TI 30.9.2014 Otteluseurantaketju Liiga

  • 84 371
  • 354

Hagi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Toinen erä oli täysin Lukon. Avausmaali oli tuttua kauraa: Gagnon kaivoi ylivoimalla aloituksen, Vahalahti antoi kiekon takaisin ja Gagnon napautti terävän rannarin maaliin. 2-0 Maali oli komea yhdistelmä ja Koivisto ujutti kiekon hienosti puikoista sisään.

Sportilta lähimpänä maalia oli Tessier, jonka terävä rannari pomppi kahden tolpan kautta ulos. Vastaavasti Niskala ei saanu Lukosta jälkimmäisellä ylivoimalla kiekkoa kohoamaan varmasta maalipaikasta.

Kauanko Sport on nyt pelannut ilman tehtyä maalia?
 

Jymäkkä

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, NY Rangers, Ketterä, Saksa (futis), IPV
Zaborskylla edelleen vaikeaa, joskus laittanut noista paikoista varmasti sisään, mutta nyt vähän hermoilun ja hätäilyn makua vedoissa. HIFK pelaa taas hyvin Oulussa, pahoja paikkoja lähinnä av:lla ja omista hasardeista. Hyvä esimerkki oli Kärppien toista minuuttia kestänyt hyökkäys avauserässä, jonka aikana eivät päässeet maalintekoalueelle ollenkaan. Joukkueiden ylivoimapeliä lukuun ottamatta hyvä ja viihdyttävä peli menossa. Grillfors on kyllä huippuhaku. Kärpät nyt astetta tai kahtakin kovempi kuin viimeksi
 

ahal

Jäsen
Se on varmaa, että keltamusta jengi voittaa Kuopiossa. Keltainen näyttää olevan valttia Niiralassa. Tummanpuhuvia ei oikein pysty analysoimaan, kaikki pelieväät ovat jääneet bussiin tai jonnekin.
 

Moto

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Loppuuko Espoon peli ennen kymmentä? Pelaajilla riittää juttua.
 
Minkä takia Lassilan tiputtamat irtokiekot ei oo vapaata riistaa, mutta Niemisen pudottamat on. Molemmilla on muodostunut AV:lla samanlaisia paniikkeja, mutta vain Bluesin runnomiset on vihelletty pois.

Pelissä hyvää säpinää.
 

Uuhis #97

Jäsen
Suosikkijoukkue
Molomoton TPS, LA Kings, , Newcastle United

HankChief

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa
Ruudun sopimus pannahinen pääsi umpeutumaan, joten en ole Kuopion ottelua nyt katsonut. Se vain pisti laukaisukartasta silmiin että muistuttaa kovasti kauden avausottelua samojen joukkueiden kesken. SaiPa tykittänyt siniviivalta valtaosin kudeistaan. Yhteensä 34 laukausta, joista peräti 19 ohi eli onko siellä Sam taas viivassa?
 

Moto

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Nätti perstaklaus kiekolliseen mieheen Elkinsiltä ja yllättäen 2 min.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös