TI 30.9.2014 Otteluseurantaketju Liiga

  • 84 322
  • 354

Jugger77

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Nyt on jo hiukan järkeä SaiPan pelissä, mutta pakko ihailla KalPan liikettä ja energiaa. Helvetin vaikeaa tulee olemaan pisteiden hakeminen Kuopiosta tällä kaudella.
 

Sherlock

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
En muista milloin viimeksi TPS on vieraskaukalossa tuhlannut yhteen erään yhtä paljon tontteja kuin tänään ekassa erässä. Periaatteessa siis positiivinen homma, että paikkoja oli, mutta periaatteessa taas pitäisi sitä jyvää saada kohdalleen, perkele.

Näinhän se pitkälti oli. Kaikesta huolimatta väittäisin, että TPS:n paras erä vieraskaukalossa tällä kaudella. Jos peli jatkuu samanlaisena, niin pakkohan se on jossain vaiheessa kääntyä.
 

Salt

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Taistelevat Irlantilaiset & Golden Boys
SaiPa taitaa jäädä ensi kertaa tällä kaudella nollille. Ei ole ensimmäinen kerta, kun nuori ja kokematon veskari torjuu vastustajalle pisteet. Tai no ei torju, mutta saa helpolla nollapelin.
 

Dev

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Toinen erä ollut selkeästi IFK:n hallintaa. Maalit vaan puuttuu. Tarkkaa puolustuspeliä pyrkivät molemmat pelaamaan.
 

L. Paraske

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Suomi, Arttu Hyry, Hagaby Golf 2
Hieman sellaista syystaaperruksen makua Oulun ottelussa, mutta on tämä silti ollut ihan viihdyttävää katsottavaa. Täysin ympäripyöreä peli toistaiseksi, molemmilla ollut hetkensä.
 

Frostbite

Jäsen
Suosikkijoukkue
Оулун Кäрпäт, Фц Барцелона, РоПС, Rive Kanerva
Järkyttävää katseltavaa tuo Kärppien tekeminen. Tarkki ainoa, joka on tasollaan.
 

Ötökkä

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, Panthers, Lentävä maalivahti
KalPalla on kyllä jännä joukkue. Missään tilastoissa ei loisteta eikä ole kertaakaan tainnut olla KalPa-pelaaja noissa Liiga.fi "kolmessa parhaassa".... silti ne vetää suht hyvin :)
 

Calé

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
Mikäs Jyppiä vaivaa? Täysin Pelicansin hallintaa ollut, mutta uskomattoman tehotonta kuten tällä kaudella ollut vieraissa.
 

Tukka

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Maajoukkue
JYP on kyllä aivan totaalisen paska tällä hetkellä. Jokainen syöttö menee ihme paikkoihin. Mitään ei saada aikaan.
 

Dev

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Käsittämätöntä että toi Salmi saa edelleen pelata. Joka kerta kun mies on kentällä, niin alkaa ruljanssi omassa päädyssä. Perkele.
 

Frankie

Jäsen
Suosikkijoukkue
평양시 IFK, Philadelphia Flyers, Arsenal FC
Toi Salmen pelaaminen on kyllä sellaista selviytymistaistelua...
 

Jugger77

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Jännä nähdä löytyykö Tirkkosen pelikirjasta niksejä tuollaisia joukkueita vastaan jotka voittavat SaiPan nopeudessa. Nyt KalPa pyörittää SaiPaa sen omilla aseilla. Eikä SaiPa ole paska. KalPa vaan saa sen näyttämään huonommalta kuin se onkaan.
 

adolf

Jäsen
Suosikkijoukkue
Leijonat & Haminan Palloilijat
Kyllähän se kyrsii tällaista miekkailua katsoa. Pelit tuntuvat aina Kuopiossa olevan tällaisia. Vaan ei siinä, Virta on kyllä luonut vaatimattomalla pelaajamateriaalillaan oikein toimivan pelisysteemin samalla lailla, kuin Pexxi on tehnyt meillä. KalPa pelaa hyvin tuota omaa peliään ja on todella v-mäinen vastustaja.
 

Seesam

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Blomqvist on kehittynyt todella paljon näiden liigamatsien aikana! Ihan eri jätkä kuin treenimatseissa.

Salmi taas jatkaa surullisen surkeita otteitaan...
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös