Ti 29.12.2015 Otteluseuranta (Liiga)

  • 36 024
  • 484

Karhunkulta

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, Skellefteå AIK
Aivan turhia nämä Kerhon yv:t.

Suoraan sanoen aivan turha koko peli. Voisi tämän erän jälkeen lopettaa pelin ja jakaa pisteet tai vaikka antaa kotijoukkueelle pisteet, kun kumpaakaan joukkuetta se voitto ei näköjään kiinnosta. Ehkä surkein liigapeli, jota tällä kaudella on tullut seurattua...

Ja eikä tee kerho yv:llä. Vielä siis yksi erä tätä spektaakkelia jäljellä.
 

Noutolokku

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, Kanen Pate ja Dominaattori
Vaikea nähdä, että KalPa ottaisi Kuopiossa tänään pisteitä. JYP neloskenttä on kovassa tikisä ja alati vaarallinen. KalPalla näennäisiä kulmaralleja ei sen kummempia. Jos nyt ei satu joku tuuripomppu tulemaan niin JYP vie 0-3 0-4 pelin. Mikäli KalPa saa tuohon erän alkuun ekaan 5min tehtyä kavennuksen niin jatkoilla nähdään!
PS. Kyllä tuo Rissasen poissaolo vaan näkyy ja kovaa. Myös meidän parhaan pakin Timosen korvaaja Kinnunen on laskenut tasoaan viimeiset 2vuotta niin ihme jos KalPassa enää jatkaakaa.
 

H P K

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Tilanteessa oli rike joka vihelletään varmaan 95/100 läpiajossa Liigassa. En tiedä onko olemassa sääntö että rankkarin jälkeen aloitus jää hyökkäysalueelle, mutta hyvin mahdollista. Nää on näitä.

Boldasin vielä tuon tärkeimmän osuuden.
Tästä nyt voidaan vääntää vaikka kuinka kauan mutta se yhdenkäden supaisu osuu jonnekin housun liepeeseen eikä vaikuta Hansenin kompurointiin mitenkään.
 

Hollanti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Varmaan se KalPa
KalPalla kauden toiseksi paras (?) yleisömäärä ja pistetään tuommoinen esitys...
 

teippi-77

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Ducks
Paljonkohan HPK makso Dominikin lainasta? Melko paljon toivottavasti, muuten siinä ei ollut mitään järkeä Tapparan näkökulmasta. Karhusella ei kuuhun mennä näemmä :(
 

Sundomstå

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport
Mikä tota Vartiaista risoo? Raaka-Arskan naama vai?
 
Suosikkijoukkue
HIFK
Toivottavasti en nyt jinxaa, mutta Taipalus on pelannut tänään kauden parasta ottelua. Heikkinen myös ihan ok, ainakin ekassa erässä pelasti hyvin tuon yhden puolittaisen läpiajon.

Aivan sama huomio. Toivottavasti viime kevään vire on löytymässä. Mutta ei yhtään monsterikoomailua tänään.
 

Jyyd

Jäsen
Suosikkijoukkue
♠️, Flyers
Tästä nyt voidaan vääntää vaikka kuinka kauan mutta se yhdenkäden supaisu osuu jonnekin hopusun liepeeseen eikä vaikuta Hansenin kompurointiin mitenkään.
Luuletko, että se rankkari/jäähy tuli tosta kaatumisesta? Mä luulen että ei tullut.

Mutta joo ei kannata jatkaa, jos menee hanskat ja housut sekaisin.
 

Sundomstå

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport
Sopasen menetetty maali, vol. 2
 

Ralph

Jäsen
HPK pelaa Arvoskiekkoa, mutta Ässät vastaa siihen samalla mitalla, joten kumpikin on huono. Ja kun Jere Myllyniemi ei ole HPK:n maalilla, ei vastustaja saa helppoa osumaa ja momentumia sen kautta.

Minusta näytti, että Santeri Saari olisi lyönyt Jake Hansenia vasemaan hanskaan eli rike tapahtui. Mutta aivan sama vinkua mistään, kun maalia ei tullut. HPK ei kärsinyt yhtään helposta tuomiosta tai Ässät ei hyötynyt yhtään helposta tuomiosta, jos sellaista edes tuli.
 

Warrington

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Olipa hölmö huitominen Leinolta. Komppaan edellisiä, etenkin Heikkinen on ollut IFK:lla hyvä. Taipaluksella avauksissa hieman vaikeuksia, mutta ei mitään raskaita hasardeja so far.
 

Aamuetana

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Tästä nyt voidaan vääntää vaikka kuinka kauan mutta se yhdenkäden supaisu osuu jonnekin housun liepeeseen eikä vaikuta Hansenin kompurointiin mitenkään.
Se on just näin. Jos Hansen ei olisi kaatunut omiin jalkoihinsa, ei rankkaria olisi vihelletty. Se "huitaisi" ei vaikuttanut millään tavalla siihen kompurointiin tai mihin muuhunkaan.

Sääli vaan että tuollaisista tilanteista vihelletään rankkari jos hyökkäävä kaatuu vaikka rikettä ei olisikaan.

Toki nää on mielipiteitä vaan.
 

bebeto

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Ylöjärven Ryhti
Kuusela tuo hieman lohtua erän loppuun, 2-4 ylivoimalla.
 
Suosikkijoukkue
Helsingin IFK
Kuusela kaventaa 2-4 onetimerilla ylivoimalla. Vaikka Jantta Alkio muuta väittää, niin kyllä Ramu siellä pistepörssin kärjessä jatkaa.

Kuusi maalia, kaikki erikoistilanteista tänään.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös