Ti 31.1.2017 Otteluseuranta (Liiga)

  • 43 303
  • 509

Crapbag

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, NY Rangers, Southampton, Fc Jazz, A's..
No ei kai nämä ole toisiansa poissulkevia asioita? Eikö nämä helpot jäähyt voisi ottaa pois, koska ne ovan nimen omaan helppoja jäähyjä ja johtuvat laiskuudesta enemmän kuin mistään muusta. Sitten taas se oikean linjan pitäisi olla ihan toista luokkaa.

Ei oo ei. Kumma vaan kun se ei nyt aukene että vituttaa katsella pelejä kun näitä aiemmin luettelemiani pikkujuttuja tuomitaan pilkun tarkkaan vaikka eivät varsinaisesti vaikuttaisi peliin mitenkään. Sitten se itse peliä raiskaava tekijä on valloillaan illasta toiseen ja pillit pidetään taskussa. Samalla kun huomioidaan se että maalin peli voi ratketa siihen yhteen vihellykseen, niin onhan tuo nyt täysin älytöntä.

Lukon pakilta (Ahonen?) maailmanluokan viivapeliä ylivoiman loppuun ja Tappara kiittää 3-3. ..tuo ehkä meni Kähköselle vähän helposti jo?
 

bebeto

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Ylöjärven Ryhti
Voisi nuo Lukkolaisten roikkumisetkin viheltää.
 

Rommeli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko, Pale Knuckles - EASHL, Україна
@Crapbag

Virtasen Jesse se viivalla koomaillut pakki oli. On muuten ryssinyt tämän vuoden puolella aivan käsittämättömän monta maalia vastustajalle.
 

bebeto

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Ylöjärven Ryhti
Jahas, Karjalaiselta taisi mennä olkapää. Ottakaas tuomarit nuo painiotteet pois.
 

Hollanti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Varmaan se KalPa
3-2. RUUUUUUUTTTU!
 

Roger Moore

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kokudo Keikaku, Miljoonamiehistö, Ranska, KuPS
Kärppien pakkihankinta katsomossa? Reksa Ruotsalaista kuvattiin.
 

Moto

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Tuota. Mikä on maalivahdin estämistä, jos tuo ei ole? No, taas paska peli HIFK:lta, niin tulisi se KalPan maali ennemmin tai myöhemmin kuitenkin.
 

Turnipsi

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Ja lisää TPS ylivoiaa. 39 sekuntia 5-3. Tosin tuo ylivoima oli tähän mennessä niin paskaa, että b-junnuillakaan ei ole hätää tuota vastaan.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös