Ti 28.2.2012 Blues-SaiPa

  • 7 035
  • 24

Eleanor

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Devils
Pirun tiukaksi menee tuo taistelu viimeisistä sääliplayoff-paikoista. Blues on kahdeksantena ja saanut revittyä jo ihan mukavan 10 pisteen kaulan sijalla 11 majailevaan SaiPaan. Kyllä katson, että SaiPa tarvitsee näitä pisteitä enemmän, kun Blues. Vaikka tuskin sillä on mitään merkitystä, tiukkaa matsia odotan, ratkeaa 1-2 maalilla suuntaan tai toiseen. Uskon SaiPalla olevan hyvät mahdollisuudet viedä pisteet Lappeenrantaan kunhan eivät jäähyile ja tulevat hyvällä jalalla otteluun.

Seuraavassa allekirjoittaneen pienimuotoinen ketjuveikkaus:

1.ketju: Saarinen-Koskiranta-Mankinen
2. ketju: Kaksonen-Koho-Jekimovs
3. ketju: Koskinen-Kiilholma-Koivisto
4. ketju: Aarnio-Flinck-Leivo

Salcido-Bruun
Levokari-Backman
Pukka-Savilahti-Nagander

Luin tuossa SaiPan nettisivuilta löytyvää otteluennakkoa ja sain tietää, että SaiPa ei ole saanut Espoosta kolmea pistettä lähes tasan viiteen vuoteen. Mikä parempaa, kun laittaa tilastoja uusiksi tänään? Jos kiinnostaa, niin tässä linkki uutiseen: SaiPa 2011-12 - Ottelut - Edellinen ottelu

Pisteet lähtee Lappeenrantaan 2-4 lukemin. Ja linkki vie tosiaan SaiPan nettisivuille.
 
Suosikkijoukkue
Seksi-Lasse
Pirun tiukaksi menee tuo taistelu viimeisistä sääliplayoff-paikoista. Blues on kahdeksantena ja saanut revittyä jo ihan mukavan 10 pisteen kaulan sijalla 11 majailevaan SaiPaan.

Näkökulmakysymys tuo. Itse koen että Blues ei ole repinyt kaulaa kehenkään vaan päinvastoin romahtanut yli kymmenen pisteen päähän Kärpistä ja Jokereista. Niiden kanssa kun oltiin aika samoissa lukemissa vielä vuodenvaihteen tienoilla kamppailemassa viimeisestä suorasta pudotuspelipaikasta. Se on taaksejäänyttä elämää ja nyt aletaan taas henkisesti valmistautua sääleihin.

Bluesilta jäänyt minulta näkemättä peräti neljä viimeisintä peliä, joiden saldo on ihan mukava: kolme voittoa, yksi jatkoaikatappio. Erityisesti Kristian Kuusela on nostanut tasoaan ainakin mitä tehopisteisiin tulee. Teemu Ramstedt on palannut sairastuvalta ja Jani Hakanpää vuorostaan joutunut jäämään koko loppukaudeksi sivuun.

Saipa on kelju vastus, mutta kyllähän tästä kolmen pisteen kotivoitto on ainoa mihin voi Blues-näkökulmasta tyytyväinen olla. Ei housuunpaskomisia vikassa erässä kiitos.
 
Viimeksi muokattu:

Ted Raikas

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Taas mennään. Olisihan se voitto tästä jollain ilveellä raavittava. Ei ole tosiaan Espoossa onnistunut, mutta josko tämä olisi se päivä kun espoolaisten putki katkeaisi. Eletään aika kriittisiä aikoja SaiPan kannalta. Ei se häviö tästä nyt välttämättä vielä mahdollisuuksia vie, mutta samalla sietäisi toivoa, että Jokerit kyykyttää TPS:n. Todellinen kuoleman ottelu SaiPalla on kyllä tällä viikolla Tapparaa vastaan.

Lusitaan tämä nyt alta pois.
 

Toni85

Jäsen
Suosikkijoukkue
Espoolainen jääkiekko oikeissa käsissä
Luin tuossa SaiPan nettisivuilta löytyvää otteluennakkoa ja sain tietää, että SaiPa ei ole saanut Espoosta kolmea pistettä lähes tasan viiteen vuoteen. Mikä parempaa, kun laittaa tilastoja uusiksi tänään? Jos kiinnostaa, niin tässä linkki uutiseen: SaiPa 2011-12 - Ottelut - Edellinen ottelu[/SIZE]

Blues on tunnetusti ollut hyvä katkomaan muiden joukkueiden putkia, oli kyseessä sitten tappio- tai voittoputki, joten miksipä ei nytkin kävisi niin? Mikäli halli on niin tyhjillään, kuin odotan sen olevan, luvassa on joko äärimmäisen tylsä ottelu, joka päättyy vieraiden 1-3 voittoon tai sitten kotijoukkueen ilotulitus ja tällöin loppunumerot ovat 6-1.

Täytyy vain toivoa, ettei Blues ole 2-0 johdossa kolmanteen erään lähdettäessä...
 

Sunax

Jäsen
Suosikkijoukkue
Espoo Blues, Philadelphia Flyers
Blues tänään:

Kähkönen-Eriksson-Miettinen
Vallin-Varakas

Hannula-Kuusela-Ikonen
Korpikari-Valkonen

Huhtala-Aaltonen-Ståhlhammar
Ilvonen-Clarke

Talaja-Virkkunen-Sailio

Galbraith
Ore

Ramu ei siis kestänyt kuin yhden ottelun ja takaisin lasarettiin. Miksi Ore ei jatka maalissa, entä miten Ståhlhammar on kolmosessa ja Talaja vetää nelosessa (huom. johtaa joukkueen maalipörssiä yhdessä Kuuselan kanssa)? Ei riitä ymmärrys..

Kahdelta ekalta ketjulta voidaan ehkä odottaa jotain. Kyllä tästä pisteet pitäisi jäädä kotiin, kasvojen pesun paikka lauantain romahduksen jälkeen.
 
Suosikkijoukkue
Seksi-Lasse
Ramu ei siis kestänyt kuin yhden ottelun ja takaisin lasarettiin. Miksi Ore ei jatka maalissa, entä miten Ståhlhammar on kolmosessa ja Talaja vetää nelosessa (huom. johtaa joukkueen maalipörssiä yhdessä Kuuselan kanssa)? Ei riitä ymmärrys..

Kiinnostais kyllä tietää onko kyse kunnon loukkaantumisesta vai onko jotain flunssaa/vatsatautia. Samanaikainen poissaolo Töykkälän ja Sallisen kanssa viittaisi jälkimmäiseen. Kolme sentteriä poissa, kiva...

Se nähdään onko noilla ketjujen numeroinneilla jotain merkitystä peliaikaan. Ei Talajan peliaika välttämättä Stålea pienemmäksi jää vaikka "neloseen" olisi merkittykin. Hyvä että Varakas-Clarke -pakkipari on hajotettu.
 

Toni85

Jäsen
Suosikkijoukkue
Espoolainen jääkiekko oikeissa käsissä
Miksi Ore ei jatka maalissa, entä miten Ståhlhammar on kolmosessa ja Talaja vetää nelosessa (huom. johtaa joukkueen maalipörssiä yhdessä Kuuselan kanssa)? Ei riitä ymmärrys..

Oisko niin, että nyt kun meillä on periaatteessa kaksi tasaväkistä maalivahtia, mennään sen mukaan, kumpi torjuu voittoja? Eli kun Orelle tuli tappio viime matsissa, Pate saa taas uuden näytönpaikan. Toki palkkakuitillakin voi olla pieni vaikutus siihen, kumpaa peluutetaan hiukan enemmän, varsinkin silloin, kun kumpikaan ei ole varsinaisesti mokaillut.

Talaja on nelosessa varmastikin sen takia, että Late haluaa levittää laadukkaan materiaalin mahdollisimman laajalle. Lisäksi Roope aloitti kauden Sailion kanssa samassa ketjussa, joten ehkä tässä yritetään saada Silli takaisin hyvään lentoon? Tai sitten Talajan soppari julleihin on varmistunut ja hän on Laten koirankopissa...
 

Juhaht

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kiekko-Espoo
Hieno jääkiekko-ottelu! Näitä suomalainen kiekkoilu tarvitsee lisää. Näin upeaa kiekottelua ja virtuoosimaista taitoa kun ihan liian harvoin näkee. Oli myös ilahduttavaa nähdä tuomarien tuomitsevan täsmälleen kuten tämän tasoisessa jännitysnäytelmässä pitääkin.

Loistavaa.
 

Ted Raikas

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Ja näin sitten SaiPa voitti Blues-peikkonsa ja makeat 3 pistettä kotiin. Upeaa! Kyllä juuri näitä täysiä pistepotteja tässä kohtaa tarvitaan. Jatkoaikanihkeilyjä on nähty riittämiin. Saumat edelleen hyvät ja iskuetäisyys olemassa.

Hyvä alku viikolle. Loppuviikosta sitten erittäin tärkeä ottelu edessä henkisestikin.
 

ahal

Jäsen
Jep. Orastava tappioputki poikki ja tärkeä tsemppivoitto Espoosta. Kolmas erä oli paljolti puolustustaistelua painavin jaloin, mutta blegujen tehottomuus lopulta ratkaisi matsin sputnikeille. Viidellä pakilla pelaaminen nostaa muiden pelisosuutta minuuttitolkulla, mikä korostaa voiton arvokkuutta. Pleijarijunassa vielä roikutaan mukana, mutta kaikki on mahdollista. Peli kerrallaan. Kiitos SaiPa!
 

FASlapsi

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Hieno voitto. Edes pienimuna-Rantalan täysin naurettava kiukkujäähy Paulille + vielä naurettavampi ulosajo ja Bluesin saama random 7-minuuttinen ylivoima ei auttanut luhistamaan joukkuetta. Salcidolla on lehmän hermot, 3-1 maali hienointa vähään aikaan. Blues on huono, joitain toivotaan toivotaan paikkoja jengi sai, mutta vaisuksi jäi loppukiri, toki SaiPan järkevä ja rauhallinen pelaaminen teki homman niin toivottoman näköiseksi räpellykseksi kuin miltä se näytti.

Ja oikeesti, Rantala, lopeta tuomarinhommat, sä oot täysi rotsi.
 
Suosikkijoukkue
Seksi-Lasse
Todella halutonta virkamieskiekkoa Blegiltä. Huomasi joka tilanteesta kumpi joukkue on kiinnostuneempi voittamiesta. Ei näin. Kaikki kunnia saibulle, näyttäviä maaleja ja hyvin saivat tukittua keskialueen kolmannessa erässä.
 

Murmeli

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Vancouver Canucks
Otteluvalvoja Lasse Vanhasen kommentit tilanteesta. Tämä on suora transkripti nauhalta:

Vanhanen: "Se on nollatoleranssi tuomarin koskemattomuuteen. Siitä on kysymys."

Toimittaja 1: "Eli tää tuomio oli täysin oikein?"

V: "Tuomari teki tehtävänsä ja ei sillon lähetä tönimään millään tavalla."

T2: "Oliko kyseessä tönäisy?"

V: "No, joka tapauksessa tuomarin koskemattomuudesta oli kysymys."

T2: "Oliko kyseessä tönäisy?"

V: "Oli kysymys semmonen joka ei kuulu missään tapauksessa tuomariin ei saa kohdistaa tommostakaan."

T1: "Nyt helpompi kysymys, saisko teidän nimenne?"

-------------------------

SaiPalta hieno voitto. Blues oli kyllä aneeminen tänään ja teki hirvittävän määrän virheitä, joita ei pudotuspeleihin menevä joukkue saisi tehdä. Eniten ottelussa minua miellytti se, että SaiPa osasi pelata äärimmäisen kypsää kolmannen erän johtoasemakiekkoa, eikä Bluesilla kovin montaa kunnon tekopaikkaa ollut.

Mahtavaa oli myös Myllyniemen erinomainen suoritus.
 

Schröder

Jäsen
Suosikkijoukkue
Augsburger Panther, Torpedo Nizhny Novgorod, JYP
Joo nyt kyllä Pauli lensi käsittämättömän heppoisesti ulos, mitä youtube- klipista katsoin..

SaiPalta kuitenkin ilmeisesti hyvä peli muuten ja playoff toiveet pysyvät elossa.
 

Ritola#24

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Ei helvetti miten Rantala tuosta antaa ottelurangaistuksen, se että makkarapalkalla olevat otteluvalvojat (ovatko kaikki eläkeläisiä, jotka eivät uskalla ikinä sanoa mitään?) paskoo housuun ei ole uutta.
Kyllä on väärä tuomio huh huh.
Pelataan kovilla panoksilla ja linjamies? haluaa jostain syystä mennä halaamaan paulia? miksi? Paulia ei hali kiinnosta ja ulos.

On tuo Kiilunen idiootti. Melkein halusi lähteä Paulin perässä pukusuojaankin. Olisi nyt käynyt sanomassa Rantalalle että itse pyörin tuossa jaloissa.
 
Suosikkijoukkue
SaiPa

BaronFIN

Jäsen
No onhan tuo Rantalan tuomio taas jotain älyttömintä pisimpään aikaan SM-liigassa nähtyä ja onhan sitä tullut nähtyä yhtä sun toistakin... Mutta tää... Ei vit...

Täällä oli jatkoajassa joskus aikoinaan keskusteluketju missä oli tuomareitakin sanomassa mielipiteitään mm. siitä, että "miksi haluan olla tuomari". No, yksi vastaus joka jäi minun verkkokalvoilleni ikuisiksi ajoiksi kuului näin: "koen, että minulla on valtaa ja voin käskyttää sekä pitää homman samalla hanskassa."

Sitten tulee Rantala, joka haluaa kokea vallan tunteen ja lopputulos on tämä... Mee muualle :D Anteeksi ei voi kuin nauraa...
 

reddevill

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Ei helvetti miten Rantala tuosta antaa ottelurangaistuksen, se että makkarapalkalla olevat otteluvalvojat (ovatko kaikki eläkeläisiä, jotka eivät uskalla ikinä sanoa mitään?) paskoo housuun ei ole uutta.
Kyllä on väärä tuomio huh huh.
Pelataan kovilla panoksilla ja linjamies? haluaa jostain syystä mennä halaamaan paulia? miksi? Paulia ei hali kiinnosta ja ulos.

On tuo Kiilunen idiootti. Melkein halusi lähteä Paulin perässä pukusuojaankin. Olisi nyt käynyt sanomassa Rantalalle että itse pyörin tuossa jaloissa.

En lähtis Kiilusta syyttämään, vaan kuspiä Rantalaa. Kiilunen menee oikeaoppisesti tilanteeseen, mutta Pauli päättääkin lähteä jututtamaan Espoolaisia. Tollaisia "irtaantumisia tuomarista" sattuu lähes joka pelissä maalineduskahakoissa.
Jos esim. Lipari olis tehnyt noin, ei varmaankaan käsi olis edes nykinyt.
 

Individual

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Suomi, KTP
No eihän tuo Levokari tuossa tee muuta kuin vähän liiku paikallaan tilanteen jälkeen. Ei mielestäni töni, eikä muutakaan. Pitääkö pelaajan olla suolapatsas, ei mielestäni? Hienoa, että saivat näin arvottua Levokarin pois seuraavasta matsista, ei vittu.
 

Keltainen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lautp, Saipa ja Veiterä. Ja Hakalin vosut
Katselin tuon Levokarin tilanteen iltasanomien sivuilta. Yhtäkkiä nousee tuomarilla käsi ja Pauli pihalle, ihan normaalista pelitilanteesta. Hauskaa sinällään, että jos taklaa toista pelaajaa niin nauhoja lähetellään ties minne, mutta kun tuomari mokaa noin raskaasti, niin tutkaillaanko tätä missään?
Naurettavaa pelleilyä.
 

Franchi

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, ACF Fiorentina
Joo nyt kyllä Pauli lensi käsittämättömän heppoisesti ulos, mitä youtube- klipista katsoin..
Tämän turkulaissyntyisen (yllätys) keskinkertaisuuden kanssa on ennenkin ollut pieniä tulkintaeroja, mutta nyt vedettiin pohjat. Eiköhän hyllytyksen sijaan tuosta palkita matkalla Lappeenrantaan, jossa pääsee taas pätemään ja osoittamaan "henkistä lujuuttaan".

Mutta hienot kolme pistettä joka tapauksessa.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös