Ti 3.12.2013 HPK-KalPa

  • 5 065
  • 14

G-dog

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa
KalPa:

Kolehmainen - Voutilainen - Kerman
Timonen - Kauppinen

Kapanen - Ilomäki - Lehkonen
Masuhr - Koivisto

Lammassaari - Riekkinen - K Kapanen
Foss - Riikola

Kinnunen - Körkkö

Tuokkola
(Kiviaho)

Körkkö debytoi KalPa-paidassa numerolla 12. En tajua miksi Kinnunen on pitänyt neloseen tiputtaa. Toisaalta Ilomäki on ollut näissä kahdessa pelaamassaan ottelussa aika hyvä. Sekavaa peluutusta tiedossa nelosketjun laiturin osalta.
 

Visiiri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Maajoukkue, Kuopion KalPa
Nelosketju on niin pienimuotoinen tänään että uudella miehellä on ainakin tilaa näyttää kykynsä..

Kova pelihän tästä on tulossa koska kummallakin on jo kyseessä play-offsit ja yhtään pinnaa ei passaa menettää ennen joulutaukoa. Kerholla tilanne on erityisen kutkuttava siinä missä meillä riittää takaa-ajettavaa lähes toistakymmentä pistettä. Koska kausi uhkaa keltamustalla osastolla kuukahtaa loppuajaksi pelkäksi pelailuksi ja parhaitten ukkojen myynniksi (osta oma pihatonttu-pelaaja kakkosketjusta) niin KalPan on yksinkertaisesti pakko käydä tänään päälle kuin se yleinen syyttäjä, ei ole mitään muita vaihtoehtoja. Sitä velttoilua kun ei kestä seuran moraali, talous eikä katsojaluvut kotona.

Pelissä ja hengessä siis mukana siis oltava!
 

Hereworth

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kerho, Joni Puurula, Flyers
Kerho lähtenee takki auki ja haluttomana neppailemaan "huonompaa vastustajaa" vastaan harvalukuisen kotiyleisönsä eteen. Kokoonpanoja ei ole saatu vielä julkisuuteen, mutta lopputulos lienee sama, riippumatta siitä ketkä näistä haluttomista rusettiluistelijoista pelaavat. Kunhan nyt Savonlinnan lahja suomalaiselle jääkiekolle eli Antti Bruun pysyy hevon vitussa pelaavasta rosterista, niin eteenpäin on menty. Ja siis ne itse loppulukemat ovat KalPalle nopeasti arvioiden ainakin 1-3, tosin rumempiinkin lukemiin on mahdollisuudet. 2 on tänään Pitkävedossa valttia tässä kohteessa.
 

Girardi #5

Jäsen
Suosikkijoukkue
NY Rangers ja Kalapa
Lasketaan KalPan uudet soturit Ilomäki ja Körkkö irti ja voitto on saletti! Ketjut täältä.
 

Kolmio36

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Philadelphia Flyers
Kunhan nyt Savonlinnan lahja suomalaiselle jääkiekolle eli Antti Bruun pysyy hevon vitussa pelaavasta rosterista, niin eteenpäin on menty.

Sori, eteenpäin ei ole menty. En vieläkään ymmärrä tätä Kerhon peluutusta. Alla kokoonpano illan peliin:

Saarinen - Viitaluoma - Vihko
Laakso - Vainio

Sallinen - Kerälä - Rautiainen
Bruun - Schira

Rinkinen - paajanen - Vänttinen
Nikkilä - Tuulola

Turtiainen - Kiilholma - Koivisto

Saros (tuohimaa)

Miksei sitä Rendulicia tai Järveläistä voida peluuttaa vaikka tuon Koiviston tilalla? Toivottavasti jollakin olisi tietoa.

Itse peliin: Bluesia vastaan Kerholta aivan jäätävä näytös, todellakin oli se porukka voitettavissa (Kuten myös Ässät). Ihme asenneongelma siel nyt. Kalpa tulee varmasti paljon kovempaa päälle kuin Blues, joten Kerhon asenne tulee ratkaisemaan pelin kulun.
 

BlackWolf

Jäsen
Suosikkijoukkue
In memory of Hiihtofani. abianos, oranssi, jellona
Jahas ja taas yks ilta tiedossa kun miestä syödään rotan lailla. Peluutus on aivan käsittämätöntä: hirveessä iskussa olevaa Rendulicciä ei saada jäälle sitten millään ja siellä porhaltaa jotain Koivistoa ja Turtiaista, samaan aikaan miehiä istuu poppareilla katsomossa, kun voisivat olla pelaamassa Mestistä ja kasvamassa korkoa ensikaudelle.

Sitten tuo tapaus Bruun niin voi nyt vittu, sanon suoraan. Miten toi mätisäkki on taas kehissä.

Kotimatsi ja asenne kun tulee taas oleen täyttä paskaa niin KalPan liikkeelä voi tulla kyllä jäätävät numerot taululle. Kakkosella saa lisäksi kohtuu hyvän kertoimen, niin kannattaa ottaa edes helpot rahat pois veikkaukselta.

Jos nyt kuitenkin sellanen ihme tapahtuisi että siellä meinaa joku oikeesti yrittää, niin voisihan sitä vaikka alun katsoakkin. Mitä se mies ei tekisi kunnon ketutuksen eteen, tiistaina, keskellä viikkoa ja ilman suojaoluita :/
 

puuha-pete

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kerho, Minnesota, Hollanti
Alkaa hermostuttamaan kyllä tämä peli ja valitettavasti jääkaapissa ei ole kovin valtavaa määrää olutta, joten illasta tulee varmasti vaikea. Pakkovoitto, ei kahta sanaa.

En käsitä miksi rikottiin mielestäni erittäin hyvin esiintynyt Saarinen-Kerälä-Rendulic ja laitettu ykkönen muotoon Saarinen-Viitaluoma-Vihko. Pakistosta en jaksa sanoa mitään, kaipa siellä on sitten vaikka OPG:llä jotakin. Kyllähän tuo on alivoimalla taas aivan kusessa tuo porukka.

Saros päättää voitetaanko tänään. Omiin enemmän kuin yksi ja ei voiteta. Veikkaan nihkeää 1-2 rankkaritappiota viidennessä parissa. Saros päästää tällöin sen yhden rankkarin.
 

BitterX

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, FC Wacker, Punaportin vapaakaupunki
Mihin helvetin koirankoppiin Rendulic on joutunut? Siis yksi niistä erittäin harvoista kerhopelaajista, jotka pystyvät tekemään yllättäviä ja poikkeuksellisia ratkaisuja kiekon kanssa.

Uskomattoman ärsyttävää.
 

Lexaa

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, Juventus
Saas nähdä jääkö allekirjoittaneen viimeiseksi livematsiksi. Noh ainakin vähään aikaan kyllä. Toivottavasti KalPa ei tarjoile mitään pannukakkua vaan kunnon ilotulituksen! Kokoonpano kyllä huutaisi paria vahvistusta. Olisi voitu vaikka se Nagy tai Rosa hankkia ilman että kytättiin Satania, josta jäi musta pekka käteen. Noh Ilomäki ainakin on itselle mieluinen pelaaja, toivottavasti onnistuu tänäänkin.
 

El Lude

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kvanttimobikki kolmessa eri ulottuvuudessa
Saas nähdä jääkö allekirjoittaneen viimeiseksi livematsiksi. Noh ainakin vähään aikaan kyllä.

Toivotaan todella, ettei jää viimeiseksi! Lisäksi toivon, että KalPa pelaisi hullunkiilto silmissä tämän matsin. Jäisi ottelusta ainakin sinulle Lexaa hyvä muisto mitä vaalia...
 

BlackWolf

Jäsen
Suosikkijoukkue
In memory of Hiihtofani. abianos, oranssi, jellona
Kolme pistettä kelpaa, mutta ei olis tarvinnut ihan noin paljoo dumarien jeesata lopussa. Aivan käsittämättömiä puhalluksia.
Lisäksi HPK:n tasotusmaalia ei olis saanut hyväksyä.

Oli aivan karmeen näköstä toi Kerhon touhu muutenkin, varsinkin kolmannessa erässä ja YV:llä. Huh huijaa, mutta ei kyllä KalPakaan mikään hyvä ollut.
 

HokiHero

Jäsen
Kyllähän HPK ansaitsi voiton ehdottomasti, onnittelut vain sinne. KalPa ei löytänyt yhtään samanlaista draivia kun vaikka Kärpät-pelissä, mutta minkäs teet. Loppuun vielä silauksena epätoivolle ensin Kolehmaisen jäähy ja sitten Kerman Bruunin pihdeissä maalivahdin alueelle kun Lehkonen on kiekon kanssa maalinedessä.
Vierailta Vänttinen oli esillä ja Saros vakuuttava, vaikkei vaikeita paikkoja juuri ollutkaan.
 

Savon Detroit

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, KuPS, Sabres
Saas nähdä jääkö allekirjoittaneen viimeiseksi livematsiksi. Noh ainakin vähään aikaan kyllä. Toivottavasti KalPa ei tarjoile mitään pannukakkua vaan kunnon ilotulituksen! Kokoonpano kyllä huutaisi paria vahvistusta. Olisi voitu vaikka se Nagy tai Rosa hankkia ilman että kytättiin Satania, josta jäi musta pekka käteen. Noh Ilomäki ainakin on itselle mieluinen pelaaja, toivottavasti onnistuu tänäänkin.

Odotamme kaikki että Kekkonen is back! Pidetään mestaruussauna kuumana siihen asti, Kauan eläköön LGK!!

Peli olis voinu olla tasollisesti hiukka tukevampoo tavaroo mutta jo toisesta mualin tappiosta huolimati lähdetään taas kotipeleissä voittoputkiloa jatkamaan eikösjuu ?

Körkkö otti reippaasti jäähyn ja tutustui muutenkin savolaiseen kiekkokulttuuriin ihan kuten kuka tahansa suoraan muualta pudonnut eli hakusessa kaik vielä on mutta eiköhän se iloksi siitä vielä muutu..
 

ilman sukkia

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa
Tutun vaisua KalPaa tältä syksyltä. Pelitavasta ei ota kyllä mitään selvää. Välillä toimii hyökkäyksiin lähdöt ja sitten on näitä iltoja kun ei toimi oikein mikään. Pelin alussa toimi pitkän kiekon lyöminen!!!

Lainamies Körkkö on heikompi painos Liedeksestä, nelosessa menee muutaman minuutin peliajalla, siinä missä omat junioritkin.

Sami näytti olevan kentällä koko ajan, näkyi ehkä aavistuksen verran läpiajossa, pari kovempaa potkua olisi tarvinnut täysin vapaaseen viimeistelypaikkaan. Siinä on saappaita täytettäväksi ensi kaudelle, isompi rooli kuin monet uskoo. Ei ole sattumaa että Kinnunen ja Ilomäki löytää syötöillään Samia.
Voutilainen aivan kuutamolla Kolen ja Kermanin kanssa, ei toimi yhtään. Peli jumiutuu kulmiin kun kaikki ovat kaivamassa kiekkoa pystypaineissa, voitetusta kaksinkamppailusta ei ole iloa kun maalilla ei ole ketään kenelle voisi syöttää/toimittaa kiekkoa maalille.

Kun päästään 2 vs 1 harvinaiseen ylivoimahyökkäykseen niin meidän tuurilla siellä on kiekkoa jakamassa Foss.

Valmennukselle vihjeeksi, lopussa kentällä voi takaa-ajoasemassa tinkiä puolustavista puolustajista. Penkillä istuu kädellisiä pakkeja Riikola, Koivisto, Masuhr ja kaukalossa hääri Jussi (ainut harhautus valelaukaus) Timonen. Näköjään painaa jonkin verran valinnoissa omistajien nimet selässä...
Ei riitä sanat tuohon "reagointiin"...

EDIT: paikallislehden paperiversiosta jokunen poiminta vastuuvalmentajan sekä Lammassaaren haastattelusta..
-"Samanlainen ottelu kuin aiemmatkin HPK-pelit. Kovaa ja tiukkaa puolustamista."
-"Oman joukkueen suorittamisesta jäi kysymysmerkkejä tiettyjen pelaajien osalta"
-"Meidän valmistautuminen oli ihan ok, sillä ensimmäisessä erässä ei ollut ongelmia."

Omat havainnot pelistä ovat Lammassaaren kommenttia vastaavat: "Tulimme vain nukkumaan tänne"
 
Viimeksi muokattu:
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös