Ti 30.1.2024 Otteluseurantaketju (Liiga)

  • 11 211
  • 292

Vahva tunne

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Porilaisten junttius se jaksaa kerta toisensa jälkeen hämmästyttää. Voiko tuon alemmas enää yleisö vajota? Pelaaja saa kovan iskun päähän ja on sen seurauksena aivan kuutamolla ja talutetaan ulos kaukalosta. Porilaisyleisö huutelee ja viheltää, kun kaveri nousee ylös ja talutetaan ulos ja vielä portin kohdalla huutavat OOOOOOOOI, kun pääsee viimein ulos kaukalosta.
Kyllä. Onneksi tuota ei tapahdu missään muualla.
 
(1)
  • Tykkää
Reactions: Jyyd

Nukkemurhaaja

Jäsen
Suosikkijoukkue
Läpsytinpoppoo
En keksi mitä siinä tarkistettisiin. Kiekko oli selvästi maalissa eikä voinut olla potkua tms. Selvältä haastolta vaikutti myös tuomarin käsimerkin perusteella.
Tuuppasiko Ikonen Kärppien maalivahtia hieman ennen maalia räpyläkäteen josta kaatuminen selälleen sai alkunsa? En nähnyt tarkasti kun tuli katsottua sen verran nopeaan.
 

Huono pakki

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Ketterä
Onkohan tänään 0-10 lähellä?
Jos Pelicans ei ole lyömässä vaihdetta vapaalle heti ensimmäisen erän jälkeen, niin ollaan hyvin lähellä tai jopa mennään ylikin.
 

Alba

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Packers, Ukraina
Käsittämätön hylkäys Oulussa. En keksi mitään syytä, miksi maali olisi pitänyt hylätä.
 

Fresh

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Ilveksen pelin lomassa ehti nopeasti vilkaista Oulun hylätyn maalin ja tuli taas mieleen tuo miten tuomarit ja nyt videotuomarit Liigassa tuntuvat vetävän välillä tahallaan väärin osoittaakseen että me määräämme täällä. Niin huono itsetunto tuolla porukalla että pakko päästä osoittamaan että me olemme niitä pääesiintyjiä tänään.
 

Roku

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Kärpät-Lukko 1-0 ensimmäisen erän jälkeen. Lukon erä, paitsi että maaleissa ollaan hiukan jäljessä.
 

Jyyd

Jäsen
Suosikkijoukkue
♠️, Flyers
En ole eläissäni tuollaista käytöstä nähnyt muualla, kun vastustaja loukkaantuu vakavasti. Jokaisessa muussa hallissa yleisö antaa (tsemppi)aplodit tässä tilanteessa pelaajalle.
Eiköhän tuollakin aplodeja annettu. Ainakin kamerakuviin näkyi.

Jos yksi-kaksi tyyppiä huutaa tai viheltää, ni johan on kaikki 4000+ muuta hallissa olevaakin leimattu.
 

Ccrb

Jäsen
Suosikkijoukkue
Dallas Stars
En syytä Kerhoa tuosta, aika repaleinen nippu on ja pitää yrittää mitä voi. Mutta, on se käsittämätöntä paskaa liigan tasolle jos tuollaisen jatkuvan roikkumisen annetaan tapahtua. Eihän tuo Karjalainen ainakaan edes yritä pelata lätkää.
 

ForNever

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Anaheim Ducks, Linköping HC
Toisen erän alku Lappeenrannassa mennään päästä päähän. Pelicans tekee, SaiPa ei. En yllättynyt. 0-4.
 

peruspata

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, Pesäkarhut, UP-V, FT Ulvila, Karhut
Käsittämätön hylkäys tuo Lukon maali. Ei minkäänlaisia perusteita.
 

Huono pakki

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Ketterä
SaiPa hukkaa toisessa päässä tyhjän maalin ja vastahyökkäyksestä Lasch sen sijaan puttaa tyhjiin ja peli 0-4.
 

Mathieu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Montreal Canadiens
Minusta Lukon maali hylättiin siksi, että Ikonen hieman tönäisi Karhusta (käsillään) hänen pitäessä kiekkoa. Tuuppaus sitten kenties johti tuohon kiekon kadottamiseen. Tuo jälkimmäinen toisen hyökkääjän tönäisy (puolustajan toimesta) tapahtui vasta myöhemmin. Ja koska maalivahti on "pyhä" omalla alueellaan - tai hänen pitäisi olla - vaikutti hylkäys jo etukäteen varmalta. Ja näinhän siinä myös kävi.
 

FASlapsi

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Voi nyt vittu. Mulla on jengi täynnä Ilvestä ja muutamilla takaa-ajajilla on noita satunnaisia Pelicans-ukkoja. Aattelin että kyllä Ilves nyt vetää tyhjennysmyynti-Kerhoa sen verran turpaan että ei haittaa vaikka SaiPa vähän kävis Pelicansille häviämässäkin.

Mutta mitä vittua tää paska nyt on! Lopettakaa jo!

T. Liigapörssi
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös