Ti 30.12.2014 Tappara - Pelicans

  • 5 532
  • 27

Sabaton

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Stars, Spurs, Werder Bremen, Real Madrid
Oli kyllä melkoisen erikoinen peli. Leijonan lailla taistelleet Peltola ja Haapala jäivät päällimmäisinä mieleen. Seuraavana mieleen tulee Elorinne. Siinä on kyllä sellainen vempula, josta ei ota mitään selvää. Helppoja virheitä ja huonoja avauksia, mutta vastaavasti todella rohkeaa kiekollista peliä, näyttäviä nousuja ja isokokoiseksi peluriksi uskomattoman sulavaa luistelua. Viihdyttävä pelaaja ainakin ja suon hänelle mielelläni näytönpaikan.

Pelillisesti Tappara oli yllättävän vaisu. Mielestäni heikompi kuin näiden joukkueiden kohdatessa viimeksi. Paikkoja oli molemmilla ja Pelicans olisi voinut ottaa kolme pistettä, mutta jälleen saadaan kiittää Metsolaa useasta huippukopista. Alkoi Tapparan passiivisuus taas jossain vaiheessa vituttamaan. Mennään suosiolla oman maalin taakse hakemaan hitaita lähtöjä ja sitten tuleekin helvetillinen kiire ja kiekko on viidessä sekunnissa vastustajalla. Ei Tappara kovin montaa kontrolloitua hyökkäystä tuottanut hitailla lähdöillä.

Puolustus kämmäili paljon ja usein pelien jälkeen kehumani Saravo oli tänään kiekon kanssa pahasti pulassa. Hyökkäyksessä Dixonin loukkaantuminen verotti paljon eikä Green pysty miestä kiekollisena korvaamaan, joskin pelasi yhden kauden parhaista peleistään. Sitten kun Peltola vielä lensi suihkuun nousi kärkipelaajien kuorma kovaksi. Järvisen kenttä saa puhtaat paperit, Kuusela ja Malinen olivat myös hyviä. Erkinjuntti/Jormakka -kaksikolla ei ole havaittavissa minkään sortin yhteispeliä. Saa nähdä miten ketjut nyt loihditaan, jos Dixon on pidempään sivussa.

Tuomaritoiminnasta löytyy varmasti sanottavaa molemmissa leireissä. Alussa tuntui olevan Tapparaa vastaan ja lopussa Pelicansia. Pelicansin 1-1 maalia edeltäneet rikkeet ja Smothermanin taklaus jäivät ainakin hallilla mieleen. Kolme pistettä on kuitenkin tärkeintä, mutta edelleen huolettaa, että tällä materiaalilla pelataan kotona näin heikosti ja nipin napin voitetaan sarjan heikoimpia joukkueita.
 

hardflip

Jäsen
Suosikkijoukkue
Alexander Barkov Jr.
Vielä tuosta pikku kahinasta...vähän turhan lämpimästi tossa videolla (Iltasanomat) toinen linjuri taputtelee Peltolaa ja nyökkäilee hyväksyvästi. Mahtaako olla sukulaispoika?

Eiköhän se oo, varmaan kysy että tuukko iltakahville ja puurolle kun vedit noin hyvin.

Onkohan sulla nappiverkkarit vähän liian kireällä, voi morjes.
 

Quattro

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tyräsmiehet
Eiköhän se oo, varmaan kysy että tuukko iltakahville ja puurolle kun vedit noin hyvin.

Onkohan sulla nappiverkkarit vähän liian kireällä, voi morjes.

No just MORJES joo....morjes morjes :)
En tiä morjes mikä on kireällä, mutta aika harvoin noi tuomarit kuitenkaan muualla päin tolla lailla pelaajia halailee. Mutta voihan se siellä morjestampesterissa olla ihan yleistäkin, en mää tiä...
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös