Ti 29.12.2020 Tappara - Sport

  • 7 752
  • 94
Suosikkijoukkue
Tappara, Setämiehet
On nää jokaset Tapparan pelit jonka ääreen oon vaivautunu aivan järkyttävää katteltavaa. Aivan jäätävää paskaa joka kerta.
Oliko tämä nyt sellainen ns. Game saver?
Ei. Se on se semmonen disketin kuva kun meet eka escillä menuun.
 

muaddib

Jäsen
Suosikkijoukkue
Mimosanherkät Itkupillit ja Setämiehet
Ihan ansaittu Sportin 0-2 -johto, Tappara on surkea.
 
Suosikkijoukkue
Tappara, Setämiehet
Ei vittu ei. Ei saatana. Ei tätä vaan pysty. Jos mää haluan että mua kidutetaan ja rankastaan maksusta, niin soitan saatana Villi-Iralle tai Veronicalle. Mulle riitti ny. Katellaan vaikka saatana Pipsa Possua.
 

Sundomstå

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport
Siellähän Jonne-järjestysmies pistää pojat siististi riviin ja jonoon.
 

Samppakalja69

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tampereen ILVES
Näyttää olevan menossa tyypillinen alemman keskikastin joukkueiden kohtaaminen, jossa voittaa se joukkue joka haluaa enemmän voittaa. Sportilla kyllä hyvä pöhinä päällä, toivottasti kestää loppuun asti niin napsuis mukava kerroinkin kiinni pitkävedosta.
 

rauta

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sport, VPS & HIFK
Olihan jäätävä erän loppu. Ukot ei pääse vaihtoon ja seisoo paikallaan ja huitoo jäähyn. Onneksi kolmannessa on lyhyempi vaihtomatka.
 

1000

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara 2.0, Sasha & Patu
Järkyttävää antikiekkoa. Sport seisoo oman maalin ja siniviivan edessä. Miksi joka toinen peli pitää olla Sporttia vastaan?
Kyllä. Mutta vois tohon jotain lääkettä koittaa, esim. toimittaa kiekkoo viivasta maalille ja hakkaan kiekkoja sisään. Toi kulmissa pyöriminen on kyllä melko nähty Sporttia vastaan, kun siellä äijät on talvisota- mentaliteetilla. Jaa niin, kauheeta paskaa Tapparan peli.

edit. Vauhkonen olisi ollut tähän peliin ihan järkeenkäyvä vaihtoehto juurikin tonne sota-alueelle, kun näissä peleissä tuntuu olevan aina sama käsikirjoitus.
 
Viimeksi muokattu:
Suosikkijoukkue
Tappara, AVS, Mustapha Lemieux
Tuliko Bloodille joku kolhu vai laitettiinko vaan vilttiin? Siellä se oli Parlettin kanssa jo aitiossa ja Twitter/Insta/Tinder tulilla.
 

rekufa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport
Kyllä nyt ollaan oltu niin mankelissa että ihme jos Tappara ei kohta tee. Ja tietysti vielä ylivoimaaki toisen erän alkuun.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös