Ti 30.3.2021 Lukko - JYP

  • 9 184
  • 209

Roku

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Kuten odottaa sopi, viikon ensimmäinen peli oli taas Lukolle vaikea kuten on jo pitkän aikaa ollut. Ei tosin ensimmäinen erä. Se oli oikein hyvää peliä Lukolta mutta sen jälkeen kävi vanhanaikaisesti, pelaajat Lassi Lehtistä lukuunottamatta rupesivat luulemaan ties mitä luulivat.

Homma lähti ihan väärään suuntaan toisessa erässä. Ihmeellisiä kiekonmenetyksiä omassa päädyssä ja kummallista löysää pelaamista kautta linjan, poislukien edellä mainittu maalivahti.

Toisen erän jälkeen kirjoitin seurantaketjuun että "seuraava maali on tärkeä" ja JYPihän sen teki. Vieläpä heti tapettuaan kahden miehen alivoiman ja sen jälkeen Lukon pelaaminen olikin vain kelloa vastaan käymistä, mikä sekin hävittiin Immosen tasoitettua kuudella kenttäpelaajalla.

Jatkoajalla Lukko otti jäähyn ja oli ihan pelkästään Lehtisen ansiota että JYP ei silloin tehnyt voittomaalia. Rankkarikisassa Lukolla on aina melkoinen valtti hihassa kun Press on olemassa ja hänhän sen voittomaalin nytkin teki.

Kaikesta huolimatta kaksi pistettä kelpaa. Kolme olisi ollut otettavissa mutta ei kelvannut, toivottavasti ei ole kovin dramaattinen pistemenetys runkosarjan loppusijoitusta ynnätessä.

Joku sanoisi tähän että työtapaturma, mutta kovin usein Lukolle näitä työtapaturmia nykyään sattuu. En möisi vakuutusta, jos olisi vakuutusmyyjä ammatiltani, noin tapaturma-alttiille taholle.
 

dyna

Jäsen
Suosikkijoukkue
jyp, jjk,maajoukkueet.
Eikä ihme. Sarjakärki ja mestarisuosikki vastaan sarjajumbo. Kaukana ovat Valtran menestysvuodet, nyt tilanne taitaa olla se, että edes päävalmentajaa ei ole tiedossa seuraavalla kaudelle.

Lukolla on paras mahdollinen kokoonpano, kaikki miehet ovat terveinä. Jotain kertoo se, että Tammelan tasoinen pelimies on nelosketjussa ja esim. kokenut Tonto Koivisto ei mahdu välttämättä pelaavaan kokoonpanoon.
Ei huono peli sarjajumbolta joka on ilman päävalmentajaa.
 

Metsästäjä

Jäsen
Suosikkijoukkue
JVDT
Taitaa aikalailla Lukon pelissä painaa tuo sarjajohto ja ei ole tarvinnut ihan kaikkea peliin laittaa, kun pisteitä tulee liukuhihnalla ihan höntsäkiekkoilullakin tasaseen tahtiin. Aika heikko on Liigan taso, kun tälläkin kertaa saatiin 2 pinnaa kotiin. Tosin pinnoilla ei sarjaa voiteta tällä kertaa. Joku kirjoitti aiemmin jossain, et Lukon olis kannattanut kans mennä karanteeniin runkosarjan voittaakseen. Ei olis tarvinnut näitä pakkopullaotteluja kenenkään nukkua telkun ääressä.
 

ZayWest

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Käännettävät rotsit, Ensisijainen kontakti
On sulla kyllä vahvat comebackit. Ei voi mitään.

Pitää ymmärtää että jopa Porissa on voitettu mestaruus ja JYP voitti kahdesti neljän kauden sisään. Ja Lukolta vietiin koronan takia mahdollinen mestaruus vuosi sitten ja samaa uhkaa on nytkin.

Lukkoa ja sen faneja kohtaan en osaa olla julma. Paskaa on syöty ja nyt on eväät parempaan.

Itse peli oli nykyiseltä JYP-toilailulta hyvä ja piste maistuu.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös