Ti 30.1.2007 TPS-Blues

  • 8 176
  • 78

moukari

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, OTTAWA SENATORS
Taas kerran tärkeä ottelu sarjataulukon kannalta. Voitolla pysyttäisiin viidentenä vain 3p Tapparasta, tappiolla voidaan valua seitsemänneksi.
Palloseuralla tänään 7 pakkia kokoonpanossa. Uutena miehenä Kevin Kantee ja uusvanhana Mika Lehtinen. Itse en jää Sicakia kaipaamaan, ei ollut mielestäni lähelläkään HPK- aikojen tasoaan missään vaiheessa.

Huolenaiheena on se, että Tepsille ei oikein sovi tuo ennakkosuosikin viitta. Pelistä voikin ennustaa vaikeaa ja parin maaliin erolla suuntaan tai toiseen arvelen tuloksen menevän.

Jos Tepsin ykkönen, joka on nakuttanut yhteensä 105 pistettä, on vireessä, niin Bluesille on tulossa vaikea ilta. Muussa tapauksessa nihkeää vääntöä siitä huolimatta, että vierailijalla on aivan älytön sairaslista.

Veikataan nyt lopputulos 4-2.
 
Viimeksi muokattu:

Blågula

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kiekko-Espoo, Blues, Kiekko-Espoo
Se on suoraan sanoen ihme jos Blues voittaa tänään, joukkue on yksinkertaisesti niin rikki. Jäljellä ei ole enää kuin tasapaksu runko, kärki on eliminoitu.
Manderville on ilmeisesti poissa pidemmän aikaa, Kariya aristelee (polvessa vielä häikkää?) ja Kake on peluuttanut Brücklerin puhki. Mitä jää jäljelle? Kohn ja Viitaluoma sekä Laatikainen, joka tällaisissa tilanteissa aina tuntuu parantavan. Mutta se ei riitä, ei todellakaan.
 

AnaMasa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lahko
Tästä alkaa Tepsin kohtalon viikko. Kolme perättäistä matsia sarjataulukon naapureita vastaan. Se on siis 9 pinnaa joko meille tai naapureille, eli parhaassa tai pahimmassa tapauksessa nousu tai pudotus on huikea. Lauantaina voidaan keikkua sijalla 3 tai 9 tai edelleen jossain siinä välissä. Ei mulla muuta.
 

JAN

Jäsen
Suosikkijoukkue
Espoon entiset SM-liigajoukkueet
Blågula kirjoitti:
Mitä jää jäljelle? Kohn ja Viitaluoma sekä Laatikainen...

Niin no...

Kohnhan loukkaantui Lahdessa pari viikkoa sitten ja kauden arveltiin silloin olevan paketissa. Ihmeparantuminen tapahtui ilmeisesti lääkkeiden voimalla jo seuraavaksi päiväksi.

Viitaluomalla on ollut joitain pikkuvammoja, jotka ovat estäneet täysipainoisen pelaamisen joulun jälkeen.

Laatikaisen pelaaminenkin on ajoittain ollut epävarmaa, johtuen erilaisista pienemmistä vammoista.

Kaiken kaikkiaan: joukkueessa ei ole yhtään täysin tervettä miestä. Tai no, ehkä Gusse.
 

Dhearted

Jäsen
Suosikkijoukkue
Blues, Kookoo
Harmittaa kyllä vietävästi tämä kausi. Kerrankin Blues on materiaaliin nähden pelannut hyvin. Mahdollisuudet olisivat olleet mitalipeleihin, jos porukka ei vittu olisi koko ajan loukkaantunut. Hyvältä näytti kun selvittiin alkukauden loukkaantumissumasta; niihin aikoihin joukkue oli pitkään melko terve, ja viitossija oli tukevasti alla. Nyt ollaan sitten palattu tähän järjettömään loukkaantumissumaan, osittain kiitokset otteluohjelmalle.

Tämä peli on käytännössä hävitty, joukkue lähtee jokaiseen peliin eri kokoonpanolla, pelataan ikään kuin harjoituskautta. Tässä ei tosiaan ole kyse pessimismistä, vaan siitä faktasta, että ei voida pärjätä jos puolijoukkuetta on koko ajan sairastuvalla.

Jos tänään ei ihmeitä tapahdu, voidaan realistisesti todeta, että tämä kausi on nähty. Tavallaan kulminoituu tähän otteluun, pystyykö Blues puristamaan loppuun asti vajaalla materiaalilla vai valuuko sarjataulukossa yhä alaspäin.
 

Muerte

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Blågula kirjoitti:
Jäljellä ei ole enää kuin tasapaksu runko, kärki on eliminoitu. KLIPKLAP Mitä jää jäljelle? Kohn ja Viitaluoma sekä Laatikainen..

Joissakin joukkueessa nuo mainitsemasi nimet kuuluisivat siihen terävimpään kärkeen.. Myönnettäköön, ettei Kohn ole niin "ykköspyssy" ollut kuin olettaa saattaa, mutta potentiaalia kyllä löytyy.

Hemmetin tiukka taisto tulossa, molemmat tarvitsevat pisteitä. Hifk auttoi eilen voittamalla Bluesin ja nyt olisi sauma kasvattaa eroa. Kuinka Palloseura osaa oikeasti voittaa kun on pakko ja vastassa ei ole Ässät. Elämme mielenkiintoisia aikoja.
 

msg

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sopimustekninen verovelka
Muerte kirjoitti:
Kuinka Palloseura osaa oikeasti voittaa kun on pakko ja vastassa ei ole Ässät. Elämme mielenkiintoisia aikoja.
Helposti onnistuu, kuten eilenkin nähtiin.
Hanttamainen puolustuspeli ja kyttäämään Bluesin omaan pään koomailuja.
Kohtalon viikko jatkuu ja tänään olisi korkea aika näyttää hauista, jos sitä nyt on koskaan ollutkaan.
Toisaalta olihan se juuri Jortsu, jolle Kake näytti hauistaan silloin aikoinaan.
 

Barcelona

Jäsen
Suosikkijoukkue
Leijonat
Äijät kaukalossa on enemmän ja vähemmän rikki ja fanit katsomossa henkisesti. Tällaista vitutusta ei ole lätkästä ollutkaan sitten Olympia-finaalin.

Matsi menee selvästi Tpsille. Rumatkin luvut saattaa olla mahdollisia. Jos löisin vetoa, niin laittaisin tuloksen 7-2 vetämään. Hienoa kuitenkin että Mika Lehtinen tekee paluun pitkän loukkaantumisen jälkeen. Jotenkin nyt riittää kaverille sympatiaa…

Jotain Bluesin henkisestä tilasta kertoo se että viimeksi ollaan saatu jatkoajalle menneestä ottelusta piste 18.11 Kärppiä vastaan. Sen jälkeen Blues on hävinnyt kaikki (6 ottelua) jatkoajalle menneet ottelut. Kauden tilastot:
Blues jatkoajalla: 3 voittoa 5 häviötä
Blues rankkareissa: 2 voittoa 5 häviötä

Itse olen tyytyväinen jokaiseen pisteeseen jonka Blues saa ennen maaottelutaukoa. Tekee tiukkaa saada edes sääliplayoffeihin toi kotietu.
 

Bandana

Jäsen
Kariya ja Manderville ei pelaa, Strömberg maalissa

Strömberg (Brückler)

Rajamäki - Viitaluoma - Kalto
Alén - Laatikainen

Kohn - Hurme - Uhlbäck
Suhonen - Heiskanen

Tolsa - Töykkälä - Uusivirta
Kuoppala - Gustafsson

Kähkönen - Koskiranta - Finell
Kurki - Lajunen
 

ZOOM

Jäsen
Suosikkijoukkue
U17 Leijonat
ti 30.1.07 TPS-Blues

Ketju aiki.
Bluesin raajarikkoinen joukkue tänään:
Poissa siis 2/3 koko ykkösketjusta.Maalissa Strömberg.

30Bernd Brückler, Maalivahti
31Mikko Strömberg, Maalivahti AK

1. kenttä
22Juha Alen, Vasen puolustaja AK
42Arto Laatikainen, Oikea puolustaja AK
18Erkki Rajamäki, Vasen laitahyökkääjä AK
39Ville Viitaluoma, Keskushyökkääjä AK
78Kari Kalto, Oikea laitahyökkääjä AK

2. kenttä
80Samuli Suhonen, Vasen puolustaja
3Santeri Heiskanen, Oikea puolustaja
17Ladislav Kohn, Vasen laitahyökkääjä
13Markku Hurme, Keskushyökkääjä
40Jaakko Uhlbäck, Oikea laitahyökkääjä

3. kenttä
34Ismo Kuoppala, Vasen puolustaja
2Juha Gustafsson, Oikea puolustaja
26Jari Tolsa, Vasen laitahyökkääjä
12Joni Töykkälä, Keskushyökkääjä
10Matti Uusivirta, Oikea laitahyökkääjä

4. kenttä
6Mikael Kurki, Vasen puolustaja
25Ville Lajunen, Oikea puolustaja
85Toni Kähkönen, Vasen laitahyökkääjä
21Tero Koskiranta, Keskushyökkääjä
23Joni Finell, Oikea laitahyökkääjä

Päivän kysymys kuluu: saako Blues tänään tehtyä yhtään maalia?
Huikeat ketjut!
 

He-man

Jäsen
Suosikkijoukkue
Voittajajoukkue
"Kariya ja Manderville ei pelaa"

Jeps. Se matsi taisi olla sitten siinä? :) Vai kausi. Aika sama. Huumori on loppunut ja usko...

6-0 tepsille.
 

Dhearted

Jäsen
Suosikkijoukkue
Blues, Kookoo
Loppukauden ehkä tärkein peli edessä ja Blues onnistuu kasaamaan joukkueen, jota voisi ajatella peluutettavan hyvässä vaiheessa kautta Kalpaa vastaan... Noh ei voi mitään, näillä on mentävä.
 

Vanha Len

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Boners
Jotenkin tuntuu, että tämä matsi menee Bluesin poissaoloista huolimatta jatkoajalle. Matsin jälkeen jore taas kertoo kuinka oli valmistauduttu huonosti ja lähdetty takki auki peliin.
 

Pressiboxi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Palloseura
Juksu kirjoitti:
"Kariya ja Manderville ei pelaa"

Jeps. Se matsi taisi olla sitten siinä? :) Vai kausi. Aika sama. Huumori on loppunut ja usko...

6-0 tepsille.

Nooh... Meiltä puuttuu Nurminen plus jengissä on kaksi uutta vaiheessa olevaa tulokasta. Eiköhän tästä tasainen matsi tule.
 

Dhearted

Jäsen
Suosikkijoukkue
Blues, Kookoo
Meedio kirjoitti:
Hunajata soi Turkuhallissa tänään.

Ei pelkästään soi, vaan voisi puhua virtaamisesta. Pitää vain toivoa, että hallilla on turvajärjestelyt kunnossa, ettei alimpien katsomoiden katsojat tukehdu hunajaan.
 

John Shaft

Jäsen
Suosikkijoukkue
Teeee Peeee Äs ja Alexander The Great
Jotenkin aina mennyt munilleen kun lähdetään muka ennakkosuosikkina.Kiva pelata toisaalta muitakin kun Ässiä vastaan. Jamppa ylläripylläri ratkojan roolissa jälleen.

Ja nyt kun on pakkejakin ensimmäisen kerran kahteen kuukauteen enemmän kuin kuusi niin voisi vaikka pieni kilpailutilanne karsia ne joka peliin kuuluvat pakkien sekoilut.Toisaalta Sicakin poistuttua ne ainakin puolittuvat.

Tästä viikosta ainakin kuusi pojoo niin kotiedusta voitaisiin alkaa taistelemaan oikeasti.
 

JuVii

Jäsen
Suosikkijoukkue
Espoo Blues
Voisin sanoa, että tämä peli on jo tässä vaiheessa hävitty. Kaikki jätkät paskana henkisesti ja fyysisesti.

Ei jaksa enää edes pelottaa tämä peli. 2 pistettä olisi todella komea saldo, 3 olisi lähes mestaruus tällä kokoonpanolla.

Hävitty mikä hävitty. Tepsu kyykyttää suurin numeroin tänään. Blues tekee korkeintaan maalin.
 

Tep

Jäsen
Katsos katsos, TPS taitaa olla hienoinen ennakkosuosikki illan matsiin... Ei hyvä. Siihen lisättynä fakta että olisi vähän pakko voittaa, niin tasaista vääntöä lähtisin ennustamaan, toivottavasti ei tule turpaan.

Uuden pakkimme ja uudenvanhan pakkimme otteista kuulisin mielelläni raporttia ottelun jälkeen. Pitääpä pitkästä aikaa napsauttaa Auran Aallot päälle ja kuunnella matsi.
 

Jii

Jäsen
Suosikkijoukkue
musta & valkoinen
Semmone peli tänään.

Yleensä ei kannata kauheasti etukäteen hehkutella, mutta jos tänään ei ole rumat lukemat taululla, niin ihme on. Niin uskomatonta kuin se onkin, niin Tepsillä on reilu materiaaliylivoima. Paljonkos tuolla Sinisten nelosketjulla on yhteensä liigakokemusta?

Turkua taas kiinnostaa ja katsojaluku alkaa vitosella. Toisaalta tepsin uudet tulokkaat Ameriikan apu ja lähes NHL-tason puolustajakolossi voivat tehdä ihmeitä.
 

Ramchester

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Todella paha peli Tepsille. Tepsin pitäisi pystyä pitämään kiekkoa kotikaukalosta ja vastustajan rikkonaisuudesta johtuen. Valitetttavasti Tepsi pystyy kurmuuttamaan kiekollisella taidollaan ainoastaan näitä peräpään Saipoja ja Ässiä. Näitä keskikastin porukoita vastaan homma menee jo perseelleen.

Niin kuin tuonne TPS-osioon jo kirjoitin. Tepsin ainoa toimiva systeemi tällä kaudella on vieraskaukaloissa harjoitettu puolustusvoittoinen vastaiskupeli. Samaa taktiikka pitäisi pystyä käyttämään myös kotihallissa.

Tepsin pitäisi hoitaa peli helposti, mikäli Tepsi lähtee vierastaktiikalla peliin. Hyökkäysvoittoisessa kulmissa pyörimisestä Blues rankaisee sen sijaan varmasti, eikä Lukko-matsin uusinta ole lainkaan mahdottomuus.
 

CuChulainn

Jäsen
Suosikkijoukkue
Espoo Blues, FC Honka, Flyers, DFB-Elf
Tällainen matsi tänään. Uskaaltaako avata teksti-tv:tä pelin jälkeen taitaa olla oleellinen kysymys. No toivotaan, että Strömberg saa vahvan avauksen joukkueessa ja muuten pelataan nolla-nolla kiekkoa. Lähtökohta on, että Blues lähtee pelaamaan tarkkaa "yleisöystävällistä" vieraskiekkoa kun pisteitä pitäisi saada, mutta joukkue "alkaa" olla yksinkertaisesti liian rikki.
 

Trenchtown

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Ei nyt keulita sillä mopolla vielä, kun pelikin on pelaamatta. Blues saattaa (edellyttäen että kiinnostaa) uhrautuvalla ja taistelevalla pelillä hyvinkin viedä pisteet mukanaan. Jokainen Turkuhallissa tiuhaan vieraileva kannattaja tietää että on mahdotonta ennustaa millainen TPS tänään jäälle luistelee.

Materiaali illan koitokseen on ehdottomasti Palloseuralla laadukkaampi, mutta huonolla valmistautumisella sillä ei ole vitunkaan väliä. Toivotaan että Tepsi vie, mutta yllättävän tiukassa saattavat pisteet olla. Toki olen enemmän kuin mielelläni väärässä.

Bluesin ollessa liikkeellä kapealla materiaalilla voisi jäljellä olevia nimimiehiä (Viitaluoma, Kohn) yrittää ajaa vähän reippaammin ja koittaa saada sitä pelihuumoria katoamaan. Raju- Eki tuskin ykköskentän laidasta ehtii kuitteja kirjoittelemaan.

Toivotaan vielä lopuksi Lesille onnistumista joka itseluottamuksen kannalta olisi hyvinkin tärkeää. Mies on joidenkin lähteiden mukaan "elämänsä kunnossa", ja mikäs sen mukavampaa olisi kuin tehoilla heti tässä pelissä.
 

Jaakko

Jäsen
Suosikkijoukkue
RFC Liege
AnaMasa kirjoitti:
Lauantaina voidaan keikkua sijalla 3 tai 9 tai edelleen jossain siinä välissä. Ei mulla muuta.

Teoriassa voidaan olla sijalla kaksi lauantaina, jos muut perseilevät ja me voitetaan kaikki, tosin ainoastaan teoriassa. Kotietu on vielä käytännössä omissa käsissä ja loppukaudesta tulee hyvin mielenkiintoinen.

Tänään pitäisi ottaa voitto. Toisaalta juuri tälläisiä otteluita TPS on mennyt ryssimään. Kentällä tarvitaan nyt sitä kuuluisaa KIIMAa ja mielellään koko viikon ajan.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös