Ti 28.10.2014 Otteluseurantaketju Liiga

  • 61 988
  • 636
Tila
Viestiketju on suljettu.
Suosikkijoukkue
Vaasan ylpeydet, punavalkoiset & Voittamaton Vaasa
Sellainen erä Raksilassa. Kyllä on huikea ero noissa aloituksessa Kärppien hyväksi.
Muuten tasottu loppua kohden ja Sportilla oli välillä jopa muutama paikkakin.

Olin varma ekan kympin kohdalla, että nyt tulee rumat luvut taululle, kun jätkät vaan roiski kiekkoa, mutta sekin sit onneksi loppui ja alettiin pelaamaan. Tässähän haisee jopa pienen pieni yllätysmahis, jos Kärpäset jatkaa yhtä haluttomasti.

Kärppä-suosikkini Davis oli kyllä todella huono.
 

clayman

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, MASO
Lappeenrannassa kivaa pohinaa. Kerhon puolelta iso miinus ykkosketjulle vaikka maalin tekivatkin. Siella oli 3 ylivoimaa ja surkeaa hieromista ja SaiPakin paasi iskemaan alivoimalla. Kakkosketju ja nelosketjulle plussat, varsinkin nelosketjulle.
Alkaa tuo ylivoima osittain muistuttamaan Vilin aikaista touhua. Saarinen saa liikaa vastuuta ja muutkin luottavat häneen liikaa. Helppo iskeä siihen kun tietään kuka pyörittää. Samalla seisoskellaan ehkä enemmän kuin aiemmin. Sama meno oli jo Pelicans -ottelussa.
 

madeOFspade

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Hyi helvetti. Ässät vissiin inhoaa sitä kun peleissä käy yleisöä. Kaikkensa tekevät kentällä että yleisö saadaan jäämään kotiin.

Surkeaa paskaa. Rockyn piti saada viisikkopelaaminen kuntoon mutta sekaisin se on niinku viimekaudella. Onneks Kilu saa jatkaa illasta toiseen. Tänään aikaliki 0 voitettua kaksinkamppailua ja oma maali. Onneks se on suomalainen ni Rocky tykkää...

Vittu että syö miestä.
 

Borre

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
JYP kävi tekemässä maalin heti alkuun ja sitten oli Tapparan vuoro yrittää loppuerä tuloksetta. Huippupaikkoja riitti, mutta laukausten taso jäi heikoksi ja Tarkki oli hyvä. Jopa ylivoima näytti kahden ensimmäisen jäähyn aikana vaaralliselta, kolmas olikin jo tutun tuskaista.

Tunnelma ihmeen hyvä tiistaipeliksi ja väkeäkin mukavasti.
 

BlackWolf

Jäsen
Suosikkijoukkue
In memory of Hiihtofani. abianos, oranssi, jellona
Jalo, Arkiomaa ja Paajanen oli kyllä hyviä ekassa erässä. Tätä menoa sen Vihkonkin on pakko tehdä kun tyhjiä tarjoillaan. Ylivoima ei olekkaan enää niin hyvää kuin aiemmin, tosin tämä on ollut myös viime pelien trendi.
Minä sanoisin että koko nelonen ja Jalo on olleet tänään erittäin kovassa iskussa. Tuo YV näyttää aika samalta kuin tähänkin asti, on aiemmin vähän pomppinutkin, melko seisovaa se on edelleenkin, PL Vänän liike keskellä. Se kovin terävyys on kadonnut viimseissä peleissä ja tuo seisominen ei helpota asiaa.
 

Kulttimörkö

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP ja maajoukkueet
Muistelet väärin, ainakin runkosarjan osalta. Auvitu osui tänään ensimmäisen kerran kohti maalia tällä kaudella. Tosin sai vähän avustusta Ässä pelaajasta, josta kiekko meni sisään.
Okei, uskotaan HIFK:n kannattajaa. Varmasti tiedät paremmin. Oliko se sitten CHL-matsissa? Muistelen kuitenkin nähneeni koosteessa sen upean Auvitun maalin punainen HIFK-paita päällä.
 

Ralph

Jäsen
Saarinen saa liikaa vastuuta...
Mielestäni Somerjuuri pelaa toisella puolella samanlailla kuin Saarinen, eli pitää liikaa itse kiekkoa. Sitä pitäisi nopeasti liikuttaa Schiralle ja takaisin, jos ei meinaa tilannetta syntyä. Nyt kun Somerjuuri tai Saarinen saa kiekon, eikä nopeaa syöttöpaikkaa löydy, kaksikko pitää kiekkoa itsellään turhan pitkään ja ihmettelee. Kiekkoa vaan liikkelle, niin tilanteita syntyy. Schira osaa kyllä viivasta tehdä taikatemppuja, joten sinne vaan lättyä ja hakemaan itse uutta tonttia.
 

3156155

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
SaiPan omanpään peli aivan kamalaa katseltavaa. Suorastaan tarjottiin HPK:lle useampaakin maalia! Toivottavasti pojat tulee tauolta hemmetin paljon paremmin, vaikka hyökkäyspelissä ei juuri valittamista ollutkaan.
 

Kekkonen

Jäsen
Suosikkijoukkue
-Porin Ässät-
Ihan vaan mielenkiinnosta asiantuntijalta kysyn, että kuinka "perinteistä" tuollainen on maalivahdille ja varsinkin Porissa?
Kysy, niin asiantuntija sinulle vastaa. Perinteistä asiassa ei ole molari eikä edes kaunis Porimmekaan vaan:
- nuori kaveri (tässä tapauksessa ei niinkään, mutta tosi kokematon)
- muutaman pelin onnistuminen = luulotauti, notta osaaminen olisi jotenkin poikkeuksellisesti noussut yhdessä yössä
- edelleen lyhyt onnistunut jakso=palkkapyyntö pilviin, ja niiden yli
- keskittyminen/tekeminen ollut paskaa jo monta peliä, naurettavia maaleja lähes nollakulmasta ja melkein joka pelissä
 

Jyyd

Jäsen
Suosikkijoukkue
♠️, Flyers
Surkeaa paskaa. Rockyn piti saada viisikkopelaaminen kuntoon mutta sekaisin se on niinku viimekaudella. Onneks Kilu saa jatkaa illasta toiseen. Tänään aikaliki 0 voitettua kaksinkamppailua ja oma maali. Onneks se on suomalainen ni Rocky tykkää...
Viel kehtasi Kiilholma julkisesti avautua peliajastaan, vaikkakin vähän toimittajan avittamana. Noilla esityksillä ei pitäisi olla 12 aloittavan hyökkääjän joukossa.

Innolla täälläkin odoteltiin että nyt puolustus saadaan kuntoon viime kausien tapaan (ei Virta), mutta eipä siltä ole näyttänyt.
 

PatrickKane95

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, St. Louis Blues, LFC
Aivan hirveää on tuo SaiPan pelaaminen edelleen. Heti alettiin pommittamaan kiekkoja suoraan Saroksen syliin, sitten hasardeja omassa päässä joista onneksi vastustaja rokotti vain kerran. Ainoastaan hyvällä tuurilla peli on tasan eikä 1-4.
 

Kekkonen

Jäsen
Suosikkijoukkue
-Porin Ässät-
Rinne oli Ässiin tullessaan enemmän tai vähemmän varma kortti, joten tämä pelannee halvalla sopimuksella. Ykkösmaalivahdin statuksen napattuaan on selvää, että palkkapyyntö on noussut, mutta tuskin lähellekään tuota tasoa.
Tämän kauden palkka lienee 20-40 k sopparilla, mutta puheiden mukaan oli muutaman tämän kauden onnistuneen peli jälkeen agentin välityksellä ilmoittanut ensi kauden palkkatavoitteekseen karkeasti tuon 200k. Good luck with that...
 

viivamies

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Greenbay Packers
Mikä tässä Ritarissa vaan on, että sen kuuleminen syö miestä niin maan perkeleesti?

Kai se on tämä asetelma kun kannattaa yhtä joukkuetta, niin tämän kaverin hehkutus vastustajan maaleista varsinkin ottaa päähän ihan pirusti. Ei siinä mitään sitten, kun omat tekee kuten Mankinen tätäkin viestiä kirjoittaessa. :)

Hienoa, että joku jakaa täysin samat ajatukset Ritarista! Vaikealta näyttää SaiPan avauspeli, mutta vaikeaa on myös kuunnella A.Ritarin kimitystä..
 
Suosikkijoukkue
Kärpät
Onko jo mainittu, että Raksilassa menossa Kärppien tämän kauden heikoin esitys? Sport yrittää pelata näennäisesti fiksua vieraspeliä. Taisi mukaan mahtua yksi viivelähtökin *hymiö*. Luomala yritti leikkiä jotain malkinia ja veivata vanhanaikaista. Ihan parasta komiikkaa :)

Ei ole mainittu. Kärpät on ollut välillä niin paska tälle kaudelle, että ehkä ei tänään sen alle vedetä.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Tila
Viestiketju on suljettu.
Ylös