiiliksellä.
Suominen, Makkonen akseli liekeissä ja Alatalokin siinä sivussa pääsee pisteiden makuun.
 

Master God

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pallokerho
Grainger kirjoitti:
Markolla on enemmän mestaruuksia kuin viirejä Rinkulan katossa. Hätää ei siis todellakaan ole.
Onhan näitä Kerhon ylijäämämiehiä siellä muitakin, taitavat kuulua joukkueen parhaimmistoon. Kiprun tryout Kerhossa ei tosin kestänyt kuin 3 peliä, jonka jälkeen todettiin turhaksi. Osa näistä jämäkerholaisista sentään pääsi pelaamaan enemmän kuin pari vaihtoa.

Oksan pelaaminen lienee sitten välttämättömyys, jos Wiikmanin kunto ei kahta peliä peräkkäin kestä. Eipä sillä, ei Kerho Oksankaan pelatessa ole vielä kertaakaan pisteittä jäänyt, ja tuskin jää tänäänkään. Muutenhan tuo Kerhon kokoonpano ei suuria yllätyksiä tuo. Kovimmat pistenikkarit joudutaan laittamaan nelosketjuun, kun muut ovat vuorostaan tulessa. On se niin tasaista.

Eiköhän Mäkkärikin tänään pari rystynostoa näytä ihan vaan juhlaottelun kunniaksi.
 

Mas@

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Lassi Etelätalo
Tuleeko peli jostain "HPK:n" kanavalta??
 

Fossey

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Hieno tulos Kerholle! Erityisesti miellyttää kauden ensimmäinen nollapeli. Oksalle onnittelut tästä. Kauden alkaessa maalivahtiosasto oli suoranainen katastrofi, nyt siellä on kaksi loistavaa häkkäriä.

Ylivoimalla molemmat maalit. Positiivista kehitystä on tämäkin alkukauden surkean ylivoiman loputtua. Radiosta nähtynä HPK oli viidellä viittä vastaan ainakin kaksi erää niskan päällä, vaikka Oksalla paljon torjuntoja olikin.

Kepardi-valmennuksella on positiivinen maalivahtiongelma. Itse veikkaan, että vuorotellen pelaaminen loppuu nyt ja nollapelin torjunut Oksa pelaa Ilvestä vastaan. Tosin yllättyneeksi en itseäni aio kuvailla vaikka maalilla olisikin torstaina Wiikman.
 

Grainger

Jäsen
Suosikkijoukkue
La Decimoquinta
Turpaan tuli, että nasahti.

Nyt ollaan taas saatu käännettyä kurssi kohti liigan alakertaa. Kuka nyt pitää tuoda uutena miehenä kentälle, että homma kääntyisi?

Ei edes Kerhoa voita, jos ei saa maalia aikaiseksi. Aina pitää vastustajan maalivahdista tehdä ottelun sankari. Koskahan Nurminen on viimeksi tehnyt maalin? Tai Huml?
 

kone82

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Nyt Jortikka se silmä käteen. Kakkosen laidalla peluutetaan näitä kädettömiä ja jalattomia, ja makkoset&suomiset paineleen jämäminuuteilla ilman ylivoimaa saaden silti enemmän aikaan kuin Huml tai Vaha yhteensä. Oikein gamebreakereita nämä meidän vahvistukset!

Mitä TPS tekee ykkös- ja kakkosketjuilla jotka ei saa maaleja aikaan. Huml lihoiksi ja Vahalahti helvettiin. Jos ei onnistu niin Hurmeen voi kanssa myydä, ei me mitään liigan parhaalla maalivahdilla tehdä kun joukkueen maksimisuoritus on 0-0 -tasapeli.

HPK:lle onnittelut.
 

J.Petke

Jäsen
kone82 kirjoitti:
Mitä TPS tekee ykkös- ja kakkosketjuilla jotka ei saa maaleja aikaan. Huml lihoiksi ja Vahalahti helvettiin. Jos ei onnistu niin Hurmeen voi kanssa myydä, ei me mitään liigan parhaalla maalivahdilla tehdä kun joukkueen maksimisuoritus on 0-0 -tasapeli.

HPK:lle onnittelut.


Humlille voisi löytyä jopa Hpk:sta paikka. Meillä olisi yksi maailmanmestari vaikka antaa vaihdossa, huolittehan te Pukankin.

Rupee olemaan tämä jääkiekko jo hieman tylsää kun aina voitetaan. Tärkeä voitto joka tapauksessa kun kerran Kärpätkin ottivat turpaan. Eniten silmää ilahduttaa että molemmat maalit tulivat ylivoimalla mikä on kauden alussa tökkinyt ja pahasti. Ei me mitään Laamasta tarvita, meillä on Mäenpää. Joku viisaampi voikin kertoa koska Mäenpää on viimeksi tehnyt maalin ennen kuin liittyi Hpk:hon. Toiseksi lasken Tps:än yhdeksi liigan kovimmista joukkueista joten voitto hyvästä joukkueesta kertoo, että peli alkaa pikkuhiljaa jo luonnistua.

Mikäli Svensson ei jatkossa osoita vahvistukselle asetettuja normeja(hieno sana) niin hänet voi ulostaa ja tilalle ottaa jonkun Heiskasen tyylisen kusipääpelaajan ja lisäksi vielä se kiekollinen pakki. Sen jälkeen olisi puolustus yhtä laaja kuin hyökkäys on tällä hetkellä. Jaa ahneutta vai?
 

cheli

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Hieman ihmetyttää huml:in maajoukkuekutsu. taitaa olla tsekin valmentaja katsonut vain statseja eikä vaivautunu edes ottamaan selvää millasessa iskussa pelaaja on....
Illan pelissä huolestuttavaa oli se että vaikka lippuja sai puoleen hintaan s-marketeista niin yleisöä hikiset 6000. Ilmeisesti tuote ei myy kun vain alakatsomoihin oli haluttu ostaa lippuja puoleen hintaan. yläkatsomot ammottivat tyhjyyttään....
Jortikka voisi myös tehdä niitä muutoksiaan _hieman_ aikaisemmin kuin 5min ennen loppua tai jotain... hyvät olivat joo muutokset kyllä (kaitsu ykköseen), mutta todellakin jotain voisi tehdä jo aiemmin kuin 53min kohdalla. Jotain voisi tehdä kanssa ykkösen ylivoimakuviolle. eivät vissiin muuta kuviota kokeilleen tota noin hutien lisäksi kuin vahalle ohjausta. molemmat 'kuviot' epäonnistuivat about 7-9kertaa. ja tosi paikkojen tullen vahan kädet jäätyivät
 

jake64

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS ja ROKI
Ei se nouse. Otetaan vielä kuokkaan lopuviikosta ässiltä ja bluesilta, niin hyvin menee. Päivän veikkaajassa oli muuten mielenkiintoinen huhu siitä, ettei TPS:n porukalla oo oikein kesällä treenit kiinostaneet. Onkohan kuitenkin loppujen lopuksi niin, että sitä saa mitä tilaa.
Onnittelut vaan kerholle.
 

Master God

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pallokerho
J.Petke kirjoitti:
Mikäli Svensson ei jatkossa osoita vahvistukselle asetettuja normeja(hieno sana) niin hänet voi ulostaa ja tilalle ottaa jonkun Heiskasen tyylisen kusipääpelaajan ja lisäksi vielä se kiekollinen pakki. Sen jälkeen olisi puolustus yhtä laaja kuin hyökkäys on tällä hetkellä. Jaa ahneutta vai?
Nyt unohdat, että ei sinne puolustukseen ketään kannata hankkia, vaan satsata niihin senttereihin.

Hieno peli ilmeisesti lukemista päätellen Kerholta, vaikka ei ihan 0-7:ään päästykään. Nihkeän alkukauden jälkeen mestarit ovat alkaneet pelata niin kuin mestareiden kuuluukin, eli 3 p/peli tahtiin. Ylivoimallakin alkaa tulla maaleja, joten mikäs tässä on porskutellessa. Olis vaan kiva joskus hävitä.
 

Isle of Man

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, TuTo
Been there done that

Se oli sellainen peli sitten. Nyt jaksa sen enempiä naputella, joten parit viirulaiset:

- Ströba lämpeää? Nautittava oivallus Kerhon toiseen maaliin. Oikeastaan ei pahemmin mokiakaan.

- Oksa ei ollut niin hyvä kuin voisi luulla. Tepsin piikkkiin täysin miehen nollapeli.

- Kerho ei onnistunut pelaamaan ottelua ilman joukkuerangaistusta. Väärä vaihto, ylläripylläri.

- Tepsin peluutus. Mitähän siellä sitten mietitään? Jortsulla paletti aivan hukassa peluutuksen osalta.

- Kuka perkele veivaa Turkuhallin kajareista sitä Tepsi tekee kohta maalin-sikermää? Voi hyvää päivää.

Kokonaisuudessaan ihan ok tiistaipeli. Kerholta todella tasapainoinen suoritus ja hyvä voitto suht tasaisesta kilvasta.
 

Jykke1978

Jäsen
Suosikkijoukkue
HC/FC TPS, Turku Dockers, Adelaide Crows
Tepsin peli oli surkeeta ja peli ei muutenkaan mikään huippumatsi ollut. Tepsillä oli kyllä maalipaikat tehdä maalit, mutta viimeistely oli todella heikkoa. Tepsi ei tänään päässyt reboundeihin oikeastaan ollenkaan ja jos pääsi niin kerholainen oli heti kiinni eikä Tepsiläinen päässyt tekemään kiekon kanssa yhtään mitään.

Pukka ei edes erottunut joukkueesta tänään sillä koko joukkue oli yhtä surkea.
 

Jinsui

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
J.Petke kirjoitti:
Joku viisaampi voikin kertoa koska Mäenpää on viimeksi tehnyt maalin ennen kuin liittyi Hpk:hon.
Liigassa ei koskaan, Jukureissa heitti näköjään Mestiksen pleijareissa kuudessa pelissä 2.

Olipa helvetin tylsä ja väsyttävä ottelu. TPS oli paska ja Kerho pelasi tylsän kontrolloidusti ja virheitä vältellen. Paljoa ei tarvinnut esittää kolmen pisteen eteen. Tosin Tepsin vaisuus johtui varmasti osittain myös Kepan loistavasta vieraskiekosta. Oksalta hyvä peli, vaikka ei todellakaan tarvinnut ihmeitä esittää. Ei pomputellut kiekkoa, mutta varsinaisesti ei myöskään joutunut esittämään yhtään game saveria. Svensson taisteli aika tasapäisesti joukkueen paskimman pelaajan tittelistä yhdessä #26:sen kanssa. Melko turha kaveri.

Otan osaa turkulaiset. Jopa te ansaitsisitte parempaa kuin tämän päivän TPS esitti.
 

M10

Jäsen
Vähämaalinen peli tuli, kuten otaksuinkin. Ei TPS huono joukkue ole ja sen vuoksi on helvetin kova juttu pitää kaiken maailman kultaranteet ja lentopallo-vahalahdet nollilla. Osoitus siitä, että viisikkopeli alkaa toimimaan lähes viime kevään tapaan. Mestaruuden takeenahan tunnetusti oli se, että vastustaja ei päässyt sen kummempiin tekopaikkoihin ja veskari pääsi usein poimimaan vedot lähes marjojen tavoin. En kyllä tiedä oliko homma tänään ihan noin ja joutuiko Oksa minkälaiseen testiin. Kyllä silti Kerhon viisikkopeli toimii melko hyvin ainakin viime kotipelien perusteella ja todennäköisesti toimi myös tänään.

Hyvä voitto Kerholta ja matka kohti liigan kärkipaikkaa jatkuu torstaina kotona Ilvestä vastaan. Meitsi kyllä veikkaa, että Wiikman on kehissä vaikka Oksa nollan pitikin. Kyllähän Miikalle pitää pelituntumaa saada nyt mahdollisimman paljon, sillä kundi on pelannut kaksi matsia viimeisen puolen vuoden aikana.
 

Sam

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS ja Suomen maajoukkue
Ei hyvää päivää

Jotain tarttis taas tehdä, joukkue on jo vaihdettu.
Pitäisikö tässä kuitenkin vaihtaa valmennus ja peluutus....
 

foligno

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Tasainen peli, jonka Tepsi olisi kääntänyt koska vain itselleen, jos pelissä, ja varsinkin maalinteossa, olisi edes hitusen tappamisen makua. Kun sitä ei löydy, tulee pelistä puurtamisen näköistä. Tätä se on nämä Jortikan kaksi kautta ollutkin. Periaatteessa pelataan ihan ok, mutta jotenkin sydän vain puuttuu.

Iso ongelma tuntuu olevan tällä hetkellä ylivoimapeli. Ykkösylivoimaa (Berg-Kipru-McDonnell-Ulmer-Vahalahti) peluutettiin jatkuvasti ensimmäisenä, ja peli saatiinkin yleensä kohtalaisen hyvin hyökkäysalueelle, mutta sitten tapahtui jotain. Ja yleensä tuo jotain oli Ville Vahalahti. Ei tietysti ole Vahan vika, että häntä peluutetaan kohtuuttoman suuressa roolissa, mutta ykkösylivoimaviisikon pääpyörittäjä ei vain saisi olla noin huono. Mielestäni Nurmisen kuuluisi nykykunnossaan olla aina automaattisesti eniten pelaavassa ylivoimakentässä. Nyt Kaitsun taidot menevät hukkaan, kun samassa yv-kentässä (joka pelasi yleensä noin 30 sekuntia yv:tä) hänen kanssaan pelaavat Jokinen, Sicak ja Mäkinen. Humlkaan ei tunnu olevan ihan parhaimmillaan juuri nyt. Ehdottomasti nyt pitäisi kasata selkeä ykkösylivoima, johon kuuluisivat Nurminen, Kipru, McDonnell, Ulmer ja Berg/Huml. Sitten kakkonen kyhättäisiin Makkosen ympärille.

HPK oli suht hyvä, muttei mitenkään ylivertainen. Sen kertovat jo torjuntamäärätkin. Oksa oli todella viileä ja käytännössä ratkaisi pelin. Tepsin parhaat olivat mielestäni Nurminen, Sykkö (yllättävän pirteä) ja Suominen. Vahalahdesta en viitsi enää sanoa mitään, enkä sen puoleen Pukastakaan.

Alatalo on kohtalaisen alkukauden jälkeen hyytynyt taas viime kausien tasolle. Itselleni tuli tänään ajatus, josko kapteenin vaihdos olisi paikallaan. Altsille täysi kunnia, mutta noin pienessä roolissa oleva, jo kolmatta vuotta itseluottamuksen kanssa tappeleva pelaaja tuskin nauttii kapteenin roolistaan. Itse olisin valmis jopa harkitsemaan Nurmisen nostoa kapteeniksi, vaikka miehen luonne ei ilmeisen helppo olekaan. Joka tapauksessa Kaitsu kuuluu joukkueen johtajiin ja voisi saada kapteeniudesta vielä ylimääräisen boostin omaan peliinsä lisääntyneen vastuun kautta.
 

Rontti

Jäsen
Suosikkijoukkue
paska kiekko
JaKi?

Emil Elo Otteluraportissa kirjoitti:
Kauniin kuvion päätteeksi Jani Hassinen pääsi tinttaamaan turenkilaiset kahden maalin johtoon aivan erän loppuun turkulaisten harmiksi
Silmiini tarttui mielenkiintoinen ja hassu yksityiskohta Jatkoajan otteluraportista, jonka olen tuohon ylös lainannut. Onko HPK tosiaan jotenkin siirretty Turenkiin ja jos on, niin liekö tuossakin takana jotain vero- tms. keplottelua? Nerokas ja omaperäinen oivallus kyllä, ja odotan jatkossa Hämeenlinnan toimituksen kuittaavan tilanteen esim. aina toimivalla Raisio -kortilla.

Kivaa kun umpipaskoilla pelaajilla painetaan käkeen joka porukkaa. Säkäporukka koko Kerho.
 

Ramchester

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
kone82 kirjoitti:
Huml lihoiksi

Huml/Nurminen parivaljakko oli Tepsin paras kokonaisuus edelleen. Marko Mäkisen voi sen sijaan poistaa joukkueesta samaan aikaan kuin Mikko Pukankin - täysi paska näin suoraan suomeksi sanottuna. Liike ei riitä muuhun kui kahden minuutin jäähyjen ottamiseen. High fivejen tekeminen vaihtoaitiossa ei voi riittää pelipaikkaan edes Tepsissä.

Vahalahti ei saa tehtyä maaleja kuin perseellään, joten mitä vittua kaveria peluutetaan ykkösketjussa? Toisaalta, ei kaveristai ole muissakaan ketjuissassa käyttöä joten kaveria voisi yrittää vaihtaa vaikka sitten siihen täytettyyn lokkiin.

McDonell tuli kunnioittamaan Davisin perintöä, voi vittu. Voi olla, että pelaaminen ei vaan kiinnostanut, mutta jos eilinen taso pysyy, niin lentokoneeseen ja ihan vitun äkkiä.

Hienoa. Jäljelle jääneistä saadaankin sitten yksi kentällinen aikaiseksi. Nyt Jortikka tarkkana - Nurminen-Ulmer-Huml.

Sitten kauppaan ostamaan Tepsille kakkosketju. Tai sitten kannattaa siirtyä kolmen kentän peluuttamiseen ja pistää McDonellista, Mäkisestä ja Vahalahdesta säästyneet palkkarahat säästöpossuun.

Nurminen-Ulmer-Huml
Suominen-Makkonen-Alatalo
YliTorkko-Rautee-Aho

ps. Onnittelut Kerholle. Enpä ole koskaan nähnyt yhdenkään muun joukkueen vievän Turku-hallista pisteitä noin paskalla pelillä mutta se ei todellakaan ole Kerhon ongelma vaan Tepsin. Tepsiltä voi nykyään viedä pisteet kuin lapselta tikkarin.
 

tuuski

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pallo-Kärpät
Master God kirjoitti:
Nyt unohdat, että ei sinne puolustukseen ketään kannata hankkia, vaan satsata niihin senttereihin.
Niinhän siinä Petken viestissä lukikin, valoja päälle. Yksi sentterinä pelaamaan pystyvä lisää ja pettäneet pakit (2kpl vielä) vaihdetaan parempiin. Tuohan olisi se ideaalitilanne, mutta tuskin noin paljon liikennettä tapahtuu kun muista ei näytä olevan vastusta tällekään ryhmälle.
 

Rontti

Jäsen
Suosikkijoukkue
paska kiekko
tuuski kirjoitti:
Niinhän siinä Petken viestissä lukikin, valoja päälle.
Itse olin huomaavinani nimim. Master Godin tekstissä hieman sarkastisia piirteitä, mutta ei sen kirjoituksista kyllä ikinä tiedä. Jos tulkitsin kyseistä nimimerkkiä oikein, niin olen samaa mieltä hänen kanssaan. Niin kummalliselta kuin se omiin korviinikin kuulosta sanoa.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös