Ti 29.10.2013 Otteluseurantaketju Liiga

  • 169 935
  • 686
Tila
Viestiketju on suljettu.

Steegil

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit 1967-2014, Ducks sympatiat Coyotes & Jets
Aivan järkyttävää katseltavaa tämä Kahvaran jatkuva roikkuminen ja mailalla hakkaaminen. Onneksi suht hyvällä prosentilla puhalletaan pois. Silti esimerkiksi Ville Niemisen kiekottoman miehen kädessä roikkumisesta ei puhallettu mitään.

NHL-säännöillä Tappara olisi pelannut koko erän alivoimalla. Poikkeuksellisen paljon nyt roikkuvat ja Ville Nieminen toimii tämän roikkumisorkesterin maestrona.
 

teude

Jäsen
Suosikkijoukkue
Detroit Red Wings/Lions, Jokerit, SaiPa
HHAAHHA :D:D 0-2 alivoimalla, SAIPAA!!!
 

Altec

Jäsen
Kärpät toinen av-maali ja 0-2. SAIPA VITTU PELIÄ!
 

SjV

Jäsen
Joo jos se olisi molemmille joukkueille sama, tuon Kivistön koukun verran tulee joka Ilveksen hyökkäyksessä kiekon kuskaajaan mutta vihellykset puuttuu.

JYP:in erä kylläkin, mutta tuomarilinja hieman hakusessa tasapuolisuuden nimissä.

Saman moinen takaa yläkäteen oli se JYPin edellinen ja Välivaaran nyt saama. Pahasti vastaavia ei telkun välityksellä oo mennyt ohi ja harvemmin noin herkästä edes puhalletaan.
 

JjZz

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit. Sympatiat kaikille paskoille.
Hyvä erä Jokereilta. Mikä siinä Tapparassa on, kun se aina sytyttää Jokerit pelaamaan? Viime kohtaaminen oli kauden parasta jokerikiekkoa, tämä ensimmäinen erä ei kyllä sille kalpene.
 

BlackWolf

Jäsen
Suosikkijoukkue
In memory of Hiihtofani. abianos, oranssi, jellona
KalPa - HPK

HPK hyi helvetti!
Miten voi joku lähteä tuolla tavalla pelaamaan kun takana on jo 18 kierrosta ja jokainen tietää miten KalPa pelaa. Siellä sitten vedetään yhdellä-kahdella syvään ja muut peruuttelee ja järjestään KalPa pääsee jättösyötöillään ja hakemalla syvältä ylivoima tai 2-2 hyökkäyksiin. Järkyttävää paskaa. Joko sinne mennään koko ketjun voimin tai ei ollenkaan, sitten kun omista lähdetään niin kun kaveri paineistaa kahdella niin hyökkääjät istuu jo keskialueella ja vauhti on poissa, sitten heitetään YV:tä myöten kiekkoa kulmaan ja kun sinne ei ole menossa koko joukkue perään, saati kukaan vauhdilla niin kaverit heittää helposti paineen alta kiekon pois ja taas ovat vähintään 2-2 hyökkäyksessä. Onneksi KalPan ratkasut olleet luokattomia, mutta loputtomiin ei tule HPK tolla touhulla kestämään.
 

Salt

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Taistelevat Irlantilaiset & Golden Boys
Huikeeta Kärpät! :D Tässähän alkaa tulla Kärppäfaniks kun ei voi kuin ihailla tota peliä.
 

Roger Moore

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kokudo Keikaku, Miljoonamiehistö, Ranska, KuPS
Kärpät valinnut mielenkiintoisen taktiikan. Annetaan SaiPalle yv:tä ja tapetaan se tehokkaasti pois, ja SaiPa samalla tuskastuu omaan peliinsä. Samalla Kärpät lyö alivoimalla kiekkoja häkkiin.

Vallankumouksellista.
 

hjalmar

Jäsen
Suosikkijoukkue
Juutinrauman Lukko ja Unajan Urheilijat.
Ja nyt Lukon Uusikartano jaahylle. Paskat.
 

jjoni

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Detroit Red Wings
Oli kyllä hieno erä Jokereilta. Harmi ettei se tulostaululla enempää näkynyt. Tappara oli täysin helisemässä Jokereiden fyysisyyden kanssa. Taidettiin Nieminenkin kertaalleen vedellä pystyyn oman maalinsa takana Ruudun toimesta. Toivottavasti sama vire jatkuu ja tuomarit pitää linjansa pelin loppuun asti. Myös ylivoima on omaan silmään hieman viime pelejä paremmin pyörinyt.
 

KiVi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Nanna Karalahti
Erätauolla ohjeistus, että ylivoimalla ei yksikään ukko nouse puolen kentän yli, ja toivotaan ettei Kärpät huomaa.
 

Tulppu

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
SaiPa sulaa kuin lumiukko kevätauringossa.

Ihan tässä pelissä en olisi tätä vielä odottanut. Radio meni kiinni.
 

Zolomy

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kerrotaan lähiviikkoina
Joo eiköhän yks erä tätä esitystä riitä. Päästetään Kärpät ajoissa kotimatkalle ja Tirkkonen voi vetää jätkille parin tunnin syöttötreenit.
 

Mälkiä

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilmoitetaan lähiviikkoina
SaiPan pelaajat seisoo ylivoimakuviossa ihan kivasti, mutta aina tulee valtavana yllärinä se kiekko, vaikka olisi kuinka hyvä syöttö. Rippeli rappeli saatana ja ei tuu laukausta ja kiekko pomppii lavassa. Hienoa kun alle kolmen maalin tappioasemasta päästiin toiseen erään, ihan oikeasti.
 

Raymond Pearl

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Kantolaa vedettiin erän lopussa JYP:n pakin toimesta aika selkeästi kyynärpäällä suoraan päähän, eikä tuota saa hidastuksen perusteella edes vahinkoa. Ei jäähyä.
 

JJLehto

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Aikas samanlainen peli kuin Jyväskylässä, nyt varmaan JYP lopettaa pelaamisen toiseen erään.

Saikohan Ipa aikaan yhtään vetoa aikaan tasakentällisin, Tarkilla erässä 4 torjuntaa joista 2 ainakin tuli tossa lopun YV:llä.
 

Battle Ankka

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, IPPPK, Ässät
Vaikka SaiPa oli paska, niin on tuo Kärpät sitten niin vitun kova. SaiPalla ei mitään saumaa koko 1 erässä. Tuohon vielä ne tilastolliset SaiPan jäähyt 2- ja 3 erässä...alkaa haiskahtaa persraiskaukselta.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Tila
Viestiketju on suljettu.
Ylös