Ti 3.1.2017 JYP - Tappara

  • 5 190
  • 34

bebeto

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Ylöjärven Ryhti
Kahvara palaa, aletaanko me muutkin roikkumaan? Suomalainen lätkä palaa pian lähtöpisteeseensä.

Hymiö unohtui mutta jos tosissasi kirjoitit niin kyllä Riston JYP vei painikiekon aivan uudelle tasolle eivätkä oppipojat Aho ja Virtanen ole perinteistä luopuneet. Minusta ottelu oli varsin hyvätasoinen ja odotetusti alussa JYP tuli kovaa päälle, oli Tapparan onni että sai avausmaalin. JYP:in tasoitus oli melko tyypillinen eli kova veto takapatjaan josta sivuripari ja vastassa ollut Lassila eikä peittoa yrittänyt Lajunen ehtineet Tuppuraisen vedon tielle. Ei ehkä ihan parasta Tapparaa, varsinkin Haapala ja Savinainen olivat vaisuja, onneksi takaa löytyi tänään tulivoimaa. Pakko kehaista Rauhalaa, on kehittynyt sentteripelissä viime kaudesta reippaasti, oli varsinkin aloituksissa tänään hyvä. Tästä omasta kasvatista on vielä paljon iloa.
 

peterra

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
JYP pelasi todella hyvän pelin. Ei olisi ollut väärin, jos pisteet (vaikka kaikki kolme) olisivat tänään jääneet Jyväskylään. Kova joukkue ja olisi varmasti ansainnut tänään enemmän kuin sai. Tappara tuli peliin hyvin ja ekalla kympillä oli paikat tehdä vielä Järvisen maalle päälle ainakin kaksi muuta. Ei mennyt ja JYP pääsi kuin ilmaiseksi tasoihin, kun vuorotellen hukattiin huippupaikkoja. Lassila lähti rohkeasti vastaan ja Lajunen ei ottanut kunnon blokkia ja Tuppurainen laittoi kaukaa tyhjiin.

Tapparan nelonen haki vielä yhden komean paikan, josta maali tehtiin. Tokassa erässä Tappara tuli alkuun hyvin ja Nurmelle annettiin tila ja aika ladata tarkka veto ohi maalivahdin. JYP pöllytti toisen erän, vaikka Tappara saikin pari paikkaa vastahyökkäyksestä. Kolmannessa erässä sitten Tappara lähti venaamaan summeria ja vaikeaa tuli kuten olettaa saattaa. JYP tuli päälle kuin hullu ekat 8 minuuttia ja Tappara selvisi kuin ihmeen kaupalla, sitten oli Tapparan vuoro hukata pari hyvää paikkaa, mutta sitten JYP sai viimein ansaitun kavennuksen taas erikoisella maalilla, kun Tappara nukahti ja kenttätasapaino katos ja takatolpalta lyötiin tyhjiin.

Tapparan paras tänään Lassila ja neloskenttä. Puolustuksessa mennään ohkaisella. Erikoinen tuomarilinja ja varmaan sieltä olisi voinut loppuun jonkun YV:nkin JYPille antaa. Pari kertaa otettiin kaksin käsin äijä irti kiekosta ja revittiin takaa.
 
Suosikkijoukkue
Tampereen TAPPARA
Air Tapparan kymppikerhossa tänään JYP, silleen ei homosti.

Jyväskylästä kolme pistettä, siihen pitää olla tyytyväinen. Samoin vihellyslinjaan, se oli kummallekin sama ja pelaamalla ratkottiin, joten pulinat pois!

Lingletin Yrjöstä tulee olemaan meille vielä paljon iloa...tarjoisin jo varovasti jatkoa ensi kaudelle. Bonsaksen on parantanut hurjasti alkukaudesta jolloin oli vielä miinuksilla, nyt taitaa norskilla olla joukkueen paras +/-tilasto. Kemiläinen tuohon vielä takaisin, niin avot...

Kiitos Tappara!
 

Torsti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Pari kertaa otettiin kaksin käsin äijä irti kiekosta ja revittiin takaa.
Toisaalta ihan hyvä ettei niitä loppuhetkillä vihelletty, kun ei niitä aiemminkaan vihelletty. Kaikenkaikkiaan viihdyttävä, vauhdikas ja siisti jääkiekko-ottelu. Mieluummin joku muu vastaan pudotuspeleissä kuin Jyp, kiitos.

Lingletille peukku, hyvää takakarvaa ja fiksua pelaamista keskenkuntoisena. Myös Repo oli aktiivisella päällä. Ykkösketjulle sapiskaa, Savinainen neppaili, Lajunen tuntui olevan koko ajan menossa väärään suuntaan ja Haapala jäi turhan usein yksin. Hieman tarvittaisiin taas suoraviivaisuutta ja pyrkimystä maalia kohti.
 

peterra

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Toisaalta ihan hyvä ettei niitä loppuhetkillä vihelletty, kun ei niitä aiemminkaan vihelletty. Kaikenkaikkiaan viihdyttävä, vauhdikas ja siisti jääkiekko-ottelu. Mieluummin joku muu vastaan pudotuspeleissä kuin Jyp, kiitos.

Tappara käytti pelissä loppujen lopuksi niin vähän aikaa hyökkäysalueella maalejen tekemiseen, että en huomannut mitään suoranaista törkeyttä, joka olisi jätetty JYPiltä aiemmin viheltämättä. Toisaalta linja piti loppuun asti ja ihan hyvin se tuomareilta tänään meni, että kyllä se näinkin kelpaa.
 

Torsti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Ei siellä päivänselviä tilanteita ollut kummallakaan, josta viheltää tämän päivän linjalla olisi pitänyt. Mailasta (joko kahvaavasta tai vastustajan) ehdittiin päästää irti sopivasti ennen tuomarin reaktiota.

Mielestäni peli oli viihdyttävä ja vauhdikas. Toisessa erässä tuntui, että jäähyn rajaa kokeiltiin, mutta touhu rauhoittui ennenkuin raja ylitettiin. Sysitiukalla tuomarilinjalla peli olisi voinut olla ihan kuraa ja Tappara olisi ollut silloinkin vahvoilla.
 
Suosikkijoukkue
JYP, Suomen maajoukkueet
Tappara käytti pelissä loppujen lopuksi niin vähän aikaa hyökkäysalueella maalejen tekemiseen, että en huomannut mitään suoranaista törkeyttä, joka olisi jätetty JYPiltä aiemmin viheltämättä. Toisaalta linja piti loppuun asti ja ihan hyvin se tuomareilta tänään meni, että kyllä se näinkin kelpaa.
Ei mitään valittamista tuomareista, harvoin näkee yhtä linjakasta toimintaa. Tappara oli tännän maalipaikoissa hiukan terävämpi, ja silloin voittaa ottelun. JYP kullä yritti paineistaa Tapparan pakkeja, mutta aika hyvin sieltä paineen alta tultiin pois. Salonen on kyllä yllättänyt mut positiivisesti, kiekollinen pelaaminen on parantunut jatkuvasti, ja tukee myös hyökkäyksiä hyvin. JYP hävisi tänään huonompaan viimeistelyyn, paikkoja oli kyllä riitttävästi ratkaista peli, liian usein laukaukset viipyi, tai ohjaukset meni ohi maalista. Tuppuraisen kurvailu jatkuu, vaikka maalin tänään tekikin, niin suoraviivaisuutta kaipaisi lisää, nyt ajatus hukkuu kun ei malteta luopua kiekosta.

Tappara oli tänään kuitenkin parempi, joten onnittelut sinne hyvästä pelistä!
 

-pasi-

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Tuomareilta tosiaan ihan hyvä peli, tosiaan ei sieltä jäänyt montaa jäähyä viheltämättä, muutama ehkä puolin ja toisin, ainoa mikä oli kun kotijoukkue tuli niin kovaa päälle varsinkin lopussa että toisenlaisella linjalla olisi voinut 1-2 jäähyä enemmän ottaa vierasjoukkue ja näin tulla tasoitusmahdollisuus, mutta kun linja oli tää niin sen mukaan piti pelata. Oikeastaan olisi voinut JYPikin omalla alueella ehkä aavistuksen kovemmin pelata nyt silloin kun Tappara sinne pääsi niin pääsi aika niskanpäälle ja vaarallisiin tilanteisiin. Olisi kovemmin voinut pelata.

Yleisöä hyvin paikalla ja hyvätasoinen ottelu. Mukava jääkiekkoilta vaikka kotijoukkue hävisi, mutta tämmöisillä otteilla ei tarvitse hävetä.
 

Suomi-Salama

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Alun Viron kansallislaulun esittäjää lukuunottamatta hyvä ottelutapahtuma. Harvoin häviö tuntuu näin hyvältä. Se johtuu siitä, että JYPin ilme oli kumminkin hyvä, vastustaja vaan sattui nyt olemaan liigan kuumin joukkue. Melkein tekisi mielti väittää, että tuolla esityksellä JYP olisi kaatanut minkä tahansa muun vastustajan.
 

anatomia

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, LeKi
Lehkosen Ika sanoi jotenkin näin, "Tappara on nyt tuloksellisesti ylivoimainen joukkue Liigassa". Samaa mieltä, varsinaisesti pelissä ei nyt niin paljoa edellä olla. 10:stä voitosta on 4 JA tai VL voittoja ja tästä tuli täydet 3 pistettä, vaikka peli oli aivan tasainen. Nyt tuntuu pomppivankin Tapparalle, taisi Nurmenkin maali muuttaa suuntaa blokkaavasta pakista, tuskin se noin kaukaa suoraan olisi mennyt. Kun nämä alkaa kääntymään vastaan, niin se on helpompi kestää, kun on ollut näinkin päin.

Tuomarilinja oli nyt tälläinen. Kyllä siellä Haapalaakin välillä murjottiin, ettei se nyt ihan yhteen suuntaan mennyt. En itse ole ihan varma mikä linja olisi paras, tämänlaisella tulee enemmän vääntöä ja kamppailua, joka sitten tuo tunnetta peliin. Tarkemmalla sitten on kliinisempää ja pienemmät taitavat kaverit (tyyliin Iikka Kangasniemi) pärjää ehkä paremmin, mutta samanlaista tunnetta niissä ei ihan saavuteta. Tästä pelistä tuskin kannattaa mitään suunnanvetoja tehdä, huomenna voi olla taas ihan toinen linja.

Tiukka, viihdyttävä ja vauhdikas peli, jossa molemmilla maalipaikkoja. Mukava oli iltapuhde sohvallakin. Tsemppiä JYP:lle jatkoon.
 
Viimeksi muokattu:
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös