Ti 29.10.2013 KalPa - HPK

  • 6 962
  • 19

tulikaste

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, Tero Lehterä
Avataanpas ketju jo nyt, kun kahdeksan pelin tappioputken jälkeen jo yksikin voitto riittää näköjään saamaan pienen hypen päälle tuolla sisimmässäni. Lauantai-iltana Lahdesta kolme pistettä tuliaisiksi napannut KalPa saa huomennea ja kohta alkavana tiistaina vieraakseen Hämeenlinnasta HPK:n ja molemmille olisivat pisteet kultaakin kalliimpia tästä matsista. Säälipleijariviivan alapuolella rämpivät molemmat joukkueet, HPK sijalla 11 20 pisteellään ja KalPa kunnioitettavasti sijalla 14 16 pisteellä. KalPalle kolme pistettä olisivat ehkäpä marginaalisesti tärkeämpiä kuin Kerholle, mutta on selvää, että molemmat jengit tarvitsevat jostain kohta ripeästi pojoja pysyäkseen edes säälipudotuspelijunan kyydissä.

Molemmille tämä on kauden 18. peli. Joukkueet ovat kohdanneet aiemmin tällä kaudella Hämeenlinnassa ja sen pelin KalPa vei nimiinsä nihkeästi 2-1. Tuo peli olikin KalPan viimeinen voitto, ennen kuin tämä surullinen, vasta nyt siis lauantaina katkennut kahdeksan pelin tappioputki alkoi.

Noista pistelukemista ja sarjataulukosta tietenkin jo näkee, että huonostihan joukkueet ovat pelanneet. Kerhon fanit voivat paremmin purkaa oranssien tilannetta, enkä tiedä sen kummempaa kuin että Ville Viitaluoma ja Joonas Vihko ovat ilmeisesti epäonnistuneet aika räikeästi joukkueen kantamisessa hartioillaan, mutta kotijoukkueen peli on takkuillut kaiketi eniten sen takia, että maalinteko on ollut aivan hirveää tervanjuontia. Maalipaikkoja saadaan luotua voittamiseen riittävä määrä, mutta kiekko ei vain tahdo löytää maaliin. Ehkäpä osasyynä tässä on edelleen yritys tehdä maaleja liian hienoista tilanteista, Lahdessa KalPan ensimmäisen ja tasoittavan maalin teki nuori Saku Kinnunen yksinkertaisesti rohkeasta ja röyhkeästä maalille noususta. Ei siinä sen kummempia piruetteja nurkissa tarvittu.

KalPa saa onnekseen sairastuvalta takaisin tähän peliin Sami Kapasen ja Marko Kauppisen. Molempien sairaslomista tuli siis lopulta lyhyempiä kuin odotettiin. Jussi Timonenkin oli jo jäällä maanantaina, mutta palaa tositoimiin vasta maajoukkuetauon jälkeen. Erityisesti Koho Kauppisen paluu tulee tarpeeseen, sillä vaikka KalPa onkin saanut pelata viimeisimmät pelinsä kuudella puolustajalla, ruotsalainen kolossi David Printz on enemmänkin 1/2 puolustajaa liigatasolle eikä mahdukaan huomisessa koitoksessa kokoonpanoon. Miehen lyhyt soppari KalPan kanssa päättyy kohtapuolin ja onkin mielenkiintoista nähdä, jatketaanko sitä ollenkaan, kun Timosenkin paluu on lähellä.

Valmennukselle sellainen luultavasti kuuroille korville menevä toive, että voisitteko peluuttaa Voutilaista pelkästään ali- tai ylivoimalla, mutta ei mielellään molemmissa? Juuri siinä se helposti hajoaa taas.

KalPan kokoonpano:

# 55 Janne Kolehmainen - # 39 Jukka Voutilainen - # 42 Kasperi Kapanen
# 24 Sami Kapanen - # 9 Luke Pither - # 62 Artturi Lehkonen
# 13 Jasse Ikonen - # 15 Joonas Riekkinen - # 84 Jyri Junnila
# 20 Heikki Liedes - # 16 Saku Kinnunen - # 29 Joona Harjama

# 6 Marko Kauppinen - # 3 Jeff Foss
# 18 Antti Halonen - # 38 Adam Masuhr
# 5 Miika Koivisto - # 50 Juuso Riikola

# 81 Pekka Tuokkola
# 32 Henri Kiviaho

Kassu se vain jatkaa ykkösketjussa, en tiedä olisiko hyödyllisempää vaihtaa vaikkapa Junnilan Jykän kanssa paikkoja. Kokoonpanoon eivät mahdu Ossi Saarinen ja Petri Lammassaari, mistä tavallaan nostan valmennukselle hattua. Sairastuvan puolella ovat edelleen ainakin Jussi Timonen ja Kalle Kerman, mutta jälkimmäisellä nyt ei ole, tai ei ainakaan pitäisi olla, mitään asiaa kokoonpanoon terveenäkään. Ja mitähän muuta? Ei auta kuin toivoa, että edes lähemmäs 3500 ihmistä löytäisi Trust Kapital Areenalle pimeänä, lokakuisena tiistai-iltana. Mikäs sen mukavampaa kuin viettää ilta vaikka koko perheen kesken lätkän parissa ja huokaista "Ei!" kotijoukkueen naattiessa vähän liian pitkään : )
 

puuha-pete

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kerho, Minnesota, Hollanti
Noista pistelukemista ja sarjataulukosta tietenkin jo näkee, että huonostihan joukkueet ovat pelanneet. Kerhon fanit voivat paremmin purkaa oranssien tilannetta, enkä tiedä sen kummempaa kuin että Ville Viitaluoma ja Joonas Vihko ovat ilmeisesti epäonnistuneet aika räikeästi joukkueen kantamisessa hartioillaan, mutta kotijoukkueen peli on takkuillut kaiketi eniten sen takia, että maalinteko on ollut aivan hirveää tervanjuontia.
Tässähän se aika pitkälti on tiivistettynä. Kärkiäijät ei ole pystyneet kantamaan joukkuetta ja Kiilholma on aika yksin Schiran ja veskareiden kanssa joutunut rahaamaan perässään kivirekeä.

Oletuksena on, että tänään maalissa pelaa Saros. Nuori veskari on kovassa vireessä ja tänäänkin antanee joukkueella mahdollisuuden voittoon. Ylivoima on totaalista kuraa, vaikka viime pelin voittomaali, ottelun ainoa maali, syntyikin ylivoimalla Kiilholman komealla rannarilla.

Terveystilanne joukkueessa on aikas mukava. Tuulolaa on oikeastaan ainot loukkaantunut ja sitäkään ei varsinaisesti voi laskea mukaan vielä. Paljon tilanteesta kertoo se, että Kerho on pelannut 17 peliä ja maalintekijäksi ja syömähampaaksi hankittu Vihko on tehnyt 0 maalia.

Toiveikkaana jälleen tulee peli väijyttyä ja eiköhän taistelun tuloksena taululla näy lopulta vierailijalle 0-2 maalia. Saroksesta kiinni sitten riittääkö se pisteeseenkään. Säälittävää.
 

HankChief

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa
KalPa:lla on todella tärkeä viikko pisteiden valossa tulossa, kun vastaan asettuu HPK, TPS ja Blues. Näistä pitäisi sellainen 6< pistettä saada mieluusti, muuten alkaa olla aika tuskaista. Positiivisena asiana ehdottomasti Kauppisen paluu. Printz oli aikamoinen turisti molemmissa päissä ja omien lapaan annetut syötöt voinee visiitin ajalta laskea yhden käden sormin. Tuloksena yksi oma maali, pari kiekkoa suoraan katsomoon ja muutenkin aika heikkoa suorittamista.

Tänään pitää taas asettautua Ruudun ääreen ja toiveissa on kotivoitto lukemin 3-1. Jottei mene maali-iloitteluksi KalPan osalta niin viimeinen tyhjiin.
 

Dee Snider

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jatkoaika Cancer Fighters
Tuohimaa HPK:n maalissa. Ei voi vittu käsittää. Poika on pelannut aivan helvetin hyvin ja Tuohimaa isketään silti puikkojen väliin.

Nimimerkillä Saros liigapössissä...
 

Ben_D

Jäsen
Suosikkijoukkue
Chris Simon
Tuohimaa HPK:n maalissa. Ei voi vittu käsittää. Poika on pelannut aivan helvetin hyvin ja Tuohimaa isketään silti puikkojen väliin.

Nimimerkillä Saros liigapössissä...

Ymmärrän, mutta hyvin on Tuohimaakin pelannut. Ei ole veskareihin kaatunut Kerho. Hyvin todennäköistä, että tänään on ensimmäinen Kerhon peli joka jää katsomatta.
 

puuha-pete

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kerho, Minnesota, Hollanti
Kerho tänään

Sallinen-Viitaluoma-Vihko
Saarinen-Kiilholma-Leino
Rautiainen-Vänttinen-Rendulic
Koivisto-Paajanen-Turtiainen

Laakso-Schira
Niemi-Vainio
Bruun-Grönholm

Tuohimaa aloittava maalivahti, varalla Saros.

Tämmöistä sitten tällä kertaa. Josko tuo ykkönen nyt sitten tänään?
 

BitterX

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, FC Wacker, Punaportin vapaakaupunki
Tuska käynnistyi siitä taannoisesta KalPa-pelistä Rinkelinmäellä ja siitä eteenpäin kaiken pelillisen tekemisen tason huononeminen on korreloinut maalinteon tuskan kasvamisen kanssa. Lisäksi off-ice -puolella ehti paska lentämään pahemman kerran tuulettimeen.

Pohjakosketus tuli perjantaina Nordiksella: oli karmeimpia matseja, mitä olen eläessäni nähnyt. Itsekunnioitus saatiin kuitenkin palautettua ja lauantaina raavittiin sillä tyypillisemmällä "yritystä oli" -tavalla 1-0 voitto. Tosin vastustaja oli täysin paska.

Eli varsin turbulenttia on ollut meininki sitten viime kohtaamisen.

Kaikesta päätellen tänään on luvassa vallan infernaalinen show. Ruutu.fi -aukeaa taas ja nähtäväksi jää vaihtuuko se lapsellisen oloinen optimismin poikanen jälleen siihen valitettavan tutun makuiseksi käyneeseen vitutuksen, alakulon ja huolen cocktailiin.
 

Prague 220406

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK ja toki doupatut hiihtäjälegendat
Jumalauta Arvonen haista paska

Sallinen-Viitaluoma-Vihko
Saarinen-Kiilholma-Leino
Rautiainen-Vänttinen-Rendulic
Koivisto-Paajanen-Turtiainen

Laakso-Schira
Niemi-Vainio
Bruun-Grönholm

Tuohimaa aloittava maalivahti, varalla Saros.

Tämmöistä sitten tällä kertaa. Josko tuo ykkönen nyt sitten tänään?

On sitten näköjään kiveen hakattu ykkönen. Kallispalkkaiset puuhastelijat, jotka näköjään saavat aina vaan uuden mahdollisuuden vaikka peli on todella syvältä. Mahtaa vituttaa koko muuta joukkuetta, mutta mitä sen on väliä kun Vili ja Pantse näköjään johtavat tätä tiimiä tämän kauden.
 

BlackWolf

Jäsen
Suosikkijoukkue
In memory of Hiihtofani. abianos, oranssi, jellona
Sallinen-Viitaluoma-Vihko
Saarinen-Kiilholma-Leino
Rautiainen-Vänttinen-Rendulic
Koivisto-Paajanen-Turtiainen

Laakso-Schira
Niemi-Vainio
Bruun-Grönholm

Tuohimaa aloittava maalivahti, varalla Saros.

Tämmöistä sitten tällä kertaa. Josko tuo ykkönen nyt sitten tänään?
Ei helvetti, Järveläisen kaksi hyvää peliä SaPKossa palkitaan sitten vilttikomennuksella, Santavuori on taas "niin flegu" että esim. Vihkohan sen on parempi tuolla nolla tehoilemassa, hoh hoijaa. Onneks meillä on nelosessa Koivisto ja Turtiainen, molemmat on omilla otteillaan oikeen ansainneet paikkansa tuolla pelaavassa kokoonpanossa. Tästä ei olis enää puuttunut kuin Aarnio palloileen tonne Rautiaisen tilanne niin ei vois paljoa enempää vetää vituralleen. Pakisto nyt sentään on mitä on, Mielonen ei edelleenkään ilemisesti ansaitse edes reenata tai pelata jossain Mestiksessä tms. muutakaan normaaliin kuuluvaa.
 

puuha-pete

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kerho, Minnesota, Hollanti
No sinällään on roolitus kunnossa, että ei sinne neloseen kyllä kuulu Santavuori tai Järveläinen. Nyt nelonen näyttää hyvältä ja juuri nuo jätkät sinne kuuluvat. Järveläinen ansaitsee todellakin näyttöpaikan ja juurikin Vihkon paikalla.

Kyllä tässä odotukset on aika korkealla. Taisteleva Kerho, muuta en tarvitse. Turpaan voi ottaa jos tehdään kaikki sen välttämiseksi.
 

kesäesa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Edmonton Oilers, KalPa
Tänään lienee sen legendaarisen 0-0 -ottelun vuoro. Vastakkain kaksi jengiä jotka ei saa maaleja yhtään mistään. Helvetin turhauttavaa, mutta onneksi tuli este ettei tarvitse paikan päälle mennä.
 

wilco

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK,LiPu
Tänään lienee sen legendaarisen 0-0 -ottelun vuoro. Vastakkain kaksi jengiä jotka ei saa maaleja yhtään mistään. Helvetin turhauttavaa, mutta onneksi tuli este ettei tarvitse paikan päälle mennä.

Pitäisiköhän tuohon ottaa sellainen kisa, että laitetaan molemmat joukkueet haulikoiden kanssa ladon sisään. Ensimmäisenä seinään osunut joukkue voittaa.

Että silleen...
 

BlackWolf

Jäsen
Suosikkijoukkue
In memory of Hiihtofani. abianos, oranssi, jellona
Melkein hävettää ihan vaan se että tulen tänne peliä kommentoimaan, niin karmeeta paskaa se oli, HPK oli aivan sysipaska, KalPa ei ihan niin paska, mutta hyvää ei saa tän illan KalPastakaan, ei edes tekemällä.

Ihan molemmille joukkueille tiedoksi, niin jääkiekko on viihdettä, yleisö maksaa siitä että se saa siellä elämyksiä, keskialueen miekkailu ilman minkäänasteista tunnetta ei ole elämys, se on elämänsä hukkaanheittämistä! Tämä oli pahempaa kuin vitun huono elokuva, miksi? Koska vitun huonoa elokuvaa voi edes yrittää ottaa huumorilla sen huonouden takia. Tota paskaa ei vaan pysty, sille ei vaan voi edes nauraa, ei varsinkaan kun toinen osapuoli on joukkue mitä kannattaa ja on tunteet mukana.

Voin fyysisesti pahoin, näihin traumoihin sitä 100€/h kuupankutistajaa todellakin tarvitaan ja edes se ei saa niitä pois verkkokalvoilta.
 
Suosikkijoukkue
Kuhmon Kiva, KalPa, LA Kings
Melkein hävettää ihan vaan se että tulen tänne peliä kommentoimaan, niin karmeeta paskaa se oli, HPK oli aivan sysipaska, KalPa ei ihan niin paska, mutta hyvää ei saa tän illan KalPastakaan, ei edes tekemällä.

Ihan molemmille joukkueille tiedoksi, niin jääkiekko on viihdettä, yleisö maksaa siitä että se saa siellä elämyksiä, keskialueen miekkailu ilman minkäänasteista tunnetta ei ole elämys, se on elämänsä hukkaanheittämistä! Tämä oli pahempaa kuin vitun huono elokuva, miksi? Koska vitun huonoa elokuvaa voi edes yrittää ottaa huumorilla sen huonouden takia. Tota paskaa ei vaan pysty, sille ei vaan voi edes nauraa, ei varsinkaan kun toinen osapuoli on joukkue mitä kannattaa ja on tunteet mukana.

Voin fyysisesti pahoin, näihin traumoihin sitä 100€/h kuupankutistajaa todellakin tarvitaan ja edes se ei saa niitä pois verkkokalvoilta.

Mitäpä tähän enää lisäämään.

Minulle oli jo aivan sama ottelun viime hetkillä ja jatkojalla, että kumpi matsin voittaa. Olisi mukava nähdä jatkossa jääkiekkoa. Onkohan se liikaa pyydetty. Pahoin voidaan täälläkin.
 

marston

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa
Melkein hävettää ihan vaan se että tulen tänne peliä kommentoimaan, niin karmeeta paskaa se oli, HPK oli aivan sysipaska, KalPa ei ihan niin paska, mutta hyvää ei saa tän illan KalPastakaan, ei edes tekemällä.

Ihan molemmille joukkueille tiedoksi, niin jääkiekko on viihdettä, yleisö maksaa siitä että se saa siellä elämyksiä, keskialueen miekkailu ilman minkäänasteista tunnetta ei ole elämys, se on elämänsä hukkaanheittämistä! Tämä oli pahempaa kuin vitun huono elokuva, miksi? Koska vitun huonoa elokuvaa voi edes yrittää ottaa huumorilla sen huonouden takia. Tota paskaa ei vaan pysty, sille ei vaan voi edes nauraa, ei varsinkaan kun toinen osapuoli on joukkue mitä kannattaa ja on tunteet mukana.

Voin fyysisesti pahoin, näihin traumoihin sitä 100€/h kuupankutistajaa todellakin tarvitaan ja edes se ei saa niitä pois verkkokalvoilta.

Etpä olisi juuri paremmin osannut tiivistää tätä iltaa, allekirjoitan joka sanan. Vaikka vaikeaa on ollut ja voitot olleet vähissä, niin kyllä tänään oli ehkäpä surkein peli KalPan osalta, jos nyt alkukaudesta paljon voi huonontaa. Ja kuin yhteisestä sopimuksesta myös HPK pelasi samalla aaltopituudella, joten tuloksena oli mielestäni todella heikkotasoinen ottelu. Molempien joukkueiden maalivahdit lienevät ainoat joille voi puhtaat paperit antaa.

Lopussa Kerho oli pelirohkeampi joukkue ja ansaitsi näin extrapisteen. KalPan peli peilaa kyllä Laukkasen olemusta hyvin. Rohkeus ja itseluottamus puuttuu täysin ja jähmettyminen ajovaloihin tapahtuu viimeistään pelin lopussa. Jälleen alistuttiin lopussa nurkkaan odottamaan armonlaukausta.

Vaikka tappioita on tosiaan tullut läjäpäin tällä kaudella, niin tällaista päänupin kiristystä ei ole ollut ehkä kuin Ilves-kotipelin jälkeen. Pakko oli ottaa viskipaukku ensiavuksi.
 

puuha-pete

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kerho, Minnesota, Hollanti
Kyllä niin helvetin ankea peli oli, että aika hankala sanoin kuvailla. Kerholla on tällä hetkellä neljä pelaajaa. Kiilholma, maalivahdit ja Järveläinen, jota pidetään Mestiksessä.

Jatkoajalla Kerho sentään edes yritti, mutta kyllä aika väkinäisesti saa koittaa hymyä jotenkin irvistää naamalleen.
 

IJR79

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, HIFK
Säälin niitä jokaikistä hiukan reilua 3000 ihmistä, jotka oli saatu narrattua Niiralanmonttuun tänään. Kaksi paskaa joukkuetta pörräsi päättömästi pitkälle kolmatta tuntia kaukalossa saamatta käytännössä mitään aikaan. Minun puolestani olisivat voineet jättää kolmannen pisteen jakamatta, koska kumpikaan sitä ei ansainnut.

Tää Laukkasen KalPa on kyllä niin nähty.
 

eakin

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa
Kerrankin harvinaista että molempien puolien kannattajat taitaa olla pelistä täysin samaa mieltä. Ei tarvitse haukkua tuomareita eikä oikeastaan mistään mustaakaan väitellä.

En muista oikeasti milloin olisi ollut noin tylsää jääkiekkopelissä. Aina kun katselin pelikelloa niin siellä oli varmaan 10min enemmän erää jälkellä kuin olisin toivonut. Toivoi vain että erä loppuu ja pääsee tauolle ostamaan kahvin ja munkin. Liusjärvi vois määrätä molemmille joukkelle muutaman kymppitonnin sakkoa lajin maineen pilaamisesta sekä epäurheilijamaisesta käytöksestä katsojia kohtaan.
 

Girardi #5

Jäsen
Suosikkijoukkue
NY Rangers ja Kalapa
Tasan menee molempien joukkueiden haukkumiset ja tottahan se on. Molemmat pelaa tällä hetkellä niin paskaa lätkää että huhhu. KalPan ikiliikkujan Junnilan maali ei kyllä paljoa lämmitä ja kerrankin edes Laukkanen ei ollut tyytyväinen pelaajien peliin. Milloin vitussa tuosta Laukkasesta päästään eroon?! Ei kyllä yhtään napostele lähteä tuonne Niiralan monttuun näillä esityksillä.
 

ilman sukkia

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa
Tasan menee molempien joukkueiden haukkumiset ja tottahan se on. Molemmat pelaa tällä hetkellä niin paskaa lätkää että huhhu. KalPan ikiliikkujan Junnilan maali ei kyllä paljoa lämmitä ja kerrankin edes Laukkanen ei ollut tyytyväinen pelaajien peliin. Milloin vitussa tuosta Laukkasesta päästään eroon?! Ei kyllä yhtään napostele lähteä tuonne Niiralan monttuun näillä esityksillä.
Siellä voi olla seuraavan kerran kun monttuun eksyt, kokonaan uusi joukkue, pl valmennus ja Kapaset. Urheilutoimenjohtaja kertoi joukkueella olevan pari peliä aikaa näyttää, sitten kuulemma tapahtuu. Veikkaan Haluttu Muutos vol.3=valmennukselle elinkautiset jatkosopimukset.

Tuomarilinja oli selkeästi syksyn tarkinta, tykkäsin! Vielä se joku ilta kestää samana koko pelin, eilen reipas pari erää!

Tolpat oli tällä kertaa vastustajan puolella. Muuta kerrottavaa ei vierailija jättänyt.
KalPan ylivoimalla pakit pyrki laukomaan, KUN kiekko saatiin pelattua viivaan. Tämä kesti luokattoman pitkään, liian monesti Voutilainen-K.Kapanen kiekottelulla.
Kiire ei ole mutta yksi laukaus maalia kohti/2min ei pitkässä juoksussa ole raikkain tapa pelata ylivoimaa.
Lehkosella järkyttävän tuskaista, mitkähän olisi sopivat ukot Artturin jaloilleen nostamiseksi.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös