Ti 30.9.2008 Ässät - JYP

  • 19 515
  • 86

jamppa1919

Jäsen
Suosikkijoukkue
♠Ässät♠
Näitä tulee nuorelle joukkueelle. Tänään ei mikään onnistunut ja Jyp:llä onnistui taas kaikki. Tais tv-kamerat sittenkin hieman jännittää. Ja oikeassa olin: Karjalainen tosiaan on paska. Ilman sitä 3-1 hörppyä tiäs miten pelissä olisi käynyt. Jyp oli tänään kyllä vakuuttava, onnittelut hienosta voitosta.

Tämä oli mielestäni hyvä opetus joukkueelle. Ei muuta kuin Eero takas maaliin ja eteenpäin!
 

Seventeen

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Ensiksi voisi lähteä siitä liikkeelle että saataisiin maali tehtyä...Ässät ollut kotona kova ja JYP vieraissa vähemmän hyvä. Toivottavasti vieraspelaamiseen saataisiin uutta ilmettä eikä Immosen kentän herääminenkään olisi ollenkaan huono juttu. Jotenkin sellainen kutina että Peki aloittaa huomenna.

Veikkaanpa että että ottelusta ei tule tiukka vaan se repeää suuntaan tai toiseen...toivottavasti meille!

Pienestä se homma on tässä vaiheessa kiinni. Muutkin on kait pelannut huonosti vieraissa, koska JYP nousi tämän pelin jälkeen parhaaksi vierasjoukkueeksi. Kertoo vaan siitä kuin alussa sarja on.

Loistavaa että ykkönen sai onnistumisia Ässien kustannuksella. Hytösen porukkakin teki. Hakkarainen taisi jäähyillä ihmeen paljon. Oisko onnistumiset tuonut innokkuutta.

Onneksi otti tuon verran jäähyjä Hakkarainen ja JYP, niin ässäläiset ei päse vinkumaan paskoista tuomareista.

Veikkaan että Ässien on todella vaikea lähteä torstain kamppailuun...
 

korkki

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porilainen urheilu (ja yks raumalainenkin joukkue)
Hyvä olo oli vissiin hiipinyt puseroon ja luultiin että pisteet tulevat kotiin sen enemmän yrittämättä. En halua viedä Jypin voitolta glooriaa, mutta kyllä Ässät ovat tällä kaudella paremminkin pelanneet. Kun mikään ei onnistu ja vastustaja iskee melko helposti kolme maalia ekaan erään ja vielä toisen erän alun Ässärynnistys on tulokseton ja kaveri iskee neljännen tietää miten sen jälkeen käy.

Positiivista ottelussa oli että Mäkilä ja Jyrkkiö täyttivät Apen määräämät paikkansa. Pysyi ainakin penkki lämpimänä. Mitään muuta positiivista ei Ässistä löydä hakemallakaan.

Vittu kun vituttaa tuollainen munaton esitys. Häpeäisitte edes.
 

Crapbag

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, NY Rangers, Southampton, Fc Jazz, A's..
Ja oikeassa olin: Karjalainen tosiaan on paska. Ilman sitä 3-1 hörppyä tiäs miten pelissä olisi käynyt. Jyp oli tänään kyllä vakuuttava, onnittelut hienosta voitosta.

Aika turha on lähteä syyllistämään Karjalaista, kyllä se oli koko joukkue jolta unohtui työmoraali tänään koppiin.. Ja JYP puolestaan oli kova, ei siinä. Yhdellä maalilla ei voiteta, etenkin kun itsekin sössittiin pari-kolme läpiajoa.
 

_Wildchild_

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, sympatiat Halutulle muutokselle (TM)
Sinänsä hyvä, että HMV-vastustajan vieraillessa Porissa jotakin väriä on edes luvassa.

Vieläkö pidät JYPiä HMV-vastustajana? ;)

Kerrassaan mainiota peliä JYPiltä. Jo heti pelin alkuvaiheessa JYPin pelistä näkyi, että Porista oltiin tultu hakemaan kolmea pistettä. Peli oli pirteää ja hyväliikkeistä ja maalit upeita. Niin upeita, että täytyy ihailla niitä vielä uudestaan boksilta.

Ykkösketju heräsi hyvään aikaan. Virtanen ja Immonen jakelivat upeita syöttöjä ja Pile teki viimeistelyt. Eteenkin Virtasen nopean kosketuksen älykkäät syötöt lämmittivät mieltä.

Ässät lähti kolmanteen erään takki auki samaan aikaan kuin JYP painoi vielä täysillä. Hienoa että noin selvässä johtoasemassa JYPin peli pysyi hyvin kasassa ja jätkillä riitti vielä intoa maalintekoon. Tästä loistavana osoituksena Hytösen maali, jossa J-P pääsi kokeilemaan neljästi kiekon survomista maalin edestä sisään.

Tästä on hyvä jatkaa torstain matsiin. Tosin uskon, että torstaina Synergia-Areenalle luistelee jo aivan erinäköinen Ässät kuin tänään.
 

Jurvanen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Äsät!
Tuomariviihdettä luvassa? Tom Laaksonen - Tero Toivola.

Olihan sitä. Tuon Ässien maalin hylkäyksen jälkeen oli pakko lähteä kesken erän röökille. Ilmeisesti mitään ei lentänyt jäälle? Hyvä niin. Tuomaritoiminta oli suorastaan perseestä (JYPin pari ekaa jäähyä täysin naurettavia jne.) Ja tähän väliin valtava kiitos sille järkkärille, joka päästi röökille. Pelasti angstilapsen illan.

Mutta ei me tuomaritoimintaan kaaduttu.

Merkkaaminen on ässäjoukkueessa totaalisen hakusessa aina välillä. Olikos se eka maali (vai?) kun siinä oli 3 ässähyökkääjää samassa nipussa. Jos JYP olisi onnistunut levittämään peliä useammin hyökkäyspäässä, olisivat numerot olleet rumemmat.

Mistä päästään seuraavaan aiheeseen: JYP pelasi hyvin. Liike oli suorastaan loistavaa ja ainoa nurinanaihe oli jatkuva kiekottoman pelaajan estäminen (no, siitä vastapainona Ässät filmasi muutaman kerran aika pahasti). Tuokkola ei vakuuttanut. Jos Ässät olisivat saaneet oikeita laukauksia maalia kohti, olisi kolissut. Ainakaan tänään tosiaan JYP ei voittanut maalivahtipelin ansiosta (no.. sitten taas katsotaan tulostaululle). Muutama pelastus täysin tuurilla (mm. 2. erän "haamu") ja vastapainona muutama "läheltäpiti" ihmeellisestä torjunnasta. Tämä ei siis ole katkeran fanin kirjoittelua (tai ainakaan JYPille katkeran...), vaan oikeasti mielestäni Tuokkola oli tänään helvetin epävarma.
Muista pelaajista jäi mieleen Bicek kovalla laukauksellaan ja Mäntymaa kulmikkaalla liikkeellään (näytti muutaman kerran, että ei oikein edes pääse kääntymään).

Sitten illan suosikkiaiheeseen: Ässät. 1. peli tällä kaudella ja tietyillä osa-alueilla ollaan menty eteenpäin:
-Sammalkankaasta on taas hyötyä (taklaa, jakaa hyviä passeja ja varsinkin blokkaa), vaikkakaan ei ole kantava pakki
- Kivenmäki. HERRANJUMALA! Mies taklasi, repi, haki paikkaa ja jopa ainakin pari kertaa luisteli puolustukseen. Upeaa.
- Damon on hyvä, vaikka kuulemma ei ollut tänään parhaimmillaan. Ei tosin taklannut kertaakaan. Muuten pelasi hyvin.
-Korkeavuori. Hyviä ratkaisuja ja (nähdäkseni) virheetöntä peliä
-ylivoimalla oli oikeasti kuvioita. Osaako joku laukoa? Salminen ei osaa. Melkein (mutta onneksi vain melkein) tulee Tuijotusta ikävä.

tuossa selkeimmät onnistujat. Luomala on suht turhake, Sakke "Salmiakki" Salminen (By Jussi Aho. Älä enää IKINÄ sano niin) on vielä junnu, karjalainen oli huono (ei mieheen kaaduttu, mutta pelaa kuin Langkow, mutta ilman peittotaitoa -> huono), Keinänen ei riitä (one-timeristä ikinä kuullut?) ja Peltonen.. noh.. Se, joka sanoi monen kirjoittajan yllättyvän Pasin kunnosta positiivisesti... Kunnosta ehkä, mutta sama Pele se on vieläkin. Huutaa kyllä ykköspakkia ja kipeästi. Pakki ja laituri.

Eikai sille loukkaantuneelle Jyväskyläläiselle käynyt pahasti?
 

Humpauttaja

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Mitä tarttumista siinä nyt on, että allekirjoittaneen mielestä Jyp on aina ollut äärimmäinen HMV-vastustaja. Ei herätä mitään tunteita; hajuton, mauton ja väritön, that is.

Joo ja Humpauttajalle vielä sen verran vinkkiä, että mitäpä jos kummankin suhdanne jatkuu - Ässät jatkaa hyvää kotipelaamistaan ja Jyp jatkaa huonojen vierasmatsien linjalla.

No kuitenkin katkesi toi JYPin huono vierasputki. Ja kyllä se taisi JYP olla joka sitä toimintaa toi vai mitä? Aika hajuton oli Ässät tänään ja en kyllä Helsinkiin asti mitään haistanutkaan. Porilainen olut tosin maistui hyvältä.

Tuokkola oli tänään hyvä, nätisti otti sen yhden läpiajon, tuurilla! 3 pistettä ja hyvä jatkaa, eipä mulla muuta.

"Moby"lle ja "Jupa"lle terkkuja!
 

Leiska

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, SuKiKa
Itse itseäni lainaten:

Jos JYP onnistuu luomaan perjantain tapaan maalipaikkoja ja iskemään niistä kiekot sisään Lukko-ottelua paremmalla prosentilla, ollaan vissiin melko lähellä voittoa.

Näinhän siinä sitten kävi. Seitsemän maalia vastustajan verkkoon, voisi siis sanoa joukkueen käyttäneen maalipaikkansa komeasti hyväkseen.

Henkilökohtaisesti odotan Jarkko Immosen ratkaisevan koko ottelun hurrikaanipaidoille, eiköhän sillä Porissa luistin kulje.

Toimihan sillä, 0+3. Suurelta osin toki saa kiittää tehopisteistä Tuomas Pihlmania, mutta kyllä siellä sitä tuttua juonikkuutta oli nähtävissä.

Pekka Tuokkolan torjunnoilla vierasvoittoon, tv-kameroiden edessä, toivottavasti.

Tämä oli ehkä se tärkein, saatiin Pekille vihdoin se kauden avausvoitto. Eihän kaveri nyt hirveän koville joutunut, mutta hienosti esti varsinkin muutaman vaarallisen ässähyökkäyksen.

Sitten muutama viivoilla:

- Karjalaiselle meni JYPin kolmas ja miksei se viimeinenkin varsin helposti.
- Ässien päätöserä oli vähän pettymys, ehkä JYP sitten puolusti sen verta hyvin.
- Alpo Suhoselta olisin odotellut kommentteja, mutta jotenkin sen väliinjättäminen oli osaltaan odotettavissa. Ehkä torstaina sitten?
- Tuomarikaksikko vihelsi mielestäni ennakkoon nähden varsin hyvän pelin, vaikka jotain muuta olisi saattanut odottaa.
- VIPit toimi taas vieraissa.
- Hytöset toimi myös jälleen.
- Bicekiltä komea voittomaali.
- Nuoret (Jormakka, Jaatinen, Pesonen, jne.). Hienoa peliä.
- JYPin peli näytti silmääni lähestulkoon samalta mitä se oli Lukko-ottelussa, hienoa katsottavaa kaikinpuolin.
 

Jurvanen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Äsät!
Aika turha on lähteä syyllistämään Karjalaista, kyllä se oli koko joukkue jolta unohtui työmoraali tänään koppiin.. Ja JYP puolestaan oli kova, ei siinä. Yhdellä maalilla ei voiteta, etenkin kun itsekin sössittiin pari-kolme läpiajoa.

Mieheen ei kaaduttu, mutta ei pelannut hyvinkään. Toki suurin vika Ässien häviöön oli puolustuspelaaminen ja varsinkin miesvartiointi.

1. erässä näytti vielä hyvältä, kun maalivahtia suojeltiin (Lue: vihellyksen jälkeen 2 ässäpelaajan "muuri" Karjalaisen eteen), mutta eipä sekään jatkunut kovin kauaa. Viimeinen maali oli jo naurettava. Missä ässäpelaajat? Missä Karjalaisen suojat tuossa vaiheessa? Mitä ihmettä Porin Ässät?

Ja miksi helvetissä ei Jyrkkiötä ja Mäkilää voi peluuttaa tuossa tilanteessa? Haluaisin kuulla Alpolta jotakin sanaa tästä. Ei sillä, että kuitenkaan saan kuulla...
 

Linjatuomari

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Eikai sille loukkaantuneelle Jyväskyläläiselle käynyt pahasti?

Jos puhut Hakkaraisesta, joka sai kiekon kasvoihinsa siinä juuri ennen Ässien maalia, niin pelasi kyllä. Myöskin Bicek taisi jotain saada kasvoihinsa, mutta ainakaan TV-kameroiden välityksellä ei muunlaista loukkaantumista näkynyt.
 

Ainapata

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Ässien pelaamisesta

Canal+ kanavan välityksellä peliä tuli katsottua. Tuntui jotenkin siltä ettei Ässät saanut ollenkaan jalkoja käymään pelissä? Johtuiko sitten jännityksestä vai latauksen menosta yli mutta jonnekkin koppiin olivat jalat jääneet. Ässien puolustuspeli oli myös luokatonta varsinkin keskialueella ja oman maalin edustalla. Keskialueella oli jatkuvasti harhasyöttöjä ja kiekonmenetyksiä. Maalivahtia en kyllä lähtisi syyttämään vaikka pari maalia olisi ollut otettavissa. Tukea ei paljon kenttäpelaajilta tullut.
Ässille sopii kyllä paremmin vastahyökkäyspeli. Jos peliä pyritään liikaa itse rakentamaan on se tämänpäivän näköistä kaaosta. Jyp iski juuri Ässien aseilla eli terävillä vastaiskuilla. No, toivottavsti nuori ja kokematon joukkue oppii häviöistä. Vieraissa on sitten taas torstaina helpompi pelata keskialueen trap peliä ja keskittyä vastaiskuihin kun Jyp hyökkää innolla. Keinänen ei kyllä ole 1. ketjun arvoinen eli Fööni saisi nopeasti etsiä sen snaipperin.
 

Taskulamppu

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Vieläkö pidät JYPiä HMV-vastustajana? ;)

Niin ne maalit kun ei välttämättä sitä viihdyttävyyttä tuo. Eiköhän ne ole pääasiassa tiukat pelit ja semmoiset tapahtumat missä jossiteltavaa jää. Niitähän ne pelit on mitkä jää mieleen, joiden kautta tulee "klassikoita". Miettii näin Kärpät Jokerit-Kärpät pelejä. Siellähän on Saarenheimon käsimaalia ja lukuisat playoff-sarjat. Joissa varsinkin "tulokas" Kärpät pääsi yllättämään Jokerit nykyisen liigataipaleen alussa. Tunnepohja kysymyksiä pitkälti. Eli "maku asioita sano koira kun muniaan nuoli."
 
Värinäköähän mulla ei koskaan ole ollut että mustan ja valkosen lisäksi on ainoastaan punanen näkynyt. Mutta vilkastahan tämän päivän peli oli. Haju- ja makuaisti loistavat poissalolollaan flussan takia mutta väitän että jyväskyläläiset pitivät peliä vähintään maukkaana.

Mikä sitten teki Jypistä niin ylivoimaisen? No olihan se viimeistely huippuluokkaa mutta komeita olivat maaleihin johtaneet kuviotkin. Pihlmanilta hyvinkin oikeanlaisia viimeistelyjä ja Immoselta pari komeata syöttöä. Enemmän pisti silmään esim. tasoitusmaalia alustanut syöttö virtaselle ja sitten taas Pekin avauksen jatko Immoselle myöhemmin.

Ässien maali meni vähän tuurin ja häsellyksen piikkiin. Jatkossa purut olivat hiukan parempaa luokkaa. Ässillä oli toki pari muutakin loistavaa paikkaa mutta eipä maistunut. Jos joku väittää Tuokkolan pelanneen epävarmasti, rohkenen väittää pahasti vastaan. Tuokkola ei pahemmin tipautellut kiekkoja eteensä ja poimi tärkeitä koppeja yli- ja alivoimalla. Tervetullutta toimintaa kun edelliset muistot ovat viime kevään playoffeista.

7-1, ei helevetti.
 

Jupa

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Terkkuja takaisin Humpauttajalle ;)

Muutama pointti illan pelistä:

1) Joku täällä jo totesi: Poriin tultiin hakemaan kolmea pistettä. Tässä lienee JYPille positiivinen oppi, sillä ne pisteet haetaan, eivät ne sinne joukkueen bussin tavarasäilöön itsestään ilmaannu. Asenne loistava kolmannen erän viimeiselle minuutille: Näin! (vrt. Ei näin!)

2) Lukemista huolimatta pidän tämän kauden Ässistä: vaikka jotkut omista luonnollisesti pettymystensä puuskissa haukkuivat, mielestäni Ässät pelaa viihdyttävää ja kaikkensa antavaa kiekkoa. Toivon tämäntyyliselle pelitavalle paljon pisteitä jatkossa - toki muilta paitsi JYPiltä ;)

3) Immoset tänään hereillä, Virtaselta muutama tärkeä ja näkymätön "jumalan käsi" (oivaltava tsippi), joiden ansiosta maaleja. Immoselta niinikään "tehosyöttöjä" ilman varsinaista loistoa ja Pihlmanilta todellinen maalintekijän ilta. Hienoa! Jake voisi toki vielä parantaa tästä, mutta synninpäästöjä ykköselle tämän pelin perusteella silti.

4) Koko joukkue oli tänään tulessa. Jokaiseen vaihtoon tultiin sillä asenteella, että "hei me ei olla mitään roolipelaajia jämäkentistä, vaan halutaan voittaa jokainen vaihto ja olla se JYPin ykkönen tänään". Tämä asenne on se soihtu, joka johdattaa JYPin pitkälle. Jotenkin joukkueen tämän kauden pelistä paistaa se, että mikään ketju ei edusta perinteistä "haalariosastoa", joka tulee nöyränä kaukaloon ja juhlii 0-0 -vaihdoista. Henkisen valmennuksen osalta on tehty asioita JYPin osalta oikein ennen kauden alkua!

Tämä tästä, kaikki muu on jo toistettu moneen kertaan. Sanottakoon vielä, että Ässien tämän illan peliesityksillä kaadetaan vielä monta joukkuetta tällä kaudella. Ja vastaavasti JYPin tämän illan peliesityksillä kaadetaan kaikki joukkueet tällä kaudella . Valitettavasti urheilu on kuitenkin sellaista, että osat voivat vaihtua hyvin jo torstaille, niin pienestä kaikki on lopulta kiinni.

Jupa
 

Jurvanen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Äsät!
os joku väittää Tuokkolan pelanneen epävarmasti, rohkenen väittää pahasti vastaan. Tuokkola ei pahemmin tipautellut kiekkoja eteensä ja poimi tärkeitä koppeja yli- ja alivoimalla.

Minä väitän. Voi sitten johtua miehen tyylistä, joka taitaa olla (nyt menee ihan arvauksella) enemmän refleksitorjujan tyyli, kuin peittävä. Itse tottunut Riksmanin ja Lankun pelejä tässä nyt viimeaikoina katsomaan (siis siten, että maalivahtipeli on toiminut hyvin) ja siihen verrattuna Tuokkola oli.. epävarma. Tuota on vaikea kuvailla, oikeastaan. Sijoittuminen ei ollut peittävää ja osa reaktiotorjunnoista vaikutti tulevan vähän myöhässä (esim tuo 3. erän ylärimakuti). Tosin JYPin pakit peittivät hyvin oikeat vetopaikat ja lopuissa ei ollut maskia. Hyvin Tuokkola siis pelasi, en kiistä sitä ollenkaan, mutta ei mitenkään erityisesti. Riittävän hyvin.
Ja en väitä, että torjui läpiajon tuurilla (komeasti muuten jäätyi ässämiehen kädet. Oliko Keinänen?), mutta "sen yhden tilanteen" 2. erässä torjui käsivarrellaan aika munkin oloisesti. Tietysti taitoahan sekin vaatii, että osaa laittaa itseään kiekon eteen.

Oli muuten kuivin otteluraportti Ässien ottelusta hetkeen... siis tuo Jatkoajan raportti.
 

Marcus Juslin

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Noista JYPin loukkaantumisista - en ole vielä lukenut muualta, mutta näytti että Vaarasuo piteli rintaansa irvistellen vaihtoaitiossa yhden taklauksen jälkeen. Sen jälkeen tuli Jaatinen kentällä ja pelasi Lippojoen kanssa, eiks niin? Näkyikö Vaarasuota sen jälkeen, en huomannut? Onneksi Hakkaraiselle ei sattunut kummempaa - 3 sentteriä sairastuvalla olisi jo vähän liikaa.

Hytösiä paljon kehutaan ja syytä onkin. Kuitenkin lähes kaikki enemmän tai vähemmän paniikkitilanteet syntyvät juuri hytösten ollessa jäällä. Tälläinen käsitys mulle jäi. Toisaalta esim. J-P on +- -tilastoissa siellä top 20 listalla, eikä nyttenkään niitä maaleja omiin tullut, joten turha tässä on alkaa moittimaan. Hienoa peliä kaikin puolin. Vieläkään ei ole nollapeliä JYPiltä nähty, mutta torstaina sitten...
 

korkki

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porilainen urheilu (ja yks raumalainenkin joukkue)
Sanottakoon vielä, että Ässien tämän illan peliesityksillä kaadetaan vielä monta joukkuetta tällä kaudella. Ja vastaavasti JYPin tämän illan peliesityksillä kaadetaan kaikki joukkueet tällä kaudella . Valitettavasti urheilu on kuitenkin sellaista, että osat voivat vaihtua hyvin jo torstaille, niin pienestä kaikki on lopulta kiinni.
Väitän kuitenkin kaikki tämän kauden Ässien kotipelit nähneenä että Ilves- ja IFK -pelien esityksillä numerot olisivat olleet ainakin tasaisempia. Tämä peli oli Ässiltä tämän kauden ehdoton pohjanoteeraus, erityisesti siinä vaiheessa kun pelaaminen ei enää kiinnostanut 1-4 maalin jälkeen. Pelin alku olikin ihan erilainen, ja jos Keinänen (kyllä se Jurvanen oli Aki) olisi Kuuselamaisesti ampunut suoraan syötöstä siinä 2-1 hyökkäyksessä Maven kanssa ja laittanut pelin 2-0:aan olisi varmasti loppukin ollut erilainen. Keinänenkin on väärä jätkä tuohon Maven rinnalle koska veto on liian huono. Paikkoja tulee mutta jos niistä ei tee ei voi voittaa.

Tuokkola ei ollut huono vaikka niin väitetäänkin (taisi olla myös Jurvanen), mutta kyllä Ässät teki kaverista paremman kuin olikaan. Ei noin laaduttomilla vedoilla vaan saada kiekkoa maaliin. Pomputtelihan se mutta Jypi hoiti osin onnellakin nuo kiekot maalin edestä pois.

Noh, torstaina on uusi yritys. Nyt on otettava takaisin tässä pelissä menetetyt pisteet vaikka edelleen ollaan sopivassa tahdissa. Tuskin silti tulee 1-7, mutta 2-3:kin riittää meikäläiselle :)
 
Empä minä maalivahdin tyylistä sun muista lähde sen enempiä sanomaan mutta Peki pelasi sellaisen pelin mitä ainakin minä toivoin. Oli varmoja koppeja, hienoja pelastuksia ja muutama täysi tuuripoiminta. Ässät olisi paremmalla viimeistelyllä tehnyt kyllä pari maalia helposti.

Se vielä piti sanoa että Hytönen kun on taas alkukaudesta esittänyt täysin lentäviä otteita, jatkuisikohan/parantuisiko peräti lento tästä kohti tärkeimpiä pelejä?
 

spaceman

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, #26, #15, #11, #45
Aijjai kun tuntuu hyvältä, vaikka kyseessä olikin liigan ennakkokaavailuissa heittopussiksi arveltu Ässät. Mestariehdokkaalla ei pitäisi ikinä olla vaikeuksia kaataa heittopusseja, edes vieraissa. Erityisesti lämmittä Jarkko "0+2" Immosen tehot 0+3. Mukavaa että liigan paras pelaaja lunasti taas paikkansa joukkuen sisäisessä pistepörssissä.

Noniin, köyhät provoilut sikseen, meillä on siihen varaa. Kerrassaan ilahduttavaa että JYP löysi tehonsa myös vieraskaukalossa vaikka Ässät tottakai pelasi kauden huonoimman pelinsä jne. Immoset olivat huikean tehokkaita ja tuskin kukaan omistakaan faneista enää kiistää Virtasen tärkeää roolia tuossa ketjussa. Pihlman paukutti maalit ja se on aina Immonen joka antaa ratkaisevan syötön.

Myös kakkoskentän otteet lämmittävät mieltä. Jokohan näillä otteilla voitaisiin betonoida kokoonpano Hytönen-Jääskeläinen-Louhivaara. 8 peliä ja 0 maalia omiin tasakentällisin sekä koko poppoo 6 parhaan pistemiehen joukossa.

Ja sitten on vielä Hakkarainen-Bicek. Ja reservissä Vänttinen ja Tuppurainen sekä ykköspakki Koskinen. Kyllä nyt maistuu jääkiekon seuraaminen.

Jos Tuokkola epävarmalla pelillä päästää keskimäärin yhden maalin niin on meillä ihan hyvä kakkosmolarikin. Ja junnuosasto JORMAKAN (se on niin kova kaveri että nimen voi kirjoittaa isolla) johdolla parantaa peli peliltä.

Torstaina sitten joku 10-0 niin kelpaisi. Olisi se nollapelikin satu murskavoittojen lisäksi. Oujee, kuunnelkaa kuinka mopo keulii, kun värilasit päässä ja tsekkitukka hulmuten puusilmäinen JYP-fani kiitää kohti mestaruusjuhlia.
 

Stam1na

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP! Vaajakosken Pelikaanit! Barcá!
Oujee, kuunnelkaa kuinka mopo keulii, kun värilasit päässä ja tsekkitukka hulmuten puusilmäinen JYP-fani kiitää kohti mestaruusjuhlia.

OT Mutta tuossa olisi jo kyllä allekirjoitus ainesta.
 

Torspo82

Jäsen
Olihan sitä. Tuon Ässien maalin hylkäyksen jälkeen oli pakko lähteä kesken erän röökille.
Tää meni ainakin multa täysin ohi, vaikka pelin telkusta katsoinkin. Eihän vain kyseessä ollut se puhelimitse tarkistettu tilanne, missä kiekko ei ikinä ylittänyt maaliviivaa kovasta potkimisesta huolimatta?
 

LaTe_Show

Jäsen
Suosikkijoukkue
Colorado Rockies: 1980-1981.
Sitä ihmettelen, että Ässät oli täysin hengetön pelin loppuun asti eikä halunut aiheuttaa hämmennystä hakeakseen asetelmia torstain back-to-back peliä ajatellen.
 

TosiFani

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Nämä ovat nyt kuitenkin vain runkosarjan pelejä eli turha riskeerata mahdollisilla pelikielloilla selvää peliä.

Jyp osoitti hienosti Ässille sen oman paikan. Toivottavasti Ässien kopissa oli tarpeeksi isot peilit...

Ässien johtomaalin jälkeen liike loppui kokonaan ja pakit alkoivat kuvitella, nopeus loppui. Kun tähän lisätään Jyp:n karvauksen nosto ja aivan loistava liike, niin peli oli isät - pojat pelailua. Välillä annettiin vähän köyttä ja sen jälkeen käytiin tekemässä maali.

Ässien puolustuksessa Uusitalo ja Palomäki voisivat katsella peiliin, johon viereen on liimattu Konttisen kuva ja hakea yhden näköisyyttä. Peltosen peri synti eli hitaus korostui eilen ja kun siihen lisätään muutamat peruuttelut omalla alueella, näky oli kauhea.

Toisaalta välillä oli aika huono avata, kun ainoa vapaana oleva pelaaja oli seisova laituri. Varsinkin Damonin ja Tähtisen ketjut voisivat pohtia mitä on nykykiekko.

Uskomatonta, miten Palomäen tai Uusitalon tasoiset pelaajat alkavat leijumaan. Toivottavasti joukkueen nöyryys löytyy. Itse ottaisin käyttöön tänään 1½ tunnin luistelutreenit, ilman kiekkoa...
 

Vteich

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Kyllä eilisessä pelissä karusti tuli nähdyksi, ettei pidemmän päälle voi pärjätä liigassa kovin hyvin, jos joukkueen ykköspulustajat ovat jotain villeuusitaloja, teromäättiä, mikkopalomäkiä ja ollikorkeavuoria, jotka eivät muihin joukkueisiin enää ole kelvanneet ja joilta toivotaan jotain epärealistista jyrkkää tasonnostoa edelliskausien otteisiin nähden. Tuo pulustus on vetänyt selkeästi taitojensa ylärajoilla alkukauden, mutta taso ei näköjään vaan millään riitä pelistä toiseen. Äkkiä siis kaksi ulkkaria takalinjoille, hyökkäyksessä kyllä tuntuu ihan hyvin peli kulkevan Jypinkin tasoisia joukkueita vastaan.
 

LaTe_Show

Jäsen
Suosikkijoukkue
Colorado Rockies: 1980-1981.
Nämä ovat nyt kuitenkin vain runkosarjan pelejä eli turha riskeerata mahdollisilla pelikielloilla selvää peliä.

En nyt varsinaista myllyä tarkoittanutkaan. Lähinnä sitä, että olisi taklannut ja pelannut kovaa viime sekuneille asti ja muistuttanut JYPiä siitä, että torstaina nähdään.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös