Ti 29.11.2016 Otteluseuranta (Liiga)

  • 47 066
  • 627

Hypodermic

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Mitähän ne Raumalla mouhkaa..päivänselvä jäähyn paikka. Tää vaan vaikuttaa siltä perinteiseltä JYP:n kolmoserän sulamiselta, kun ei maaleja enempää saada aikaiseksi.

Ps. Tappara haista v*****.
 

Stouts77

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Vittu että Kärpät on paska. Noh, onneksi Suikkanen jatkaa tämänkin pelin jälkeen.
 

Raimoton

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, Philadelphia Flyers, La Albiceleste
Ässien taso kyllä huimaa päätä. Niin helvetisti, ettei tiedä mikäs siinä pelissä taas mättää. Ainakin tällä pienellä otannalla mitä olen tätä matsia seurannut.
 

bebeto

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Ylöjärven Ryhti
Maalintekijä luojan armosta Juhani Jasu 2-3.
 

stairox

Jäsen
Suosikkijoukkue
Wanha kunnon divariajan Vaasan Sport, Liverpool FC

Valmetti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Blackhawks, Bruins
Oli kyllä jo aikakin laittaa ukkoa boxiin.
Ässäitten ylivoima ei saa muuta kuin myötähäpeää aikaan.. sikäli ihan sama ja se, pääseekö Ässät ylivoimaa vai ei. Jyrki Ahon eväät vaikuttaisi olevan syöty, miestä ei taida paljoa kiekkoseuran valmentaminen kiinnostaa, kun pelaaminen on jälleen tätä nähtyä sontaa. Eikös sillä "vanhalla pervolla" (J.Aho) ole nykyisin kierrossa joku silikoniblondi.. tainnut mennä työnteon mielekkyys mennä sen siliän tien..
 

dorka

Jäsen
Miten Ässät voi olla noin huono? Meneekö pää jumiin Turun kaukalossa vai mistä johtuu, että yksikään jätkistä ei osaa enää pelata jääkiekkoa?
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös