Ti 30.11.2010 Tappara - SaiPa

  • 7 426
  • 22

Altec

Jäsen
Tänään mennään Tampereella melkoisen tärkeässä ottelussa. Tappara on luisunut kolmen ottelun tappioputkeen ja SaiPa sai edellisessä matsissa tappioputken poikki. Lisäksi SaiPa vahvistui Lintnerillä ja Salcidolla. Pohtikaa ja keskustelkaa, sana on vapaa.

SaiPa tänään:

Jokila - Redenbach - Poukkula
Salcido - PSN

Löfman - Koho - McTavish
Pukka - Lintner

Aarnio - J.Koskiranta - Junnila
Levokari - Lippojoki

Kaksonen - Kiilholma - Mankinen

Maalissa Andy Bernard
Toisena kassarina Jere Myllyniemi

Joni Tuominen ilmeisesti asetettu huilivuoroon parantelemaan vammoja. Ihan oikea ratkaisu antaa nyt vammojen parantua.

Veikataan SaiPalle 2-4
 

Wolves

Jäsen
Ti 30.11.2010 Tappara-SaiPa

Edit: Altec minuutin edellä.
 

Swift

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Philadelphia Eagles, Flyers
Pukka-Lintner.. Heh, toivottasti tykkää pelata Mikon kanssa ja jää Lappeenrantaan, sillä parempaa pakkikaveria tästä joukkueesta ei löydy.

Noh, vakavasti ottaen, kyllähän tuossa roolitukset osuvat kohtalaisesti yhteen. Salcido näköjään ottanut Sondellin viime kauden numeron, kun "oma" 22 on varattu eräälle kanadalaiselle SaiPassa.

Vain voitto kelpaa tästä. Nämä on nyt niitä pelejä, jotka pitää hoitaa, jos meinataan pleijareita pelata.
 

FASlapsi

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Ti 30.11.2010 Tappara-SaiPa

EDIT: Hidas paska, saa poistaa.
 

FASlapsi

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Nyt on vuoristoradassa hirveä ylämäen tapainen näköpiirissä. Omat fiilikset on jotenkin onnistuneet nousemaan sieltä paskakaivon pohjalta lähelle stratosfääriä, kiitos Lintnerin ja Salcidon hankintojen. Vaikka näiden nimien tilalla ois julkistettu Jeesus Nasaretilaisen ja Muhammedin sopparit SaiPa-paitaan, luotto ei olisi kovinkaan montaa piirua parempi kuin mitä se on nyt. Maanis-depressiivistähän tää meininki on, mutta eipä käy elämä tylsäksi.

Se on tietenkin eri asia saako nämä ukot mitään aikaiseksi vielä, tai ylipäätään koskaan. SaiPan touhun tuntien Lintnerin selkä hajoaa parissa viikossa siihen kuntoon että ura on ohi, ja Salcido jatkaa Sanfordin, Mälkiän, J.Virtasen ja Barneyn alkoholin huuruisilla jalan/autonjäljillä.

Mutta eipä nyt masistella kun kerrankin ei ole siihen aihetta. Tänään kaatuu porkkanat, SaiPa on hurmiossa, Bernard jatkaa omituisen hyviä otteitaan, Lintner on ihan kingi ja pistää 1+3 tehot taululle. SaiPa voittaa 5-1, kaikki SaiPan maalit tulee yv:llä.
 

Sabaton

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Stars, Spurs, Werder Bremen, Real Madrid
Tänään siis peli Tampereella. Jännitetään innolla onko katsojia yli 3500.

Tappara tänään:

42 Juuso Antonen - 19 Tuomas Vänttinen - 81 Jukka Peltola
73 Niclas Lucenius - 25 Kevin Doell - 88 Shayne Toporowski
11 Timo Koskela - 71 Antti Kangasniemi - 22 Kim Strömberg
64 Samu Vilkman - 17 Joonas Koskinen - 14 Nestori Lähde

6 Pekka Saravo - 9 Juha Leimu
18 Tuukka Mäntylä - 15 Jussi Halme
26 Jani Honkanen - 16 Jesse Turkulainen

39 Jani Nieminen
(29 Harri Säteri)

Ei kyllä kokoonpano herätä riemunkiljahduksia. Guolla ja Virpiö siis edelleen poissa sekä uutena miehenä sairastuvalle liittyi Harri Ilvonen viime pelissä. Leimu sentään tullut takaisin ja toivottavasti on kunnossa. Nieminen näemmä maalilla. Viime kotipeli oli häneltä järkyttävä ja itse olisin toivonut Säteriä maallin, mutta näillä mennään. Turkulainenkin sai pitää paikkansa kokoonpanossa, joten koomailut jatkukoon. Hyökkäyksessä loukkantumisia paikkaa "mestismiehet" Antonen ja Vilkman.

Otteluun tuli selkeästi lisää mielenkiintoa kun SaiPa hankki eilen kovat pakkivahvistukset. Molemmat siis pelaavat jo tänään, joten mielenkiintoista nähdä heidät kaukalossa. Kun katsoo joukkueiden hyökkäyskalustoa niin ei ihme, että Tappara sekä SaiPa ovat häntäpäässä.

Tämän päivän peli tulee ratkeamaan maalivahteihin, veikkaan mä.
 

Ted Raikas

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Kylläpä on mielenkiintoinen peli. Harmi, ettei pääse näkemään paikan päälle. Tulisihan tuo Urtsiltakin, mutta en tiedä onko tänään mahdollisuutta asettua töllöttimen ääreen sen tiimoilta.

Lintnerin ja Salcidon debyytti olisi siis hienoa nähdä. Toivotaan, että pistävät vastustajan yritykset tukkoon ja syöttelevät namupasseja maalille. McTavish voisi muutaman muun ohella herätä vaikka uuteen kukoistukseen näiden veijareiden avustuksella.

Kyllä tästä nyt voittoa täytyy toivoa ja vaatia, mitenkään Tapparaa väheksymättä.
 

Juicey

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, G
McTavish voisi muutaman muun ohella herätä vaikka uuteen kukoistukseen näiden veijareiden avustuksella.

Viimeisessä yhdeksässä pelaamassaan ottelussa kuitenkin pikatsekkauksen perusteella näyttäisi syntyneen 6 maalia, ei se huonosti ole ollenkaan joten kyllähän Dale on alun jälkeen päässyt ihan kelpo vauhtiin. Uskon kuitenkin että uusilla pelaajilla on myös vaikutuksensa ja toivon mukaan siellä muutkin hyökkääjistä alkavat hiljalleen löytämään tasoaan ja tasaisuutta otteisiin. Tänään olisi vaikka ihan sopiva päivä aloittaa.
 

Ted Raikas

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Viimeisessä yhdeksässä pelaamassaan ottelussa kuitenkin pikatsekkauksen perusteella näyttäisi syntyneen 6 maalia, ei se huonosti ole ollenkaan joten kyllähän Dale on alun jälkeen päässyt ihan kelpo vauhtiin.
On toki, mutta viimeisimmissä peleissä ei ole tainnut olla taas erityisemmin pisteillä. Ei tosin kovin moni muukaan.

Sitä tässä lähinnä tarkoitin. En meinannut, että Dale olisi jotenkin erityisen huono vrt. muihin.
 

Tulppu

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Ehdottomasti kauden mielenkiintoisimpia pelejä!

Positiivinen ajattelu uhkaa itsellänikin puskea pintaan. Kahden uuden puolustajan peli nyt tuskin vielä on täysin kuosissaan, mutta uudet hyvät hankinnat tuovat joukkueen sisälle varmasti jo itsessään positiivista virettä.

Tästä jos otetaan voitto niin loppukausi voi kääntyä vaikka millaiseksi.

Ja se pakollinen tulosveikkaus: 2-3 ja.
 

Muodonmuutos

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Kyllähän tässä Tapparankin pitäisi takaisin voittojen tielle päästä, jos kerran edes siitä kymppipaikasta meinataan taistelua käydä. Paha vaan että taitaa olla Saipa juuri saamassa pelinsä parempaan kuosiin ja vahvistuksiakin on oikein parin kappalein. Tai aikahan sen näyttää sitten kuinka nuo joukkuetta vahvistavat.

Nieminen oli viikonloppuna jäätävässä vireessä Kerhoa vastaan, joten ihan perusteltu valinta maalinsuulle. Leimun paluun myötä taas odotan, että vastustajan maalilla alkaa taas tapahtua enemmän. Niin rohkeasti ja tehokkaasti kyseinen herra myös hyökkäystyöskentelyyn pakin paikaltaan osallistuu. Saataisiinko Leimun paluusta myös ripeyttä ja ideaa myös hyökkäyksiin lähtöihin, jotka ovat olleet viime aikoina mm. Urhon asiantuntijoiden kritiikin kohteina.

Kyllähän Tappara tästä siis voiton tarvitsee ja uskon näin tapahtuvan. Tasaisena peli luultavasti pysyy alusta loppuun.
 

Pascal Lemoix

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Tappara oli niin lähellä voittoa HPK:sta lauantaina, että nyt luulisin löytyvän sopivan taisteluvireen ja uskon voittoon. SaiPa on siis viime aikoina "heikentynyt" ja "vahvistunut" nimien perusteella. Syvää kyntövaihettahan joukkue muuten on käynyt läpi.

Varmaan tämä ottelu pyörii sellaisissa 3-2, 3-2ja, 4-3, 3-4vl. -tyyppisissä lukemissa.
 

SteelGate

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Ilves, Bruins, HC Davos, Tunturi-Kiekko
Tänään siis peli Tampereella. Jännitetään innolla onko katsojia yli 3500.

Jännitys laukeaa, sillä liigan (tällä kertaa moitteettomasti toimivien) sivujen mukaan Suomen kiekkopyhätössä on katsojia hulppeat 3631. Tappara kiittää :D
 

Pascal Lemoix

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Tappara vei niukasti, mutta ansaitusti pisteet. Jos SaiPan tämän illan suorituksesta lasketaan pois ulkomaalaisten pyörittämä ylivoima/viivalaukaukset, niin viivan alle ei jää mitään. Runko-SaiPa oli varsin soft compound tänään.

Lintner ja Salcido herättivät hetkittäin jopa kateuden ja epäreiluuden tunteita, kun joka toinen kosketus näytti johtavan maaliin, mutta SaiPalle he voivat tuoda ratkaisevaa hyötyä. Varsinkin, jos eivät muut intoudu joka ilta päästämään montaa maalia eteen ja tuudittaudu pelkkään ykkösylivoimaansa.

Tapparassa Doell, Toporowski ja Vänttinen on helppo nimetä suurimmiksi onnistujiksi. Vänttinen söi monta kiekkoakin alivoimissa. Leimun paluu ilahdutti jo, vaikkei vielä toiminutkaan täysin. Nyt siinä viivassa on kuitenkin mahdollisuuksia taas.
 

Machulda

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Oli kyllä hieman katkera tappio, mutta toisaalta ihan ansaittu voitto Tapparalle. SaiPan yv. oli kyllä aika todella upean näköistä. Vielä kun tuota hiukka viel hiotaan, ni avot.

SaiPassa oli onnistujia ja epäonnistujia. Tähän jälkimmäiseen kategoriaan kuuluu ehdottomasti PSN. Toisessa alivoimassa pelasi todella heikosti maalin lähellä. Lähti liukumaan lähes istuviltaan kohti Doelia ja täten ajoi itsensä totaalisesti pihalle ja Doelille avoin väylä maalille. Ei helvetti! Sitten siinä Tapparan voittomaalissa ihan uskomatonta sössimistä. SaiPan pelaaminen muutenkin ottelun ekalla puoliskolla oli todella heikkoa.

Noh...sitten positiivista. Nää uudet miehet Salcido(1+1) ja Lintner(1+0)...Wau! Oli siis totaalisen epätodellinen fiilis nähdä varsinkin Lintner SaiPan paidassa. *hymiö* Salcido myös vaikuttaa todella kovalta vahvistukselta. Yv:ssa ihan uudenlaista boostia. Tästä on tappiosta huolimatta ihan hyvä jatkaa kohti loppuviikon kotiotteluita.

Huom! Nämä ovat vain miun mielipiteitä.
 

Tuen Vety

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lätkä Lentää Oy
Terveisiä lähes loppuunmyydystä Hakametsän hornankattilasta, jossa Tampereen Tappara ja Saimaan Pallon Lappeenrannasta tarjosivat ikimuistettavan jääkiekkospektaakkelin. Varsinkin vierasjoukkueen peli oli kuin samettia verkkokalvoille, jota ihastellessa koin saavani jokaisen sentin takaisin pääsymaksusta.

SaiPa sai peliin lentävän lähdön. Organisoidut rintamahyökkäykset vyöryivät yksi toisensa jälkeen kotijoukkueen päätyyn. Keltapaitainen joukkuen tuntui lentävän jäällä. Kookkaat mutta pehmeäkätiset SaiPa hyökkääjät Aarnion, Junnilan ja Poukkulan johdolla pitivät Tappara-puolustajia pilkkanaan ja horjuttivat koko kotijoukkueen peli-iloa nasevilla taklauksillaan. Syötöt napsahtelivat täydessä liikkeessä olleiden hyökkääjien lapaan ja viisikon välimatkat pysyivät pieninä. Varmaotteinen Sputnik-maalivahti Andy Bernard poimi ne muutamat Tappara-lähentelyt kuin kypsät marjat.

Jos oli SaiPan hyökkäysarsenaali tulessa niin puolustuksen tukipilari Pauli Levokari oli tuhannen asteen napalmia! Sulavaliikkeisen Levokarin paidan alta sykki Sputnik-sydän siihen malliin, että jyske kuului varmasti Hakametsän ylimmälle penkkiriville asti. Loppuun asti pelaamista ja esimerkillistä yritystä koko ottelun läpi. Taisi jo Tapparalaiset hieman pelätä kun Keltapaitojen puolustuksen the äijä heitteli Kirvesrintoja pois maalilta ja jakoi mojovia pommeja laidoissa. Tuntui, että Pauli oli aina askeleen edellä hyökkääjää. Lisäksi millimetrin tarkat avaussyötön napsuivat hyökkääjien lapoihin lähes 100% syöttötarkkuudella.

Joukkuepeli oli kokonaisuudessaan sitä luokkaa kuin olettaa sopii tähän aikaan vuodesta. Lukemattomien harjoitusten toistot olivat selvästi iskostaneet valmennuksen hakeman pelitavan pelaajien selkäytimiin. Näkisin, että nyt olisikin oikea aika hieman levätä. Muutama päivä ihan kotosalla pleikkaria pelaten ja sipsiä syöden voisi olla hyvä ratkaisu. Tietysti yksi vaihtoehto olisi myös järjestää kunnon saunailta. Tuosta jengistä muutama motivoitunut jääkiekkoammattilainen voisi sitten vaikka lähteä sieltä autolla kotiin.

HÄVETKÄÄ EDES!
 

Luke72

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hallitseva mestari
Mukavat pisteet. Peli oli mitä oli, onneksi on Doell.
Mahtavat pelimiehet hommannu SaiPa. Etenkin Lintner oli mies mun makuun.
 

hardflip

Jäsen
Suosikkijoukkue
Alexander Barkov Jr.
Terveisiä lähes loppuunmyydystä Hakametsän hornankattilasta....

Helkkari, repesin muutaman kerran ja kahvit syliin. Äärettömän hyvä kirjoitus, toivonkin että seuraavasta kohtaamisestamme tulee vähintään yhtä tiukkaa settiä!

Aika tyypillinen Tiistai illan peli. Maalit oli ihan hienoja ja välillä oli vauhtia enemmän kuin taitoa löytyy.

SaiPan vahvistukset näyttävät ihan kelvoilta liigaan ja tulevat varmasti onnistuessaan auttamaan joukkuetta mutta sitten tuo perusrunko (aivan kuten meidänkin) saa nostaa tasoaan sille parhaalle mahdolliselle jotta joukkueena onnistutaan.

Levokari ja Sugijagi-Nagander aikalailla ongelmissa nopeiden hyökkääjien kanssa, vähän sama kuin liigan vaarallisin pakkipari Honkanen-Turkulainen joka tänään vältti puolustuspään jäähyt.

Tuukalta muutama nätti taklaus, ainakin yhteen SaiPa pelaaja pysähtyi kuin seinään en vaan nyt muista kuka siellä keräsi itseään hetken aikaa. Strömberiltä hyvä peli kun taas Vilkman ja Antonen jatkavat samaa mihin myös A-junnut pystyisivät.

+Redenbach,MacTavish,Lintner,Salcido

+Doell,Topo,Halme,Lecter,Vänä
 

Ted Raikas

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Helkkari, repesin muutaman kerran ja kahvit syliin. Äärettömän hyvä kirjoitus...
Kyllä, aivan hersyvä raportti. Kesti hetken, eli muutaman rivin verran, ennen kuin tajusin mistä oikeastaan kyse. Hah. Mahtavaa.

No joo, peliä en nähnyt, joten enpä sano sen kummemmin mitään itse tapahtumista. Jäähyily kostautui vaan pahemman kerran, siinä ei mitään näköhavaintoja tarvita. Toki tuloksen valossa tiukka peli, joten oisko tuo maalinteko kuitenkin elpymässä?

Tulokkailta hyvä esiinmarssi, mutta eipä nuo kaksi miestä taida auttaa jos muu joukkue pelaa puolivaloilla ja homma menee ihmettelyksi.

Luulisi tuota herättelyä itse totuuteen olleen jo tässä kauden mittaan riittävästi. Vaatiiko se oikeasti sen jumbosijan miehittämisen, että homma valkenee, vai mitä?

No, kohtia uusia taistoja.
 

Rixa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Unettava peli, tämmöisiä nämä kuuluista marraskuun tiistaipelit on. Ulkonakin oli keli aivan syvältä (-16c). Saipan kolmanteen maaliin johtanut tilanne lähti paitsiosta, tämä näkyy myös Nelosen maalikoosteessa. Pointsit kotiin, Doell taisi järjestää kolme jäähyä Saipalle.
 

FASlapsi

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Terveisiä.. ..HÄVETKÄÄ EDES!

Loistavaa settiä!

Olisi pitänyt tämä peli voittaa, mutta ilmeisesti osa jengistä ei jaksanut tehdä yhtään mitään, odottivat vaan että Lintner ja Salcido yksinään nyt vääntää ne pisteet kotiin. Jampat vissiin pelasivat oikein mukiinmenevästi, Dale ja Redenbach ilmeisesti myös pelasi omalla tasollaan, Redeltä oli ainakin aika jäätävä syöttö Dalen maaliin. Muut: haistakaa paska. Pitääkö sinne jumboksi asti nyt sitten valahtaa ennen ku lopuillekin vätyksille iskostuu selkärankaan että vittu, tässähän pitää alkaa pelaamaan ettei joudu Mestikseen. Minne osa urpoista tosin kuuluisi..

No mutta, YV:ssä on nyt sellaista ryhmää että vetää oikein hymyyn suun. Kyllä tää vielä tästä iloksi muuttuu jossain vaiheessa, kunhan ei uudet jampat nyt ihan heti mee lasarettiin ja loput jengin kanukit ei rupee kännissä autoa ajelemaan. Se on sitten eri asia koska se iloksi muuttuminen tapahtuu, liian kauan kun siinä kestää niin sitten se on taas ihan sama miten loppukausi pelataan.
 
Suosikkijoukkue
Tampereen TAPPARA
vähän sama kuin liigan vaarallisin pakkipari Honkanen-Turkulainen joka tänään vältti puolustuspään jäähyt.

Tuukalta muutama nätti taklaus, ainakin yhteen SaiPa pelaaja pysähtyi kuin seinään en vaan nyt muista kuka siellä keräsi itseään hetken aikaa.

...Jaa, se peli ainakin mitä minä katsoin, siinä Honkanen otti typerän ja huolimattoman korkeamaila-kakkosen omassa päässä ja siitä SaiPa tasoitti pelin 3-3:een.

Tuukka toivotti sillä pusulla Lintnerin tervetulleeksi SM-liigaan. Hyvin kaveri esitti ettei tuntunut missään, mutta olemuksesta paistoi jotta sattui.

Nihkeä peli, mutta kolme pistettä kelpaa. Kiitos Tappara!
 

hardflip

Jäsen
Suosikkijoukkue
Alexander Barkov Jr.
...Jaa, se peli ainakin mitä minä katsoin, siinä Honkanen otti typerän ja huolimattoman korkeamaila-kakkosen omassa päässä ja siitä SaiPa tasoitti pelin 3-3:een.

Huolimaton huitaisi ja nyt vaan oli sen verran huonoa tuuria että osui suoraan kaverin koteloon. Kyllähän Jani heti kysyi, että sattuiko pahasti. Ihan siis kommenttina kun tuossa muutaman metrin päässä lasista istun.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös