Ti 30.10.2007 HIFK - Jokerit

  • 18 736
  • 72

scholl

Jäsen
Mielestäni kirjoituksesi siitä, että Jokerien valmennus ja pelitapa on huonompi kuin IFK:n on vähintäänkin mielenkiintoinen.

Ei vaan puhuin Sihvosen käsityksestä. Shedden on hänelle fiasko ja Baxter on parempi vaihtoehto näistä, joilla on pelikirja unohtunut lentokoneessa hattuhyllylle.
 
Helgen ja Nivalan cowboyn välinen tulinen tango taitaa jäädä väliin. Kummallakaan joukkueella ei oikein olisi varaa menettää pelaajaa rosteristaan, ei tästä pelistä eikä seuraavastakaan. Valitettavasti.
 

Tökö

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Mikäs koostumuksissa mättää. Jotakin tuollaista minäkin Hifk koutsina kokeilisin, toki Luttisen paikka on lähtökohtaisesti ylempänä, mutta Baxter on tehnyt ison päivätyön ja saanut tuon pelaamaan jollakin ihan muulla tavalla kuin kuuluisi ;) Nyrkkisääntönä siellä lienee ollut, että ykkönen ratkaisee ja sen jälkeen pari suht vahvaa ketjua + nelonen.

Siis eihän noita ykkös- ja kakkosketjuja oo roolitettu ollenkaan? Ykköseen laitettu kaikki "neppailijat" ja kakkoseen rymistelijät.
 

tuuski

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pallo-Kärpät
Ei vaan puhuin Sihvosen käsityksestä. Shedden on hänelle fiasko ja Baxter on parempi vaihtoehto näistä, joilla on pelikirja unohtunut lentokoneessa hattuhyllylle.
Et taida olla lukenut Sihvosen kirjoituksia viime aikoina?

Tuulolan puuttuessa HIFK:lla on kyllä helvetin hyvä sauma pyörittää narrien pakkeja pahastikin. Rahat kotivoitolle.
 

bozik

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Siis eihän noita ykkös- ja kakkosketjuja oo roolitettu ollenkaan? Ykköseen laitettu kaikki "neppailijat" ja kakkoseen rymistelijät.
Nou hätä, ei siellä kukaan rymistele tai joutuu penkin päähän. Tämä sillä edellytyksellä, ettei Baxter ole nähnyt valoa.

Siitä sen sijaan on syytä olla huolissaan kuinka Jokerien pakit pärjäävät edes neppailussa, etenkin kun Samille sopisi huomattavasti paremmin ihan toisenlainen pelityyli.

Sellaisen veikkauksen heitän, että tänään menee kuppi nurin useammalta pelaajalta ja pahoin pelkään että yksi ulos lentävä on Jokela.
 

Jack Daniel's

Jäsen
Suosikkijoukkue
Uudesti syntynyt Jokerit, NY Islanders
2-5 voitto ja naapurin ahdinko jatkuu. Maistuu, maistuu... Lokakuu oli varsin makoisa näin paikallispelien suhteen: Kolme peliä, kolme voittoa Jokereille ja maaliero 12-5.

Leinon ketju näyttäisi olevan ylitsepääsemätön este IFK:lle. Sen mitä maalikoosteita canalilta näin, niin pirun nättejä maaleja teki molemmat jengit, varsinkin Leinon ja Staplen leikittelyssä 1-3 maalissa oli sitä wanhaa, kunnon 90-luvun Janecky-meininkiä...
 

Cobol

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomalainen jääkiekko
HIFK:n pelaaminen on todella syvältä. Lähes surkeinta mitä olen liigassa HIFK:lta nähnyt. Avauspeli omalta alueelta on III divarin tai pikemmin koulukiekon (peruskoulun 2. luokka) tasoa. Ylivoima toimisi ehkä niukasti takavuosien II divarissa. Maalivahtipeli on onnetonta, sillä Lundell kun saadaan poikittaisliikkeeseen, kyse on samasta ajasta kuin Mariella kääntyy Itämärellä. Kaksi ekaa Lundellille näin ja kun itseluottamus oli mennyt, Santalalle riitti että veti kohti yläkulmaa: Lundell oli jo ottamassa ajoitusta 28 minuuttia kestävään poikittaisliikkeeseen.

Masa Virmanen, my friend: älä vaan tee päätöstä, että Jokerien pakisto on tässä. Helvetin hyvin pärjäsivät, totta, mutta kun vastus oli esikoulutasoa pelitavaltaan. Ei voi tehdä mitään johtopäätöksiä.

Miten tällaisesta voidaan veloittaa jotain? Baxter? Ei mitään jakoa SM-liigassa. Noin ei vaan jääkiekkoa voi pelata. Piste.

Jokereista Markkanen päästi ekan maskista ylivoimalla ylänurkkaan ja toka tuli 2-1 läpiajosta. Joku olisi voinut ottaa nuokin, mutta ei mitään tarvetta tänään. Markkanen oli loistava tilanteessa 2-3 eli torjui kaiken kun HIFK yritti palata mukaan peliin. Epävarman näköistä oli, totta, mutta kiekot pysähtyivät. Fakta.

Santalalle kolme maalia. Helvetti, edellispelissä Rita, nyt Santala. Meni ehkä vähän helposti, mutta hienoa silti.

Oikeastaan surettaa jo tuo HIFK:n perseily. Meni tästäkin voitosta maku kun ei viitsi hehkuttaa Stadin mestaruutta jo nyt Jokereille. Johto 9-3 pisteissä.
 

DreamHockey

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Surkeata! 2 maalia sentään tehtiin. Ei vaan riitä jääkiekossa voittoon. Kohta menee Ässätkin sarjataulukossa ohi. Mutta hallitus vaan luottaa äijien touhuun. Tänäänkin tuli kolme pois sairastuvalta ja varmaan taas selitys on että kun on noita loukkaantuneita että kyllä se vaikuttaa. Ei voi enään olla syynä. Ei vaan ole mitään ideaa tällä Baxterilla. Ei tämä voi näin enään jatkua luulisi sponssienkin haluavan tälle asialle jotain muutosta. Ei enään vaan tavalliset kadun tallaajat ole ainoita jotka tätä muutosta haluavat. Siellä alkaa olemaan mitta täynnä monella muullakin. Tuohimaan jutun luettuani alkoi askaruttamaan se että aika kova sateentekijä Pesosen täytyy olla jos tämän purkin saa käänettyä paremmalle kurssille. Vaikka Pesoselta paljon odotankin niin sota ei yhtä miestä kaipaa.
 
Viimeksi muokattu:

Jindebyne

Jäsen
Huomaa todellisen väliinpitämättömyyden HIFK:ta kohtaa, kun tällähetkellä ei vituta tippakaan edes tappio Jokereille, enemmänkin salaa toivoin tätä tulosta. Kauankohan tässä saa ihminen odotella, josko jotain tapahtuisi?
 

hull16

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, ManUtd.
Jokerit siirtyi tänään ifk:n edelle kaikkien aikojen välisisten peleien pisteissä ja tilanne on nyt 208-206. Toivottavasti tämä järjestys kestää pitkään...
 

Metukka

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Pelillisesti varsin tasaista ja jopa sellaisia ihmeitä nähtiin kuin Hifkin ylivoimahyökkäys josta yhdestä tuli maalikin. Jokereiden ei ihmeitä tarvinnut esittää. Oli tuon loistavan ykköskenttänsä verran parempi. Suurin osa maaleista nopeista vastahyökkäyksistä joihin pääsivät keskialueelta, kun Hifkin pelaajat yrittivät lähteä hyökkäämään (eihän ne sitä osaa) ja menettivät helposti kiekon. Tästä Baxter varmaan vetää johtopäätökset ettei kannata hyökätä enää senkään vertaa. Hifkin viisikoiden etäisyydet ihan liian suuret. Kolme hyökkääjää karvaa hyökkäysalueella ja puolustajat odottavat oman sinisen tuntumassa. Siitä on vastustajan helppo kääntää tyhjään tilaan ylivoimahyökkäykseen. Narrit teki paikoistaan, Hifk ei vaikka niitä nyt olikin vähän aiempaa enemmän.

Täytyy sanoa ettei tämä Hifkin taaperrus enää edes vituta. Tappiota odotti ja se myös tuli. Baxter muisti taas lehdistötilaisuudessa mainita loukkaantumiset.
 

Johannes

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, jääkiekko.
Santalan ketju ratkaisi tämänkin paikallispelin 4 maalillaan ja 8 tehopisteellä. Santala teki itse 3 maalia, joten onnistunut ilta sentteriltä. Parhaat kiemurat esitti Ville Leino, tehoin 0+2. Hirsokin onnistui tekemään 1+1, vaikka hän ei näkynyt kovinkaan paljon pelissä. HIFK oli rakentanut pelin alkuun Murrayn ympärille ketjun, jonka laidoilla pelasivat Pikkarainen ja Ahtola. Heidän oli kai tarkoitus pitää Santalan ketju maaleitta. Ei oikein HIFK onnistunut pitämään Santalan ketjua vai mitä. Jokerit suorastaan leikitteli HIFK:n kanssa suurimman osan peliä todella hiljaisen reilun 7000 katsojan edessä.

Lundell pelasi vaihteeksi melko kehnon pelin, torjuen 18/23. Vaikka Lundell tekikin 2. erässä useita huipputorjuntoja, niin suuri osa maaleista oli tänään kyllä aika helpon oloisia.

HIFK:n pelillinen kriisi syvenee syvenemistään. Tänään hävisimme 5-5 pelin 4-0. Omat maalit syntyivät yv- ja av-pelissä. Lisäksi Jokerit rokotti kerran HIFKiä ylivoimalla.

Baxterille potkut tämän viikon pelien jälkeen ja samoin Baxterin palkanneelle Penalle potkut.
 

fiftyeight

Jäsen
Suosikkijoukkue
Iddrott Förskott Puukädet
Eiköhän poijjaat panna pillit pussiin ja jätetään kauden loput pelit pelaamatta. Ns. pelaajat pääsee hirvimetsälle tai niille annetaan yhden suunnan lippu erääseen malilaiseen kaupunkiin. Baxter pannaan SASsin koneeseen ja toivotaan..., ja Pena pääsee Liperiin kukkasipuleita istuttamaan.

Nyt tapahtui se, mitä en heti äkkiä muista tehneeni. Lähdin kesken ottelun pois. Ei jaksa.
 

Wäinö#16

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Ducks, Red Wings, Griffins
Varsin viihdyttävä peli jälleen ainakin meikäläisen silmään ja tietysti jokerilasein katsottuna.

Jokereiden hyökkäyspeli paranee ottelu ottelulta ja tason nousua tapahtuu joka ketjussa. Santalalta aivan loistava peli joka suhteessa. Tänään onnistui niin vedot kuin syötötkin ja fyysinen peli. Kentän kuningas. Leinolta hieman vaisumpi peli jotenkin, mutta silti ratkaisevissa paikoissa oli loistava ja tuloksena 0+2. Stapleton pelasi hyvän pelin myös.

Erikoisuutena Jokereilta oli tänään ketjujen sekoittelu. Salmelainen sai paljon peliaikaa Hirson ketjussa ja välillä ketjussa pelasi myös Stapleton ja Rita oli Santalan ketjussa. Salmelainen jatkoi todella hyviä otteita ja teki hienon esityön Hirson maaliin. Kaikenkaikkiaan Jokereiden jokainen maali oli todella komea, kruununa ehkäpä Santalan 0-2 maali Hirson loistavan syötön jälkeen.

Mutta eihän se olisi tämän kauden Jokerit, ellei tätäkin ottelua olisi saatu tiukaksi ajoittaisesta dominoinnista huolimatta. Eka erä särkyi jäähyihin ja loppupuolisko oltiin melkein kokonaan jäähyllä ja siitähän Murray pääsi hyvällä vedolla rankaisemaan, kun hieman ennen oli hyvä paikka purkaa. Toisessa erässä Virta menetti yv:llä kiekon helpohkosti ja huonojen yhteensattumien jälkeen Jouhkimainen pääsi iskemään tyhjiin hienon maalin sinänsä. Jouhkimainen oli mielestäni HIFK:n paras ja erittäin hyvää luistelua ja loppuun asti pelaamista. Mutta kertoo kaiken HIFK:sta, jos Jouhkimainen on porukan paras. Kuhta oli todella vaisu ja täytyy ihmetellä missä on se yllättävä ja nopea Kibe, jonka kanssa sai olla koko ajan varuillaan. Surkein HIFK:sta oli kuitenkin Teemu Laakso, joka sai paljon peliaikaa, mutta ei kerta kaikkiaan muuta kuin mokaillut kentällä. Käsittämätöntä, että tuollainen tasonlasku on mahdollista. Tuntuu että itseluottamus on kadonnut täysin. Pelasiko Pikkarainen? Cook, Kovanen ja Korhonen HIFK:n puolustuksen parhaimmistoa, Heikkiseltä myös ihan ok peli.

Markkanen oli mielestäni todella hyvä ja varma maalissa ja piti torjunnoillaan Jokerit johdossa. Kolmannen erän alussa oli jopa lähellä ettei HIFK tullut tasoihin. Lundellilla ei ollut kolmessa ekassa maalissa mitään sanaa, mutta ehkä kaksi viimeistä Santalan maalia olisi ollut otettavissa vaikkakin vedot olivat todella hyviä ja kovia rannevetoja. Viimeinen veto oli todella loistava pakin jaloista yläkulmaan, mutta kaukaa se joka tapauksessa lähti.

Jokeripuolustus hieman arvelutti ennen peliä, mutta ihan kohtalaisesti se selvisi. Jalkanen hermoili välillä selvästi ja sinkoili sinne tänne ajoittain, mutta toisaalta pelasi ajoittain todella hyvinkin. Kauppinen on tosiaan käsittämätön hasardi välillä omassa päässä ja tänäänkin antoi kummallisia harhasyöttöjä ja kerran kaatui pahasti alimpana miehenä josta HIFK:lle 2-1-hyökkäys. Tuulolaa kuitenkin tarvitaan ja toivottavasti paranee pian.

Jokereilta joka tapauksessa varsin tasapainoinen esitys ja etenkin hyökkäyspeli oli välillä todella jouhevaa ja kaunista katseltavaa. Tunnelma jäi vaisuksi ja HIFK-kannustukset olivat suurelta osin pelkkää sarkasmia.
 
Suosikkijoukkue
IFK, respektit suomalainen Jokerit
Who cares...we're done.

Cobol summasi kyllä illan pelin täydellisesti. IFK ylitti jälleen huonoudessa itsensä. Ei tuollaista saa esittää mikään joukkue missään. Kaikki kunnia toki naapurille, mutta ei tänään todellakaan tarvittu minkäänlaista effortia 3 pisteen nappaamiseksi. Kyllä Jokerit pääsi leikitellen tästä pelistä...kuten tulee pääsemään seuraavistakin paikallispeleistä. Ja todetaan nyt sitten sekin, mitä en ajatellut vielä 2 viikkoa sitten; En aio ilmaantua Nordikselle, ennen kuin isoja muutoksia tapahtuu. Tästä roskasta en voi maksaa tai edes katsoa sitä.

Huomaa todellisen väliinpitämättömyyden HIFK:ta kohtaa, kun tällähetkellä ei vituta tippakaan edes tappio Jokereille, enemmänkin salaa toivoin tätä tulosta. Kauankohan tässä saa ihminen odotella, josko jotain tapahtuisi?

Ja kas kummaa, samat fiilikset täälläkin. Hih hei ja naapurilta reilusti (enemmän kuin numerot antavat ymmärtää) pataan, eikä tunnu oikein missään, pikemminkin on hieman vahingoniloinen(!) Niin järjettömästi tunnen vihaa näitä persoonia kohtaan, jotka ovat aiheuttaneet rakkaan seuramme pohjakosketuksen ja jatkavat raunioidenkin tuhoamista. En voi olla samassa veneessä näiden klovnien kanssa.

Ehkä kaikkein pahinta on se, ettei tämä taida oikeasti muuttua tästä mihinkään. Mitään muutoksia ei tule, vaikka taistellaan KalPan kanssa sijasta 13. IFK:n kausi on ohi, joten turha odotella pisteitä vast'edeskään.

Pohjakosketuksemme tulee muuten pahaan paikkaan...ensi kaudeksi voi olla vaikeaa saada hommattua oikeanlaisia toimijoita seuraan, joka on läpimätä, eikä voi korjaantua ilman rajuja toimenpiteitä.

Jokerit siirtyi tänään ifk:n edelle kaikkien aikojen välisisten peleien pisteissä ja tilanne on nyt 208-206. Toivottavasti tämä järjestys kestää pitkään...

Näin tosiaan kävi, ja ei yllätä, kun katsoo Penan aikakautta... ja hyvät naapurit, tämä tilanne tulee varmasti kestämään pitkään jo tällä kaudella jaettujen pisteiden ansiosta, voitte olla varmoja. Noh, ehkä me saadaan Pena, Tuohimaa, Moberg et Co. h*lvettiin kymmenen vuoden päästä ja päästään kuromaan etumatkaa kiinni...olkoon sekin jonkinlainen tavoite.
 

-KBR-

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, HJK, Liberec White Tigers
Tästä Baxter varmaan vetää johtopäätökset ettei kannata hyökätä enää senkään vertaa

Kyllä juuri näin. Ylen haastattelussa kun Juusela kysyi jotain hyökkäämisestä, niin vastasi jotain tyyliin:" Tänäänkin olisi pitänyt tehdä kuusi maalia että olis voitettu, niin että kyllä se puolustaminenkin on tärkeää"
 

FreezingHell

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Mutta eihän se olisi tämän kauden Jokerit, ellei tätäkin ottelua olisi saatu tiukaksi ajoittaisesta dominoinnista huolimatta. Eka erä särkyi jäähyihin ja loppupuolisko oltiin melkein kokonaan jäähyllä ja siitähän Murray pääsi hyvällä vedolla rankaisemaan, kun hieman ennen oli hyvä paikka purkaa. Toisessa erässä Virta menetti yv:llä kiekon helpohkosti ja huonojen yhteensattumien jälkeen Jouhkimainen pääsi iskemään tyhjiin hienon maalin sinänsä.

Jokerit on koko kauden kieltäytynyt tappamasta matsia 2:ssa erässä. Heti kun päästään kahden maalin johtoon aletaan kikkailemaan yv:llä sinisellä ja menetetään kiekkoja. HIFK oli saanut ennen tätä matsia joku kolme yv-hyökkäystä, mutta Jokerit jakeli niitä varsinkin tokassa erässä liukuhihnalta. Hirso teki fiksun ratkaisun toisessa HIFK-maalissa ja päätti ottaa syötön pois. Toteutus ei sitten ollutkaan ihan niin hyvä. Kuka kaatui siinä maalissa omalla sinisellä?

Koko matsin molemmat joukkueet antoivat järkyttävän määrän harhasyöttöjä keskialueella, kun koitettiin jotain pieniä sivusiirtoja ym. neppauksia, prkl vähän selkeempiä syöttöjä kehiin. Heikkiseltä hienonnäköinen hyppy. Ei tosin välttämättä ollut tyylipuhdas sukellus, koska koitti varmaankin väistää pakkia, mutta hienolta näytti joka tapauksessa ja aika hyvin tuntui kotikatsojatkin repeävän. Ihan viihdyttävää settiä varsinkin tokassa erässä, kun mentiin suht hawaijia.

Vittu Kauppinen on paska.
 

bizkit78

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Vancouver Canucks
Diipadaaba...sellasta siten taas. Niinkuin joku tossa aikasemmin totesi niin ikinä ei ole voinut vähempää kiinnostaa tappio ja varsinkaan Narreille. Jollain tavalla sitä olisi toivonut oikein kunnon selkäsaunaa, jos sitä saataisiin vihdoin jotain muutoksia. Mutta ei...taas selitellaan jotain "meidän parhaista" pelaajista jotka nollattiin. Sarjataulukkohan näyttää aika passelilta, kohta Kalpa ja Ässät painelee ohi oikealta ja vasemmalta.

Mä en jumalauta voi käsittää miten vuodesta toiseen tolla pelaajabudjetilla tälläinen on edes käytännössä mahdollista!? Ei vaan mene jakeluun..
go ifk, muita ei ooo!
 
Suosikkijoukkue
HIFK
Ihan odotettua tämäniltainen. Toinen matkaa pelaamaan Kärppiä vastaan mestaruudesta ja toinen valuu Matikaisen paskan mukana viemäriin. Samaan aikaan kun tämä tapahtuu yksi virolainen pankkimies jeesustelee Urheiluruudussa että kyllä luottoa löytyy valmentajalle ja tj:lle.
 

Brad

Jäsen
1. Tasainen matsi, Hifk:lla oli iso mahdollisuus tasoittaa kolmannen erän ylivoimalla tilanteessa 2-3, muutama hyvä paikka siinä oli. Kokenut Jokerit tappoi alivoiman ja Santala ratkaisi matsin lopullisesti Jokereille, Stapletonilta upea syöttö.

2. Markkaselta muutama hyvä torjunta, yhtään gamesaveriin Jussin ei tarvinnut tänään venyä. Helppo 60 minuuttinen.

3. Kaltevalta, Kupariselta ja Jokelalta peruspeliä, ei suurempia virheitä. Helenius-Jalkanen jatkuvasti kusessa omassa päässä, Hifk myllytti ja kyseiset pakit olivat hätää kärsimässä. Jalkaselta muutamia hienoja kiekon eteen syöksyjä, kyllä Samuli aina kaikkensa antaa mutta joskus se ei vaan riitä. Kauppinen oli lähellä tehdä maalin, mutta kädet jääty Lundellin edessä. Viivalta Kauppinen laukoi lämärillä kolme kertaa ja aina ohi. Helvetin epävarma se on, ja pelaa meillä ensi kaudellakin. Jokerien pakiston suurin heikkous on hitaus ja kankeus. Vastustaja saa liian monesti pyörityksen aikaiseksi Jokerien päädyssä. Tämä voi olla suurin kompastuskivi keväällä kun Kärpät vastassa.

4. Hirso laittoi tyhjiin Salmelaisen hienon syötön ja Hirsolta aivan käsittämättömän upea syöttö Santalan toiseen maaliin, näin ylivoiman pitääkin toimia. Hirsolle iso miinus Hifk:n toisessa maalissa, otti aivan liian pehmeästi Jouhkimaista, poikittaista selkään/niskaan niin maalia ei olisi syntynyt. Markkasen piikkiin tämä maali ei mennyt.

5. Leino teki leinot ja Stapleton heitti tyhjiin Jokerien kolmannen, Hifk:n puolustajat tuuliajolla.

6. Leino sai tuttua puukkoa katsomosta, "ämmä", "neiti", " hae se käsilaukku."

7. Ilkka Pikkarainen yritti kuumentaa Leinoa matsin alussa mutta kun Helenius tuli Ilkalle siitä sanomaan niin Ilkka olikin aika hiljaista poikaa loppumatsin. Keskiympyrässä Leino ja Korhonen ottivat yhteen olkapäillä, Leino selkeästi yritti kalastaa jäähyä ja kaatui jäälle helposti ja katse tuomareihin. Shedden varmasti diggaa.

8. Hifk:n kannattajat huutelivat jengilleen että "olette ämmiä", "laittakaa huulipunaa", "vittu sä olet Kille jengin surkein." Yritin olla nauramatta mutta en pystynyt, pahoitteluni.

9. Ridalla 0 maalipaikkaa tänään, mutta energiaa riittää ja alivoimalla hyvää duunia.

Ei Jokerit mitään erikoisen hienoa peliä esittänyt, voittamisen rutiini on hirmuinen.

Kun Hifk pistää paikoista sisään niin kyllä niitä voittojakin tulee, itseluottamuksen puute ja jäätyminen maalipaikoissa on yksi monista Hifk:n ongelmista.
 
Viimeksi muokattu:

sixtus

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Barcelona
Helpot pisteet vieraille

Kauden eka peli, mitä näin molemmilta joukkueilta paikan päällä, joten muutama kommentti.
- Tunnelma hallissa oli käsinkosketeltava:)
- Matsi tuntui ratkenneen jo ekan kympin aikana. Missään vaiheessa ei tuntunut siltä että IFK voisi pisteitä napata.
- IFK:n pelin tasoa ei kyllä turhaan arvostella - hyökkäämisessä ei mitään järkeä. Tuliko kahta samankaltaista hyökkäystä koko matsissa? Ei.
- Jokereiden hyökkäyspelaaminen aivan erinäköistä kuin viime kaudella. Erityisesti Santalan ketju, mutta myös Wilmin ketju pyrki pelaamaan pääosin keskustan kautta lyhyillä syötöillä. Hirson ketjulla ilmeisesti omat kuviot.
- Levonen ei onnistunut tehtävässään erityisen hyvin.

7. Ilkka Pikkarainen yritti kuumentaa Leinoa matsin alussa mutta kun Helenius tuli Ilkalle siitä sanomaan niin Ilkka olikin aika hiljaista poikaa loppumatsin. Keskiympyrässä Leino ja Korhonen ottivat yhteen olkapäillä, Leino selkeästi yritti kalastaa jäähyä ja kaatui jäälle helposti ja katse tuomareihin. Shedden varmasti diggaa.

Itse asiassa tilanne meni kyllä niin, että Leino kimpaantui Korhoselle jostakin ja yritti käydä tönimässä miestä, lähtikin oma tasapaino ja mies perseellään. Mistään kalastelusta ei varmasti ollut kysymys.
 

Target

Jäsen
Suosikkijoukkue
Löytyy
Niinpä niin. Tämähän vaikuttaa jo jokseenkin surkuhupaisalta, jopa Ilmalasta katsottuna. En muista ennen nähneeni moista IFK:ta. Tai toisaalta lähestyy se hetki, ettei moista joukkuetta voi IFK:su kutsua häpäisemättä entisajan joukkuetta.
Tulee mieleen Waden valmentajakausi.
Hallitus on 100% valmennuksen, Baksterin, takana joka käytännössä tarkoittaa että lähtö tulee kunhan joku tulee tilalle.
Vaihtoehtoja ei ole paljon. Ulkomaanelävistä Penalla on onneksi kokemusta. Listalta löytyy parasikinämilloinkaan King, Shedden joka siirtyi Jokereihin kun Pena piti lupauksensa pelaajamateriaalista ja tietenkin; ei kykene liian liukasta Bob jonka jäät löytyivät lasista + nykyinen sielunpaimen.
Aamulla urheiluradion haastattelussa Baxter sanoi keskittyvänsä pelaajien henkilökohtaisiin tarpeisiin. Mitä vittua senhän pitäisi olla ÄIJÄ. Nyt se varmaankin makaa Kiben kanssa viekkokkain viltin alla ja Kibe haluaa lisää peilejä kattoon.
Faksaa Pentti jo Koivun Jukalle. Siinä on äijä jota joukkue tarvitsee. Tulee väriä sekä rytinää.
Tätä tilannetta ei toivo edes rakkaalle viholliselle.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös