Valle

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin Jokerit ,Ottawa, SJK
@Sämppäri on painanut hommia niska limassa Kremlin tukikohdassa vakuuttaakseen ylimmän johdon pätevyydestään joten tänään on vuorossa ansaittu vapaapäivä ja ketjun avaus jää väliin.

Sotšin kausi on ollut todella vaikea. Tulokset ei juuri mairittele ja joukkue löytyy sarjan häntäpäästä. Kymmenestä viime pelistä tuloksena on kaksi voittoa. Edellisessä ottelussa joukkue taipui tiukkojen vaiheiden jälkeen kotona Vitjazille voittomaalikilpailun jälkeen 3-4. Omiin on mennyt eniten maaleja Lännen joukkueista. Maalivahtikaksikko Tretjak & Lassinantti ovat pelanneet suurinpiirtein saman määrän pelejä eivätkä prosentit juuri vakuuta. Kyseessä on siis legendaarisen Vladislav Tretjakin pojanpoika. Hyökkäyskalusto on ohut ja myös maalinteko on sakannut pahasti.

Jokerit palasi jälleen peleihin karanteenin jälkeen Severstalia vastaan ja tuloksena oli 5-2 tappio. Jokereiden pakisto sortui helppoihin kiekonmenetyksiin ja kaveri sai maalinsa halvalla. Typerä väärästä vaihdosta tullut jäähy oli myös kohtalokas. Omat ylivoimat olivat totutusti todella heikkoja ja Oulun lahja lahjoitti yhden av-maalin. Erikoistilanteet hävittiin 0-3 ja vaikea on sillä voittaa ja sitä myös Late nosti esiin. Jokerit kuormitti avainpelaajia ja kolmannessa erässä oli bensa lopussa. Halme ja Hirvonen pelasivat lähinnä jämiä joka on tässä tilanteessa aika ihmeellistä. Apuja ei tähän peliin tule. Toivottavasti saadaan edes sama miehistö jalkeille ettei kukaan ole tippunut pois.

Sotši ja Jokerit ovat kohdanneet KHL:än runkosarjassa 17 kertaa ja voitot ovat isännille 9-8. Poffeissa Jokerit pudotti aikoinaan Sotšin voitoin 4-1. Vaikea vastustaja oli etenkin alkuaikoina, mutta nyt nuo lukemat ovat tasoittuneet huomattavasti.

Tiukka peli varmaan luvassa. Näillä mennään mitä on. Jos nuo virheet saadaan pois niin uskon että vahvoilla ollaan. Kärkihevoset Nellin, Jensenin ja liittokanslerin johdolla kyllä taikovat tarvittavat maalit.

Seuraa heitä :

Malte Strömwall voitti Liigassa pistepörssin ja on varmasti vaarallisin kaveri Sotšin nykyrosterissa.

Jere Karjalaista oltiin tuomassa myös Jokereihin huhuissa, mutta eipä tullut. Neljä maalia 18 otteluun.

David Rundblad siirtyi joukkueeseen SKA:sta. Pitäisi olla kiekollinen liideri, muttei ole vakuuttanut.

Brian O’Neill on illasta toiseen vakuuttava. Suoraan sanoen sarjan parhaita ellei jopa paras.

Jonathan Pudaksella on nyt näytönpaikka. Pitäisi olla se ykköspakki kun Lehtonen on poissa. Nyt pitää saada homma toimimaan paremmin varsinkin ylivoimalla.

Oulun ihmeet Junttila & Krejčík voisivat pikkuhiljaa erottua kentällä muuten kuin paskuudellaan. Ensimmäisen kohdalla lienee turha toivo, sillä kaveri yllättyy kun hänelle syötetään.

Ottelu alkaa kello 18.30 ja sen selostaa luojan kiitos Antti Mäkinen.
 

Sämppäri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Strömwallia mahtaa mietityttää off-seasonin venkoilu. Hinnoitteli itsensä ulos suurseuroista, ei hyväksynyt NHL-tarjouksia ja nyt joutui palaamaan Sochiin. 8 pistettä 17 otteluun, kun tämä piti olla se tykkikausi.

Ei tuolla muutkaan oo kyllä onnistunut. SHL:n pörsaivoittaja Nilssonilla 6 pojoa 18 otteluun.
 

Randalf

Jäsen
Jokerit lähtee seuraavanlaisella kokoonpanolla illan peliin:


19 Veli-Matti Savinainen (A) – 93 Peter Regin – 21 Brian O’Neill (C)
25 Henrik Haapala – 10 Jordan Schroeder – 71 Nicklas Jensen (A)
13 Julius Junttila – 41 Antti Pihlström – 72 Aleksi Halme
26 Konsta Hirvonen

50 Viktor Lööv – 64 Jonathan Pudas
4 Tommi Kivistö – 51 Alex Grant
36 Jakub Krejčík – 90 David Sklenicka
3 Niklas Friman

98 Janis Kalnins (35 Samuel Jukuri)

Tämän pelin myötä Tommi Kivistölle 300 ottelua KHL-kiekkoa täyteen!
 

Viru$

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Olipas se varsinaista jääkiekon riemujuhlaa. En tiedä mikä Sotsin tekosyy on, mutta olipa erittäin heikkoa tekemistä kotijoukkueelta.
 

sekolust

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Lostedt, Ben-Amor
Liioittelenko paljon, jos väitän että juuri nähtiin yksi Jokereiden KHL -historian unettavimmista ja tylsimmistä eristä?
Epämääräisiä muistikuvia on vähintään yhtä puuduttavista ja ihan hirveästi ei varaa ole pudottaa nyt nähdystä. Yleensä noista ei tosin jää niin suuria muistijälkiä, että suoralta kädeltä olisi vastinetta tarjolla. Mutta sen uskallan ennustaa, että ei muuten tule jäämään viimeiseksi. Tuskin mitään seksihokia on tarjolla kun jo valmiiksi tiukkaan ohjelmaan ympätään siirrettyjä matseja, rotaatio on olematon, aika varmasti tullaan vielä pelaamaan vajaalla rosterilla ja molemmissa jengeissä toipilauta... Ai että mä en jaksa odottaa kun kymmenettä peliään johonkin 13 päivään isolla vastuulla paahtaneet kaverit hyökkäävät jossain Siperiassa.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy